|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VI !
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa, bo myślałam o mojej sytuacji, gdzie ja miałam lapka na biurku, więc jakby mi spał na kolanach to jeszcze by uszło pisanie na klawiaturze normalnej, ale tak to faktycznie
Och te yorki
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Masakroza, baty za wklejenie!!!!!
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj pochodziłam po sklepach i już wszędzie świątecznie jest nawet w Tesco Last Christmas leci A co do H&Y to ludzi strasznie dużo! A u mnie to strasznie wąsko jest między tymi półkami, co chwile tam ktoś coś potrzaskał. Dobrze że w Empiku w miare szeroko (też 25% na wszystko co świąteczne). Ale się naoglądałam tych świątecznych pierdółek Już kupiłam pare prezentów nawet! A powiedzcie mi dziewczyny jaki jeszcze sklep polecacie z takimi świątecznymi rzeczami ?
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#126 | |||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
)Norwegia bardzo mi się podoba A ja Netto podobno mam, dzisiaj się dowiedziałam ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() Ja też bym chciała w 1 lub w 2 kolorach , ale żal byłoby mi pozostałych bombek i nie miałabym z nim co zrobić ![]() Fajne były te reklamy ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Szkoda ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Myślałam, że to... peruka
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w nowym wątku
dawno nie zaglądałam. Byłam dziś u kosmetyczki na zabiegu oczyszczania twarzy i tak mnie boli, a nawet nie było tego dużo. Musze się trochę ograniczyć z wizytami u kosmetyczki bo jestem tam co tydzień a to brwi, paznokcie, zabiegi na twarz, trwała rzęs stracę majątek na tym . Byłam wczoraj w primarku i kupiłam sobie świąteczny t- shirt, spodnie push up takie marmurkowe i swetr z niedźwiedziem polarnym(a miał być z bałwanem). Otworzyli u mnie już ten sklep z artykułami na święta, ale jeszcze nie wchodziłam.Bella bardzo fajna bluzka w moim stylu, sama mam dwie takie z zary i jestem zadowolona. Martyna a gdzie takich mężczyzn można dostać? Trzeba ustawiać się gdzieś w kolejce? ![]() U mnie właśnie pali się świąteczny wosk, miała być choinka a wyszło coś innego. Pięknie pachnie tak delikatnie, muszę jakiś zapas tego zapachu zrobić. |
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj widziałam bardzo ładną i dużą latarenkę w Bricomarche za 79 zł. Szatan (Wizaż mnie zwiódł i kupiłam krem kokosowy.
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
przed świętami jest najfajniejszy czas a później to już nic nie cieszy jakoś po świętach emocji i energia mnie opuszczają
|
|
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hahahh No wiesz? Molly i ja się obrażamy Muszę ją niedługo ostrzyc bo już jest dosyć zarośnięta![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Chyba jednak się zdecyduję na tą bluzkę ![]() Ale nadal będzie mi ciężko za nią dać te 140zł, tym bardzie, że tydzień temu było -20%, a ja nic nie wiedziałam |
|
|
|
|
#131 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta Laponia brzmi bosko Cytat:
![]() Dziewczyny fajne getry są w Pepco, czerwono-białe w norweski wzór, dość grube. Świetnie nadawały by się na dół od piżamy, jak dla mnie oczywiście
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Netto warto zajrzeć, od poniedziałku w gazetce pojawia się oferta ze świątecznymi dekoracjami, sama czaję się na latarenkę, pójdę obejrzeć i jeśli będzie duża, to sobie zafunduję. Dziewczyny, no co Wy! Bierzemy chwilówki i można szaleć w Święta.
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, mozna sie przylaczyc?
Juz swieta ida wielkimi krokami, a ja nie bede w Polsce w tym czasie, bo nie dostane urlopu w pracy i chociaz troche probuje rozbudzic w sobie swiatecznego ducha.
|
|
|
|
#134 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
On może wpierdzielać tony słodyczy i kebabów, a i tak jedyne co, to ewentualnie lekko mu brzuszek wybije - po kilku dniach nie ma śladu. Poza tym nie ma ani sińców pod oczami, ani też choćby lekkich zmarszczek - ja niby sypiam sporo więcej niż on, stosuję kremy pod oczy, a i tak cienie są i pierwsze malutkie zmarszczki są. Ja się pytam: gdzie tu sprawiedliwość? ![]() Kochana... On ma 3 braci - wszyscy są pełnoletni, więc wiesz Mój potrafi i lubi gotować, sam z siebie sprząta i pierze, kiedy tylko może podaje mi śniadanko do łóżka, rozpieszcza mnie prezentami, a na moje psioczenie na temat moich nadprogramowych kilogramów reaguje w stylu "nie ma piękniejszej od ciebie" - no sama powiedz: ile takich chłopów może istnieć? Cytat:
Dosłownie godzinę temu wróciliśmy z galerii. Wchodzę do Tesco, pędzę jak szalona na dział świąteczny, a tam niespodzianka: jeszcze nawet nie wystawili wszystkich produktów Ostatecznie zawędrowałam do H&Y - kupiłam bombki (3 sztuki takie oraz 3 sztuki takie - na żywo bombki są sporo jaśniejsze, cudownie się błyszczą ; później do Pepco - tam też kilka bombek w stulu tych z H&Y + świąteczny obrus na komodę pod donicę z choinką; na końcu do Obi - i znów bombki - 2 komplety turkusowo - srebrnych (bo w tym roku choinka w salonie będzie właśnie srebrno - turkusowa |
||
|
|
|
#135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam na nowym watku
Cytat:
mamy mnostow rzeczy samorobotkowych z papieru, masy solnej, pomaranczy, szyszek..itd...ale mi sie wszystkie choinki podobaja ![]() u nas jesiennie jest..rano na rowerku to musze miec ciepe rekawiczki...
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Moja ciotka zawsze ubiera choinke na "trendy kolory". Raz np. miala w bombkach i lancuchach srebrnych i niebieskich. Wygladalo to dosc dziwnie, ja chyba jednak wole misz masz, z suszonymi cytrusami i szyszkami na czele. Co nie znaczy, ze lubie bombki, ktore pamietaja okupacje :P
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
zakończyłam właśnie jedna bombeczkę czerwono srebrna jutro fotkę wklikam
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jaki film świąteczny polecacie? Chce cos teraz obejrzeć, ale mam wrażenie ze wszystko ju widziałam po kiła razy
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam do domu.Na dworze momentalnie pojawiła się mgła, i to jaka ! Poczułam się magicznie
![]() Pochwalę się,iż zakupiłam prezent na wymiankę.O tak wczesnej porze skompletowałam całość,aż jestem zaskoczona. Teraz będzie grzecznie czekał na przyszłą właścicielkę.
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba w poniedziałek bede w H&Y
niestety raz cos potłukłam tam i musiałam to kupić (tylko 30% mi zniżyły i całe szczeście musiałam zapłacic tylko 10 zł no ale i tak było szkoda ) dzisiaj juz zaplanowałam prezenty dla rodzinki: dla TŻta juz kupiłam białko na siłowni ale jeszcze moze cos dokupie jak zasłuzy , dla brata mam zamiar wykupić bon na zakupy tylko nie wiem do jakiego sklepu ( zawsze mowi ze mu sie nie podoba to co mu upujemy z ciuchow wiec niech sobie sam cos wybierze) , dla mamy chce wykupić jakis zabieg u kosmetyczki a tacie chyba jakis sweterek albo nie wiem co
|
|
#141 | |||
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() Ta, chwilówka i spłacasz do wakacji ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Podobno... niedaleko pada jabłko od jabłoni... Ja będę prać, sprzątać, gotować itp. , niech tylko naczynia myje
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, mam wrażenie, że we wszystkich Liddlach wykupiono te kremiki Deluxe
|
|
#143 | |
|
|
Cytat:
![]() A w ogóle to chciałam się pochwalić, że żyję ja i zwierzęta W nagrodę wysuszyłam mu lekko zadek suszarką Najbardziej nieszczęśliwy był Cham i najbardziej brudny (biały) , również on miał najwięcej do powiedzenia ![]() Ech, i tak wolę kąpać króliki hodowlane
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie obejrzałam swiateczna reklamę coca-cola i niby pod koniec pojawia sie jakaś ciężarówka ale to juz zupełnie nie to samo, nie na juz tego uroku co kiedyś ;(
|
|
|
|
#145 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48857050]Hej dziewczyny, mozna sie przylaczyc?
Juz swieta ida wielkimi krokami, a ja nie bede w Polsce w tym czasie, bo nie dostane urlopu w pracy i chociaz troche probuje rozbudzic w sobie swiatecznego ducha.[/QUOTE]Witamy! ![]() Cytat:
Ale my za to jesteśmy piękniejsze (nawet z tymi zmarszczkami, cieniami i kochanym ciałkiemCytat:
). Żeby tylko. No, ale zawsze ktoś się na to skusi nieświadomy skutków.Cytat:
).
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażesz reniferka, bo też w tym roku mam w planie zakupić jakiegoś. Chodzi Ci o figurkę czy raczej takiego dużego świeciącego?
|
|
|
|
|
#147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co poszło nie tak?
|
|
|
#148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj byłam w H&Y i jak już wspominałam tam jest tak wąsko że co chwile tam ktoś coś tłuk. Byłam świadkiem sytuacji jak babka stukła pojemnik ten taki duży na ciastka za 89zł. No i wezwali kierownika i po tym rabacie -25% co jest na wszystko miała do zapłacenia ok.67zł i wrzeszczała na cały sklep że nie zapłaci,wyzywała od najgorszych ten sklep... skończyło się tak że ochrona ją wyprowadziła więc nie wiem czy zapłaciła czy nie...Ja chcę kupić taki bon do sklepu dla siostry bo ona też wiecznie nie zadowolona z teo co dostanie. Fajnie że wiesz tak mniej więcej komu co kupisz. Ja się dzisiaj zdenerwowałam Wczoraj widziałam fajny prezent dla mojej bratowej no i tak się zastanawiałam i zastanawiałam czy go wziąć w końcu wyszłam ze sklepu,przyjechałam do domu i zdecydowałam że go kupię! wczoraj już było za późno,więc pojechałam dzisiaj z samego rana o 9 (o tej godzinie otwierają) patrze... a już nie ma tego prezentu... ![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48857050]Hej dziewczyny, mozna sie przylaczyc? Juz swieta ida wielkimi krokami, a ja nie bede w Polsce w tym czasie, bo nie dostane urlopu w pracy i chociaz troche probuje rozbudzic w sobie swiatecznego ducha.[/QUOTE]hej
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Ech, Dzięwczęta, Was to na kilka dni zostawić to już nowy wątek zaczynacie
Wieczorkiem powrzucam zdjęcia świątecznej Galerii La Fayette!!! Obeżarłam się wczoraj kasztanami pieczonymi
|
#150 |
|
|
Pewnie tak. Może to kogoś trochę pocieszy : http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-...48805,1,0.html
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

dlatego pisałam z komórki
Och te yorki

Muszę ją niedługo ostrzyc bo już jest dosyć zarośnięta

Podobno... niedaleko pada jabłko od jabłoni...
19.09.2015
Wieczorkiem powrzucam zdjęcia świątecznej Galerii La Fayette!!!