|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V
Cytat:
uzywam peelingi do ciala, glownie nakladam na piersi brzuch i uda, ale tez sie skonczyl i ciezko mi bedzie tu znalesc gdzie mieszkam ![]() I pomimo ze mi juz wychodza planuje smarowac sie do konca i po porodzie tez Moze gdybym sie nie smarowala, wyszloby wiecej kto wie...
Edytowane przez crystal25 Czas edycji: 2014-12-20 o 11:44 |
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się smaruje czym popadnie, najpierw był palmers przeciw rozstępom, teraz zwykły, na zmianę z neutrogeną i oliwką, takie sobie robie urozmaicenia
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam do Rossmana spory kawałek, a samochód u mechanika i nie chce mi się leźć na pieszo. Ale w poniedziałek się przejadę. Gdyby nie ta beznadziejna pogoda to bym się dziś przeszła, ale lenistwo górą i nosa mi się nie chce z domu wystawiać ![]() Crystal25 ja peelingi też, a że i przed ciążą miałam schizę na tym punkcie, żeby wiecznie się peelingować i balsamować to teraz dla mnie raj
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Serwuja glownie owoce morza, ktorych ja i tak nie jadam, wina do dan....
dwa lata temu dostalam zupe z obiadu, bo jeszcze nikt nie wiedzial ze ja nie jadam takich rzeczy, a ja tez nie wiedzialam jak wygladaja tu swieta ![]() Za to rok temu u mojej mamy, to moj TZ niczego prawie nie ruszyl ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Bede szukac na dniach peelingow, bo zwariuje bez nich
|
|
|
|
|
#2407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze tak na sam koniec to juz w ogóle dobijające - człowiek sie cieszy ze nie ma a tu jeden dwa dni i brzuch cały w rozstepach . Moja kolezanka tak miała i takie jej okropnie duze i bordowe wyszły na bokach brzucha ;( teraz po 2 latach ma juz delikatnie różowe ale widac je bardzo ;/ ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ok dziewuszki ja : prysznic , golonko i zbieram sie na wizyte zobaczyc mojego skarba Buźka ;* |
|
|
|
|
#2408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiedz że chcesz pierogi z grzybami i tyle ! niech spełnią zachciankę ciężarnej ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#2409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego zrobie rybke i salatke i zjem za nim do nich wyrusze hihi ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
3mam kciuki
|
||
|
|
|
#2410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i będziesz mogła na miejscu sobie podjeść
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja wypij kawke, ubiore sie w koncu, i ruszam szukac prezentow swiatecznych dla dzieciaczkow, mniej wiecej wiemy co kupic, bo podpytalismy kazdego
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() Kolacja tutaj rozpoczyna sie o 20.00 dopiero ![]() Powiem ci, ze na slubie mielismy dania polskie i francuskie , moja rodzina nie cierpi ich jedzenia, a rodzina TZ nie cierpi naszego Oczywiscie kazdy probowal wszystkiego zeby nie bylo hihi ![]() Zawsze jak do tescia jade na obiad, to robi specialnie ziemniaki dla mnie do obiadu wiec nie jest zle... bo wie ze u nas sie czesto je do obiadu.....za to oni ziemniaki jedza raz na rok ![]() najszczesliwsza jestem kiedy jade do mojej mamy, ona zawsze ugotuje to co lubie najbardziej, jeszcze sie pyta na co mam ochote hihi a mezowi robi pizze z piekarnika albo lasagnie gotowa
Edytowane przez crystal25 Czas edycji: 2014-12-20 o 12:24 |
|
|
|
|
#2412 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie Mamusie,
dziś znowu wietrznie i niemiło na dworze. Helenka pokopała mnie po jajnikach do 3 nad ranem. Mieli przyjechać do nas dziś goście w odwiedziny i zadzwonili, ze przyjadą jutro, bez żadnego konkretnego powodu, trochę mnie to wkurzyło, bo musimy znowu jutrzejszy dzień do nich dostosować, nie lubię jak ktoś zmienia zdanie na ostatnią chwilę, no ale tak czasem bywa. Co do rozstępów to ja mam na pośladkach już z okresu dojrzewania i kilka małych na biuście mi wyszło w ciąży, na szczęście od spodu że tak to określę, jakby pod piersią ![]() Cytat:
![]() przepiękna choinka Cytat:
![]() za wizytę!!!Cytat:
![]() gratulu ję!!Cytat:
za wizytę!Niektóre z Was piszą o małej wadze dziecka, a ja już Wam wspominałam, że mam w drugą stronę, ostatnio ważyła 1400, boję się co będzie 30.12 ![]() Cytat:
![]() wreszci e l4, odpocznij sobie, bo się należy!Ale przygoda z tą kartą, dobrze, że tak się skończyło, jak to dziś trzeba uważać...
|
|
#2413 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
Dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie zdjęć córy i wózka Cytat:
Może to głupie co napiszę, ale ... ja wcześniejszą ciążę straciłam w 9 tygodniu i zaraz po poronieniu cały cellulit, który już zdążył się pojawić w trakcie tamtej ciąży znikł... na szczęście jego brakiem nie zdążyłam się nacieszyć ![]() Za poprawę wyników Tak, teraz wizyty są z reguły częściej Cytat:
Nie ma co czytać Ja chyba jako jedyna tutaj mam pępowinę dwunaczyniową (powinny być 3) i też się naczytałam o wadach serca, nerek i innych strasznych rzeczach, a jest wszystko dobrze i niepotrzebne były te nerwy. Też się nie denerwuj tym bardziej, że nie masz powodu Cytat:
cieszę się, że pomogłam ![]() Dziękuję Udanych zakupów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mała nie dość, że rączkami się zasłaniała to jeszcze właśnie nóżki na głowę zakładała. Akrobatka mała ![]() Haha nouvelle, ale będziesz miała kolekcję ![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Cytat:
Ja za 8 dni już 8 miesiąc zaczynam ale ten czas leci.Cytat:
![]() Chyba gdzieś mi wzięło resztę cytatów :/ Meganka, ja u p. Agnieszki N.B. byłam na usg I i II trymestru, dodatkowo u innej lekarki robiłam echo serduszka, a na usg III trymestru byłam u Wiechecia, bo mam blisko ![]() za wizytę
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja już po. Wszystko jest ok
Iga jest dalej Igą, wielkoludem nie będzie, waży teraz 1191 g, ale pani doktor.powiedziała, że jest w normie, a ja jej ufam ![]() także niunia nie ma się co martwić, po prostu będziemy miały mniejsze dzieciaczki ![]() ![]() poza tym wszystkie pomiary dobre, szyjka zamknięta i długa, mogę wszystko robić normalnie i chodzić na ćwiczenia ![]() kolejne usg 24 stycznia więc nie będę musiała długo czekać ![]() może później uda mi się wstawić zdjęcia, chociaż śpię dziś u rodziców i nie wiem czy mają kabelek... ale fajnie przed świętami usłyszeć takie dobre wiadomości
|
|
#2416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czemu, ale strasznie mi się te króliki podobają ![]() super, że impreza się udała. Ja też jak ostatnio poszłam w tango, to wróciłam po 5 ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
nie wiem czemu tak się działo, ale śmierdziało jak zepsuty samoopalacz, z tym że to dopiero kilka h po posmarowaniu---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
jednak jak się chce, to ładnie można utargować cenę
|
|||
|
|
|
#2417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W końcu mamy dziewczynki, więc mogą być drobniutkie ![]() Cytat:
ale ta reszta dodatkowo płatna
3190g, 55cm ![]() ![]() Edytowane przez debraM Czas edycji: 2014-12-20 o 13:51 |
||
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z lumpów, trochę zaszalałam. Ale dzisiaj były tak śmieszne ceny, że żal było nie brać takich cudeniek
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() nam się stokke crusi bardzo spodobał, ale nie chcemy tyle kasy na wózek wywalać, maksymalnie 4000 zł sobie przeznaczyliśmy na ten cel (a najlepiej tak żeby się w 3,5 zamknąć) Tylko, że ja fotelika ani adapterów nie kupuję, bo fotelik już mam po siostrzeńcu |
|
|
|
|
#2419 |
|
Zadomowienie
|
chwal się, co upolowałaś?
|
|
#2420 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje kochane-juz czytać nic nie będe-nast wizyta 12 stycznia więc zobaczymy
ja dziś juz rano byłam w galerii dokupowałam ostatnie prezenciory Wszystkie mam juz popakowane i czekają pod choinką Tż mazia pokoik młodego-kupiłam mu serniczek i piwko-taka kochana jestem ![]() A teraz ide coś mieszkanko ogarnąć Miłego dzionka mamuśki
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
hej. czy jest tutaj ktoś kto spodziewa się bliźniąt? bo ja tak i zastanawiam się czy jest jakaś pokrewna dusza
będzie parka.
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2424 |
|
Zadomowienie
|
Nam się dziś udało załapać na usg III trymestru
Wszystko w normie, pani doktor stwierdziła prawidłowy rozwój narządów żeńskich, więc TZ nie miał co marudzić i pojechaliśmy do galerii i malutka dostała sukieneczke i body z kappahlaI negocjuje wózek, trzymajcie kciuki
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z kim negocjujesz, z tż czy ze sklepem? bo ja też dziś jestem w trakcie negocjacji i z jednym i z drugim
|
|
|
|
|
#2426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaka malutka dama Cytat:
za odpoczynek na l4, ja mam wizytę w poniedziałek i równiez planuję pociągnąć do marca l4.Cytat:
za wizytęCytat:
rona też się spodziewa bliźniakówja witam z przeziebieniem
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jednak zdecydowaliśmy się na Igo, ale raczej w wersji klasycznej ![]() na przeziębienie gorąca herbata z sokiem imbirowym i dużą ilością cytryny ;-) |
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() herbata plus leże jak śledź w łóżku i odpoczywam, marzy mi sie fervex
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
Rany dziewczyny, czy Was ciąża tez tak rozleniwiła jak mnie? Zawsze byłam bardzo aktywną osobą, a teraz najprostszych prac nie chce mi się robić
Jak pomyślę, że muszę w poniedziałek iść na badania rano, a później do doktorka z wynikami, to już mi się nie chce :/ Ledwo udało mi się zmobilizować dziś i popakować prezenty, posprzątać w domu i zrobić obiad... Ehhhhh energioo Wracaj!!!!!! |
|
|
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w jakiej kolorystyce wybraliście evo? w tej, co na fotce? ![]() mnie zawsze fervex w połączeniu z gripexem maxem stawiał w jeden dzień na nogi ![]() Cytat:
chociaż Ty i tak dużo dziś zrobiłaś
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

uzywam peelingi do ciala, glownie nakladam na piersi brzuch i uda, ale tez sie skonczyl i ciezko mi bedzie tu znalesc gdzie mieszkam 

rodzilam tydzien pozniej

dlatego zrobie rybke i salatke i zjem za nim do nich wyrusze hihi
3mam kciuki 

Tak, teraz wizyty są z reguły częściej
nie wiem czemu tak się działo, ale śmierdziało jak zepsuty samoopalacz, z tym że to dopiero kilka h po posmarowaniu