![]() |
#391 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ![]() A tak serio to może namówie jakoś tatuśka żeby ze mną pojechał ![]() kiepa? ![]() ![]() ![]() chyba też intensywnie zacznę oglądać piłke :P a jak narazie to oglądam codziennie na Eurosporcie Snookera w godzinach obiadowych ![]() nmzc ![]() ![]() Haha zdarza mi się jak nie ma nic innego w tv a babcia moja jest fanką Prawa Pożądania więc siłą rzeczy oglądam ![]() Masz taki lekki sen? ![]() Zobaczymy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nie, nie wypominajcie mi już tego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wezmę autograf i wycałuję go od was ![]() ![]() A tak nawiasem to przypomniało mi się jak w sobote widziałam się z moją małą kuzyneczką no i idziemy koło parkingu a ona rozpoznaje tylko dwie marki samochodowe: Audi i BMW. Na Audi mówi "adti" a na BMW mówi (uwaga): "memew" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#392 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakbys namowila to by bylo super ![]() tez nie slyszalam tego slowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Autograf - tak, calowanie - nie! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
A ten news to odrazu widac, ze to kolejna plotka :
"Włoski dziennik sportowy "Tuttosport" poinformował we wtorek, że szefowie zespołu Formuły 1 Ferrari są zainteresowani sprowadzeniem do teamu w przyszłym sezonie kierowcy McLarena Lewisa Hamiltona, aktualnego lidera klasyfikacji generalnej mistrzostw świata. Młody Anglik miałby zarabiać w teamie prowadzonym przez Jeana Todta 35 milionów dolarów rocznie. Zespół Ferrari nie skomentował we wtorek rewelacji włoskiej gazety. 22-letni Hamilton, który w tym roku zadebiutował w mistrzostwach świata Formuły 1, wygrał w tym sezonie trzy wyścigi. Juz ja to widze, jak Ron Denis swojego pupilka oddaje do innego teamu... :P Ale w gazetach lubia pisac rozne takie bzdury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kiepa od kiepsko ![]() a co to Snooker ![]() ja też oglądam ![]() nie mam wcale snu ![]() ![]() heh to musisz bardziej pilnować budzika ![]() fajnie ![]() taka mała a już sie zna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||||
Wtajemniczenie
|
To najwyżej się tam spotkasz ze mną i będziemy jak takie dwa wolne, zagubione elektrony
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie zawsze mnie zastanawiało, czy jak się mieszka gdzieś nad morzem np. w Gdańsku to czy codziennie się jest na plaży? Czy mieszkańcy Gdańska są opaleni? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No dobrze.. Ale jak całowanie wyjdzie z jego inicjatywy to proszę na mnie nie najeżdżać bo będzie KIEPA ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do Ferrari to wczoraj byłam w Pumie luknąć czy moje wymarzone buciki coś staniały ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Snooker to rodzaj gry w bilard ![]() ![]() O to muszę tam wpaść na mundialowy ![]() No co mam pod poduszką budzik trzymać? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dobrze bo z Kielcowa jestem i do Warszawki dojechac zaden problem ![]()
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie cos dokladniej na temat tego spotkania w Warszawie BMW Pit Line Park. Jakis harmonogram czy cos takiego, bo jedziemy tam z TŻ
![]() ![]()
![]() |
#400 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z autografem Kimusia ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie tez zazdroszcze, ze tam jedziesz... Kurcze czemu ja w wawie nie mieszkam? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
Luna wlasnie przeczytalam Twoja dluugga wiadomosc na watku mundialowym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() też sobie nie wyobrażam ![]() ![]() a ja będe twoją asystentką, moge moge ? ![]() Cytat:
![]() aaaaa, szkoda że takie drogie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aaa, fkatycznie to bilard ![]() ![]() wpadaj, zapraszam ![]() można ![]() Cytat:
![]() widze że kiepa sie przyjęła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a nie dziękuje żeby nie zapeszyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zadomowienie
|
Okeej to Ty mysl intensywnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet sie dzis nie rozpisze, bo brat kompa przenosi do innego pokoju i musze isc... ![]() to Dobranoc! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No dobra masz tego Roberta chroń, Kimim ja się zajme ![]() Cytat:
![]() W ogóle to jestem ogromnie ucieszona bo udały mi się w końcu zakupy - pierwszy raz od roku chyba kupiłam to co konkretnie chciałam. A nawet pochwalę Wam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mooożesz no, ale Bożenka też chce, ja się na was nie wypłace ![]() No szkoda ![]() Myśl! ![]() Przyjęła się oj przyjęła ![]() Trzeba sobie życie urozmaicać: "Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek" (albo jak dziś mi kumpela powiedziała "żeby życie miało smaczek, raz kochanek, raz chłopaczek" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#407 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Ty laskawa, dalas mi Robercika ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No bedzie kiepa ![]() ![]() Udalo mi sie jeszcze dzis wejsc do kompa, bo brat zdazyl wszystko podlaczyl i laskawie mnie puscil :P Ale teraz juz na praaawde znikam ;P Jeszcze raz dobranoc ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najważniejsze że wpadłaś ![]() Cytat:
![]() ciesze sie że sie zakupki udały ![]() ![]() ![]() oj tak, u mnie też kiepa do października ![]() Cytat:
![]() moja kumpela też mówi " żeby życie miało smaczek " ![]() ![]() Cytat:
![]() ajjj, z Wieśkiem sie coraz lepiej układa ![]() ![]() aaa mam jedno hasełko ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2007-08-09 o 08:09 Powód: hasełko :D |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem wściekła
![]() Napisałam długaśnego posta, już miałam wysyłać i wyłączył mi się komputer. ![]() ![]() Nawet nie chce mi sie zaczynać od nowa, bo siedziałam nad poprzednim z pół godziny bo musiałam wszystkie posty pokomentować ![]() Jednym słowem. Ja mogę chronić Lewisa, ze mną nie zginie, a i tak całą reszte pozajmowałyście ![]() Paula - jedź, obcałuj tam wszystkim od nas - najbardziej Roberta, ode mnie podwójnie. ![]() Zakupy takie porobiłaś, że ![]() A nie wiecie, gdzie moge dostać koszulki 'Hamiltonowe'? Bo Raikkonenowe mnie nie zadowalają ![]() Luna - Widze, że Wiesio z av'a zniknął, jak mogłaś - wymienić go na lepszy model ![]() A o końcu sezonu nawet nie piszcie, bo w rozpacz wpadnę ![]() ![]() Ide, zła i zrospaczona z powodu znikniętego posta. ![]()
![]() |
#410 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To dobrze, ze sie uklada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Lewisa to ja osobiscie sie zgadzam, zebys go chronila, bo mi narazie nie jest potrzebny do szczescia ![]() Hm koszulke Hamiltonowa... nie wiem czy o takie cos Ci chodzi, ale znalazlam z nadrukiem Mclarena i kosztowala... 245zl ![]() Tez tak uwazam, ze GP co tydzien moglyby byc, ale by bylo faaajnie... ;DD ahhh ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na kolana! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() - A może byśmy się coś napili..? - Owszem, owszem w każdej chwili ![]() Cytat:
![]() ![]() Musze wejść na mundialowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli mi się uda namówić tatka to obcałuje ![]() ![]() Hmm z tego co wiem to Puma ma tylko Ferrari i BMW, więc obawiam się że McLarena kupisz tylko w .. McLarenie.. Tzn. przed wyścigami każdy team się wystawia w miejscu gdzie ma być wyścig i można kupić wszyyystkie gadżety z każdego teamu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A idź ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehe a temu kumplowi to sie nudzi chyba trosze ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No, ale ja czasem też w milionerów pykam z nudów ![]() A i owszem ![]() ![]() ![]() hmm... nie mam już pomysłów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ahhh ale jestem happy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z hasełek znam takie: "Wódki i pacierza nie odmawiam" to tak akurat do procentowego tematu ![]() No to nam się Luna zakochała ![]() Jakby to było możliwe, to pewnie bym sama im ten tor podgrzewała, byleby tylko GP sie odbyło ![]() Cytat:
![]() ![]() To go zaszantażuj, że wyjawisz jego mroczne tajemnice jak Cie nie nauczy robić na komputerze tego co chcesz ![]() Ja niedawno miałam obrzydliwie straszny sen. Z kibla wyszedł wielki długi i brzydki wąż i zjadł mojemu psu nogę zanim sie zdążyliśmy z rodzina wyewakuować z domu. Węże niby nie gryzą, a ten skubaniec go ugryzł. Obudziłam sie w środku nocu i bałam sie zasnąć, bo co zamykałam oczy to widziałam tego węża i pieska bez nogi. ![]() Cytat:
![]() njus o Ferdku: http://www.formula1.pl/?d=news&id=2419 ![]()
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2007-08-09 o 19:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A propos kupowania to mama mi dzisiaj zafundowała śliczną biało-błękitną piżamkę w troskliwe misie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj tak... przejrzałam mundialowy i działo się, oj działo.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Wtajemniczenie
|
Aha, no i kurcze żegnam się z Wami na dwa dni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#418 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesio z ava zniknął ale nie z serca ![]() ![]() Cytat:
![]() dzieki ![]() ale też fajne ![]() Cytat:
nieźle ![]() hm raczej znam tylko zaszalejemy ![]() a my właśnie z koleżanką palimy i tak mówimy ![]() ![]() aaa wczoraj jej powiedziałam Twoje hasełko to sie tak śmiała ![]() szczerze ? nie ![]() ![]() ![]() prawda że życiowe ![]() a bo ja taka zakochana to dałam ![]() jestes hyhy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
też nie umiem odkładać ![]() dobre dobre ![]() hah nom ![]() Cytat:
![]() i widzisz masz piżamke i nie ma kiepy ![]() zawsze sie coś dzieje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko tak nieskromnie powiem że od wczoraj jestem z Wieśkiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#420 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() A potem sie chowam w nocy pod kołdrą bo sie obawiam, że jakiś upiór nademną stoi i czycha na moje życie ![]() Cytat:
![]() a ja mówie "Ale ładne" + ![]() ![]() Troskliwe misie - lubię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Może spotkasz u Babci w wiosce Kimiego albo Roberta, w końcu oni też mają wakacje ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.