Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VI ! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-08, 16:14   #121
201605090940
Konto usunięte

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VI !

http://☠☠☠☠☠☠☠.com/nbpk4ng
201605090940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 16:18   #122
Malinovva
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
[B]

No właśnie nie za bardzo dlatego pisałam z komórki
Aaaa, bo myślałam o mojej sytuacji, gdzie ja miałam lapka na biurku, więc jakby mi spał na kolanach to jeszcze by uszło pisanie na klawiaturze normalnej, ale tak to faktycznie Och te yorki
Stary 2014-11-08, 16:27   #123
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej nie mówić
Ta olbrzymia 199zł, a ta mniejsza 139zł
Masakroza, baty za wklejenie!!!!!

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 16:37   #124
konwalia39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oliwialaura Pokaż wiadomość
Ach, jak ja Was lubię czytać dziewczynki... Jeszcze bardziej czuję klimat świąt

Dzięki za informację o H&Y!
Też tak mam! Jak wchodzę tu na forum to mam wrażenia że święta są już za chwile...
Dzisiaj pochodziłam po sklepach i już wszędzie świątecznie jest nawet w Tesco Last Christmas leci A co do H&Y to ludzi strasznie dużo! A u mnie to strasznie wąsko jest między tymi półkami, co chwile tam ktoś coś potrzaskał. Dobrze że w Empiku w miare szeroko (też 25% na wszystko co świąteczne). Ale się naoglądałam tych świątecznych pierdółek Już kupiłam pare prezentów nawet!
A powiedzcie mi dziewczyny jaki jeszcze sklep polecacie z takimi świątecznymi rzeczami ?
konwalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 16:49   #125
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez honesty1983 Pokaż wiadomość
A do mnie przyszły te gwiazdki:
http://www.aliexpress.com/item/Chris...052893679.html
Wiem, że któraś z Was pisała, że niefajne ale są super. Wzięłam wszystkie srebrne i zawieszę między belkami na sznurku. Fajnie jakbym jeszcze miała większe.
Jedną większą ze światłem widziałam na stronie ikei.
Bardzo fajne Chcę sobie podobną kupić w IKEA
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:25   #126
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
A Cheopsowi czapę Mikołaja i heja!

Też bym wybrała chyba Norwegię, ale póki co nigdzie się nie wybieram, może pory roku w końcu wrócą do pionu.

Ja jeszcze lubię Netto, Kauflanda nie mam niestety u siebie.
Fajnie by tak Cheops wyglądał ( oglądam film po hiszpańsku i czytam: 'czeops' , zachodząc w głowę, kim jest ten 'czeops' )

Norwegia bardzo mi się podoba

A ja Netto podobno mam, dzisiaj się dowiedziałam

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Napisane przez AshtrayGirl86 Pokaż wiadomość
Haha, mod też człowiek

Ja będę miała na złoto już trzeci rok, wcześniej ubierałam na czerwono. U teściów jest w kolorach tęczy i nie podoba mi się wcale

Wczoraj wieczorem widziałam już kilka świątecznych reklam, wpadłam w nastrój i pokazałam synkowi na youtube dawne reklamy Coca Coli z ciężarówkami, był zachwycony Szkoda, że już ich nie ma.

Ja też bym chciała w 1 lub w 2 kolorach , ale żal byłoby mi pozostałych bombek i nie miałabym z nim co zrobić

Fajne były te reklamy

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Słuchaj... Wczoraj wrócił późno wieczorem, widział, że trochę mi smutno, bo nastawiłam się na wypad po bombki, więc szybko się wykąpał i jeszcze chciał jechać na te zakupy! Oczywiście popukałam się w czoło, w końcu musiał coś zjeść, odpocząć. Dziś rano wychodząc z psem wziął portfel. Pytam: po co Ci portfel w parku A on do cukierni po świeży jabłecznik dla żony pędził Normalnie wygrałam chłopa na loterii
Ma brata ?

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Więcej nie zadzwoniła haha
Szkoda

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Zobaczcie kto cały czas śpi mi na kolanach
Myślałam, że to... peruka
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 18:17   #127
Darcy_89
Raczkowanie

Witam dziewczyny w nowym wątku dawno nie zaglądałam. Byłam dziś u kosmetyczki na zabiegu oczyszczania twarzy i tak mnie boli, a nawet nie było tego dużo. Musze się trochę ograniczyć z wizytami u kosmetyczki bo jestem tam co tydzień a to brwi, paznokcie, zabiegi na twarz, trwała rzęs stracę majątek na tym. Byłam wczoraj w primarku i kupiłam sobie świąteczny t- shirt, spodnie push up takie marmurkowe i swetr z niedźwiedziem polarnym(a miał być z bałwanem). Otworzyli u mnie już ten sklep z artykułami na święta, ale jeszcze nie wchodziłam.
Bella bardzo fajna bluzka w moim stylu, sama mam dwie takie z zary i jestem zadowolona.
Martyna a gdzie takich mężczyzn można dostać? Trzeba ustawiać się gdzieś w kolejce?
U mnie właśnie pali się świąteczny wosk, miała być choinka a wyszło coś innego. Pięknie pachnie tak delikatnie, muszę jakiś zapas tego zapachu zrobić.
Darcy_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 18:56   #128
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Ceny latarenek w pl to jakaś paranoja. Ja swoje białe, drewniane kupuję za 10-20 euro. Kiedyś przeglądałam allegro i wcale bym się nie zdziwiła jakby ludzie kupowali latarenki zagranicą i sprzedawali z zyskiem w pl
Dokładnie, te ceny są czasem kosmiczne.

Ja dzisiaj widziałam bardzo ładną i dużą latarenkę w Bricomarche za 79 zł.

Szatan (Wizaż mnie zwiódł i kupiłam krem kokosowy.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 19:27   #129
IwonaMazury
Rozeznanie

przed świętami jest najfajniejszy czas a później to już nic nie cieszy jakoś po świętach emocji i energia mnie opuszczają
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 20:04   #130
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Fajnie by tak Cheops wyglądał ( oglądam film po hiszpańsku i czytam: 'czeops' , zachodząc w głowę, kim jest ten 'czeops' )

Norwegia bardzo mi się podoba

A ja Netto podobno mam, dzisiaj się dowiedziałam

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Ja też bym chciała w 1 lub w 2 kolorach , ale żal byłoby mi pozostałych bombek i nie miałabym z nim co zrobić

Fajne były te reklamy

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Ma brata ?

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Szkoda

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Myślałam, że to... peruka

Hahahh No wiesz? Molly i ja się obrażamy Muszę ją niedługo ostrzyc bo już jest dosyć zarośnięta

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Chyba jednak się zdecyduję na tą bluzkę Dzięki za doradzenie
Ale nadal będzie mi ciężko za nią dać te 140zł, tym bardzie, że tydzień temu było -20%, a ja nic nie wiedziałam
Stary 2014-11-08, 20:14   #131
mika93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziulaczek1991 Pokaż wiadomość
U mnie też w odcieniach złota i srebra

Poniżej fragment z ubiegłego roku
Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość

Patrzyłam wczoraj prognozy długoterminowe i wszyscy i Rosjanie i Amerykanie i Anglicy zapowiadają ciepłą zimę Nawet do plus 10 stopni w grudniu! Załamałam się totalnie. W marcu już ma być bardzo gorąco. Co to ma być Mam nadzieję, ze jak zawsze się to nie sprawdzi. Choć na razie u nas w Lublinie w ciągu 14 dni zapowiadają około 15 stopni.
Też to czytałam i jestem załamana

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość

Ta Laponia brzmi bosko i zachęcająco.

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Też widziałam wczoraj wieczorem świąteczne reklamy Jedyne jakich nie lubię to te z kredytami na święta
O to,to . Też mnie to drażni

Dziewczyny fajne getry są w Pepco, czerwono-białe w norweski wzór, dość grube. Świetnie nadawały by się na dół od piżamy, jak dla mnie oczywiście

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 20:19   #132
olanna
Zakorzenienie

Cytat:

Do Netto warto zajrzeć, od poniedziałku w gazetce pojawia się oferta ze świątecznymi dekoracjami, sama czaję się na latarenkę, pójdę obejrzeć i jeśli będzie duża, to sobie zafunduję.

Dziewczyny, no co Wy! Bierzemy chwilówki i można szaleć w Święta.

Stary 2014-11-08, 20:20   #133
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Hej dziewczyny, mozna sie przylaczyc? Juz swieta ida wielkimi krokami, a ja nie bede w Polsce w tym czasie, bo nie dostane urlopu w pracy i chociaz troche probuje rozbudzic w sobie swiatecznego ducha.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 20:43   #134
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Tannenbaum "śpiewaliśmy" zawsze na lekcjach niemca w szkole, do tej pory pamiętam (tylko jedno słowo). Fajnie, mogłabym z Twoim mężem konkurować o miano niezasładzalnego potwora, tylko jemu pewnie nie pójdzie w zadek.
No dokładnie On może wpierdzielać tony słodyczy i kebabów, a i tak jedyne co, to ewentualnie lekko mu brzuszek wybije - po kilku dniach nie ma śladu. Poza tym nie ma ani sińców pod oczami, ani też choćby lekkich zmarszczek - ja niby sypiam sporo więcej niż on, stosuję kremy pod oczy, a i tak cienie są i pierwsze malutkie zmarszczki są. Ja się pytam: gdzie tu sprawiedliwość?

Cytat:
Ma brata ?
Kochana... On ma 3 braci - wszyscy są pełnoletni, więc wiesz Ale szczerze wątpię, aby i oni byli tacy udani Mój potrafi i lubi gotować, sam z siebie sprząta i pierze, kiedy tylko może podaje mi śniadanko do łóżka, rozpieszcza mnie prezentami, a na moje psioczenie na temat moich nadprogramowych kilogramów reaguje w stylu "nie ma piękniejszej od ciebie" - no sama powiedz: ile takich chłopów może istnieć?

Cytat:
Napisane przez Darcy_89 Pokaż wiadomość
ś
Martyna a gdzie takich mężczyzn można dostać? Trzeba ustawiać się gdzieś w kolejce?
U mnie właśnie pali się świąteczny wosk, miała być choinka a wyszło coś innego. Pięknie pachnie tak delikatnie, muszę jakiś zapas tego zapachu zrobić.
Ja mojego znalazłam w Ostrowie Wielkopolskim, ale kto wie, może po świecie chodzi więcej takich udanych egzemplarzy

Dosłownie godzinę temu wróciliśmy z galerii. Wchodzę do Tesco, pędzę jak szalona na dział świąteczny, a tam niespodzianka: jeszcze nawet nie wystawili wszystkich produktów

Ostatecznie zawędrowałam do H&Y - kupiłam bombki (3 sztuki takie oraz 3 sztuki takie - na żywo bombki są sporo jaśniejsze, cudownie się błyszczą ), kubek oraz część prezentu na wymianę ; później do Pepco - tam też kilka bombek w stulu tych z H&Y + świąteczny obrus na komodę pod donicę z choinką; na końcu do Obi - i znów bombki - 2 komplety turkusowo - srebrnych (bo w tym roku choinka w salonie będzie właśnie srebrno - turkusowa ), łańcuch i malutkie bombeczki do ozdobienia kominka oraz... pięknego świecącego renifera - wygląda, jakby był zrobiony z kryształków

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 21:05   #135
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

Witam na nowym watku

Cytat:
Napisane przez Chantell Pokaż wiadomość
A ja sie zastanawiam jak mozna miec jedno/dwukolorową choinkę tylko...ja co roku mam tak nakichaną kolorami, że niewiadomo na co patrzeć xd
ja tez mam kolorowa..ale moje dzieci ze mna szaleja jesli chodzi o dekorowanie, wiec im wiecej tym lepiej mamy mnostow rzeczy samorobotkowych z papieru, masy solnej, pomaranczy, szyszek..itd...ale mi sie wszystkie choinki podobaja

u nas jesiennie jest..rano na rowerku to musze miec ciepe rekawiczki...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 21:43   #136
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Moja ciotka zawsze ubiera choinke na "trendy kolory". Raz np. miala w bombkach i lancuchach srebrnych i niebieskich. Wygladalo to dosc dziwnie, ja chyba jednak wole misz masz, z suszonymi cytrusami i szyszkami na czele. Co nie znaczy, ze lubie bombki, ktore pamietaja okupacje :P
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 21:43   #137
IwonaMazury
Rozeznanie

zakończyłam właśnie jedna bombeczkę czerwono srebrna jutro fotkę wklikam
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 22:18   #138
bella719
Rozeznanie

Dziewczyny, jaki film świąteczny polecacie? Chce cos teraz obejrzeć, ale mam wrażenie ze wszystko ju widziałam po kiła razy
Stary 2014-11-08, 22:49   #139
Inal
Rozeznanie

Właśnie wróciłam do domu.Na dworze momentalnie pojawiła się mgła, i to jaka ! Poczułam się magicznie Dookoła pusto,świata nie było widać.Aż przez chwilę się zastanowiłam czy nie mamy grudnia i nie zbliżają się święta.
Pochwalę się,iż zakupiłam prezent na wymiankę.O tak wczesnej porze skompletowałam całość,aż jestem zaskoczona. Teraz będzie grzecznie czekał na przyszłą właścicielkę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 23:16   #140
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

ja chyba w poniedziałek bede w H&Y niestety raz cos potłukłam tam i musiałam to kupić (tylko 30% mi zniżyły i całe szczeście musiałam zapłacic tylko 10 zł no ale i tak było szkoda )

dzisiaj juz zaplanowałam prezenty dla rodzinki: dla TŻta juz kupiłam białko na siłowni ale jeszcze moze cos dokupie jak zasłuzy , dla brata mam zamiar wykupić bon na zakupy tylko nie wiem do jakiego sklepu ( zawsze mowi ze mu sie nie podoba to co mu upujemy z ciuchow wiec niech sobie sam cos wybierze) , dla mamy chce wykupić jakis zabieg u kosmetyczki a tacie chyba jakis sweterek albo nie wiem co
Stary 2014-11-08, 23:29   #141
Nimfa20

Cytat:

Hahahh No wiesz? Molly i ja się obrażamy Muszę ją niedługo ostrzyc bo już jest dosyć zarośnięta
Dlaczego, fajnie wygląda

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:

Do Netto warto zajrzeć, od poniedziałku w gazetce pojawia się oferta ze świątecznymi dekoracjami, sama czaję się na latarenkę, pójdę obejrzeć i jeśli będzie duża, to sobie zafunduję.

Dziewczyny, no co Wy! Bierzemy chwilówki i można szaleć w Święta.
Może zajrzę

Ta, chwilówka i spłacasz do wakacji

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:

Kochana... On ma 3 braci - wszyscy są pełnoletni, więc wiesz Ale szczerze wątpię, aby i oni byli tacy udani Mój potrafi i lubi gotować, sam z siebie sprząta i pierze, kiedy tylko może podaje mi śniadanko do łóżka, rozpieszcza mnie prezentami, a na moje psioczenie na temat moich nadprogramowych kilogramów reaguje w stylu "nie ma piękniejszej od ciebie" - no sama powiedz: ile takich chłopów może istnieć?
Podobno... niedaleko pada jabłko od jabłoni... Ja będę prać, sprzątać, gotować itp. , niech tylko naczynia myje
Stary 2014-11-08, 23:30   #142
oliwialaura
Raczkowanie

Dziewczynki, mam wrażenie, że we wszystkich Liddlach wykupiono te kremiki Deluxe
oliwialaura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 23:34   #143
Nimfa20

Cytat:
Napisane przez Inal Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam do domu.Na dworze momentalnie pojawiła się mgła, i to jaka ! Poczułam się magicznie Dookoła pusto,świata nie było widać.Aż przez chwilę się zastanowiłam czy nie mamy grudnia i nie zbliżają się święta.
U mnie też mega mgła i szansa na przymrozek

A w ogóle to chciałam się pochwalić, że żyję ja i zwierzęta Robiłam przedświąteczne kąpanie i wszyscy przeżyliśmy Najbardziej obawiałam się wykąpania Melmana, bo kiedyś skończyło się to złamaniem jego pazura , ale poszło super W nagrodę wysuszyłam mu lekko zadek suszarką

Najbardziej nieszczęśliwy był Cham i najbardziej brudny (biały) , również on miał najwięcej do powiedzenia

Ech, i tak wolę kąpać króliki hodowlane

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 00:06   #144
bella719
Rozeznanie

Właśnie obejrzałam swiateczna reklamę coca-cola i niby pod koniec pojawia sie jakaś ciężarówka ale to juz zupełnie nie to samo, nie na juz tego uroku co kiedyś ;(
Stary 2014-11-09, 07:09   #145
olanna
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48857050]Hej dziewczyny, mozna sie przylaczyc? Juz swieta ida wielkimi krokami, a ja nie bede w Polsce w tym czasie, bo nie dostane urlopu w pracy i chociaz troche probuje rozbudzic w sobie swiatecznego ducha.[/QUOTE]

Witamy!

Cytat:
No dokładnie On może wpierdzielać tony słodyczy i kebabów, a i tak jedyne co, to ewentualnie lekko mu brzuszek wybije - po kilku dniach nie ma śladu. Poza tym nie ma ani sińców pod oczami, ani też choćby lekkich zmarszczek - ja niby sypiam sporo więcej niż on, stosuję kremy pod oczy, a i tak cienie są i pierwsze malutkie zmarszczki są. Ja się pytam: gdzie tu sprawiedliwość?
To się właśnie nazywa niesprawiedliwość dziejowa. Ale my za to jesteśmy piękniejsze (nawet z tymi zmarszczkami, cieniami i kochanym ciałkiem).

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
dzisiaj juz zaplanowałam prezenty dla rodzinki: dla TŻta juz kupiłam białko na siłowni ale jeszcze moze cos dokupie jak zasłuzy , dla brata mam zamiar wykupić bon na zakupy tylko nie wiem do jakiego sklepu ( zawsze mowi ze mu sie nie podoba to co mu upujemy z ciuchow wiec niech sobie sam cos wybierze) , dla mamy chce wykupić jakis zabieg u kosmetyczki a tacie chyba jakis sweterek albo nie wiem co
Ja mamie chciałabym na urodziny wykupić coś u fryzjera chyba (ma urodziny już w styczniu).

Cytat:
Ta, chwilówka i spłacasz do wakacji [COLOR="Silver"]
Żeby tylko. No, ale zawsze ktoś się na to skusi nieświadomy skutków.

Cytat:
Napisane przez oliwialaura Pokaż wiadomość
Dziewczynki, mam wrażenie, że we wszystkich Liddlach wykupiono te kremiki Deluxe
Ja byłam wczoraj i zostało kilka kartonów u mnie, jeszcze dwa dni temu było kilka razy więcej. Pamiętam, że po ostatnim tygodniu, w którym były te kremy, przecenili je chyba na 3 lub 4 zł. Co prawda było ich kilka, ale jednak tańsze, liczę, że w tym roku też tak będzie (wtedy nie wzięłam tych przecenionych, teraz nie popełnię tego samego błędu).

Stary 2014-11-09, 09:11   #146
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatecznie zawędrowałam do H&Y - kupiłam bombki (3 sztuki takie oraz 3 sztuki takie - na żywo bombki są sporo jaśniejsze, cudownie się błyszczą ), kubek oraz część prezentu na wymianę ; później do Pepco - tam też kilka bombek w stulu tych z H&Y + świąteczny obrus na komodę pod donicę z choinką; na końcu do Obi - i znów bombki - 2 komplety turkusowo - srebrnych (bo w tym roku choinka w salonie będzie właśnie srebrno - turkusowa ), łańcuch i malutkie bombeczki do ozdobienia kominka oraz... pięknego świecącego renifera - wygląda, jakby był zrobiony z kryształków
Bombki są przepiękne Pokażesz reniferka, bo też w tym roku mam w planie zakupić jakiegoś. Chodzi Ci o figurkę czy raczej takiego dużego świeciącego?
madziulaczek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 09:11   #147
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam, wszystkie 4 Absolutnie nie mam związanych z tym złych wspomnień. Ekstrakcję wykonywał normalnie mój dentysta, nie chirurg szczękowy. Znieczulenie, chwila dłubania i po wszystkim Po tym jak znieczulenie puściło, nie miałam żadnych dolegliwości bólowych, nic mi nie spuchło, na drugi dzień normalnie szamałam pizzę, tyle, że drugą stroną Nie miałam zakładanych żadnych szwów.
Wszystko zależy też od powodu do usunięcia. Ja akurat miałam ósemki normalnie wyrżnięte (no ale psuły się jak szalone, więc też mi radocha ), ale zdarza się, że rosną pod dziwacznym kątem albo nie wyjdą do końca i wtedy raczej zajmuje się tym chirurg. Tak czy siak - nie ma co panikować! Mogę zapytać o powód usunięcia?

To się nazywa POŚWIĘCENIE DLA MIŁOŚCI
Zaczęło mnie boleć gardło, potem ucho... podejrzewałam, że to od ósemki, więc poszłam do dentysty. Zrobiła mi zdjęcie, dała zastrzyk, przepisała antybiotyk i kazała umówić się do chirurga

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Mialam usuwane wszystkie 4 i wszystkie opcje - od lajtu totalnego nawet bez szwów aż do 3 godzinnego zabiegu na bloku operacyjnym z cięciem żuchwy. Ostatnie z powikłaniami, tydzień z życiorysu.
Matko teraz to boję się 1000 razy bardziej co poszło nie tak?

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 11:15   #148
konwalia39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
ja chyba w poniedziałek bede w H&Y niestety raz cos potłukłam tam i musiałam to kupić (tylko 30% mi zniżyły i całe szczeście musiałam zapłacic tylko 10 zł no ale i tak było szkoda )

Ciesz się że to tylko 10zł Wczoraj byłam w H&Y i jak już wspominałam tam jest tak wąsko że co chwile tam ktoś coś tłuk. Byłam świadkiem sytuacji jak babka stukła pojemnik ten taki duży na ciastka za 89zł. No i wezwali kierownika i po tym rabacie -25% co jest na wszystko miała do zapłacenia ok.67zł i wrzeszczała na cały sklep że nie zapłaci,wyzywała od najgorszych ten sklep... skończyło się tak że ochrona ją wyprowadziła więc nie wiem czy zapłaciła czy nie...
Ja chcę kupić taki bon do sklepu dla siostry bo ona też wiecznie nie zadowolona z teo co dostanie. Fajnie że wiesz tak mniej więcej komu co kupisz. Ja się dzisiaj zdenerwowałam Wczoraj widziałam fajny prezent dla mojej bratowej no i tak się zastanawiałam i zastanawiałam czy go wziąć w końcu wyszłam ze sklepu,przyjechałam do domu i zdecydowałam że go kupię! wczoraj już było za późno,więc pojechałam dzisiaj z samego rana o 9 (o tej godzinie otwierają) patrze... a już nie ma tego prezentu...

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48857050]Hej dziewczyny, mozna sie przylaczyc? Juz swieta ida wielkimi krokami, a ja nie bede w Polsce w tym czasie, bo nie dostane urlopu w pracy i chociaz troche probuje rozbudzic w sobie swiatecznego ducha.[/QUOTE]

hej
konwalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 11:21   #149
Y a s m i n e
Rozeznanie

Ech, Dzięwczęta, Was to na kilka dni zostawić to już nowy wątek zaczynacie Kiedy ja to nadrobię? Wieczorkiem powrzucam zdjęcia świątecznej Galerii La Fayette!!! Obeżarłam się wczoraj kasztanami pieczonymi
Stary 2014-11-09, 11:23   #150
Nimfa20

Cytat:

Żeby tylko. No, ale zawsze ktoś się na to skusi nieświadomy skutków.
Pewnie tak.

Może to kogoś trochę pocieszy :

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-...48805,1,0.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości