Scent Bar LIV - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 00:59   #3241
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

mnie do dziś śnią się te pociągi z miasta A i B, jadące różnymi prędkościami i spotykające się gdzieś tam
przy samolotach jeszcze wysokość dochodzi
Stary 2014-11-13, 01:01   #3242
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

mnie do dziś śnią się te pociągi z miasta A i B, jadące różnymi prędkościami i spotykające się gdzieś tam
Dokładnie tak!!!!!
Mnie teeeeż

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ale przyznasz mi rację, wszelkie zadania z treścią to zło jest - matma, fizyka, chemia, jeden czort
Psychikę mi zryły, do tej pory nei wiem jak zdałam podstawówkę na najwyższych notach, bo jak babcie drybcie, żadnego takiego zadania nie rozwiązałam samodzielnie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-11-13 o 01:02
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 01:23   #3243
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

mnie się bardzo podobała definicja wyobraźni przestrzennej z forum lotniczego:
"jezeli samolot 1 leci z A, gdzie byl o godzinie 1512 do B, gdzie bedzie o 1527, a samolot 2 leci z B, gdzie byl o 1515 do A gdzie bedzie o 1525, samolot 1 chce schodzic a samolot 2 chce wchodzic to wyobraznia przestrzenna jest potrzebna po to, zebys byla w stanie w jakis sposób ogarniac, jak maja sie te samoloty wzgledem siebie - o której sie mniej wiecej moga minac (to akurat latwo policzyc), do jakiej wysokosci dac wchodzenie jednemu a do jakiej schodzenie drugiemu zeby odbywalo sie to mniej wiecej plynnie, na jakiej wysokosci samolot 1 powinien byc nad punktem B zeby dac rade wyladowac nie muszac zbyt dlugo wytracac wysokosci."
Ja rozumiem, że takie logiczne myślenie i wyciąganie wniosków niezbędne jest w wielu dziedzinach, mnie to od zawsze przerasta jednak, no nic na to nie poradzę
Cytat:
a tu kolejne z rekrutacji na atco
Załącznik 5837085
Apage! Pewnie jakieś równanie z niewiadomymi można do tego ułożyć, ale mnie od samego tylko przeczytania rozbolała głowa
Cytat:
Klasyka gatunku
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Psychikę mi zryły, do tej pory nei wiem jak zdałam podstawówkę na najwyższych notach, bo jak babcie drybcie, żadnego takiego zadania nie rozwiązałam samodzielnie.
Dla mnie tylko matma była problemem, już od najmłodszych klas podstawówki Z fizyką i chemią zawsze sobie radziłem jakoś, ale matmy ogarnąć nie potrafię, czarna magia i abrakadabra w jednym
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 01:41   #3244
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rozumiem, że takie logiczne myślenie i wyciąganie wniosków niezbędne jest w wielu dziedzinach, mnie to od zawsze przerasta jednak, no nic na to nie poradzę

Apage! Pewnie jakieś równanie z niewiadomymi można do tego ułożyć, ale mnie od samego tylko przeczytania rozbolała głowa

mnie to kręci od zawsze
ale mnie przy piwie całkowania uczyli
analizę matematyczną to jak poezję czytam
Stary 2014-11-13, 02:11   #3245
gryx82
BAN stały

Cytat:
mnie to kręci od zawsze
ale mnie przy piwie całkowania uczyli
analizę matematyczną to jak poezję czytam
Ludzie miewają różne dziwactwa

---

Dobranoc
Stary 2014-11-13, 07:21   #3246
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
samochód mi dedł, jestem uziemiona se w domu posiedzę

Cytat:

2. 8? 12 by wciągnęła spokojnie
ja jestem w szoku, bo je 3 razy więcej ode mnie. w tym roku podrosła już 6cm w górę więc może mieć zwiększone zapotrzebowanie.
ale ile by nie zjadła, to na pytanie czy chce coś jeszcze zawsze odpowie: a co masz?
przynajmniej nie masz problemu z niejadkiem
Cytat:

ad sinupret butów, to dziś mierzyłam takie i podobne i się zastanawiam mocno nad nimi. 160 zł za skórę, wygodne (mam kozaki z tego źródła), ładnie "leżą" i chyba nieźle wyglądają...
na taką zimę jak dziś idealne
fajne

Ja sie do Rossa nie wybieram, mimo że mam po drugiej stronie ulicy, bo chyba niczego nie potrzebuję

Znad kawy i spadam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 07:56   #3247
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
za szybki wybór
dziękuję kciuki się akurat w takich sytuacjach przydają

Cytat:
A ja przepadłam w tematach wegeterianizmu, weganizmu etc.

Gąsek nie zrobiłam, Jako wręcz fanka mięsnych potraw, dotarło do mnie, że to wszystko kwestia przyzwyczajeń. Było to dla mnie bezrefleksyjne przyzwyczajenie od dziecka. Od niedawna odrzuca mnie od mięs. Aczkolwiek, już kiedyś tak miałąm i przeszło.

Nie chcę robić żadnych deklaracji ale po przemyśleniu wielu kwestii i uświadomieniu sobie ich, nie mam ochoty na mięsko na talerzu. Ciekawe, co mi się z tego urodzi, żywię się intuicyjnie, czyli np. nie jem 2 lata dżemu, a teraz napadłam na grzankę z dżemem rabarbarowym bo taką miałam ochotę. (notabene data mu wychodzi za 2 mieszki).Zatem wszystko u mnie przejściowe, i pewnie żadne zasady nie mają szans przetrwać, wygrać z moim łakomstwem etc.

Cytat:
oj mnie też co jakiś czas odrzuca od mięsa
albo od cebuli i czochu
albo od kwaśnych/octowych/wędzonych/słonych/ostrych.... etc
bywa że na tygodnie, z cebulą to ponad rok na pewno, brzydziłam się dotkąć i tylko do rosołu (choć nie zawsze) dodawałam.

nigdy nie odrzuciło mnie od małych grzybków w occie, ale nie mam za często okazji...

też mnie odrzuca od mięsa i też miewam "fazy" na różne produkty
głównie od wieprzowiny (ale jak podadzą to wszystko zjem, to się bardziej na to co sama chcę gotować przekłada)
i ryby jem niezmienne w każdej postaci
ostatnio mnie też od słodkiego odrzuca, tzn. nie przepadam ale ostatnio bardziej niż zwykle, nawet jak oczy chcą i coś kupię to smakowo mi wcale nie pasuje, a doła zajadam sałatą lodową i rukolą
do nabiału nie wróciłam, i raczej nie wrócę (chyba że w postaci sera na pizzy ), ale bezpszeniczność sobie chyba odpuściłam, to i tak był eksperyment
choć fakt faktem, że się dużo lepiej czuję na bezglutenie

a małe grzybki w occie uwielbiam od małego

Cytat:
samochód mi dedł, jestem uziemiona se w domu posiedzę

Cytat:
Twoja didka 8 pierogów wciągnie? Jak na dziewczynkę to sporo chyba?
czy ja weim? też tyle jadłam, kilkanaście placków ziemniaczanych na raz itepe

Cytat:
To średnio tyle, co ja (a założę się, że jestem jakieś 3 x cięższy)
Cytat:
hmm... to nie wiem czy podać wagę

waży 2 razy tyle ile wynosi różnica między mną a nią

czyli Gryx jest 2 razy cięższy ode mnie?
nie wiem, czy moja matematyka jest, ok, ale przy tych danych wyszło mi że ważycie tyle samo (tak, zrobiłam równanie )

Cytat:
do ccc też dziś weszłam, tzn tam gdzie zawsze był
nagle olśnienie, tyle pięknych butów
wypatrzyłam jakieś botki dla siebie, dotykam, oglądam, zachwycam się wykonaniem... ale cena 569pln
przecieram oczy, rozglądam się, a tu do ccc się ryłko z gino rossi wprowadziło... nawet układ półek i wystrój zostawili ten sam... niezły upgrade

Cytat:
"Ilonka ma brata Krzysia, który jest młodszy od niej o tyle lat, ile wynosi iloraz wzrostu wujka Henia i cioci Jadzi, której waga stanowi 3/4 łącznego wieku całej rodziny, podzielonego przez iloczyn ilości arów i pogłowia owiec dziadka Józefa, jest jednak mniejsza niż suma wzrostu mamy Ewy i taty Adama, ale jednocześnie większa niż pierwiastek kwadratowy ze średniego miesięcznego wynagrodzenia brutto kuzyna Filipa. Ile lat ma Ilonka?"

no, ale zadania z treścią mają sens sam piszesz, że ćwiczą myślenie i wyciąganie wniosków, ciekawe dlaczemu tyle osób ich nie lubi?

Cytat:

mnie się bardzo podobała definicja wyobraźni przestrzennej z forum lotniczego:
"jezeli samolot 1 leci z A, gdzie byl o godzinie 1512 do B, gdzie bedzie o 1527, a samolot 2 leci z B, gdzie byl o 1515 do A gdzie bedzie o 1525, samolot 1 chce schodzic a samolot 2 chce wchodzic to wyobraznia przestrzenna jest potrzebna po to, zebys byla w stanie w jakis sposób ogarniac, jak maja sie te samoloty wzgledem siebie - o której sie mniej wiecej moga minac (to akurat latwo policzyc), do jakiej wysokosci dac wchodzenie jednemu a do jakiej schodzenie drugiemu zeby odbywalo sie to mniej wiecej plynnie, na jakiej wysokosci samolot 1 powinien byc nad punktem B zeby dac rade wyladowac nie muszac zbyt dlugo wytracac wysokosci."

a tu kolejne z rekrutacji na atco
Załącznik 5837085
1.

2. hmm, chyba zapomniałam matematykę, bo równanie napisałam ale wychodzi mi liczba ujemna

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Ja sie do Rossa nie wybieram, mimo że mam po drugiej stronie ulicy, bo chyba niczego nie potrzebuję
moje marzenie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:24   #3248
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
przez cała ciąże chodziłam w swoich zwykłych łachach, pod koniec kupowałam zwykłe oversajzowe ciuchy o rozmiar większe i tyle , kupowałam w berszce, new yorkerze, w sumie kupiłam moze ze 4 bluzki specjalnie na bebzon
Ja pewnie już niedługo będę musiała coś kupić bo popełniłam błąd strategiczny zachodząc przed ciążą właściwą w ciążę spożywczą. Więc już mam trochę wywalony brzuch i 51 cm w oudzie (znaczy stykają się obleśnie). A plan był żeby zejść do 50 kg i zacząć z niskiego pułapu ino nie zdążyłam... Mam nadzieję, że obecny wygląd utrzyma się przez co najmniej pierwszy sezon, tfu trymestr i nie przytyję z rozpędu 25 kg

Cytat:
Hmmm - mnie glikolowy zawiódł, ale pewnie dlatego ze ja mam hardkor a nie skórę. Jednak z czym mi się nei podobał to to, że wysuszał na wiór a nie działała praktycznie nic. Miałam Bioderma serum sebium 15%. Efekt jak zero % a przesuszenie jak 100%.
I tak nie wytrzymam i przetestuję na sobie.

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
portalik dla Redsika

Cytat:
jak będą upały to Ty już będziesz tylko do lekarza i z powrotem kursować, więc nie masz się o co martwić
A tam w poczekalni szczupłe laski I przeraża mnie letni poród, pewnie każą mi zdjąć skarpety więc będzie trzeba zawczasu wypindrzyć pięty, niewykonalne

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:02   #3249
gryx82
BAN stały

Znad śniadania
Cytat:
Na pewno jest coś, czego potrzebujesz, ale jeszcze o tym nie wiesz
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
No popatrz, myślałem, że tylko ja taki obżartuch od kołyski Ale Wam pewnie nie poszło wszędzie, albo i nawet wcale, o!
Cytat:
nie wiem, czy moja matematyka jest, ok, ale przy tych danych wyszło mi że ważycie tyle samo (tak, zrobiłam równanie )
Przerażasz mnie
Cytat:
no, ale zadania z treścią mają sens sam piszesz, że ćwiczą myślenie i wyciąganie wniosków, ciekawe dlaczemu tyle osób ich nie lubi?
To pewnie tak samo, jak ze sportem i zdrowym jedzeniem
Cytat:
2. hmm, chyba zapomniałam matematykę, bo równanie napisałam ale wychodzi mi liczba ujemna

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja pewnie już niedługo będę musiała coś kupić bo popełniłam błąd strategiczny zachodząc przed ciążą właściwą w ciążę spożywczą
Stary 2014-11-13, 10:43   #3250
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
do nabiału nie wróciłam, i raczej nie wrócę (chyba że w postaci sera na pizzy )

1 i 2 - ja też

Po latach nagle okrzyknełam Chuopinie zasuwaj po serek biały ziarnisty - (zapomniałam jak on się nazywa, że wiejski) szukał kilkanaście minut dzwonił że nie ma ZIARNISTYCH. Ale upolował, ja dodałam miodu - bo tak mi się chciało go spożyć, zjadłam łyżeczkę (zjadacz łyżeczek ) a resztę zjadł pies.

Cytat:

I przeraża mnie letni poród, pewnie każą mi zdjąć skarpety więc będzie trzeba zawczasu wypindrzyć pięty, niewykonalne
1. Wiem ale to dobrze, tak trzeba, sprawdzać na sobie

2. Serio mówisz? Mnie letni przeraża, bo ja bez ciąży umieram na upały, w szpitalach jako odwiedzająca schodzę na duszność, niedotlenienie, plus moje niskie ciśnienie, no tragedia byłaby gotowa.

Dlatego czekam z produkcją na wiosnę/lato (taaaak, taaak wiem że może się nie udać po mojemu, ale no zaryzykuję)

Czas edycji: 2014-11-13 o 10:45
Stary 2014-11-13, 10:55   #3251
gryx82
BAN stały

Cytat:
Po latach nagle okrzyknełam Chuopinie zasuwaj po serek biały ziarnisty

---

Wracam z plotkowego wątku o imionach dla dzieci (nie, nie ma czego gratulować) Strasznie mnie wkurza popularność Leny, od dobrych 15 lat planowałem dać tak córce na imię, bo inne i rzadkie takie i od zawsze mi się strasznie podobało, a teraz zewsząd Leny atakują, zupełnie jak Beaty w '70, albo Mateusze na początku '90
Stary 2014-11-13, 11:01   #3252
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Serio mówisz? Mnie letni przeraża, bo ja bez ciąży umieram na upały, w szpitalach jako odwiedzająca schodzę na duszność, niedotlenienie, plus moje niskie ciśnienie, no tragedia byłaby gotowa.
Z doświadczenia stwierdzam, że jeden pies. W kwietniu było na sali 30 stopni, kaloryfery na full i wszystkie okna pozamykane "bo zimno", w lipcu jest szansa na otwarte lufciki I tak co dwie godziny latałam się umyć bo do gorunca dochodziło schodzenie wody. Ale przynajmniej na korytarzu było przyjemnie, latem to nie wiem... W każdym razie jeśli już coś z tego będzie to poszukam szpitalu z dwuosobowymi salami, max 3 - bo 5 tak jak ostatnio to jakiś koszmar.

Stary 2014-11-13, 11:06   #3253
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

---

Wracam z plotkowego wątku o imionach dla dzieci (nie, nie ma czego gratulować) Strasznie mnie wkurza popularność Leny, od dobrych 15 lat planowałem dać tak córce na imię, bo inne i rzadkie takie i od zawsze mi się strasznie podobało, a teraz zewsząd Leny atakują, zupełnie jak Beaty w '70, albo Mateusze na początku '90
Spoko loko za kolejne 15 znów będzie oryginalne
To tak jak z pierwszym Frankiem, Stasiem, Jasiem i Antonim. W ciągu 3 lat, biegają wyłącznie imiennicy

Kiedyś chciałam dać na imię synowi Paweł, bo takie męskie, klasyczne i w ogóle mrrr. Ale kurcze, nie mogę się kierować moim widzimisie, tylko patrzeć na realia, żeby nie skrzywdzić dzieciaka, bo od chyba 10 lat już nikt nie narodził Pawła, i wówczas synek byłby odmieńcem.

Ja tam mam luz, bo nie muszę mieć oryginalnego imienia.
Podoba mi się Lena, Laura, (hyhy ) Iga, Ola. W sumie sporo mi się podoba.

Czas edycji: 2014-11-13 o 11:07
Stary 2014-11-13, 11:14   #3254
Parabelka
Panaroja

snad gupiejącego fisażu - albo udaje że loguje albo trzeba każdą stronę uaktualniać żeby się zalogować
Cytat:
Kochana jesteđ!

Kuwa, cođ mi si y eđ stao!

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł snad załamania... Zapisałam się na gastro i wzięli mi zwinęli skierowanie...Żebym nigdzie indziej się nie mogła zapisać ... To zgodne z prawem?
idzie o nieblokowanie miejsca w kilku placówkach - część kolejek jest generowana przez ludzi którzy się zapisują do tego samego lekarza czy na to samo badanie w pięciu miejscach , i albo idą do jednego a pozostałe cztery zablokowane albo nie idą wcale . A kolejki rosną .
Cytat:

w sumie toźle sie wyraziłąm ze nie mozna nic dobrego o tym torcie powiedziec-był ponad przeciętnie dobry, nawet bardzo dobry, jak tortów nie lubie
jakiego smaka był ?
Cytat:
po 18-nastce to już tylko pomarańczowa zostaje...

"Świetnie się prezentuje , seksownie opina ciało.
Propozycja idealna na każdą okazję.
Wyjątkowa i niepowtarzalna.

Doskonała na zbliżający okres !! "

peemes dress
1.
2.
Cytat:
Tylko nie zadania z treścią, mój matematyczny koszmar sprzed lat!

"Ilonka ma brata Krzysia, który jest młodszy od niej o tyle lat, ile wynosi iloraz wzrostu wujka Henia i cioci Jadzi, której waga stanowi 3/4 łącznego wieku całej rodziny, podzielonego przez iloczyn ilości arów i pogłowia owiec dziadka Józefa, jest jednak mniejsza niż suma wzrostu mamy Ewy i taty Adama, ale jednocześnie większa niż pierwiastek kwadratowy ze średniego miesięcznego wynagrodzenia brutto kuzyna Filipa. Ile lat ma Ilonka?"

ale pytanie powinno brzmieć "do której klasy chodzi Ilonka?"

spadam do robo

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 11:18   #3255
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Z doświadczenia stwierdzam, że jeden pies. W kwietniu było na sali 30 stopni, kaloryfery na full i wszystkie okna pozamykane "bo zimno", w lipcu jest szansa na otwarte lufciki I tak co dwie godziny latałam się umyć bo do gorunca dochodziło schodzenie wody. Ale przynajmniej na korytarzu było przyjemnie, latem to nie wiem... W każdym razie jeśli już coś z tego będzie to poszukam szpitalu z dwuosobowymi salami, max 3 - bo 5 tak jak ostatnio to jakiś koszmar.
Otóż to!

Mi by odpowiadał stajl moich przyjaciółek - zajście latem - wyjście wiosną. No ale to koncert życzeń a jak będzie, sie okaże. Ostatnie wydarzenia w moim zyciu jednak krzyczą wewnętrznym głosem - TY nie możesz mieć dziecka, nie powinnaś, to jakieś nieporozumienie. Normalnie nie da się juz tego słuchać Siedzi w głowie, i przy każdej nadarzającej sie okazji krzyczy!!! Łeb pęka, zagłuszam ile mogę, czasem chciałąbym posłuchać, ale potem przychodzi aniołek i z drugiej strony napieprza swoje
Stary 2014-11-13, 11:24   #3256
gryx82
BAN stały

Cytat:
47 lat to trochę późno jak na pierwsze dziecko, nawet i dla ojca
Cytat:
To tak jak z pierwszym Frankiem, Stasiem, Jasiem i Antonim. W ciągu 3 lat, biegają wyłącznie imiennicy
Owczy pęd, czy jak?
Cytat:
Kiedyś chciałam dać na imię synowi Paweł

Ja jestem strasznie wybredny w kwestii imion, nie podoba mi się ogółem jakieś 99% No i mi Lenę zohydzą jeszcze, barbarzyńcy! A w ogóle to z własnego podwórka - mój ojciec Stanisław ma jedyną siostrę, która ma na imię...

Stanisława!
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ale pytanie powinno brzmieć "do której klasy chodzi Ilonka?"
Nie chciałem zbytnio komplikować zadania
Stary 2014-11-13, 11:34   #3257
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Brat mojego Taty (Stanisław) miał żonę o imieniu Stanisława

A co do "późnego" ojcostwa to mój miał 55 jak się urodziłam
Stary 2014-11-13, 12:56   #3258
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego dnia całemu Baru

Betty o samolotach cudne, uwielbiam takie zadanka

Redzik
Pięty wymoczysz (a chłop Ci nakremuje i rulez).
Stary 2014-11-13, 13:17   #3259
rachell111
Zakorzenienie

Chyba jednak urodziłam się księżniczką
Umyłam wszystkie podłogi (klatka schody ) i mam już meeega odcisk na dłoni jakbym tyrała w polu pół życia
Stary 2014-11-13, 13:24   #3260
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja pewnie już niedługo będę musiała coś kupić bo popełniłam błąd strategiczny zachodząc przed ciążą właściwą w ciążę spożywczą. Więc już mam trochę wywalony brzuch i 51 cm w oudzie (znaczy stykają się obleśnie). A plan był żeby zejść do 50 kg i zacząć z niskiego pułapu ino nie zdążyłam... Mam nadzieję, że obecny wygląd utrzyma się przez co najmniej pierwszy sezon, tfu trymestr i nie przytyję z rozpędu 25 kg

A tam w poczekalni szczupłe laski I przeraża mnie letni poród, pewnie każą mi zdjąć skarpety więc będzie trzeba zawczasu wypindrzyć pięty, niewykonalne
to mnie nie było ledwo 4 dni a Redzia już w cionsze zaszła?
Cytat:

Kiedyś chciałam dać na imię synowi Paweł, bo takie męskie, klasyczne i w ogóle mrrr. Ale kurcze, nie mogę się kierować moim widzimisie, tylko patrzeć na realia, żeby nie skrzywdzić dzieciaka, bo od chyba 10 lat już nikt nie narodził Pawła, i wówczas synek byłby odmieńcem.
mój bratanek 3letni to Pawełek bratanica Julitka
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
moi pradziadkowie też tak

witam Baru snad powrotu do domu, ale znów znikam albowiem przeczekać chcę z jak najmniejszymi stratami tornado zwane chrzcinami więc do wtorku
Stary 2014-11-13, 13:37   #3261
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
to mnie nie było ledwo 4 dni a Redzia już w cionsze zaszła?
(...) więc do wtorku
Do zobaczenia po porodzie!

Stary 2014-11-13, 13:39   #3262
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

moje marzenie

kurcze, moze za słabo ten fakt doceniam, może jednak pójdę
Cytat:

szczupłe laski w ciąży
a w szpitalu to się chyba nie ma za bardzo głowy na przejmowanie pierdołami, przynajmniej ja w mojej dotychczasowej szpitalnej "karierze" tak miałam
Cytat:
Na pewno jest coś, czego potrzebujesz, ale jeszcze o tym nie wiesz
coś mi jednak chodzi po głowie
do kiedy ta promocja?
Cytat:
Chyba jednak urodziłam się księżniczką
Umyłam wszystkie podłogi (klatka schody ) i mam już meeega odcisk na dłoni jakbym tyrała w polu pół życia

też to mam, dlatego nie myję podłóg
Cytat:

witam Baru snad powrotu do domu, ale znów znikam albowiem przeczekać chcę z jak najmniejszymi stratami tornado zwane chrzcinami więc do wtorku
za przetrwanie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:47   #3263
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Co mi przypomina, ze ja swoją muszę umyć - zwiozłam dywan do upioru i połozyć na brudnej trochu wstyd
Stary 2014-11-13, 14:25   #3264
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

też to mam, dlatego nie myję podłóg
Ja z zasady też nie (pewnie dlatego mi dziad wyskoczył) Chuopin kocha myć podłogi, ja neinawidzę, ja lubię odkurzać on nienawidzi. Normalnie się uzupełniamy. Ale, jak on robi sto tysięcy rzeczy na raz i nie ma czasu jeść ani siąść, to samo się nie zrobi, a potknęłam się dziś o syf, zatem no mus to mus
Krasnoludki zastrajkowały
Stary 2014-11-13, 14:33   #3265
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

---

ej co ty jestes kurde mną?
moja młodsza tez miala byc Lena juz od dawna (jak jej jesczez nie było ) i tak sie cieszyłam ze takie super imie wykombinowalam i ze nikt na takie nie wpadł..a tu nagle przeczytalam ze wg gus lena jest najczesciej nadawanym imieniem od 3 lat.normalnie sie załamałam

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:

Ja tam mam luz, bo nie muszę mieć oryginalnego imienia.
Podoba mi się Lena, Laura, (hyhy ) Iga, Ola. W sumie sporo mi się podoba.

mnie sie podoba Inga, ale Kinga i Inga to by było troche nie teges

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

jakiego smaka był ?

nie pamietam jak sie ten smak fachowo nazywał,ale realny smak był czekoladowo-wisniowy, a na spodzie była taka przepyszna,chrupiąca i mokra "deseczka"

Cytat:
4

Ja jestem strasznie wybredny w kwestii imion, nie podoba mi się ogółem jakieś 99% No i mi Lenę zohydzą jeszcze, barbarzyńcy! A w ogóle to z własnego podwórka - mój ojciec Stanisław ma jedyną siostrę, która ma na imię...

nom ja tez,a z meskich jakie ci sie podoba?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 14:38   #3266
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

mnie sie podoba Inga, ale Kinga i Inga to by było troche nie teges

nie pamietam jak sie ten smak fachowo nazywał,ale realny smak był czekoladowo-wisniowy, a na spodzie była taka przepyszna,chrupiąca i mokra "deseczka"
1. Dlatego moi przyjaciele z Lena zmienili na Nina

2.
Stary 2014-11-13, 18:28   #3267
gryx82
BAN stały

Znad fasolówki
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Dziadkowie ze strony mamy to Kazimierz i Kazimiera. A z moim ojcem to było tak (wg rodzinnej legendy), że dziadek jechał zarejestrować go do urzędu w stanie tzw. nieważkości i umknął mu chyba fakt, że ma córkę Stasię (i matkę Stanisławę, która mieszkała podówczas z nimi)
Cytat:
A co do "późnego" ojcostwa to mój miał 55 jak się urodziłam
O! Zawsze jest nadzieja
Cytat:
Cytat:
Do zobaczenia po porodzie!

Cytat:
coś mi jednak chodzi po głowie
Ha!
Cytat:
do kiedy ta promocja?
Pojęcia nie mam
Cytat:
ej co ty jestes kurde mną?

Cytat:
moja młodsza tez miala byc Lena juz od dawna (jak jej jesczez nie było ) i tak sie cieszyłam ze takie super imie wykombinowalam i ze nikt na takie nie wpadł..a tu nagle przeczytalam ze wg gus lena jest najczesciej nadawanym imieniem od 3 lat.normalnie sie załamałam
No sama widzisz...
Cytat:
na spodzie była taka przepyszna,chrupiąca i mokra "deseczka"
Pewnie z kruszonych sucharów i nutelli
Cytat:
nom ja tez,a z meskich jakie ci sie podoba?
Bartosz i Marcin Kiedyś podobały mi się strasznie Michał, Piotr i Tomasz, ale wraz z wiekiem przestały jakoś... był też Bruno, Gustaw, Alan, ale też już nie Sporo tzw. biblijnych mi się podoba, ale nie zgłębiałem tematu A! Hermann mi się podoba
Stary 2014-11-13, 18:44   #3268
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Witajcie chłopcy i dziewczęta

Ja z zapytaniem jak pofarbować marynarkę? Barwnik jest, marynara też, ale co dalej
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 18:56   #3269
gryx82
BAN stały

Zagrzej kocioł wody na piecu, dodaj barwnik, wrzuć marynarę i gotuj co najmniej 15 minut
Stary 2014-11-13, 19:10   #3270
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Hellol

Cytat:
Znad fasolówki

Dziadkowie ze strony mamy to Kazimierz i Kazimiera. A z moim ojcem to było tak (wg rodzinnej legendy), że dziadek jechał zarejestrować go do urzędu w stanie tzw. nieważkości i umknął mu chyba fakt, że ma córkę Stasię (i matkę Stanisławę, która mieszkała podówczas z nimi)

O! Zawsze jest nadzieja

Ha!

Pojęcia nie mam

No sama widzisz...

Pewnie z kruszonych sucharów i nutelli

Bartosz i Marcin Kiedyś podobały mi się strasznie Michał, Piotr i Tomasz, ale wraz z wiekiem przestały jakoś... był też Bruno, Gustaw, Alan, ale też już nie Sporo tzw. biblijnych mi się podoba, ale nie zgłębiałem tematu A! Hermann mi się podoba
1. U mnie sąsiadka jest Stanislawa, a jej mąż byl Stanisław. Wtedy to było baaardzo popularne imię

2. U mnie sąsiedzka ( druga legenda ) jest taka Super sąsiadka pani Basia nienawidzi swojego imienia. Basia jeszcze toleruje. Ale na Baśkę pluje jadem Bo jej ojciec mial konia ( kobylę w sumie ) ukochaną i miala na imię Baśka I pani Barbara twierdzi,ze dostała imię po koniu, bo kń był pierwszy

3. Jeden moj brat to Bartosz, drugi Marcin Obaj są fajni , czasem Bartosz to kabareciarz z urodzenia, Marcin powaga, ale jak coś dowali..to klękajcie narody. A Michał to kuzyn, a drugi Michal to syn Bartosza, gen kabaretowy po tatusiu

4. A moje ulubione to Wiktor ( po dziadku za ktorym nie przepadałam ) Ale imie piękne , Piotr, Adam i Robert..a babskie..Iga Gabrysia Marta i Monika
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości