|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
|
|
#3242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie teeeeż Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-13 o 01:02 |
||
|
|
|
#3243 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie jakieś równanie z niewiadomymi można do tego ułożyć, ale mnie od samego tylko przeczytania rozbolała głowa Cytat:
![]() Cytat:
Z fizyką i chemią zawsze sobie radziłem jakoś, ale matmy ogarnąć nie potrafię, czarna magia i abrakadabra w jednym
|
||||
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to kręci od zawsze ![]() ale mnie przy piwie całkowania uczyli ![]() analizę matematyczną to jak poezję czytam
|
|
#3245 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ja sie do Rossa nie wybieram, mimo że mam po drugiej stronie ulicy, bo chyba niczego nie potrzebuję ![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#3247 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
też mnie odrzuca od mięsa i też miewam "fazy" na różne produkty głównie od wieprzowiny (ale jak podadzą to wszystko zjem, to się bardziej na to co sama chcę gotować przekłada) i ryby jem niezmienne w każdej postaci ostatnio mnie też od słodkiego odrzuca, tzn. nie przepadam ale ostatnio bardziej niż zwykle, nawet jak oczy chcą i coś kupię to smakowo mi wcale nie pasuje, a doła zajadam sałatą lodową i rukolą do nabiału nie wróciłam, i raczej nie wrócę (chyba że w postaci sera na pizzy ), ale bezpszeniczność sobie chyba odpuściłam, to i tak był eksperymentchoć fakt faktem, że się dużo lepiej czuję na bezglutenie a małe grzybki w occie uwielbiam od małego ![]() czy ja weim? też tyle jadłam, kilkanaście placków ziemniaczanych na raz itepe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no, ale zadania z treścią mają sens Cytat:
2. hmm, chyba zapomniałam matematykę, bo równanie napisałam ale wychodzi mi liczba ujemna ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3248 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I przeraża mnie letni poród, pewnie każą mi zdjąć skarpety więc będzie trzeba zawczasu wypindrzyć pięty, niewykonalne
|
||||
|
|
|
#3249 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Cytat:
Ale Wam pewnie nie poszło wszędzie, albo i nawet wcale, o! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po latach nagle okrzyknełam Chuopinie zasuwaj po serek biały ziarnisty - (zapomniałam jak on się nazywa, że wiejski) szukał kilkanaście minut dzwonił że nie ma ZIARNISTYCH. Ale upolował, ja dodałam miodu - bo tak mi się chciało go spożyć, zjadłam łyżeczkę (zjadacz łyżeczek Cytat:
2. Serio mówisz? Mnie letni przeraża, bo ja bez ciąży umieram na upały, w szpitalach jako odwiedzająca schodzę na duszność, niedotlenienie, plus moje niskie ciśnienie, no tragedia byłaby gotowa. Dlatego czekam z produkcją na wiosnę/lato (taaaak, taaak wiem że może się nie udać po mojemu, ale no zaryzykuję) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-13 o 10:45 |
||
|
|
|
#3251 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Wracam z plotkowego wątku o imionach dla dzieci (nie, nie ma czego gratulować) Strasznie mnie wkurza popularność Leny, od dobrych 15 lat planowałem dać tak córce na imię, bo inne i rzadkie takie i od zawsze mi się strasznie podobało, a teraz zewsząd Leny atakują, zupełnie jak Beaty w '70, albo Mateusze na początku '90
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I tak co dwie godziny latałam się umyć bo do gorunca dochodziło schodzenie wody. Ale przynajmniej na korytarzu było przyjemnie, latem to nie wiem... W każdym razie jeśli już coś z tego będzie to poszukam szpitalu z dwuosobowymi salami, max 3 - bo 5 tak jak ostatnio to jakiś koszmar.
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak z pierwszym Frankiem, Stasiem, Jasiem i Antonim. W ciągu 3 lat, biegają wyłącznie imiennicy ![]() ![]() Kiedyś chciałam dać na imię synowi Paweł, bo takie męskie, klasyczne i w ogóle mrrr. Ale kurcze, nie mogę się kierować moim widzimisie, tylko patrzeć na realia, żeby nie skrzywdzić dzieciaka, bo od chyba 10 lat już nikt nie narodził Pawła, i wówczas synek byłby odmieńcem. ![]() Ja tam mam luz, bo nie muszę mieć oryginalnego imienia. Podoba mi się Lena, Laura, (hyhy ) Iga, Ola. W sumie sporo mi się podoba.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-13 o 11:07 |
|
|
|
|
#3254 | ||||
|
Panaroja
|
snad gupiejącego fisażu - albo udaje że loguje albo trzeba każdą stronę uaktualniać żeby się zalogować
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
spadam do robo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi by odpowiadał stajl moich przyjaciółek - zajście latem - wyjście wiosną. No ale to koncert życzeń a jak będzie, sie okaże. Ostatnie wydarzenia w moim zyciu jednak krzyczą wewnętrznym głosem - TY nie możesz mieć dziecka, nie powinnaś, to jakieś nieporozumienie. Normalnie nie da się juz tego słuchać ![]() Siedzi w głowie, i przy każdej nadarzającej sie okazji krzyczy!!! Łeb pęka, zagłuszam ile mogę, czasem chciałąbym posłuchać, ale potem przychodzi aniołek i z drugiej strony napieprza swoje
|
|
|
|
|
#3256 | ||
|
BAN stały
|
47 lat to trochę późno jak na pierwsze dziecko, nawet i dla ojca
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jestem strasznie wybredny w kwestii imion, nie podoba mi się ogółem jakieś 99% A w ogóle to z własnego podwórka - mój ojciec Stanisław ma jedyną siostrę, która ma na imię...Stanisława! Nie chciałem zbytnio komplikować zadania
|
||
|
|
|
#3257 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Brat mojego Taty (Stanisław) miał żonę o imieniu Stanisława
![]() A co do "późnego" ojcostwa to mój miał 55 jak się urodziłam
|
#3258 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
Betty o samolotach cudne, uwielbiam takie zadanka Redzik ![]() Pięty wymoczysz (a chłop Ci nakremuje i rulez).
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak urodziłam się księżniczką
![]() Umyłam wszystkie podłogi (klatka schody ) i mam już meeega odcisk na dłoni jakbym tyrała w polu pół życia
|
|
|
|
#3260 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bratanica Julitka ![]() moi pradziadkowie też tak witam Baru snad powrotu do domu, ale znów znikam albowiem przeczekać chcę z jak najmniejszymi stratami tornado zwane chrzcinami więc do wtorku
|
|
#3261 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3262 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() kurcze, moze za słabo ten fakt doceniam, może jednak pójdę ![]() Cytat:
a w szpitalu to się chyba nie ma za bardzo głowy na przejmowanie pierdołami, przynajmniej ja w mojej dotychczasowej szpitalnej "karierze" tak miałam ![]() coś mi jednak chodzi po głowie ![]() do kiedy ta promocja? Cytat:
![]() też to mam, dlatego nie myję podłóg Cytat:
za przetrwanie
|
|||
|
|
|
#3263 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Co mi przypomina, ze ja swoją muszę umyć - zwiozłam dywan do upioru i połozyć na brudnej trochu wstyd
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z zasady też nie (pewnie dlatego mi dziad wyskoczył) Chuopin kocha myć podłogi, ja neinawidzę, ja lubię odkurzać on nienawidzi. Normalnie się uzupełniamy. Krasnoludki zastrajkowały
|
|
|
|
|
#3265 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej co ty jestes kurde mną? moja młodsza tez miala byc Lena juz od dawna (jak jej jesczez nie było ) i tak sie cieszyłam ze takie super imie wykombinowalam i ze nikt na takie nie wpadł..a tu nagle przeczytalam ze wg gus lena jest najczesciej nadawanym imieniem od 3 lat.normalnie sie załamałam ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
mnie sie podoba Inga, ale Kinga i Inga to by było troche nie teges ![]() nie pamietam jak sie ten smak fachowo nazywał,ale realny smak był czekoladowo-wisniowy, a na spodzie była taka przepyszna,chrupiąca i mokra "deseczka" Cytat:
nom ja tez,a z meskich jakie ci sie podoba?
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.
|
|
|
|
|
#3267 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad fasolówki
Dziadkowie ze strony mamy to Kazimierz i Kazimiera. A z moim ojcem to było tak (wg rodzinnej legendy), że dziadek jechał zarejestrować go do urzędu w stanie tzw. nieważkości i umknął mu chyba fakt, że ma córkę Stasię (i matkę Stanisławę, która mieszkała podówczas z nimi) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ha! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś podobały mi się strasznie Michał, Piotr i Tomasz, ale wraz z wiekiem przestały jakoś... był też Bruno, Gustaw, Alan, ale też już nie Sporo tzw. biblijnych mi się podoba, ale nie zgłębiałem tematu A! Hermann mi się podoba
|
||||||
|
|
|
#3268 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie chłopcy i dziewczęta
![]() Ja z zapytaniem jak pofarbować marynarkę? Barwnik jest, marynara też, ale co dalej |
|
|
|
#3269 |
|
BAN stały
|
Zagrzej kocioł wody na piecu, dodaj barwnik, wrzuć marynarę i gotuj co najmniej 15 minut
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Hellol
![]() Cytat:
![]() 2. U mnie sąsiedzka ( druga legenda ) jest taka Super sąsiadka pani Basia nienawidzi swojego imienia. Basia jeszcze toleruje. Ale na Baśkę pluje jadem Bo jej ojciec mial konia ( kobylę w sumie ) ukochaną i miala na imię Baśka I pani Barbara twierdzi,ze dostała imię po koniu, bo kń był pierwszy ![]() 3. Jeden moj brat to Bartosz, drugi Marcin Bartosz to kabareciarz z urodzenia, Marcin powaga, ale jak coś dowali..to klękajcie narody. A Michał to kuzyn, a drugi Michal to syn Bartosza, gen kabaretowy po tatusiu ![]() 4. A moje ulubione to Wiktor ( po dziadku za ktorym nie przepadałam ) Ale imie piękne , Piotr, Adam i Robert..a babskie..Iga Gabrysia Marta i Monika
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

Pewnie jakieś równanie z niewiadomymi można do tego ułożyć, ale mnie od samego tylko przeczytania rozbolała głowa 

za szybki wybór

) i mam już meeega odcisk na dłoni jakbym tyrała w polu pół życia