|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
siedzę i myślę
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
50% wełny cena 79,99... co sądzicie?
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2014-12-31 o 19:37 |
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
Kupiłam ten płaszczyk w tamtym roku, na żywo wygląda bardzo ładnie, ale jakościowo jest słaby. Właściwie to zakup na jeden sezon, strasznie się mechaci i nie wygląda to dobrze. Chodziłam w nim kilka razy na wiosnę i teraz na jesieni a wygląda gorzej niż płaszcze, które mam od kilku lat.
|
|
|
|
#1683 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]()
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wstajemy!
Kochane - życzę Wam wszelkiej pomyślności w Nowym Roku - oby spełniły się wszystkie zamierzenia i cele zostały zrealizowane, wielu dobrych chwil i pozytywnych emocji na co dzień!
Happy New Year!!!! |
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
7:41?
![]() DObrze, właśnie wstaję ![]() Cytat:
|
|
|
#1686 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Olka- widzę że o tej samej godzinie wstałyśmy
![]() Dziewczyny- samego zdrowia, determinacji w dążeniu do spełnienia marzeń i realizacji celów, miłości i radości codziennie Ja wczoraj byłam na domówce u znajomych, wpół do 5 wróciłam do domu, jeszcze jestem niewyspana... Do pracy, potem na sylwestra i człowiek jest rozmemłany cały 1 stycznia.... Albo to ja zapomniałam jak to się imprezowało całą noc po całym dniu latania
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!
Ja z TŻtem byłam na przebieranej imprezie organizowanej przez znajomych. Rok temu tez byliśmy. Tematem przewodnim byli superbohaterowie lub bajkowe postacie Ja byłam Cruellą de mon z Dalmatyńczyków, a TŻ wystąpił jako Zorro Było bardzo fajnie, ale jak dla nas trochę długo, do domu wróciliśmy o 6, a myślę że 4 byłaby optymalna. Niestety nie mieliśmy możliwości żeby wrócić wcześniej. W przyszłym roku albo zostaniemy w domu z rodziną, albo gdzieś wyjedziemy, też marz mi się góry
|
|
#1688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, Sylwestra spędzaliśmy w domu, a ja dzisiaj jestem tak zmęczona, jakbym nie wiem, na jakiej imprezie była
Popołudniu położyłam się "na chwilkę" i wstałam po 2,5 godzinach Teraz troszkę poćwiczyłam, bo jaki pierwszy dzień roku, taki cały rok Cytat:
Cytat:
Ale fajna impreza, taka przebierana Może w przyszłym roku nasze marzenie o Sylwestrze w górach się spełni
|
|
#1689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaż ja chwilę po 5 wróciłam. I też w zasadzie prosto z pracy szłam .Cytat:
. Siedzę nad projektem do pracy, bo miał być do końca roku . Cały rok jest taki jak wigilijny
![]() Edytowane przez --Olka-- Czas edycji: 2015-01-01 o 19:42 |
||
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jutro masz wolne czy do pracy?To dla Ciebie niech będzie cały rok taki, jak wigilijny, a dla mnie, jak dzisiejszy, bo dziś wróciłam w końcu do ćwiczeń i siedzę bez kołnierza
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Pomadki do ust - jakie polecacie?
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Moje top 3 to Bourjois https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-edition.html, Rimmel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...kate-moss.html i Golden Rose https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-lipstick.html
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak Aga polecam Rimmela i Golden Rose ale tą z woskiem pszczelim
Dzisiaj siedzę przybita bo chciałabym mieć porządnego, dobrego, kochającego faceta i nie wiem gdzie go spotkać Wiem, wiem, jak przestaje się myśleć o miłości i się 'odpuszcza' szukanie to sama przychodzi. Nawet nie umiem sobie wyobrazić gdzie mielibyśmy się spotkać bo w pracy raczej kobiece środowisko, studiuję zaocznie (właściwie już kończę) i nikogo tam nie ma, do klubów nie chodzę (lubię imprezy ale nie za bardzo). Potrzebuję miłości i mężczyzny, nie chcę być sama
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smutne, ale rozumiem Cię
|
|
|
|
|
#1697 | ||
|
Zadomowienie
|
Mój syn ma gdzieś czy Sylwester czy Nowy Rok
Choć i tak był bardzo grzeczny, wystrzały nie zrobiły na nim wrażenia, spał jak bąk![]() Cytat:
never againJeśli wersja "economic" to Celia, jeśli na bogato to YSL ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Golden rose velvet mat Channel allure i allure velvet Revlon matte lipstick Eris provoke matowe pomadki do ust Klasyka - MAC Z tych mniej kryjacych loreal rouge caresse i maxfactor elixir |
|
|
|
#1699 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Rzucę okiem na te pomadki przy najbliższej okazji
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Z pomadek polecam:
Słabsze krycie: - Wibo Elixir (teraz nowe opakowania) - Celia Mocniejsze krycie: - Estee Lauder Pure Color Envy - Golden Rose Velvet - Bourjois Rouge Velvet
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy, Zakopane przepełnione, Bukowina także.
Sylwester taki sobie szczerze mówiąc, jedyna atrakcja były narty....ale i tak wyjazd zaliczam do udanych ![]() choć jedno wiem na pewno....co roku jezdzimy z 4 znajomych: 2 z nich lubie, 2 nie - niestety.... to lekka męka dla mnie przebywac z nimi kilka dni ![]() Też tak macie????? ale to znajomi męża...bliscy....
|
#1703 | |||
|
AGA :)
|
Cytat:
stałam się chyba bardzo szczędna i bardzo wybredna Ale! Juz mam tylko 2 modele telefonów i myslę, że na dniach się zdecyduję Samusng galaxy S4 albo sony xperia Z1 Noo, chyba że cena s5 trochę spadnie Cytat:
Doskonale Cię rozumiem! Myślałam, że z byłym tżtem założę rodzinę i się zestarzajemy razem... no, ale wyszło jak wyszło. Też raczej teraz prowadzę tryb życia praca-dom i rzadko gdzieś wychodzę. Nie jestem także osobą, która będzie po internetach ogłaszać Póki co nie szukam, muszę odpocząć po poprzednim związku, ale pewnie niedługo będę się czuła podobnie jak Ty. Może ten nowy rok coś dobrego przyniesie?! Życzę Ci tego z całego serducha!! Cytat:
Ale rozumiemm że to znajomi męża i czasami niestety musisz zacisnąć zęby :/ Wybawiłam się w sylwestra wspaniale!
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie twierdzę, że totalnie nie mogę ich znieść (bliskich kolegów TŻ), ale między nami jest przepaść i na dłuższą metę nie ma szans na jakiekolwiek porozumienie
|
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za nasze marzenia ! Cytat:
|
|
|
#1706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie ja Jakoś ludzie jednak na siebie wpadają jedni przez internet, drudzy na speed datingu... Cytat:
Cytat:
![]() Gdyby nie okazyjna cena w play to pewnie dalej miałabym zagwozdkę, ale już się cieszę sprawnym telefonem i nie muszę się denerwować na razie z Samsunga jestem zadowolona, ale zobaczymy np. po roku... ![]() Mam identycznie jak Ty - nie umiem udawać i wolę się wtedy z takimi osobami nie widywać. Nienawidzę dwulicowości, a niestety często to obserwuję w swoim środowisku. Jedna koleżanka obgaduje drugą, a potem jak są razem to wielka przyjaźń Super, że się wybawiłaś ![]() A co do pomadek - mi z kolei nie pasują jednak te z Rimmela od Kate Moss. Wysuszają mi usta. Za to z Wibo |
|||
|
|
|
#1707 | |||||
|
Kociara
|
Cytat:
Czasami ubieram się spokojnie i stonowanie, ale jednak zazwyczaj lubię przełamać stylizację czymś cięższym, żeby nie wyglądać jak ciotka-klotka W makijażu lubię czarną/brązową kreskę czy mocne usta - do mojego typu urody bardziej to pasuje niż taki make up no make up ![]() Cytat:
Oczywiście nie przeszkadza mi jakiś mały dodatek poliestru (zwłaszcza przy wełnie, bo bez niego potwornie się gniecie), ale tak do 30%. Mam oczywiście jeszcze kilka poliestrowych/akrylowych rzeczy, ale wszystkie kupione w ciucholandzie - nie wyobrażam sobie płacić za plastik więcej niż 15zł Poza tym już zauważyłam, że coraz rzadziej je noszę. Jedynym wyjątkiem są ciuchy do ćwiczeń - tu stawiam na oddychające sztuczne materiały, bawełna jest zaraz cała mokra, klejąca - fuj, nie dla mnie ![]() Cytat:
Ważne też aby prać je w płynie z dodatkiem lanoliny - zmiękczają włókno i przedłużają jego trwałość. Cytat:
może spróbuj niższych obcasów i niekoniecznie szpilek, coś w tym stylu? http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1420194527280 dobrym rozwiązaniem jest też stabilny slupek lub koturny ![]() Cytat:
Kremowe: Rimmel z serii Kate Golden Rose Vision Lipstick Maty: Sephora (NIE DO ZDARCIA!) http://www.sephora.pl/Makijaz/Usta/S...omadka/P407019 i golden Rose Velvet Matt ![]() Dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku! ![]() ![]() ![]() ![]() ja bawiłam się w pięknym folwarku ze znajomymi- przyjęcie było w klimacie Wielkiego Gatsbiego, wszyscy świetnie się poprzebierali, jeden z moich lepszych sylwestrów
|
|||||
|
|
|
#1708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Golden Rose Velvet Mat
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam ten sam problem ze znajomymi mojego małżona Teraz spotykamy się z ludźmi, których oboje lubimy, choć mi troszkę nie odpowiada żona kumpla Byliśmy z nimi kilka razy na wakacjach i z każdym wyjazdem jest coraz gorzej. Po ostatnich wakacjach mamy nawet wrażenie, że potrzebni im jesteśmy tylko po to, by znaleźć fajny hotel i dogadywać się za granicą Podjęliśmy jednak decyzję, że wspólne piwko, owszem, ale wakacje już nie. Nie mamy zamiaru się męczyć przez dwa tygodnie
|
|
#1709 | ||
|
Zadomowienie
|
U mnie Sylester bardzo udany, takich imprez jak na Ukrainie to ja nie widzialam
nawet nie do rana ale do poludnia![]() Cytat:
trzeba byc szczesliwym przede wszystkim z samym soba![]() a jak ci sie ktos bardzo spodoba to usmiechnij sie ,sama zacznij rozmowe bo faceci bardzo lubia pewne siebie kobiety. Zreszta jestes taka ladna dziewczyna ze to kwestia czasu Poznalam teraz najfajnieszego faceta w zyciu i to calkiem przypadkowo ![]() Tez juz kupilam kilka rzeczy na wyprzedazy ale jeszcze poluje na krotka kurtke i botki na obcasie z mng ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1710 |
|
AGA :)
|
A propo koleżanek... Bardzo się zawiodłam na jednej teraz
Nie żyłyśmy w wielkiej przyjaźni, ale spotykałyśmy sie na grilla, drinka czy tak po prostu na pogaduchy. Ostatnio zwierzyłam jej się z tego co zaszło między mną a Tżtem. Oczywiście poprosiłam, żeby nikomu nie rozpowiadała. I co? zaprosiła mnie tydzień temu na wieczór. Poszłam, bo nie chciałam siedzieć sama w domu. Były jeszcze 2 inne pary. Koleżanka ze swoim facetem na wejście oczywiście jak się czuję, czy mi nie smutno, że tak akurat na święta, że może bym się zapisała na jakiś portal dla singli i tak dalej. Co chwilę po prostu! Długo nie siedziałam bo nie wytrzymałam, tanią sensację sobie zrobili ze mnie i to jeszcze przy zupełnie obcych mi ludziach. A dziś się właśnie dowiedziałam, że połowa ludzi z pracy wie, że już nie jestem z tżtem (pracujemy w 2 instytucjach, ale w jednym budynku). Nie muszę chyba mówić od kogo...
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

.
. Cały rok jest taki jak wigilijny
A jutro masz wolne czy do pracy?

, od kilku wyprzedaży już się wstrzymujesz
Doskonale Cię rozumiem! 
jedni przez internet, drudzy na speed datingu...