|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
![]() Jak nic będzie zmiana pogody ![]() Posmarowałam je maścią rozgrzewającą, wzięłam antybiotyk i sól emską i uciekam już spać, Postaram się jutro od rana zajrzeć, ale nie wiem czy dam radę. Jak nie to wpadnę wieczorkiem lub w niedzielę więc nie skrobcie za dużo ![]() Miłego weekendu kochane i spokojnej nocy ;*
|
|
#3632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gin po pół minuty już wiedział, ale się z nami droczył, że lepiej niespodziankę, bo ostatnio nikt sobie niespodzianki do dnia porodu nie chce zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() powiem Wam, że było imię wybrane, ale jakiś mały dylemat pojawił się i u mnie i u TŻ. Musimy siąść jeszcze raz to obgadać nadal proszę o kciuki do południa dziś powinno się wyjaśnić
|
||||
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki Bird
![]() Ja od 5 nie spie bo Kaprys wymiotowal a terwz nq dworze z nim jestem. Dzis jedzie do weterynarza... |
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zjadlam dwa paczki i dopchalam sie kremem z kury knora i poszlam spacA teraz mi sie wstac nie chce a musze chalupe ogarnac i potem do mamy jedziemy
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ledwo zyje ...ledwo tomna chodze bo o 1 poszlam spac. I w ogole czuje dyskomfort w brzuchu,mozliwe ze przez fasolke po bretonsku czy jak. Ogolem ooki co mega zly dzien.ide dospac |
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA oby z Kaprysem to bylo nic zlego
i ja tez tak czasem mam ze brzus jakis taki dziwny. Dospij kochana
|
#3638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby,przeszlo i Kaprys dostal zastrzyki i tabletki i zeby byl spokoj,bo mecze sie tym ze on sie meczy. Dzieki za wsparcie. Wymiotuje slina z wlasnymi klakami,ogolem lata wesoly itd.ale co sie liznie i umyje to wymiotuje..to juz od 4-5dni..a dzis to juz 3razy,bo zawwsze tylko raz. To nie jest normalne ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
Wstawalam gdzies po 4 i w droge,jeszcze autkiem sama jezdzilam..ciemno..szaro. .masakra..mgly..snieg..:/ podziwiam sama siebie po czasie hehe. Nie to nie fasolka moja,raczej fasolka po bretonsku albo te placki z jablkami o 23 ![]() Odczuwam taki dyskomfort. Buzka |
||
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA Teraz po prochach to juz powinno byc mu lepiej.
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
O niezle tyle km ja na szczescie mam ok.20km i jeszcze jestem podekscytowana szkola po tylu latach przerwy i mam zamiar dalej isc na mgr.
![]() Sonia idz do weta Sisco jak wymiotowal 3dni to poszlismy. Na rtg bylo widac, ze cos zjadl i mu siedzi w brzuchu. Rtg musi Twoj tz zrobic razem z nim. Siscowi grozila operacja lub lapparoskopia , ale wet kazal kupic kapuche kiszona , zaaplikowalismy mu do gardla pozniej cos do picia dziwnego dal mu i Sis zwymiotowal kapucha z tym czyms, bo mu sie owinelo |
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten mglisty pochmurny dzień
Już ugotowałam rosołek, jeszcze muszę ogarnąć moje włosy i później do znajomych Sonia - pewnie Kaprysek linieje i ta sierść mu podrażnia żołądek. Mój psiak też dziś zwymiotował., ale jemu to sie zdarza co jakiś czas rosario - wydaje mi się, ze maści przeciwbólowych nie można, ale taką zwykłą ziołową rozgrzewającą pewnie tak
|
#3643 |
|
Rozeznanie
|
Fligh gratulacje córeczki
ja dzis mialam cudowny sen synek tak mocno mnie kopał w brzuszku ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Co to tematu kosmetyczek, to i ja nie bylam za częstym gosciem u nich Ostatnio chyba przed slubem swoim poszlam na depilacje nog, pach wasika i okolic brazylijskich a tak to sama w swoim zakresie
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rosario fajny ten coneco elmo, mnie sie też podoba taki zgrabny jest, musze pokazac mojemu TŻ. Choć on to sie nastawia raczej na cos uzywanego, no zobaczymy jeszcze. Wózek i tak planujemy kupic na samym koncu. Ja wlasnie wsunelam sniadanko kanapki z serkiem smietankowym i konfiturą i inka do tego, i zaraz musze sie wybrac na zakupy, a tak mi sie nie chceeee. Pogoda do bani deszczyk pada, u Was też?
|
|
#3645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3646 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się tam podoba ta spacerówka, tym bardziej że jest bodajże największa na rynku (a wcale nie najcięższa), a do tego w sevilli masz rozsuwaną przedłużkę w daszku która na zimę jest super Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedny piecho ;*Rosario ja też miałam na początku coneco elmo upatrzony ale babka w sklepie mówi że słaby i ma małe kółka z przodu. A że waga nie robiła mi różnicy to chyba jednak wezmiemy camarelo. Ale fajny jest ogólnie, nawet na youtubie jest prezentacja poszukaj sobie ![]() Witam sie z Wami, wczoraj najpierw była u mnie siorka, potem pojechałyśmy do miasta i kupiłam body na długi rękaw i niedrapki w textil market za całe 12,5 zł ;p Po powrocie szybki obiad i pojechaliśmy z tż do sąsiedniego miasta po brata tż na dworzec, a że mieliśmy dużo czasu to tesco i pajaca kupiliśmy z bamboszkami za 24,5zł i mindimonki klementynki ![]() na rozmiar 56 mam prawie wszystko potrzebuje skarpetek i jakiejś bluzy tylko. i cieplejszej czapuni. ![]() W smyku były promocje ale ceny i tak powalające... W tx maxx nic ciekawego... wróciliśmy o 23.30 dopiero. Dziś na obiad jajo sadzone i albo fasolka albo marchewka z groszkiem, jeszcze nie wiem ;p
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Niezawsze dzieki
![]() Majka no mozliwe,ale musi cos dostac zeby wlasnie odbudowac flore w zoladku,bo to nie jest normalne. ![]() Czajelka a my z M maszynka sie golimy ![]() Blackberry nie , bez zielonego. Slina z klakami od kilku dni i trzesie dupka czesto z zimna. ALe zachowuje sie jakby nie byl chory.. o kurcze,dzieki za pomoc...dzis nna bank bedzie u weta,jak M wstanie;* Uu jakie fajne zakupy!!! ![]() Mindimonki w tesco mowilam najlepsze klementyneczki Mmm. Wstalam dopiero! |
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mindimonki właśnie z twojego polecenia kupiłam
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe no on nie kaszle,ale po poludniu ma taka chwike ze sie trzesieto ja go pod koc..ale nos mokry itd i nie spodziewalam sie.. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- I on tak wymiotuje tylko rano badz nad ranem. Wstaje zjen i sie ogarne bo norrmalnie wciaz ledwo zyje |
|
|
|
|
#3650 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak samo jak juz jest dziecko.Czlowiek nie moze sie doczekac rozszerzania diety, jak zacznie siadac, raczkowac, chodzic, a potem teskni za chwilami kiedy bylo takie lezace i bezbronne. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
No wiesz, ale mialysmy txylko jedno dziecko, teraz bedzie mnie czasu na ewalke o laktacje.No ja nie dalam nawet przy jednym, ale ja slaba cipa widocznie jestem. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Pies w domu powinien byc psem, a nie dzidzia. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Ja raz bymal robila mi makijaz do zdjecia na dyplom maturalny. |
|||
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wstałam dzięki za eady co do wózka
wczoraj wieczorem pokazałam Tż te co znalazlam a on so mnie przecież znaleźliśmy teb co chciałaś za 1000 zł używany i ten kupimy U mnie też paskudna pogoda przez co łeb mi pęka i nie ruszam się dziś z domku a dowcipka jak kluła mnie dziś strasznie obudziła mnie :/ ide zjeść salatke na śniadanie
|
|
|
|
#3652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze bol szybko przejdzie---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to wydaje sie przez slonce przyjemnie Rosario przeciez do stycznia/lutego jak bedziesz kupowac mozesz znalezc jeszcze fajniejszy |
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- to nie ciekawie z tym ksiedzem :/ ale warto by sprobowac, zobaczysz co ci powie ksiezulo..
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
dojadam placuszki z wczoraj
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest na piankowych, i wydaje się być super na pierwszy rzut oka
FlightlessBird gratuluję córci RosarioV ten coneco (ale chyba inny model) miała szwagierka przy Tżta chrzesnicy,ale jak tylko mała wyrosła z gondolki to poszedł w odstawke, bo ciężki jak cholera był... I fotelik mieli wózkowy do tego Widzę,że znowu temat Kaprysa się pojawił...Ja już się wypowiedzialam na ten temat,uważam że będziecie mieli z nim duży problem jeżeli już teraz nie zmienicie podejścia i nie zaczniecie go oduczać,ale to jest oczywiście Wasza decyzja bo to Wasz problem będzie w razie czego a nie nasz Ja już po wizycie w laboratorium na badaniach i ploteczkach, mieszkanie prawie że sprzatniete (Tz ma pomyc podłogi jeszcze tylko),pranie się wypralo, zmywarka chodzi, więc tylko obiad i z głowy ;-) Wieczorem idziemy do szwagra,obiecałam im przerobić maliny na soki w końcu,a wcześniej jeszcze musimy odebrać nasz film z wesela,bo już gotowy podobno ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- U nas leje i ogólnie jest szaro,buro i ponuro
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Komu placuszka i herbatki z miodem i cytryna?
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze ci tego sloneczka. u mnie sie zyc nie da :/
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie słońce, zupa warzywna ugotowana, byłam już z dżuniorem na spacerze po osiedlu bo u nas ostatnio ścinajã gałęzie na dźwigu i mały zafascynowany
No i uczę go spokojnego chodzenia za rãczkę bo on tylko by wolno biegał a za pół roku nie dam rady Dzisiaj jedxiemy po fotelik samochodowy dla dżuniora i trzymajcie kciuki że kupimy, bo te które typujė kosztują koło 1400 a mąż wolałby dać jak najmniej ....
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Moge sie tez sloncem podzielic bo normalnie tak daje w oczy ze nic nie widze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

promieniuje ból dosłownie na całą nogę aż w czterech literkach czuję. ... masakra 

nadal proszę o kciuki 

Ślubujemy: 21.10.2017