|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V
Panna mimbla ja mam 2 koty, też są szalone. Już teraz się przyzwyczajają do kołyski i że tam nie wolno ale dla tego też chciałam nianię z kamerą.
nie wyobrażam sobie oddać kotów Mordka prenatal, ale mi nie pomagał to doradziła mi pani w aptece tantum verde, też możn w ciąży brać i pomogło. Jest w tabletkach i w sprayu. |
|
|
|
#3602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szkarbeniekrośnie dorodny meżczyzna cudnego ma buziakamichurużycze Wam wszystkiego naj naj Od razu widac w Twojej wiadomości pozytywne wibracje. Obyś była szcześliwa rona oby bóle sie nie nasilały. i brawa dla Ciebie że pojechałas na IP. nie lekceważmy nic co nie daje Nam spokoku. Obawy może rozwiac tylko badanieA ja na lumpkach dostałam body na naramkach. Bo musiałam dokupic. Dorwałam też fajną bluzke i getry i skarpetki. Wydałam 6,40 ![]() A teraz pożeram ciasto kokosowe
|
|
|
#3603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3604 |
|
Konto usunięte
|
Alunia79, myślisz że uda nam się jak zaczniemy kociaki przyzwyczajać w ten sposób? Mój śpi gdzie popadnie, i skacze po wszystkim co się rusza, więc nie wiem czy jak mały się pojawi to czy ograniczenie powstrzyma kota ;/
|
|
|
|
#3605 |
|
Raczkowanie
|
Kochane - wiem , że któreś z Was pisały maile do sklepów z wózkami o przesłanie oferty i ewentualny rabat. Czy któraś mogłaby podrzucić tutaj jak to mniej więcej wygląda, nie umiem ubrać w słowa prośby o rabat
a jesteśmy już zdecydowani na wózek i chciałabym powysyłać maile Bardzo proszę o pomoc
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, dziewczyny
![]() wrzucę Wam prezenty świąteczne dla małego, które dostałam od kumpeli
|
|
|
|
#3607 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Michiru super, że próbujecie naprawić to, co jest między Wami, trzymam kciuki
Cytat:
zaraz zwloke się z kanapy po kompa i poszukam maila ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Od nas właśnie wyjechali goście sylwestrowi, posprzatalismy dom i czekamy na rodziców chcielibyśmy się gdzieś ruszyć po południu, ale w taką pogodę nie bardzo jest gdzie a tz na sklepy jest uczulony ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Szkrabeniek wyslalam Ci wiadomość z aplikacji. Daj znać czy doszła
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za odp. Mam tantum verde areozol, pije mleko z miodem, herbate z cutryna i właśnie robie sok z cebuli. Mam nadzieje że pomoże.
Potem was poczytam bo musze ogarnac bałagan i chora córka sie zajmowac.
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć mamuśki
![]() wracam do Was po 3 męczących dniach. Mieliśmy od wtorku czwórkę gości w domu, pojechali dzisiaj rano, a ja zaczęłam ogarniać mieszkanie. Niby dużo nie robiłam, a jednak to wszystko już coraz bardziej męczące... Podczytywałam na telefonie, gratulację za wizyty, super zdjęcia ciuszków itd ![]() ja w sylwestra wytrzymałam do 2, później pojechałam sobie grzecznie do domu ale impreza się udała, pojadłam sobie i wypiłam trochę picolo ![]() dostałam też wino bezalkoholowe, ale zapomniałam zabrać ![]() dostałam też od koleżanek prezent dla Igi, więc później wstawię fotki ![]() na początku przyszłego tygodnia jadę oglądać wózek i jeśli na żywo będzie tak samo piękny i d tego funkcjonalny to będę zamawiać (też mi się przyda mail o rabat )no i widziałam, że piszecie o wyprawkach torbach itd...ja już trochę rzeczy mam, ale styczeń będzie nastawiony na zamknięcie wszystkiego, muszę zacząć prać, prasować, układać, pakować i domówić brakujące rzeczy. Mam nadzieję, że kasy wystarczy ![]() dzisiaj chyba siedzę w domu, TŻ kupił rano świeży chlebek, obiad jeszcze mam, mam ochotę na pączka, ale chyba wytrzymam ![]() miłego dnia ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- kochana wyślesz mi też tego maila?? bardzo bardzo proszę
|
|
#3612 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Tez mam problemy z oddychaniem, coraz czesciej, ale na szczescie trzyma mnie kilka godzin i ucieka to.... ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
dziekujemy, masz racje, do szpitala nie ma co zwlekac, ja to sobie mysle ze z glupia goraczka bede jezdzic szybko do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Wierze ze wam sie uda, wszystko mozna odbudowac, ale potrzeba checi i zmiany ze strony dwoch osob, a nie z jednej. Przerabialam juz to. Co do laktatora, zawsze TZ moze pojechac do apteki i kupic, jesli bedziesz go potrzebowac
|
|||||||
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3615 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do wyprawki, to my też zamawiamy ostatnie rzeczy na allegro, bo jakoś brak torby do szpitala nie daje mi wewnętrznego spokoju. Pozamawiałam co nie co, na dniach powinno przyjść, dziś zadzwoniła siostra, że podrzuci mi od kogoś używany sprawny kojec, więc się cieszę, może rozłożymy go u mojej mamy, jak będę wpadać do niej na kawki z Helenką, to będzie miała gdzie leżeć i się bawić Ja nie wiem w końcu co kupić do kąpania i smarowania zarówno dla Małej jak i maści potrzebne dla mnie... podobno coś dostaje się w szpitalu na wyjście, ale co
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolezanki w Polsce probki tez z mustelli podostawaly Ja torbe bede w styczniu pakowac, moze to za wczesnie, ale jak juz dokupie co mam dokupic to torba moze lezec Wiem ze do torby mam zadnych kosmetykow nie pakowac, nie dla maluszka, a dla siebie jedynie do higieny intymnej. Ja mam caly zestaw dla maluszka z kosmetykow. Szampon, zel do ciala, balsam,krem na wyjscie, olejek do masazu, woda do wytarcia twarzy i pupy z jakas witamina, cos tam jeszcze, sudocrem dostalam i bepanthen zakupilam, patyczki, waciki takie kwadratowe wieksze. Ale gdyby nie to ze kosmetyki to byl prezent, polowy rzeczy bym nie kupila, nie na poczatek bo naprawde nie wiele potrzeba z tego co czytalam jesli chodzi o pepek to zaczekam na to co powie lekarz. Kolezanka np. urodzila maluszka, to lekarz jej kazal kupic specialne kosmetyki do skory, bo od pierwszej kapieli okazalo sie ze ma bardzo sucha skore, z tego co zrozumialam. wiec odstawila wszystko co kupila wczesniej. a dla ciebie, to jak chcesz kp czesto uzywaja mamusie kremu na sutki, wiec mozesz kupic wczesniej juz, albo zaczekac, jesli bedziesz miala pogryzione wtedy wyslac TZ, bo byc moze nie bedziesz potrzebowac tego kremu.
Edytowane przez crystal25 Czas edycji: 2015-01-02 o 13:40 |
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejjjjjjjjuuuuu Dziewczynki już niebawem będziemy przytulać nasze Bobasyyyyyyyy Słodziasyyyy
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coraz krocej nie moge sie doczekac Bol bedzie niesamowity, ale warto cierpiec |
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- a mi mój gin zrobił psikusa i się rozchorował Ehh muszę iść do innego ginekologa, a tak strasznie tego nie lubię, bo zawsze inni ginekolodzy nie wiedzą co mają zrobić i co przepisać, bo twierdzą, że nie wiedzą jak zamysł miał lekarz prowadzący....
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 |
|
|
|
|
#3620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że z synkiem sąsiadki jest już wszystko jasne. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Michiru z całych sił kciuki za Wasz zwíazek. Mam nadzieję, że uda Wam się mimo całej sytuacji.
28.10.2005 Mateusz 01.08.2013 cp ![]() 20.03.15 Maja Edytowane przez kasia_adm Czas edycji: 2015-01-02 o 14:34 |
|
|
|
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny witam się w Nowym Roku
Pisałam w sylwestra że żona kuzyna zaczęła rodzić i wszyscy mysleliśmy że da radę wytrzymać i urodzi po północy a tu psikus ledwo co zdążyli dojechać do szpitala i powitali synka na siwcie 31.12 o godz 20, a ja myślałam że będziemy mieć dzieci z jednego rocznika, ale najważniejsze że mały zdrowy waga 3500 g ciekawe ile by ważyl jakby dotrwała do tp czyli do 19.01 U mnie niestety trochę gorzej się ten rok zaczął bylam dzisiaj u lekarza i okazało się że mam zapalenie oskrzeli i muszę brac antybiotyk, po konsultacji z moją gin mogę go brać bezpiecznie, trochę się wystraszyłam bo to pierwszy antybiotyk od czasów szkolnych, w ogóle to moja pani dr się zdziwiła bo ostatni raz byłam u niej i tu uwaga w 2005 r i ładnie się trzymałam mam nadzieję że mi pomoże bo mam dosyć tego kaszlu |
|
|
|
#3622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
życzę zdrówka dla Ciebie, abyś szybciutko wyzdrowiała
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 |
|
|
|
|
#3623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dla Ciebie zdrówka, kuruj się.
|
|
#3624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymaj się i dużo sił
|
|
#3625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ponoc bardzo dobrze się sprawdzająmy mamy 5 miesięcznego kotka, jak się maal urodzi bedzie miał 8 miesięcy więc wiadomo pstro w głowie, nie mam pojęcia jak ich od siebie odseparuje, choć u mnie jest ogórd więc jak by co kotek bedzie większość czasu spędzał na dworze, tym bardziej, że bedzie już ciepło ![]() Cytat:
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Crystal a mierzyłaś te gaciorsy? Ja zalożylam swoje i włożyłam do nich 2 wkłady,
Michru MaMuska zdrowia dla maluszka. Szkoda że nie wytrzymał do nowego roku. |
|
|
|
#3627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla zony kuzyna Corka mojego TZ wyszla na swiat 5 tyg wczesniej, i tez 3200 miala ponoc, wiec pewnie urodzilaby sie duza jesli wyszlaby w terminie.... ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Ja po poronieniu dlugo krwawilam, a pozniej jeszcze okres :/ , i w takich ilosciach, ze jak sobie wyobraze co po 9 miesiacach bedzie, to bede latac je zmieniac jak szalona
|
||
|
|
|
#3628 |
|
Wtajemniczenie
|
Panna mimbla nie wiem czy pomoże ale wolę spróbować już teraz. Mój młodszy kiciuch nie ma jeszcze roku i lubi podsikiwać najbardziej na pościel i tego się najbardziej obawiam. Gdzieś czytłam, że dobrze jest przyzwyczajać zwierze do zapachu nowego członka, więc jak będziemy jeszcze w szpitalu to żeby Tż przyniósł do domu zużyte ubranko maluszka i dał się zwierzęciu oswoić z tym zapachem zanim wrócimy.
Tak sobie teraz myślę, że 18 lat temt w tym czasie też się przygotowywałam do porodu bo termin miałam na 6 stycznia. Zupełnie inaczej to w tedy wyglądało. Wklejam moją wyprawkę do szpitala dla malucha i kocyk jaki uszyłam z wkładem
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki rozmiar ubranek pakujesz? bo myslalam o 56, ale mam tez z dwie trzy rzeczy na mniejszy rozmiar z targow rzeczy uzywanych hihi, i zastanawialam sie czy pakowac w razie czego, czy nie.
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

nie wyobrażam sobie oddać kotów 

cudnego ma buziaka
dla Ciebie że pojechałas na IP. nie lekceważmy nic co nie daje Nam spokoku. Obawy może rozwiac tylko badanie
a jesteśmy już zdecydowani na wózek i chciałabym powysyłać maile

rosi: 

trzymaj się i dużo sił