Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-10, 11:39   #4081
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Wróciłam z rossmana i mam podkład z rimmela wake me up, tak chwalą, zobaczymy i korektor true match loreala ( czy jak się tam pisze).

Tylko z tym podkładem to w sklepie wydawał mi się strasznie jasny, a teraz bardzo ciemny

Szkoda, że u nas Bourjois nie ma, to bym wzięła róż i podkład, ale i tak jest ok.

Kupiłam też granata
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:40   #4082
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
poduche z Motherhood zamowilas?
Co do smoczkow, to nie oplaca sie wymienic?
tak, Motherhood jest super, dam znac jutro po pierwszym spaniui

a smoczkow sie nie oplaca, tzn zobacyzmy bo jak na ich koszt to odesle a jak na moj to nie. jeden byl po 9,41zl drugi 6,75, a przesylka 15 zl wyslalam maila, napisali ze proszo o zdjecia, zobacyzmy co dalej smoczki takie dostalam:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0077.jpg (73,3 KB, 24 załadowań)

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:40   #4083
soniuska
Zakorzenienie

Rosario juz podaje
Zostaje w domu .. i tak nie gadamy ze soba,choc mnie to meczy bo nienawidze tak. Ogolem mega zmeczona jestem,placzem, niewyspaniem.. cos we mnie peklo.
Nie pomoge z zabawka,bo sie nie znam.
A co do choroby to wspolczuje:+

Moja mama mowila zeby wziac gozdzik do buzi,przegryzc i ssac i bol gardla po kilku dniach minie.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:41   #4084
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Sylwia moj tez mial rozowy smoczek bo akurat nie bylo innego koloru w sklepie, al byl to jego ulubiony najchetniej ciamkal.
no jak sie nie bedzie oplacalo odsylac to zostawie najwyzej komus sie podaruje albo cos

JAŚ

Stary 2014-11-10, 11:42   #4085
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ale co zależy gdzie się czyta? o imieniu?

Imię Paula pochodzi od męskiego Paweł i pochodzi już z XIIIw a wielu myśli, że to nowy twór

można - przecież sama masz avatara bez napisu wystarczy dodać avka np w formacie bmp

wróciłam z Rossmana i zahaczyłam o lumpka Kupiłam parę rzeczy dla Małej. Za tydzień jest wystawka odzieży dziecięcej z wagi to pójdę - wtedy idzie perełki za grosze znaleźć

super lowy,chwal sie lumpkowymi!

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Wróciłam z rossmana i mam podkład z rimmela wake me up, tak chwalą, zobaczymy i korektor true match loreala ( czy jak się tam pisze).

Tylko z tym podkładem to w sklepie wydawał mi się strasznie jasny, a teraz bardzo ciemny

Szkoda, że u nas Bourjois nie ma, to bym wzięła róż i podkład, ale i tak jest ok.

Kupiłam też granata

super lowy!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
tak, Motherhood jest super, dam znac jutro po pierwszym spaniui

a smoczkow sie nie oplaca, tzn zobacyzmy bo jak na ich koszt to odesle a jak na moj to nie. jeden byl po 9,41zl drugi 6,75, a przesylka 15 zl wyslalam maila, napisali ze proszo o zdjecia, zobacyzmy co dalej smoczki takie dostalam:
Hehe ale chamstwo ze nie wierza
Stary 2014-11-10, 11:45   #4086
_Madison_
Zadomowienie

Dobra ja już po szale zakupów:p
Ludzi wcale za wiele nie było. Wzięłam helthy mixa + tusz loreala. A najlepsze jest to, że mam jeszcze chrapkę na błyszczyk i pomadkę z maybelline i puder i korektor z bourjois
Ale stop zakaz kupowania
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:45   #4087
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Rosario juz podaje
Zostaje w domu .. i tak nie gadamy ze soba,choc mnie to meczy bo nienawidze tak. Ogolem mega zmeczona jestem,placzem, niewyspaniem.. cos we mnie peklo.
Nie pomoge z zabawka,bo sie nie znam.
A co do choroby to wspolczuje:+

Moja mama mowila zeby wziac gozdzik do buzi,przegryzc i ssac i bol gardla po kilku dniach minie.
dzięki
no nie namawiamy Cię ale pomyśl tak siedzisz w domu i się denerwujesz i zrób sobie drzemkę popołudniową dziś i się trochę wyśpij
hmm... mam akurat goździki

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 11:45   #4088
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
super lowy,chwal sie lumpkowymi!

Hehe ale chamstwo ze nie wierza
pochwalę się, ale później, bo już piorę te rzeczy

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:46   #4089
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
ale co zależy gdzie się czyta? o imieniu?

Imię Paula pochodzi od męskiego Paweł i pochodzi już z XIIIw a wielu myśli, że to nowy twór

można - przecież sama masz avatara bez napisu wystarczy dodać avka np w formacie bmp

wróciłam z Rossmana i zahaczyłam o lumpka Kupiłam parę rzeczy dla Małej. Za tydzień jest wystawka odzieży dziecięcej z wagi to pójdę - wtedy idzie perełki za grosze znaleźć
Tak Bo właśnie imię Paulina pochodzi od imienia Paulus - czyli pochodząca, należąca od Pawła i w różnych publikacjach można spotkać różne wersje tzn. że od imienia Paweł, że to żeńska forma imienia Paweł, że Paulina była najpierw później Paula, ale ja doczytałam, że jest tak jak piszesz tzn, najpierw Paula później Paulina Kiedyś bardzo nie lubiłam swojego imienia więc zrobiłam mały research
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:46   #4090
kordelka85
BAN stały

Narzekalam kiedys, ze moje dziecko leniwsze od brata i mam za swoje.Jak zaczela tancowac w piatek tak tancuje dalej.Az wczoraj zasnac nie moglam.
Sylwia nie fajnie z tymi smoczkjami.Mi kiedys wyslano nie ten rozmiar spiochow to doslali mi dobre na swoj koszt, a te bledne moglam sobie zatrzymac
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:46   #4091
rosarioV
Zakorzenienie

ej ej a kosmetyki z promocji też sie wliczają ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 11:48   #4092
kordelka85
BAN stały

Ten zolty ujdzie, ale ten drugi rzeczywiscie jakis babski.Zatrzymaj na nastepne.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:51   #4093
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Dobra ja już po szale zakupów:p
Ludzi wcale za wiele nie było. Wzięłam helthy mixa + tusz loreala. A najlepsze jest to, że mam jeszcze chrapkę na błyszczyk i pomadkę z maybelline i puder i korektor z bourjois
Ale stop zakaz kupowania
Hehe ale szalenstwo!
Szkoda ze nie mzoesz zaszalec na calego

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
dzięki
no nie namawiamy Cię ale pomyśl tak siedzisz w domu i się denerwujesz i zrób sobie drzemkę popołudniową dziś i się trochę wyśpij
hmm... mam akurat goździki

niedlugo to ja musze wyjsc z domu do roska. Choc mam lenia..i jestem wykonczona.
Cytat:
pochwalę się, ale później, bo już piorę te rzeczy
okej
Stary 2014-11-10, 11:52   #4094
rosarioV
Zakorzenienie

No i jak na złość na stronie rossmana nie ma żadnych promocji na kosmetyki do makijażu

Stary 2014-11-10, 11:56   #4095
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Narzekalam kiedys, ze moje dziecko leniwsze od brata i mam za swoje.Jak zaczela tancowac w piatek tak tancuje dalej.Az wczoraj zasnac nie moglam.
Sylwia nie fajnie z tymi smoczkjami.Mi kiedys wyslano nie ten rozmiar spiochow to doslali mi dobre na swoj koszt, a te bledne moglam sobie zatrzymac
no zobaczymy co zrobia. tyle lat zamawiam z allegro i pierwszy raz pomylka poszla, nie mam za zle, jestsmy ludzmi i kazdemu sie moze pomylka zdarzyc, a to jest ryzyko kupowania przez neta. zobaczymy

JAŚ

Stary 2014-11-10, 11:56   #4096
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
No i jak na złość na stronie rossmana nie ma żadnych promocji na kosmetyki do makijażu
Za duzo bys chciala
Stary 2014-11-10, 11:58   #4097
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Za duzo bys chciala
no a co
nie chce mi się wstać z pod koca a trzeba iść do roska

Stary 2014-11-10, 12:03   #4098
kamilove
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny ja już po szybkiej wizycie u gina, byłam w sumie tylko po dalszy ciąg l4 ale też udało mi się przepisać na usg i będę mieć 21 zamiast 25

Cytat:
moglby, ale ja nie chce rodzicow
wciagac w nasze problemy, bo to raz na zawsze ich zniecheci do M

nie, ja mu juz dzis powiem. jestem wsciekla, pies prosi o wyjscie na dwor, ja mam mokra glowe i M zawsze wieczorem wychodzi z psem.
chyba musze isc swiezo po kapieli..;/

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Majka ja we wtorek mam zrobi tylko rogaliki, zaprosilismy juz naszych rodzicow i jego brata z dziewczyna, nie moge tak zrobic..
rozumiem Cię bo ja też nie lubię z rodziną o Tż rozmawiać tzn nie wyobrażam sobie się skarżyć na niego, jak się kłócimy to się kłócimy i załatwiamy między sobą zawsze.. ale ogólnie to współczuję Ci obecnej sytuacji łap i pamiętaj nie denerwuj się mocno, pomyśl o maluszku zawsze

Cytat:
To mnie meczy katar od dwoch miesiecy i dzisiaj o tym poczytalam, ze to jednak moze byc nie przeziebienie tylko katar hormonalny. I niby ma przejsc po porodzie.Työlko jak mam przec z zatkanym nosem
ja mam tzn nieżyt nosa odkąd jestem w ciąży pociągam 24h czasem wskoczy i na zatoki ale to i przed ciążą mnie dotykało często

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Widze ze narzekacie na swoich Tz troszeczke, nie jestem w temacie ale tak tylko ogolnie powiem ze ja na swojego ostatnio nie moge narzekac. Wkur wia mnie czasami ale ogolnie jest ostatnio kochany i cos sie zmienilo na lepsze
Ale to tak na marginesie.
Weszlam wrzucic Wam mojego malego czlowieczka
gratuluję, śliczne bejbi

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej hej niedzielnie - mam jeszcze 2 dni wolne juuupi!

Majka323 Daj znać co Ci odpisze ten użytkownik allegro od tych komplecików, bo też się na nie czaję Chodzi o te: http://allegro.pl/komplet-hm-i4761043884.html

kamilowe http://allegro.pl/zyta-koszula-do-ka...743683568.html Ja mam tą koszulę w malinową kratkę fajna jest chyba sobie też jeszcze jakąs dokupię

soniuska Współczuję sytuacji... I Ty chcesz mu jeszcze prezent dawać? Ja to bym mogła na złość powiedzieć że coś mu kupiłam ale niedam mu jak tak się zachowuje hehe A obiadów nie bedziesz robić? czemu? Sobie tylko zrób a on niech powącha zapaszki hehe Trochę złośliwości nie zaszkodzi

U nas w Tesco niema tych promocji na te body w pięciopaku Były fajne inne ale typowo dziewczęce albo chłopięce i tu się pojawia problem heh Ja czuję że będzie chłopiec - może w środę się okaże, też niemogę się doczekać wizytki

Madison jak Ci się będzie chciało to wstaw fotki kocyczków a jak nie to jutro zachaczę o Biedronę i tak
fajnie, że piszesz pewnie się na nią zdecyduje ale wcześniej przejadę się jeszcze na marywilską bo tam zawsze znajduje 3/4 allegro

Cytat:
oj Kochana współczuję
Moje dziadki, to za podweizienie 5 minut chcą wciskać 50zł

duże już te nasze dzieciaki na ostatnim usg miałam wrażenie, że zaraz na monitorze mała nie będzie się mieścić

ddobrze, że sobie przypomniałaś

Ja oglądam stary odcinek M jak miłość i potem zbieram się do apteki i do lumpka może wejdę

napiszę Wam teraz za co trzymałyście kciuki

a my szybko, bo szybko poszaleliśmy, no ale okazja szybko przeszłaby nam koło nosa... byliśmy w sobotę u znajomej o której dowiedziałam się parę dni wcześniej, że ma na sprzedać Mutsy Evo... Myslałam, że to wózek po jej pierwszej córce (1,5 rocznej), a to wózek po drugiej... Druga ma 3 miesiące no i sprzedają, bo go nie używają - ten był kupiony tylko do teściów i stał tam awaryjnie, żeby nie musieli swojego docelowego taszczyć... Swój wózek też mają Mutsy Evo.
Wózek jest... no nowy.
Ma 2 małe ryski, których nie widać, musiałam sie przyglądać z bliska stelażowi..Cała reszta w stanie idealnym + dorzucali śpiworek oryginalny Mutsy, który kosztuje dodatkowe ponad 200zł.
No i wzięliśmy - bolid już stoi w domu :P

A dodam, że koła też jak nowe
Zapłaciliśmy za w zasadzie nowy wózek całe 900zł W sklepie zapłacilibyśmy za ten komplet ok 2200

\

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

zaczynam dziś 18 tydzień lub jak kto woli 5 miesiąc

I z tej okazji przedstawiam Wam naszą córkę: Paula Alicja - z tym drugim imieniem to się jeszcze zobaczy, czy je w ogóle nadamy

I powiem Wam, że ja byłam pewna, że Paula to imię pochodzące od imienia Paulina. A jest dokładnie na odwrót
no no gratuluję, super wózek my już nastawiliśmy się w 90% na quinny buzz

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

Kupiłam też granata
fajne zakupy, podkład miałam ładnie rozświetla bardzo tylko mój kolor był ciut zbyt różowy
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:04   #4099
rosarioV
Zakorzenienie

aaa... no i jedno nam wczoraj trochę zepsuło wieczór ;/ mikrofala poszła... włożyliśmy pite do podgrzania włączamy mikrofale chwilkę grzeje i bum zgasło... ;/ i gdzie ja będę podgrzewać płatki i mleko w kubku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 12:08   #4100
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ja już po szybkiej wizycie u gina, byłam w sumie tylko po dalszy ciąg l4 ale też udało mi się przepisać na usg i będę mieć 21 zamiast 25

rozumiem Cię bo ja też nie lubię z rodziną o Tż rozmawiać tzn nie wyobrażam sobie się skarżyć na niego, jak się kłócimy to się kłócimy i załatwiamy między sobą zawsze.. ale ogólnie to współczuję Ci obecnej sytuacji łap i pamiętaj nie denerwuj się mocno, pomyśl o maluszku zawsze

ja mam tzn nieżyt nosa odkąd jestem w ciąży pociągam 24h czasem wskoczy i na zatoki ale to i przed ciążą mnie dotykało często

gratuluję, śliczne bejbi

fajnie, że piszesz pewnie się na nią zdecyduje ale wcześniej przejadę się jeszcze na marywilską bo tam zawsze znajduje 3/4 allegro

no no gratuluję, super wózek my już nastawiliśmy się w 90% na quinny buzz

fajne zakupy, podkład miałam ładnie rozświetla bardzo tylko mój kolor był ciut zbyt różowy

super i czekamy na usg i wiesci!
Dzieki za wsparcie..

Cytat:
aaa... no i jedno nam wczoraj trochę zepsuło wieczór ;/ mikrofala poszła... włożyliśmy pite do podgrzania włączamy mikrofale chwilkę grzeje i bum zgasło... ;/ i gdzie ja będę podgrzewać płatki i mleko w kubku
Na gazie!
Stary 2014-11-10, 12:15   #4101
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczuje :/ u mnie poszedl piekarnik i nie obejdzie sie bez zdejmowania blatu ;/

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Soniu jak samopoczucie? wybierz sie na zakupy do tego rossmana, humor sie poprawi

JAŚ

Stary 2014-11-10, 12:18   #4102
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
wspolczuje :/ u mnie poszedl piekarnik i nie obejdzie sie bez zdejmowania blatu ;/

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Soniu jak samopoczucie? wybierz sie na zakupy do tego rossmana, humor sie poprawi
Kochana nawet pol rossmanna nie poprawi mi nastroju.
Ledwo zyje..ze zmeczenia,opuchnieta od placzu i boli mnie serce..niesamowicie boli mnie serce
Stary 2014-11-10, 12:19   #4103
gosiak0512
Zakorzenienie

zadzwoniła sis.. gadałyśmy ponad 2 h

ROSARIO mójemy kupiliśmy rok temu na gwiazdkę to http://allegro.pl/hasbro-gra-zgadnij...753320582.html i jest mega zadowolony więc mogę polecić.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:20   #4104
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
super i czekamy na usg i wiesci!
Dzieki za wsparcie..

Na gazie!
chyba będę musiała wejść po mały garnuszek do pepko bo mam tylko jeden mały jeden średni i jeden duży a zazwyczaj w małym i średnim robię obiad i kurcze będzie trzeba myć teraz :P jaka ja wygodnicka

Stary 2014-11-10, 12:20   #4105
_Madison_
Zadomowienie

Ale dzidzie dokazują w brzusiu
Biorę się za allegro. Ze wczoraj mam obiadek, mężuś z dzieciakami siedzi to mam czas
A wieczorkiem do biedry i stokrotki skoczę. Białą kiełbaskę do żuru na jutro muszę kupić i buły :p
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:20   #4106
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA połóż się i prześpij, sen najlepszy na wszystko

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:21   #4107
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

ROSARIO mójemy kupiliśmy rok temu na gwiazdkę to http://allegro.pl/hasbro-gra-zgadnij...753320582.html i jest mega zadowolony więc mogę polecić.

fajna,gralam

Cytat:
chyba będę musiała wejść po mały garnuszek do pepko bo mam tylko jeden mały jeden średni i jeden duży a zazwyczaj w małym i średnim robię obiad i kurcze będzie trzeba myć teraz :P jaka ja wygodnicka
HEhe ja tez potrzebuje sredniego garnka..ale nie kupuje narazie
Stary 2014-11-10, 12:21   #4108
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

kurde fajny pomysł ale młody ma straszne adhd dosłownie i taka gra zajmie go na 10 min i pójdzie w kąt ;/ strasznie trudno jest coś znaleźć dla niego co by go zainteresowało ;/

Stary 2014-11-10, 12:22   #4109
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
SONIA połóż się i prześpij, sen najlepszy na wszystko
Niedobrze mi z tych nerwow i stresu. Najpierw sie przejde,potem pojde spac

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Ale dzidzie dokazują w brzusiu
Biorę się za allegro. Ze wczoraj mam obiadek, mężuś z dzieciakami siedzi to mam czas
A wieczorkiem do biedry i stokrotki skoczę. Białą kiełbaskę do żuru na jutro muszę kupić i buły :p
kochana radze wczesniej jak miesko chcesz kupic
Stary 2014-11-10, 12:23   #4110
rosarioV
Zakorzenienie

Idę do roska pewnie zejdzie mi tam pół godziny zanim się na coś zdecyduje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości