![]() |
#1921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
dziewczyny, nareszcie gotowe!
![]() ![]() ![]() ![]() chwalę się zatem, a nadrobię jutro, bo jestem w trakcie sprzątania i gotowania świątecznego ![]()
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
deli o rany ale zjadlabum sledzia.... moge tylko pomarzyc
a jak to jest z kp i grzybami????? bo kiedys cos mi sie obilo o uszy ze grzyby nie przechodza do mleka??? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętajcie, że bilans to wasz interes, nie dostajecie wezwania, jest na to czas 3 miesiące od skończenia 2 urodzin. Cytat:
jak chłop wrąbala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czemu za 9mcy? aaa, fakt, bo wy rocznikowo inaczej :/ słuchaj, a masz możliwość do prywatnej poradni? zdecydowanie szybsze terminy zapewne badań, prywatne też orzeczenia respektowane mają prawo dawać i czekaj, macie jeszcze czas - aczkolwiek... chybabym integracyjne wybrała, idź gadać, że jest orzeczenie o niepełnosprawności, idź z młodym pokazać go, żeby widzieli że dziecko będzie, że na pewno orzeczenie będzie, to miejsce będzie klepnięte w grupie integracyjnej Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mnie zmartwilas ![]() ![]()
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
Kurczę wstawiliśmy kanapę i tak teraz kminię jak to wszystko tam pomieścić ( to co muszę), eh.
A dziewczyny wy macie płyty indukcyjne? zadowolone jesteście z tego? ja nie miałam dotąd, teraz pierwszy raz ( na mieszkaniach elektryczne były, nienawidzę). |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
czyzby zbyszek z rolnik szuka zony wstawil sobie zeba???
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
SZAJA to magnesy. Są świetne. Co prawda niektóre elementy malutkie- wiec na razie w podróży niebardzo-ale w domu jest szał. http://www.tchibo.pl/magnetyczna-ukl...400052619.html
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
Kolejna godzina. ...a dziecko nie myśli o spaniu
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49442278]z Agatką
![]() ![]() ![]() Pamiętajcie, że bilans to wasz interes, nie dostajecie wezwania, jest na to czas 3 miesiące od skończenia 2 urodzin. Nooo właśnie, najlepsze urodzinowe życzenia dla Juleczka dzielnego! jak chłop wrąbala ![]() oby to przemęczenie ![]() czemu za 9mcy? aaa, fakt, bo wy rocznikowo inaczej :/ słuchaj, a masz możliwość do prywatnej poradni? zdecydowanie szybsze terminy zapewne badań, prywatne też orzeczenia respektowane mają prawo dawać i czekaj, macie jeszcze czas - aczkolwiek... chybabym integracyjne wybrała, idź gadać, że jest orzeczenie o niepełnosprawności, idź z młodym pokazać go, żeby widzieli że dziecko będzie, że na pewno orzeczenie będzie, to miejsce będzie klepnięte w grupie integracyjnej a co to? fajne! patrz, dawno nie czytałam ![]() ![]() Tak my rocznikowo wczesniej i tak mysle od jakiegoś czasu co zrobić, z poradnia nie wiedziałam że są porywatne musze poszukać w okolicy , ale najpierw do przedszkola pójdę wypytac co i jak jak kiepskie bedzie tu mamy jedno integracyjne to chcialabym edukacje wlanczajaca co mi kiedys linka dawałas gdzieś bliżej domu, ale tu raczej poczekalabym do 3,5 roku
#1930 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, zeby poprawilo sie z TZ, bo wiem jakie to trudne dla Ciebie ![]() Ach ![]() Cytat:
Bedzie dobrze ![]() Co do wlosow - miejsca malo, by opisac co z nimi robie ![]() Generalnie przed kazdym myciem (co 2-3dni) nakladam oleje albo maski z olejami/nafta/polproduktami/itp. Po kazdym myciu odzywka/maska. W skore glowy tez wcieram rozniste substancje. Nie chodze spac w mokrych, nie szarpie, regularnie podcinam koncowki. Czasochlonne to wszystko, ale mam na tym punkcie pi er dolca ![]() Cytat:
Ide robic ciasto, musze miec na jutro coś wkupnego, bo pierwszy raz w pracy bede sama samiusieńka na moim stanowisku ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-22 o 20:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Konto usunięte
|
Nawijko, zapewne za gorąco i/lub powietrze zbyt suche. Nawilż mocno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
hejo
Juleczku kochany sto lat maleństwo!!! Nasze dziecię wróciło do etapu zasypiania w ....huśtawce ![]() ![]() Marsi kciuki!!! zdjęcia zaraz obejrzę w przeglądarce Meneq ale numer ![]() Dziewczyny dostałam dzisiaj mega propozycję biegową i....dupa blada, bo nie mam żadnego papierka. Muszę jak najszybciej wybrać się na jakąś instruktorkę bo zależy im na mojej osobie bardzo bardzo ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#1933 |
Zakorzenienie
|
Bo strasznie długo się wszystko gotuje na elektrycznej , porównując gazową którą miałam wcześniej, no i prąd żre
![]() Indukcja podobno lepsza, się zobaczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
Debrah indukcyjne są super ja żałuję, że wzięliśmy gazową tutaj ale robiliśmy wsio po kosztach a przy indukcyjnej byśmy musieli siłę doprowadzić no i wiadomo, indukcja kosztuje. Także nast razem brałabym indukcję
![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#1935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny pokoik ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 100 latek dla Julka i Kubusia ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie chciałam też elektrycznej zwykłej, skoro już robiłam całą instalację, znaczy prąd - to siła też jest, dlatego wybór padł na indukcję. Szukałam takiej w miarę taniej , znaleźliśmy z garnkami w gratisie (tzn wiadomo wliczone w cenę) elektroluxa więc wyszła nie tak drogo. Ewulka : ładnie, dopieszczone dodatkami, dla mnie trochę za dużo różowego ![]() No właśnie, pokaż nam ją, dawwnoo jej nie było. Co do magnesów : Są w pepco teraz takie tabliczki - z jednej strony magnetyczna i do niej chyba 70? magnesów, (niektóre malutkie) i pisak, z drugiej zwykła kredowa i 3 kredy dołączone są. 29.90zł - fajna - polecam, Mała dostała od t. T. się wahała między tą tablicą a kuchnią - dzięki Bogu zadzwoniła do mnie i różową straszność z plastiku zamieniła na tablicę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49442278]z Agatką ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] podejrzewam ze u nas to bedzie raczej po lebkach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
nafiqa a co wcierasz?? jantara? podaj mi dla przykladu jakich kosmetykow uzywadz szampon maska? sorry ale naprawde mnie zachwycily Twoje wlosy
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
ano pewnie, jak dla mnie indukcja super t. ma i naprawdę chwali
Hope jakaś Ty młodziutka!!! ![]() ładnie Ci!!! Ewulka ślicznie w pokoiku!!! Świetna naklejka! Chociaż ja się już kolorami u Pietraszka nasyciłam i jak będziemy się przeprowadzać to planuję zrobić taki pokoik Bokehowej Hani ![]() Nawijko, ależ masz przepiękne włosy!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() idę spać, buziaki lejdis ![]()
#1940 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ależ się wku&*%$#$%^&&*łam!! Jutro t. miała być do Darii. Dziś dzwoni do męża, że ona nie przyjedzie bo....NIE! ![]() ![]() ![]() Dziś cały dzień moi rodzice byli z Darią.Ja jutro miałam być cały dzień w pracy i tż też. Panikę w pracy zrobiłam ![]() ![]() ![]() Zabić to mało........ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I brawo za ładne sikanie. Daria też sika do ubikacji korzystając z nakładki ,ale też tak jak Wy dalej na drzemkę, na noc i na dłuższy spacer z pieluchą. Jak zacznie się wiosna to rzucimy te pieluchy całkiem w cholerę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale super! ![]() Cytat:
![]() ![]() hope, ładnie Ci w tym kolorku ![]() nawijko, piękne włosy masz ![]() Juleczku kochany wszystkiego najlepszego ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-22 o 21:49 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Wtajemniczenie
|
Juleczku stoooooo laaaaat !!!!!!!!!!!
![]() Ewulka-piękny pokoik <3 Fewciu-super, że już lepiej ! ![]() Ja z racji tego, że się tak emocjonowałam studiami i się "uczyłam"dopiero dziś zaczęłam przygotowania do świąt i jestem padnięta . A i dziś przywiozłam sobie już prezent gwiazdkowy - śliczną małą sunię syberiankę husky <3 Jest przepiękna a charakter ma jak Blanka-bawić ,tulić i jeść ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Przepis na sprawdzony blok pliiiiiis !!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Lurker ;)
|
Ewulko fajny pokoik
![]() Silver wcale Ci sie nie dziwie, ze sie w☠☠☠☠ilas! Dlatego mimo wszystko ciesze sie ze zlobka, ze nie bedziemy od nikogo zalezni tak jak bylo wczesniej i t. wykiwala nas... Mielismy dzis z tzem romantyczna kolacje w kfc ![]() Kupilam dla faceta mamy pasek w Badurze za 50 zl ![]()
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozjadało mi dużo cytatów ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Dobranoc ![]()
![]() |
#1944 | |||||
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA KUBUSIA I JULKA ![]() ![]() Cytat:
![]() niby trzeba mieć specjalne garnki ale u nas sprawdzają się też zwykle emaliowane. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja robię 3bita, mama zrobiła sero-makowiec, orzechowca, szarlotkę i dwie babki.
Złego diabli nie biorą ![]() Cytat:
Dokłądnie tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sto lat dla wszystkich świętujących ![]() Pięknie macie wystrojone mieszkania! Ewulko, pokój bardzo fajny ![]() Hope, wg mnie w tym kolorze Ci ładniej ![]() Pola spała w nocy (z przerwą 6-7.30) od 23 do 10.30 ![]() Ogólnie myślałam, że bez drzemek wcześniej będzie chodziła spać, a tu lipa, od ponad tygodnia ciągniemy zazwyczaj 8-22 ![]() Jestem przerażona tym, co piszecie o umiejętnościach Waszych dzieci... Po nowym roku zaraz idziemy na ostatnie szczepienie + bilans i od razu poproszę o skierowanie do neurologa.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-12-22 o 23:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle ze ja jestem typem testera, wiec zamiast zostac dozywotnio przy czyms sprawdzonym to szukam szukam szukam. Lubie tez kuracje Joanny: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...acniajaca.html Ostatnio przed myciem wcieram: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...cym-wlosy.html bardzo mi przypasowal! Teraz testuje wcierke z rosyjskich kosmetykow: http://ladyinpurplee.blogspot.com/20...acniajacy.html Wcieram tez domowe napary np z kozieradki albo oleje indyjskie typu Sesa. Jesli chodzi o szampon to byle jaki ![]() Na wizazu jest trend, zeby stosowac szampony delikatne typu Hipp czy Babydream, ale ja mam pozniej masakre z rozczesaniem wlosow, poza tym szybciej mi sie przetluszczaja, wiec stosuje niepolecane przez wielu szampony z SLS. Uwazam, ze szampon jest od mycia, a od wzmocnienia odzywka/maska, wiec to do nich przykladam wieksza wage (poza tym szampon trzymany na wlosach max minute czy dwie nie zrobi jakiejs szczegolnej krzywdy). Maski lubie : - Kallosa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-al-latte.html - Garnier Oleo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html - Gloria: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html - Scandic bananowy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nana-mask.html - Biovax makadamia: (od pstryczkowego szwagra ![]() Co ciekawe - im bardziej ubogi sklad tym u mnie lepiej sie spisuje :P Cytat:
![]() Ty nie masz kiedy paciać wlosow, bo bieganie Ci w glowie ![]() Ja prostowalam 7 lat ![]() Teraz tez czasem przejade, ale w wyjatkowych sytuacjach, bo nie lubie takich plaskaczy ![]() Cytat:
Czesto wlosy faluja jak sa suche, slabo odzywione, itp. Albo z drugiej strony - gdy je nawilzysz, moga zaczac bardziej sie krecic. Wszystko trzeba sprawdzic na sobie. Ale generalnie falujace/krecace sie wlosy raczej nie uzyskaja gladkosci wlosow prostych... Boszzz, jakie leniwce: mdleje: ![]() ![]() Ja to lubie sobie wyjsc, tylko gdzie ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-22 o 23:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2014-12-22 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
Zajelam sie wlosami i zapomnialam Ci Aga odpisac
![]() Jesli chodzi o prace, to bardzo mi sie podoba! Chociaz jest tez dosc stresujaca, bo obsluguje ponad 100 pracownikow, wiec ciagle cos sie dzieje. Nie mam kiedy po tylku sie podrapac, ale plusem jest to, ze czas biegnie jak szalony i nawet sie nie obejrze, kiedy juz musze wychodzic. Sama praca jest typowo biurowa czyli odbieranie telefonow, maili, wysylka i odbior poczty, kurierow, wklepywanie faktur, praca z umowami, zleceniami i innymi dokumentami. Kasa tez niezla. Takze poki co jestem naprawde zadowolona ![]() ![]() Mialam sie nie dowiedziec, bo nie chcieli mnie straszyc, ale pracownik z innego dzialu sie wygadal. Poprzednia osoba, ktora znalezli miala ponad miesiac szkolenia i na drugi dzien po tym jak zostala sama przy biurku nie przyszla do pracy ![]() Mnie rzucaja troszke na gleboka woda po 10 dniach szkolenia, ale nie zamierzam uciekac POKI CO ![]() Nie wiem czemu jeszcze nie spie skoro za 6h wstaje! Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-22 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
Nswijko a kozieradke moge w ciazy stosowac chyba tak ? chetnie wroce do wcierki tylko pewnie z systematycznoscia gorzej bedzie
Wlosy masz boskie ,ja mysle o obcieciu moich kudlow Hje a co cie niepokoj u Poli Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Tak sie pozarlismy z tz o 5 rano ze szok wyc mi sie chce chya swiat nie bedzie ,:sly: ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1950 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale pogoda. Leje i leje. Dziś zrobię na oknach ozdoby ze sztucznego śniegu. Sama sobie zrobię śnieg ![]() Jestem w szoku ile Wy ciast pieczecie! U mnie w rodzinie nie piecze sie tyle. Ja wogole. Po pierwsze nie przepadam za ciastami. Po drugie, w święta jest tyle jedzenia , że jakbym miała opychac sie jeszcze ciastem to chyba bym pękła ![]() A po trzecie, nie mam na to czasu przez pracę ![]() Czy tylko ja mam takie zdanie? ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-23 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.