Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-19, 10:29   #3811
jo_asiek
Zadomowienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Hej

U nas przygotowania do świąt pełną parą.Okna pomyte, choinka ubrana, pierniczki upieczone i ozdobione (mój mąż podobnie jak Tasi TŻ - wyżera pierniki, a ja się wściekam). We wtorek zrobiłam 150 uszek do barszczu i 250 pierogów Dobrze, że mój tata ma wolne, to mi pomagał, a mój chrześniak Szymka zabawiał, więc daliśmy radę. Wkurzyłam się tylko, bo w zeszłym tygodniu zamówiłam na all zabawki dla dzieci z rodziny i przedwczoraj dostałam maila, że paczka została uszkodzona podczas transportu, więc nie dotrze i proszą podać numer konta do zwrotu pieniędzy. Tak więc zostałam i bez kasy i bez zabawek

Tasia pytałaś o prezent dla Mamy... od razu pomyślałam o piżamie, ale to zostało już napisane Ja kupiłam mamie koszulę nocną Italian Fashion, bardzo fajna jest, ale rozmiary max. to XXL.

Poziomkowa ale agent z Twojego brata ale patrz jaka porządna firma dr. Oetkera, że odpisali na taką reklamację

Madzia000 grilla eletr. mają moi rodzice (z Lidla jakiś), używany jest od wielkiego dzwona, jakoś szału nie ma.

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Amela generalnie nas nie bije - dzisiaj za to mnie ugryzła w palca jak chciałam wymacać czy zęby jej idą i to tak mnie dziabnęła, że aż podskoczyłam Ale któregoś dnia się przeraziłam, bo czegoś tam jej nie chciałam dać no i ona oczywiście w ryk i zaczęła się po buzi bić łapkami - nie wiem skąd ona to wzięła, raz jej się zdarzyło, ale miałam łzy w oczach jak to zobaczyłam, bo jakoś przeraźliwie to wyglądało

a wiesz, ja w tym tygodniu dwa razy zaobserwowałam takie zachowania Szymka...nie wiem z czego to wynika, ale też się przeraziłam i normalnie się popłakałam. Może dzieci nie radzą sobie jakoś z emocjami i w ten sposób próbują? U nas podobnie było, jak mu czegoś nie pozwoliłam i był mocno zmęczony, to właśnie w ten sposób zareagował. Jak nie jest zmęczony to tak się nie zachowuje Masakra, mam nadzieję, że to tylko chwilowe.

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Bartek nauczył się rozbierać, tylko dolną część garderoby, dziś już dwa razy biegał szczęśliwy z gołym tyłkiem!
Szymek rozpina sobie bluzę i ją ściąga, dołu jeszcze nie opanował (poza skarpetkami oczywiście)

Edytowane przez jo_asiek
Czas edycji: 2014-12-19 o 10:32
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 10:40   #3812
agusiowata84
Rozeznanie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Teściowa na prośbę Bartka kupiła młodemu składankę hitów dla dzieci w Biedrze. Jest tam m.in. przeróbka "Ona tańczy dla mnie" pod nazwą "Ja uwielbiam dżem"
Nie wiedziałam, że coś takiego jest w biedrze. Adaś lubi tańczyć, jak tylko słyszy muzyka to tańczy i dobrze mu idzie.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy jak Amelka na chrzest miałaby taką blado-rożową kurteczkę to by było jakiś faux pas? Chrzcimy ją w końcu 6 stycznia, sukienki zamówiłam, na nóżki jej kupiłam takie futrzane papucie, żeby nie łaziła w fioletowych kozakach, ale nie wiem co z tą kurtką
Jasne, że tak. Adaś na chrzest miał granatowy kombinezon. Teraz tak na to się nie patrzy. Specjalne ubranko na chrzciny miał pod kombinezonem, czyli na sali.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 10:42   #3813
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Powiem Wam,że ja WYSIADAM
Jestem po prostu zmęczona. Dziewczyny dopiero co wracają do zdrowia-Maja dwa tygodnie nie była w przedszkolu. Ja w weekendy pracuję,no i mam multum nauki,nie wspominając już o tym,że własnie zaczęłam robic plan pracy licencjackiej. Do tego jeszcze doszły porządku przedswiąteczne i jest jednym słowem bajecznie :/ Ech.kiedy to się skonczy?
Kochana głową do góry wiem ze zmęczenie bierze górę ale w końcu prace napiszesz Maja wróci do przedszkola i będzie git

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
łał czyli jest możliwość że i ja będę miała kiedyś jaśniejsze włosy niż czarne
Pewnie ze tak ! Ja też miałam czarne ale uwaga wystarczyło jedno rozjaśnianie i mam.brazowe
Stary 2014-12-19, 10:45   #3814
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
:ROTFL: leje
moje dziecko jest mądre, przebiegłe i niegrzeczne baaaardzo niegrzeczne nic się nie słucha wszystko chce rozwalać a mnie bije no i co mam robić? serio nie wiem,a przecież musi wiedzieć, że są jakieś granice
Cierpliwie mówić nie wolno. Ostatnio traciłam cierpliwość, ale się opłaciło ciągle ściągać ze stołu. Teraz nie wchodzi na stół, tylko stoi na kanapie przy stole.
Stary 2014-12-19, 10:52   #3815
87czarna
Zakorzenienie

Witam z rana

Julia poszła na poranną drzemkę,Maja wcina śniadanie,a ja dokańczam picie kawy.
Tak w ogóle,to odkryłam wczoraj,że Julce wyszły górne czwórki i to spory czas temu,bo już są ładnie wyklute

Wy już ciastka macie upieczone,a ja jeszcze nie miałam na to czasu Zabiorę się za to dopiero w poniedziałek,bo weekend znowu mam wycięty z życia :/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 11:05   #3816
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
obadam temat, tylko czasu mało...
jeszcze w jego temacie dodam że Leoś go tak kocha nie wiem za co, ale wystarczy, że wujek Bob go szturchnie stopą to ten już ma taką radochę no i jak jeżdżę do domu to pierwszy dzień pobytu Leo się ich boi bo ich nie pamięta, i tylko u niego siedzi bez płaczu a nawet sam do niego lgnie taka oto miłość

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość

a wiesz, ja w tym tygodniu dwa razy zaobserwowałam takie zachowania Szymka...nie wiem z czego to wynika, ale też się przeraziłam i normalnie się popłakałam. Może dzieci nie radzą sobie jakoś z emocjami i w ten sposób próbują? U nas podobnie było, jak mu czegoś nie pozwoliłam i był mocno zmęczony, to właśnie w ten sposób zareagował. Jak nie jest zmęczony to tak się nie zachowuje Masakra, mam nadzieję, że to tylko chwilowe.

moja jakiś czas temu biła się po głowie rączką ale nie ze mocno i często tylko od czasu do czasu i po prostu od tak nawet nie ze z nerwów ale za każdym razem mówiłam żeby tak nie robiła bo ją będzie bolało i przeszło nie pamiętam kiedy ostatni raz się biła w główke
Stary 2014-12-19, 11:13   #3817
policzanka
Wtajemniczenie

Agusiowata, fajnie Was zobaczyc(avatar)

My po szczepionkach. Pneumo i 5w 1. Lila dała radę jak zwykle bezproblemowo-moje dzielne dziecię))

U Was tez tak ciepło? Normalnie wiosna! Coś czuje ze śniegu w święta nie zaznamy a szkoda bo wtedy jest taki fajny klimacik

Co do pierniczkow to moja mama ostatnio przyniosła nam ogromną torbę. Były takie pyszne ze prawie całą opedzlowalam. Zostawiłam parę sztuk co by na choince powiesić ale coś czuje ze chyba nie do trwają do tego momentuone są pyszne do tego stopnia ze nawet w nocy wstaję i się nimi zajadam

Zdrzemla bym się ale wypadało by coś w domu porobić. .eh jak dobrze ze dziś do Lilki wstaje Tz.będę mogła odespać cały tydzień!
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 11:44   #3818
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Agusiowata, fajnie Was zobaczyc(avatar)

My po szczepionkach. Pneumo i 5w 1. Lila dała radę jak zwykle bezproblemowo-moje dzielne dziecię))

U Was tez tak ciepło? Normalnie wiosna! Coś czuje ze śniegu w święta nie zaznamy a szkoda bo wtedy jest taki fajny klimacik

Co do pierniczkow to moja mama ostatnio przyniosła nam ogromną torbę. Były takie pyszne ze prawie całą opedzlowalam. Zostawiłam parę sztuk co by na choince powiesić ale coś czuje ze chyba nie do trwają do tego momentuone są pyszne do tego stopnia ze nawet w nocy wstaję i się nimi zajadam

Zdrzemla bym się ale wypadało by coś w domu porobić. .eh jak dobrze ze dziś do Lilki wstaje Tz.będę mogła odespać cały tydzień!
Zazdroszczę, ja aż do czwartku (mam nadzieje ze tż wtedy będzie miał wolne!) siedzę sama z małym ale codziennie szukamy sobie jakiejś roboty żeby nie zwariować, jedynie wczoraj cały dzień leżałam na podłodze bo czułam się fatalnie :P jak mały wstanie lecimy na zakupy, potem posprzątam, poodkurzam a wieczorem czeka mnie prasowanie

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 11:47   #3819
87czarna
Zakorzenienie

LulaTo Tż nie ma wolnego w środę?

Stary 2014-12-19, 11:48   #3820
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
LulaTo Tż nie ma wolnego w środę?
No właśnie nawet nie chcemy żeby miał, bo i tak wigilia wieczorem a wolimy żeby miał 25 i 26 wolne, no ale to nic pewnego

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-12-19, 11:49   #3821
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nawet nie chcemy żeby miał, bo i tak wigilia wieczorem a wolimy żeby miał 25 i 26 wolne, no ale to nic pewnego
a mój TŻ idzie 26 do pracy

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 11:50   #3822
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Ahm,rozumiem... Mój Tż ma wolne 24 i 25 a 26 idzie na nockę :/

Stary 2014-12-19, 11:52   #3823
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
a mój TŻ idzie 26 do pracy
Mój w tamtym roku też szedł, Wielkanoc oczywiście też w pracy :/ ale może teraz urlop na Wielkanoc dostanie

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Ahm,rozumiem... Mój Tż ma wolne 24 i 25 a 26 idzie na nockę :/
Chociaż cały dzień razem będziecie my liczymy na wolnego sylwestra bo pewnie nowy rok do pracy tyle ze na 9 a nie 6

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-12-19, 12:21   #3824
bojatoja
Zakorzenienie

Hejo
Kupiłam dziś Filipowi buty po domu, bo strasznie ciągnie zimno od płytek i paneli (dopiero się przekonałam jak sama wczoraj pochodziłam w samych skarpetkach ). Chciałam befado ale nie było rozmiaru i wzięłam trampki coccodrillo (akurat jeszcze była promocja -25%). Tylko się zastanawiam, czy nie za duże
Czy w takich butach po domu mogę włożyć z tyłu mały palec? Czy to oznaka, że za duże?

Cytat:
Witam z rana

Julia poszła na poranną drzemkę,Maja wcina śniadanie,a ja dokańczam picie kawy.
Tak w ogóle,to odkryłam wczoraj,że Julce wyszły górne czwórki i to spory czas temu,bo już są ładnie wyklute

Wy już ciastka macie upieczone,a ja jeszcze nie miałam na to czasu Zabiorę się za to dopiero w poniedziałek,bo weekend znowu mam wycięty z życia :/
Ja górne czwórki też zauważyłam dopiero jak spora część zęba już wystawała
Ciastek nie pieczemy, nie chce mi się tracić czasu Kupię jakieś
Współczuje szkoły, dla mnie to taka ulga, że jestem już po. Ogólnie to teraz czuje, że dużo czasu straciłam na nauce i pisaniu pracy magisterskiej, a co za tym idzie mało czasu z Filipem (np. na spacery chodziła moja mama czy mąż, czy rano podrzucałam mamie F, bo chciałam pisać ;/).

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Zazdroszczę, ja aż do czwartku (mam nadzieje ze tż wtedy będzie miał wolne!) siedzę sama z małym ale codziennie szukamy sobie jakiejś roboty żeby nie zwariować, jedynie wczoraj cały dzień leżałam na podłodze bo czułam się fatalnie :P jak mały wstanie lecimy na zakupy, potem posprzątam, poodkurzam a wieczorem czeka mnie prasowanie
Ja wczoraj też czułam się fatalnie, nie wiem od czego i leżałam. Ale tż był więc zajmował się Filipem
Ale dzisiaj muszę nadrobić sprzątanie, bo anglia jutro wieczorem przyjeżdża
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 12:53   #3825
87czarna
Zakorzenienie

boja No właśnie...dobrze wiesz jak to jest,bo sama niedawno przez to przechodziłaś. Powiedz mi czy Ty w swojej pracy miałaś też część metodologiczną? Ja właśnie wczoraj płodziłam treść ankiety, a sam plan pracy okazuje się dla mnie dosyć trudny :/ Wszystko tak mi się miesza. Niby wiem o czym chce pisać,a jak przychodzi co do czego,to totalna PUSTKA

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Zaczynam się martwić o stópki Julci..jakoś tak dziwnie je stawia. Wydaje mi się,że trochę krzywo :/

U Mai też kiedyś zauważyłam,że dziwnie stawia stopy i że kolanka są jakby do środka,ale wszyscy mi mówili,że ma normalne nózki i że przesaddzam... już sama nie wiem

Stary 2014-12-19, 13:38   #3826
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
boja No właśnie...dobrze wiesz jak to jest,bo sama niedawno przez to przechodziłaś. Powiedz mi czy Ty w swojej pracy miałaś też część metodologiczną? Ja właśnie wczoraj płodziłam treść ankiety, a sam plan pracy okazuje się dla mnie dosyć trudny :/ Wszystko tak mi się miesza. Niby wiem o czym chce pisać,a jak przychodzi co do czego,to totalna PUSTKA

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Zaczynam się martwić o stópki Julci..jakoś tak dziwnie je stawia. Wydaje mi się,że trochę krzywo :/

U Mai też kiedyś zauważyłam,że dziwnie stawia stopy i że kolanka są jakby do środka,ale wszyscy mi mówili,że ma normalne nózki i że przesaddzam... już sama nie wiem
Tak miałam część metodologiczną Tylko nie robiłam ankiety. Miałam przyjemny temat bo pisałam o wpływie funduszy unijnych na rozwój mojej gminy. Poszłam do urzędu gminy, tam udostępnili mi wszystkie papiery, podpowiedzieli które inwestycje były z funduszy unii, wybrałam 4 inwestycje i je szczegółowo badałam, a tylko ogólnie napisałam ile ich było, koszty, etc. Mojemu promotorowi bardzo spodobała się właśnie ta część badawcza
Miałam dużo tabelek, obliczeń..
Plan pracy też jakoś gładko mi poszedł, promotor co nieco podpowiedział i było ok.

A ja zauważyłam, że filipowi nakłada się u stopy jeden palec na drugi ;/
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-12-19, 13:42   #3827
czaszka_
Zakorzenienie

hej
mam wyrzuty sumienia, alez ja jestem leniwa wy sprzatacie myjecie okna a ja nic...masakra.No nic jeszcze nie zrobilam, porozwalane wszystko w calym domu.Musze sie wziasc w garsc.
Jutro mamy wigilie firmowa, tez sobie dzien wymyslili...nie chce mi sie isc, a jeszcze musze wszystko przygotowac

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
teraz nie nosze, bo to bylo lata temu. ale wtedy po sciagnieciu na gorna szczeke mialam taki wyjmowany aparat ktory mialam niby nosic przez polowe okresu noszenia stalego aparatu. no ale nie nosilam bo mnie wkurzal i zeby sie poprzesuwaly ale sie nie skrzywily. tzn jak po jakims czasie zakladalam ten wyjmowany aparat to czulam ze zeby miejsce zmienily bo ciasniej wchodzil na zeby i w pewnym momencie przestal sie trzymac a na dolna szczeke mialam retainer. go nosilam chyba z 4 lata po sciagnieciu stalego bo nie po drodze bylo mi do ortodonty w koncu sciagnelam go u dentysty a i tak przednie zeby na dole mi sie rozjechaly, bo zaczely wychodzic mi 8-ki, ale nie mialam wyrywanych na dole by zrobic miejsce, tylko mialam pilowane po bokach i na ta chwile widze ze to byl bezsens nie wiem czemu ortodontka tak postapila, bo mialam robione rtg by sprawdzic czy sa zalazki 8-mek. nie wiem, jak wyjda te glupie zeby i sie mocno luk naruszy to moze jeszcze zaloze aparat kiedys.
Moze akurat jak ci wyjda 8ki to nie zruszy Ci bardzo zebow. Bez sensu by bylo drugi raz zakladac aparat i sie męczyc.
Wlasnie tego sie najbardziej boje ze po czasie zeby wrocą do "starego" ulozenia.

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 15:57   #3828
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Ja tacie i teściom zamówiłam kalendarz z leosiowymi fotami. Za dwa dałam 40zl juz z przesyłka. Chyli duzo taniej wyszło niz mialam pulę na nich ale mam problem z siostra o rok starsza. Na razie kupiłam jej skarpety świąteczne trzypak zawiniete w babeczki toraczej dodatek do prezentu którego nie ma.
Gdzie zamówiłaś tak tanio kalendarze? Też jestem zainteresowana, ale z okazji dnia babci i dziadka. Mogłabym wcześniej zamówić.
Stary 2014-12-19, 16:11   #3829
pszczoua
Zakorzenienie

Co do dziwnych zachowan dzieci to Julek czasem, jesli nie radzi sobie z emocjami, jest zly, zmeczony albo cos go boli, wali glowa o podloge. Wyglada to nieciekawie ale jak go zaboli to przestaje i uderza w ryk. Ponoc to taki etap rozwoju, 20% dzieci tak ma, chlopcy 3 razy czesciej niz dziewczynki. Kumulacja jest wieku 1,5-2 lata a do 3 roku zycia powinno minac.
Stary 2014-12-19, 17:30   #3830
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Co do dziwnych zachowan dzieci to Julek czasem, jesli nie radzi sobie z emocjami, jest zly, zmeczony albo cos go boli, wali glowa o podloge. Wyglada to nieciekawie ale jak go zaboli to przestaje i uderza w ryk. Ponoc to taki etap rozwoju, 20% dzieci tak ma, chlopcy 3 razy czesciej niz dziewczynki. Kumulacja jest wieku 1,5-2 lata a do 3 roku zycia powinno minac.
dokładnie to samo dziś przeczytałam
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 18:23   #3831
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
Gdzie zamówiłaś tak tanio kalendarze? Też jestem zainteresowana, ale z okazji dnia babci i dziadka. Mogłabym wcześniej zamówić.
Fotoget na allegro polecam bo szybko to zrobili i duzo fajnych szablonow maja.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 20:11   #3832
czaszka_
Zakorzenienie

ale przezylam chwile grozy, masakra bylismy z tztem i Julka na zakupach, po sklepie pchala sobie maly wozek ogolnie duzo chodzila i prawie sie nie chwiała i przy kasie ja pakowalam zakupy a tż podpisywal paragon bo ma karte na podpis. A Julka stala przy wózku i szla w strone takich samochodzikow na srodku galerii. Ale dobrze jej szlo i nie poszlismy za nią Pomachala nam, pozaczepiala ludzi jak wracala w naszą strone to tak strasznie wyrżneła do przodu ze prawie fikolka zrobila. Matko myslalam ze sobie kregoslub zlamala tak dziwnie upadła albo zęby wybiła tak strasznie plakala nie moglismy jej uspokoic masakra jak ja moglam do tego doposcic i jej nie pilnowac Mam nadzieje, ze jej nic nie bedzie bo nie daruje sobie tego

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 20:21   #3833
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
ale przezylam chwile grozy, masakra bylismy z tztem i Julka na zakupach, po sklepie pchala sobie maly wozek ogolnie duzo chodzila i prawie sie nie chwiała i przy kasie ja pakowalam zakupy a tż podpisywal paragon bo ma karte na podpis. A Julka stala przy wózku i szla w strone takich samochodzikow na srodku galerii. Ale dobrze jej szlo i nie poszlismy za nią Pomachala nam, pozaczepiala ludzi jak wracala w naszą strone to tak strasznie wyrżneła do przodu ze prawie fikolka zrobila. Matko myslalam ze sobie kregoslub zlamala tak dziwnie upadła albo zęby wybiła tak strasznie plakala nie moglismy jej uspokoic masakra jak ja moglam do tego doposcic i jej nie pilnowac Mam nadzieje, ze jej nic nie bedzie bo nie daruje sobie tego
a w głowę się uderzyła ? Może lepiej podjechać na IP sprawdzić w razie w ?

Stary 2014-12-19, 20:50   #3834
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
Ojej, współczuje sytuacji biedulka..

A Ty się nie obwiniaj
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-12-19, 21:06   #3835
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Czarzka współczuję ale jeśli w głowę sie nie uderzyła i nie skarży sie na ból to bedzie dobrze. Tyle tych wypadków nasze dzieci maja ja jakbym tyle razy sie wyczasła jak Leo to juz bym w gipsie od stóp do głów chodziła, a on wstaje i idzie dalej

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:28   #3836
matallewar
Zakorzenienie

Jakieś pięć milionów lat mnie tu nie było

Żyję!

Czaszka, oj, biedna Julka. Nie zadreczaj się, przed wszystkim jej nie uchronisz.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:32   #3837
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Jakieś pięć milionów lat mnie tu nie było

Żyję!

Czaszka, oj, biedna Julka. Nie zadreczaj się, przed wszystkim jej nie uchronisz.
a ja tak tęsknię

Stary 2014-12-19, 21:37   #3838
MsLullaby
Zakorzenienie

Czaszka to nie twoja wina, obserwuj teraz małą

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-12-19, 21:47   #3839
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
a ja tak tęsknię

Jakieś urwanie głowy non stop mam
Kiedy ja się ogarnę?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 22:12   #3840
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Jakieś urwanie głowy non stop mam
Kiedy ja się ogarnę?
musisz się ogarnąć, kto jak nie ty?

a w ogóle to przyjachałąbyś znowu w nasze strony chociaż teraz już pewnie nie będzie tak łatwo

Czaszko
nie obwiniaj się, nie uchronisz Julci przed wszystkim, ona musi mieć trochę swobody.

a nas jutro odwiedzi Samba z rodzinką

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości