Formuła 1 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-07, 19:08   #391
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Extra!!!!!!!!!!!!!
Wybieram sie musowo.
Juz sobie urlop wziełam w pracy na piatek i sobotę
Chociaż jedna z nas pojedzie
A tak serio to może namówie jakoś tatuśka żeby ze mną pojechał

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
ja tam ma swoją piłke kopaną kochaną
ale faktycznie, będzie kiepa
kiepa? nie słyszałam jeszcze takiego słowa
chyba też intensywnie zacznę oglądać piłke :P
a jak narazie to oglądam codziennie na Eurosporcie Snookera w godzinach obiadowych

Cytat:
ja nie widziałam więc dzięki
dla mnie bomba

dzieki za linka
nmzc

Cytat:
oglądasz
Haha zdarza mi się jak nie ma nic innego w tv a babcia moja jest fanką Prawa Pożądania więc siłą rzeczy oglądam

Cytat:
o Jezu ja bym sie z 50 rzy obudziła do tej pory
biedna
Masz taki lekki sen?

Cytat:
hah, czyli mają waksy
no to zobaczymy co Ferdek zrobi
Zobaczymy

Cytat:
a miałam taka nadzieję że wyklucza ten tor cholerny. Przeciez on nie spełnia żadnych norm bezpieczeństwa. Te betonowe balustrady sa przerazajace.
Zgadzam się w 100%! Zamiast toru w Kanadzie, przywróciliby Imole albo A1 - te tory miały duszę, ale nie.. Podobno FIA dąży do tego żeby w 2010r. było w sezonie 20 GP () - a o możliwość do organizacji GP domaga się nawet Rosja i RPA

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
Chyba rzeczywiscie masz blizej na Hungaroring niz do Gdanska
ale w sumie do Gdańska mam pociąg bezpośrednio z Dworca, a do Budapesztu? hmm nie wiem
Cytat:
Jaka obeznana w telenowelach jestes hyhy
No nie, nie wypominajcie mi już tego

Cytat:
Ojj biedna... Moze budzik sie zepsul? Albo ktos postanowil sobie zazartowac i wylaczyl budzenie?
Już wiem co było przyczyną - nastawiłam budzik i poszłam spać, potem około 00:30 mama wzięła ten budzik i nastawiła sobie na 5:00, jak jej zadzwonił to odniosła mi ten budzik do pokoju, ale nienastawiony Prowadziłam dziś śledztwo

Cytat:
Mario zdementowal te plotke z Ferdkiem: "W tym momencie nie ma takiego tematu - powiedział szef teamu BMW Sauber."
Pewnie juz niedlugo podpisza kontrakt z Nickiem ;/
A jak spotkasz Robercika to koniecznie wez autograf! I jakbys jakies zdjecie zrobila to by bylo jeszcze lepiej
A gdzies przeczytalam, ze angielska prasa podaje, ze Alonso ma zgode na odejscie z Mc. Pewnie kolejna plotka :P
Pewnie tak :/ No i niestety musimy się pogodzić, że będzie nam obrzydzał wizualne wrażenie teamu BMW :/
Wezmę autograf i wycałuję go od was

A tak nawiasem to przypomniało mi się jak w sobote widziałam się z moją małą kuzyneczką no i idziemy koło parkingu a ona rozpoznaje tylko dwie marki samochodowe: Audi i BMW. Na Audi mówi "adti" a na BMW mówi (uwaga): "memew"
Stary 2007-08-07, 23:19   #392
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Bedzie nas godnie reprezentowac
Jakbys namowila to by bylo super Ja niestety takowej mozliwosci nie mam... :P Rodzice by mnie puscili, ale sama jechac pfii...[/quote]

Cytat:
tez nie slyszalam tego slowa Ale przynajmniej mam teraz bardziej urozmaicone slownictwo

Cytat:
Zgadzam się w 100%! Zamiast toru w Kanadzie, przywróciliby Imole albo A1 - te tory miały duszę, ale nie.. Podobno FIA dąży do tego żeby w 2010r. było w sezonie 20 GP () - a o możliwość do organizacji GP domaga się nawet Rosja i RPA
20 GP to b.dobry pomysl a to, ze Rosja chce miec GP to mnie tym zaskoczylas RPA tez dziwnie jakby jeszcze pisalo, ze Polska to juz w ogole

Cytat:
ale w sumie do Gdańska mam pociąg bezpośrednio z Dworca, a do Budapesztu? hmm nie wiem
no to do Gdanska blizej poza tym... Gdansk jest lepsiejszy

Cytat:
Już wiem co było przyczyną - nastawiłam budzik i poszłam spać, potem około 00:30 mama wzięła ten budzik i nastawiła sobie na 5:00, jak jej zadzwonił to odniosła mi ten budzik do pokoju, ale nienastawiony Prowadziłam dziś śledztwo
Jak mama mogla Ci zrobic cos takiego? nieladnie ;D Moze zostan policjantka jak taka zdolna jestes?

Cytat:
Pewnie tak :/ No i niestety musimy się pogodzić, że będzie nam obrzydzał wizualne wrażenie teamu BMW :/
Bedzie obrzydzal wizualne wrazenie teamu - dobrze to ujelas, o tak!

Autograf - tak, calowanie - nie! co za duzo... to niezdrowo

Cytat:
A tak nawiasem to przypomniało mi się jak w sobote widziałam się z moją małą kuzyneczką no i idziemy koło parkingu a ona rozpoznaje tylko dwie marki samochodowe: Audi i BMW. Na Audi mówi "adti" a na BMW mówi (uwaga): "memew"
fajnie to wymawia memew to w zyyciu by mi sie nie skojarzylo z BMW ale moze starsza kuzynka nauczy ja ladnie mowic
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 23:24   #393
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

A ten news to odrazu widac, ze to kolejna plotka :

"Włoski dziennik sportowy "Tuttosport" poinformował we wtorek, że szefowie zespołu Formuły 1 Ferrari są zainteresowani sprowadzeniem do teamu w przyszłym sezonie kierowcy McLarena Lewisa Hamiltona, aktualnego lidera klasyfikacji generalnej mistrzostw świata.
Młody Anglik miałby zarabiać w teamie prowadzonym przez Jeana Todta 35 milionów dolarów rocznie.

Zespół Ferrari nie skomentował we wtorek rewelacji włoskiej gazety. 22-letni Hamilton, który w tym roku zadebiutował w mistrzostwach świata Formuły 1, wygrał w tym sezonie trzy wyścigi.

W tym roku kierowcami włoskiego teamu są Fin Kimi Raikkonen i Brazylijczyk Felipe Massa. Fin jest obecnie trzeci w klasyfikacji generalnej z dorobkiem 60 pkt, Massa czwarty - 59 pkt."

Juz ja to widze, jak Ron Denis swojego pupilka oddaje do innego teamu... :P
Ale w gazetach lubia pisac rozne takie bzdury
Stary 2007-08-08, 08:59   #394
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
a miałam taka nadzieję że wyklucza ten tor cholerny. Przeciez on nie spełnia żadnych norm bezpieczeństwa. Te betonowe balustrady sa przerazajace.
mam nadzieje że nic sie nie stanie

Cytat:

chyba też intensywnie zacznę oglądać piłke :P
a jak narazie to oglądam codziennie na Eurosporcie Snookera w godzinach obiadowych

nmzc

Haha zdarza mi się jak nie ma nic innego w tv a babcia moja jest fanką Prawa Pożądania więc siłą rzeczy oglądam

Masz taki lekki sen?

Zobaczymy

no fajnie fajnie i Ty też próbuj
kiepa od kiepsko
a co to Snooker
ja też oglądam
nie mam wcale snu na mundialowym wszystko opisałam co sie działo dziś w nocy
heh to musisz bardziej pilnować budzika
fajnie
taka mała a już sie zna

Cytat:

tez nie slyszalam tego slowa Ale przynajmniej mam teraz bardziej urozmaicone slownictwo

to już znacie

Cytat:

"Włoski dziennik sportowy "Tuttosport" poinformował we wtorek, że szefowie zespołu Formuły 1 Ferrari są zainteresowani sprowadzeniem do teamu w przyszłym sezonie kierowcy McLarena Lewisa Hamiltona, aktualnego lidera klasyfikacji generalnej mistrzostw świata.
Młody Anglik miałby zarabiać w teamie prowadzonym przez Jeana Todta 35 milionów dolarów rocznie.

Zespół Ferrari nie skomentował we wtorek rewelacji włoskiej gazety. 22-letni Hamilton, który w tym roku zadebiutował w mistrzostwach świata Formuły 1, wygrał w tym sezonie trzy wyścigi.

W tym roku kierowcami włoskiego teamu są Fin Kimi Raikkonen i Brazylijczyk Felipe Massa. Fin jest obecnie trzeci w klasyfikacji generalnej z dorobkiem 60 pkt, Massa czwarty - 59 pkt."

pfff
Stary 2007-08-08, 10:06   #395
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Rodzice by mnie puscili, ale sama jechac pfii...
To najwyżej się tam spotkasz ze mną i będziemy jak takie dwa wolne, zagubione elektrony

Cytat:
No, wzbogacił się nasz słownik Może Luna nam coś jeszcze powie ciekawego?

Cytat:
20 GP to b.dobry pomysl a to, ze Rosja chce miec GP to mnie tym zaskoczylas RPA tez dziwnie jakby jeszcze pisalo, ze Polska to juz w ogole
No tak gdzieś czytałam, swoją drogą nie wyobrażam sobie GP Kaliningradu albo czegoś takiego

Cytat:
no to do Gdanska blizej poza tym... Gdansk jest lepsiejszy
No właśnie zawsze mnie zastanawiało, czy jak się mieszka gdzieś nad morzem np. w Gdańsku to czy codziennie się jest na plaży? Czy mieszkańcy Gdańska są opaleni? Jak często na plaże chodzisz?

Cytat:
Jak mama mogla Ci zrobic cos takiego? nieladnie ;D Moze zostan policjantka jak taka zdolna jestes?
Tak, będę występować w W-11, albo w Detektywach A potem założe swoją firmę ochroniarską Plotkara-Sekjuriti i może mnie Kimi zatrudni żebym go broniła przed napalonymi fankami

Cytat:
Autograf - tak, calowanie - nie! co za duzo... to niezdrowo
No dobrze.. Ale jak całowanie wyjdzie z jego inicjatywy to proszę na mnie nie najeżdżać bo będzie KIEPA

Cytat:
fajnie to wymawia memew to w zyyciu by mi sie nie skojarzylo z BMW ale moze starsza kuzynka nauczy ja ladnie mowic
Oczywiście, ja ją już nauczyłam paru ładnych zwrotów, między innymi "Fakju"
Stary 2007-08-08, 10:12   #396
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:

No pewnie że Ron by Hamusia nie oddał, ale na początku sezonu była taka wypowiedź Todta na temat Hamiltona: "Chcielibyśmy go mieć w swoim zespole." No ale chcieć to każdy by chciał

A co do Ferrari to wczoraj byłam w Pumie luknąć czy moje wymarzone buciki coś staniały ( przeliczyłam się niestety) i zobaczyłam PRZEŚLICZNĄ czapeczkę Ferrari, taka czerwoniutka i na daszku był autograf KIMIEGO a z boku miała flagę Finlandii, i na środku znaczek Scuderia Ferrari jeju była śliczna - 99zł A potem grzebałam tak w tej Pumie i jeszcze znalazłam KOSZULKĘ taką jak mają piłkarze, z takiego materiału, z krótkim rękawkiem, na jednym rękawku flaga Finlandii, na drugim znaczek Ferrari, cała czerwona z białymi wstawkami a z tyłu prześliczny napis RAIKKONEN (ale na cene nawet już nie spojrzałam...)
Stary 2007-08-08, 10:14   #397
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
kiepa od kiepsko
a co to Snooker
ja też oglądam
nie mam wcale snu na mundialowym wszystko opisałam co sie działo dziś w nocy
heh to musisz bardziej pilnować budzika
fajnie
taka mała a już sie zna
znasz jakieś jeszcze fajne słowa?
Snooker to rodzaj gry w bilard odkąd na sylwestra byłam w sali w której przypadkowo stał stół bilardowy to udaję że się znam na tym
O to muszę tam wpaść na mundialowy
No co mam pod poduszką budzik trzymać?
Stary 2007-08-08, 11:34   #398
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
z Nickiem ;/

Ale Ci zazdroszcze... Tez bym tam pojechala
Jak Ci sie uda to zrob jakies fotki i pochwal sie nam pozniej ok?
Zrobię zrobię i sie pochwalę
Ja mam dobrze bo z Kielcowa jestem i do Warszawki dojechac zaden problem
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 12:06   #399
elmoska
Zakorzenienie

GG do elmoska Wyślij wiadomość przez MSN do elmoska

Dziewczyny wiecie cos dokladniej na temat tego spotkania w Warszawie BMW Pit Line Park. Jakis harmonogram czy cos takiego, bo jedziemy tam z TŻ . Chcialabym sie dokladniej dowiedziec co organizatorzy przygotowali. Przejrzalam sobie oficjalna strone PIP ale tam niczego konkretnego sie nie dowiedzialam.

BBL
5/28

AC MILAN CAMPIONI D`ITALIA

elmoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 12:13   #400
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
To najwyżej się tam spotkasz ze mną i będziemy jak takie dwa wolne, zagubione elektrony
jak Ty to ujelas hehe

Cytat:
Wkoncu jestem humanistka, wiec powinnam miec bogaty zasob slownictwa No wlasnie Luna zarzuc jeszcze jakimis fajnymi slowami

Cytat:
No tak gdzieś czytałam, swoją drogą nie wyobrażam sobie GP Kaliningradu albo czegoś takiego
Szczerze to ja tez sobie tego nie potrafie wyobrazic

Cytat:
No właśnie zawsze mnie zastanawiało, czy jak się mieszka gdzieś nad morzem np. w Gdańsku to czy codziennie się jest na plaży? Czy mieszkańcy Gdańska są opaleni? Jak często na plaże chodzisz?
hehehe wiesz ja na plazy koczuje dniami i nocami A tak na powaznie... to ost jakos rzadziej bywam na plazy :P To moze przez to lenistwo... Ale postaram sie nadrobic zaleglosci

Cytat:
Tak, będę występować w W-11, albo w Detektywach A potem założe swoją firmę ochroniarską Plotkara-Sekjuriti i może mnie Kimi zatrudni żebym go broniła przed napalonymi fankami
A zatrudnisz mnie w swojej firmie ochroniarskiej? proszeee... Tez chce bronic Kimiego Albo Robercika

Cytat:
No dobrze.. Ale jak całowanie wyjdzie z jego inicjatywy to proszę na mnie nie najeżdżać bo będzie KIEPA
Rzeczywiscie bedzie kiepa Ale on wie, ze musi sie powstrzymac chlopak ma silna wole

Cytat:
Oczywiście, ja ją już nauczyłam paru ładnych zwrotów, między innymi "Fakju"
Fakju bardzo ladnych zwrotow uczysz ja mowic...

Cytat:
No pewnie że Ron by Hamusia nie oddał, ale na początku sezonu była taka wypowiedź Todta na temat Hamiltona: "Chcielibyśmy go mieć w swoim zespole." No ale chcieć to każdy by chciał

A co do Ferrari to wczoraj byłam w Pumie luknąć czy moje wymarzone buciki coś staniały ( przeliczyłam się niestety) i zobaczyłam PRZEŚLICZNĄ czapeczkę Ferrari, taka czerwoniutka i na daszku był autograf KIMIEGO a z boku miała flagę Finlandii, i na środku znaczek Scuderia Ferrari jeju była śliczna - 99zł A potem grzebałam tak w tej Pumie i jeszcze znalazłam KOSZULKĘ taką jak mają piłkarze, z takiego materiału, z krótkim rękawkiem, na jednym rękawku flaga Finlandii, na drugim znaczek Ferrari, cała czerwona z białymi wstawkami a z tyłu prześliczny napis RAIKKONEN (ale na cene nawet już nie spojrzałam...)
Ja tez bym wiele rzeczy chciala...

Z autografem Kimusia ahh a cena juz nie jest taka fajna... Kurcze ale to wszystko jest drogie :/ Pocieszam sie tym, ze czerwony zabardzo mi nie pasuje
Stary 2007-08-08, 12:19   #401
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Zrobię zrobię i sie pochwalę
Ja mam dobrze bo z Kielcowa jestem i do Warszawki dojechac zaden problem
Ok To fajnie Ja niestety mam problem, bo jestem z Gdanska... ;/

Cytat:
Napisane przez elmoska
Dziewczyny wiecie cos dokladniej na temat tego spotkania w Warszawie BMW Pit Line Park. Jakis harmonogram czy cos takiego, bo jedziemy tam z TŻ . Chcialabym sie dokladniej dowiedziec co organizatorzy przygotowali. Przejrzalam sobie oficjalna strone PIP ale tam niczego konkretnego sie nie dowiedzialam.
http://www.formula1.pl/F1_news-2310-...Warszawie.html tutaj sobie troche o pit lane parku poczytasz
Tobie tez zazdroszcze, ze tam jedziesz... Kurcze czemu ja w wawie nie mieszkam? tylko w tym glupim Gdansku ;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-08, 12:31   #402
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Luna wlasnie przeczytalam Twoja dluugga wiadomosc na watku mundialowym teraz juz wiem co Ty po nocach robisz hehe ogolnie to ciekawe zycie prowadzisz no i zycze powodzenia z Wieskiem! zeby udalo Ci sie z nim byc
Stary 2007-08-08, 13:37   #403
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

służe pomocą od czasu do czasu zarzuce jakimś słówkiem
też sobie nie wyobrażam
a ja będe twoją asystentką, moge moge ?

Cytat:

chyba nikt

aaaaa, szkoda że takie drogie

Cytat:
znasz jakieś jeszcze fajne słowa?
Snooker to rodzaj gry w bilard odkąd na sylwestra byłam w sali w której przypadkowo stał stół bilardowy to udaję że się znam na tym
O to muszę tam wpaść na mundialowy
No co mam pod poduszką budzik trzymać?
hm, napewno coś znam ale nic mi nie przychodzi do głowy ale napewno czymś jeszcze zarzuce
aaa, fkatycznie to bilard hah to udawaj udawaj
wpadaj, zapraszam
można

Cytat:

Wkoncu jestem humanistka, wiec powinnam miec bogaty zasob slownictwa No wlasnie Luna zarzuc jeszcze jakimis fajnymi slowami

Rzeczywiscie bedzie kiepa Ale on wie, ze musi sie powstrzymac chlopak ma silna wole

hmmm, pomyśle czym by tu jeszcze zarzucić
widze że kiepa sie przyjęła

Cytat:
Luna wlasnie przeczytalam Twoja dluugga wiadomosc na watku mundialowym teraz juz wiem co Ty po nocach robisz hehe ogolnie to ciekawe zycie prowadzisz no i zycze powodzenia z Wieskiem! zeby udalo Ci sie z nim byc
hehe trzeba sobie życie urozmaicać a dzięki, jakoś tak samo mi sie układa
a nie dziękuje żeby nie zapeszyć
Stary 2007-08-08, 21:34   #404
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Okeej to Ty mysl intensywnie No baa, wiadomo, ze sie przyjela wkoncu Ty je wymyslilas

Cytat:
a nie dziękuje żeby nie zapeszyć
a no trzeba trzeba Przynajmniej sie cos dzieje

Nawet sie dzis nie rozpisze, bo brat kompa przenosi do innego pokoju i musze isc... buuu...

to Dobranoc!
Stary 2007-08-08, 21:34   #405
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Ja jestem mały biolo-chemik więc musicie mnie nauczyć jakichś słowek, narazie operuję tylko takimi typu "krążkopławy", "trombocyty" tudzież "dichlorosiarczan potasu 1-1"

Cytat:
hehehe wiesz ja na plazy koczuje dniami i nocami A tak na powaznie... to ost jakos rzadziej bywam na plazy :P To moze przez to lenistwo... Ale postaram sie nadrobic zaleglosci
Jakbym tam mieszkała to bym koczowała A jaką masz pogodę? U mnie ślicznie słonko dziś świeciło, idealna pogoda na małe chlup w dziób%

Cytat:
A zatrudnisz mnie w swojej firmie ochroniarskiej? proszeee... Tez chce bronic Kimiego Albo Robercika
No dobrze... Będziesz chronić.. Sebastiana Ventyla

No dobra masz tego Roberta chroń, Kimim ja się zajme

Cytat:
Z autografem Kimusia ahh a cena juz nie jest taka fajna... Kurcze ale to wszystko jest drogie :/ Pocieszam sie tym, ze czerwony zabardzo mi nie pasuje
No drogie chulera.. Mi czerwony nawet, nawet

W ogóle to jestem ogromnie ucieszona bo udały mi się w końcu zakupy - pierwszy raz od roku chyba kupiłam to co konkretnie chciałam. A nawet pochwalę Wam się kupiłam sobie właśnie czerwoną kiecke na weselicho Kupiłam sobie moje wymarzone buciki w Pumie na które zbierałam od 5 miesięcy Takie białe z czerwonym z serii Ferrari w końcu udało mi się znaleźć sklep w którym przecenili I kupiłam sobie też czerwone skarpetki Cóż, nie za dużo nakupiłam bo ograniczone fundusze, ale wydałam wszystko i teraz będzie KIEPA aż do urodzin w październiku
Stary 2007-08-08, 21:40   #406
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
służe pomocą od czasu do czasu zarzuce jakimś słówkiem
a ja będe twoją asystentką, moge moge ?
aaaaa, szkoda że takie drogie
Okej, czekamy
Mooożesz no, ale Bożenka też chce, ja się na was nie wypłace
No szkoda
Myśl!
Przyjęła się oj przyjęła
Trzeba sobie życie urozmaicać: "Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek" (albo jak dziś mi kumpela powiedziała "żeby życie miało smaczek, raz kochanek, raz chłopaczek")
Stary 2007-08-08, 22:52   #407
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Ja jestem mały biolo-chemik więc musicie mnie nauczyć jakichś słowek, narazie operuję tylko takimi typu "krążkopławy", "trombocyty" tudzież "dichlorosiarczan potasu 1-1"
O jaa... co to ma byc?? trombocyty tylko kojarze, a reszta to dla mnie nowosc

Cytat:
Jakbym tam mieszkała to bym koczowała A jaką masz pogodę? U mnie ślicznie słonko dziś świeciło, idealna pogoda na małe chlup w dziób%
Dzis bylo ladnie a jutro chyba ma padac ;/ mal echlup w dziob hehe oj nieladnie nieladnie

Cytat:
No dobrze... Będziesz chronić.. Sebastiana Ventyla

No dobra masz tego Roberta chroń, Kimim ja się zajme
Sebastiana nie chce! pffiii

Ale Ty laskawa, dalas mi Robercika dziekuuuje

Cytat:
W ogóle to jestem ogromnie ucieszona bo udały mi się w końcu zakupy - pierwszy raz od roku chyba kupiłam to co konkretnie chciałam. A nawet pochwalę Wam się kupiłam sobie właśnie czerwoną kiecke na weselicho Kupiłam sobie moje wymarzone buciki w Pumie na które zbierałam od 5 miesięcy Takie białe z czerwonym z serii Ferrari w końcu udało mi się znaleźć sklep w którym przecenili I kupiłam sobie też czerwone skarpetki Cóż, nie za dużo nakupiłam bo ograniczone fundusze, ale wydałam wszystko i teraz będzie KIEPA aż do urodzin w październiku
To fajnie, ze sie udaly ten czerwony kolor sukienki to z sentymentu do Ferrari? A buty maja jakis znaczek Ferrari czy jak? Zobacze w gda w sklepahc, moze tez takie znajde a drogie byly??
No bedzie kiepa ale nie martw sie, szybko zleci i bedzie pazdziernik

Udalo mi sie jeszcze dzis wejsc do kompa, bo brat zdazyl wszystko podlaczyl i laskawie mnie puscil :P

Ale teraz juz na praaawde znikam ;P

Jeszcze raz dobranoc kolorowych snooow moze przysni mi sie dzis jeden z moich chlopcow(Robercik,Kimus,L ewisek lub Adrianek)
Stary 2007-08-09, 06:24   #408
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Okeej to Ty mysl intensywnie No baa, wiadomo, ze sie przyjela wkoncu Ty je wymyslilas

a no trzeba trzeba Przynajmniej sie cos dzieje

Nawet sie dzis nie rozpisze, bo brat kompa przenosi do innego pokoju i musze isc... buuu...

to Dobranoc!
ciesze sie bardzo
najważniejsze że wpadłaś

Cytat:

o Jezusie jakie słowa
ciesze sie że sie zakupki udały za nie
oj tak, u mnie też kiepa do października

Cytat:
Okej, czekamy
Mooożesz no, ale Bożenka też chce, ja się na was nie wypłace
No szkoda
Myśl!
Przyjęła się oj przyjęła
Trzeba sobie życie urozmaicać: "Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek" (albo jak dziś mi kumpela powiedziała "żeby życie miało smaczek, raz kochanek, raz chłopaczek")
kurcze no, nic sobie nie moge przypomnieć ale to napewno wyjdzie w praniu
moja kumpela też mówi " żeby życie miało smaczek " i jeszcze - każdy Polak po jedzeniu nie zapomni o paleniu

Cytat:

Jeszcze raz dobranoc kolorowych snooow :moze przysni mi sie dzis jeden z moich chlopcow(Robercik,Kimus,L ewisek lub Adrianek)
ja tylko nieskromnie powiem że kolejny raz śnił mi sie Wiesiek

ajjj, z Wieśkiem sie coraz lepiej układa więcej na mundialwoym

aaa mam jedno hasełko może już znacie " trzymaj sie kupy, kupy nikt nie rusza "

Edytowane przez $Luna$
Czas edycji: 2007-08-09 o 08:09 Powód: hasełko :D
$Luna$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 12:52   #409
kas!a
Zakorzenienie

Ale jestem wściekła

Napisałam długaśnego posta, już miałam wysyłać i wyłączył mi się komputer.
Nawet nie chce mi sie zaczynać od nowa, bo siedziałam nad poprzednim z pół godziny bo musiałam wszystkie posty pokomentować A tu taki klops.

Jednym słowem.

Ja mogę chronić Lewisa, ze mną nie zginie, a i tak całą reszte pozajmowałyście

Paula - jedź, obcałuj tam wszystkim od nas - najbardziej Roberta, ode mnie podwójnie.
Zakupy takie porobiłaś, że Jakby nie fakt, iż spłukana jestem doszczętnie to już bym pobiegła do najbliższej pumy.
A nie wiecie, gdzie moge dostać koszulki 'Hamiltonowe'? Bo Raikkonenowe mnie nie zadowalają

Luna - Widze, że Wiesio z av'a zniknął, jak mogłaś - wymienić go na lepszy model ?

A o końcu sezonu nawet nie piszcie, bo w rozpacz wpadnę Mogłoby być GP cały rok. I to co tydzień. ah, oh, uh.

Ide, zła i zrospaczona z powodu znikniętego posta.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-09, 13:47   #410
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:

No no to chyba jakis znak skoro ciagle Ci sie sni

To dobrze, ze sie uklada Oby tak dalej! zaraz zobacze co tam napisalas ;]

slyszalam to juz gdzies

Cytat:
Ale jestem wściekła

Nawet nie chce mi sie zaczynać od nowa, bo siedziałam nad poprzednim z pół godziny bo musiałam wszystkie posty pokomentować A tu taki klops.

Jednym słowem.

Paula - jedź, obcałuj tam wszystkim od nas - najbardziej Roberta, ode mnie podwójnie.
Zakupy takie porobiłaś, że Jakby nie fakt, iż spłukana jestem doszczętnie to już bym pobiegła do najbliższej pumy.
A nie wiecie, gdzie moge dostać koszulki 'Hamiltonowe'? Bo Raikkonenowe mnie nie zadowalają

Luna - Widze, że Wiesio z av'a zniknął, jak mogłaś - wymienić go na lepszy model ?

A o końcu sezonu nawet nie piszcie, bo w rozpacz wpadnę Mogłoby być GP cały rok. I to co tydzień. ah, oh, uh.

Oj... glupi komputer ;/

A co do Lewisa to ja osobiscie sie zgadzam, zebys go chronila, bo mi narazie nie jest potrzebny do szczescia

Hm koszulke Hamiltonowa... nie wiem czy o takie cos Ci chodzi, ale znalazlam z nadrukiem Mclarena i kosztowala... 245zl przesadzaja z ta cena ;/

Tez tak uwazam, ze GP co tydzien moglyby byc, ale by bylo faaajnie... ;DD ahhh
Stary 2007-08-09, 13:55   #411
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
O jaa... co to ma byc?? trombocyty tylko kojarze, a reszta to dla mnie nowosc
Dla mnie bynajmniej nie nowość, ale pojęć tych sama do końca nie rozumiem Czasem zastanawiam się co ja robię na biol-chemie Ale dzisiaj pisze do mnie kumpel na gadu "Gdzie odbywa się oddychanie wewnątrzkomórkowe?" a ja bez namysłu ślicznie odpowiadam "w mitochondrium" po chwili pytam się go po co mu to było, czy chciał mnie sprawdzić czy co, a on, że nie, że grał tylko w milionerów

Cytat:
Dzis bylo ladnie a jutro chyba ma padac ;/ mal echlup w dziob hehe oj nieladnie nieladnie
Wiem, że nieładnie ale nie odmawia się znajomym Popadliśmy już w rutyne chyba w naszej "paczce" No dziś jest już gorzej, nie ma słonka, ale ciepełko nawet, tochę pochmurno, ale padać może nie będzie:P
Cytat:
Ale Ty laskawa, dalas mi Robercika dziekuuuje
Na kolana!

Cytat:
To fajnie, ze sie udaly ten czerwony kolor sukienki to z sentymentu do Ferrari? A buty maja jakis znaczek Ferrari czy jak? Zobacze w gda w sklepahc, moze tez takie znajde a drogie byly??
No bedzie kiepa ale nie martw sie, szybko zleci i bedzie pazdziernik
Hmm.. możliwe Ale po prostu była nwet tania, a na inną mnie nie było już stać po kupnie butów Butki mają znaczek Ferrarki ten żółty z koniem, a może ja im zdjęcie zrobie Kosztowały 199zł, przecenione z 269zł Opłacało się odkładać

Cytat:
Udalo mi sie jeszcze dzis wejsc do kompa, bo brat zdazyl wszystko podlaczyl i laskawie mnie puscil :P
Ojej, dobrze mieć brata, ja bym chyba nie umiała tego wszystkiego powtykać na odpowiednie miejsce Jeszcze by było jakieś spięcie

Cytat:
moze przysni mi sie dzis jeden z moich chlopcow(Robercik,Kimus,L ewisek lub Adrianek)
Dziś nic mi się nie śniło

Cytat:
o Jezusie jakie słowa
ciesze sie że sie zakupki udały za nie
oj tak, u mnie też kiepa do października
No, ale za to w październiku zaszalejemy (chyba że znasz inne, ciekawsze słowo zamiast 'zaszalejemy'?) No właśnie za nie było, no może nie konkretnie za zakupki, ale zaliczone

Cytat:
moja kumpela też mówi " żeby życie miało smaczek " i jeszcze - każdy Polak po jedzeniu nie zapomni o paleniu
A to też mi znajome Chociaż nie stosuję gdyż nie palę Ale przypomniało mi się jeszcze jedno, tylko to już zawsze z drugą osobą mówimy:
- A może byśmy się coś napili..?
- Owszem, owszem w każdej chwili

Cytat:

Oj Ty z tym Wieśkiem Nie przeraża Cię to imię?
Musze wejść na mundialowy

Cytat:
baaardzo życiowe

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Ale jestem wściekła

Nie przejmuj się, zdarza się Ale żeby się to nie powtórzyło!

Cytat:
Jednym słowem.

Ok, bierz tego Lewisiaka, my mamy już za dużo na głowie Ja Kimasa, Bożenka Robercika, a Luna lata za tym swoim Wieśkiem
Jeśli mi się uda namówić tatka to obcałuje Jeszcze mam w sumie około tygodnia żeby porobić słodkie oczka
Hmm z tego co wiem to Puma ma tylko Ferrari i BMW, więc obawiam się że McLarena kupisz tylko w .. McLarenie.. Tzn. przed wyścigami każdy team się wystawia w miejscu gdzie ma być wyścig i można kupić wszyyystkie gadżety z każdego teamu Ale być może gdzieś można kupić Maki, nie wiem w sumie.. Poszukaj w necie

Cytat:
No Wiesio zniknął, ale pojawił się podpisik jakiś taki w walentynkowym stylu

Cytat:

No, w zimie byłaby jazda na lodzie, albo podgrzewanym torze
A idź Ale przyjdz
Stary 2007-08-09, 14:39   #412
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Dla mnie bynajmniej nie nowość, ale pojęć tych sama do końca nie rozumiem Czasem zastanawiam się co ja robię na biol-chemie Ale dzisiaj pisze do mnie kumpel na gadu "Gdzie odbywa się oddychanie wewnątrzkomórkowe?" a ja bez namysłu ślicznie odpowiadam "w mitochondrium" po chwili pytam się go po co mu to było, czy chciał mnie sprawdzić czy co, a on, że nie, że grał tylko w milionerów
to co Ty robisz na biol-chem? ale na peewno jestes bardzo madra i wszystko umiesz i masz same 5 i 6 no nie?
Hehe a temu kumplowi to sie nudzi chyba trosze

Cytat:
Wiem, że nieładnie ale nie odmawia się znajomym Popadliśmy już w rutyne chyba w naszej "paczce" No dziś jest już gorzej, nie ma słonka, ale ciepełko nawet, tochę pochmurno, ale padać może nie będzie:P
Racja, nie odmawia sie przynajmniej kulturalna jestes hyhy

Cytat:
Na kolana!
i co jeszcze wymyslisz??

Cytat:
Hmm.. możliwe Ale po prostu była nwet tania, a na inną mnie nie było już stać po kupnie butów Butki mają znaczek Ferrarki ten żółty z koniem, a może ja im zdjęcie zrobie Kosztowały 199zł, przecenione z 269zł Opłacało się odkładać
Ale wypasione masz te buty i nawet nie takie drogie jak na pume tylko watpie, ze w glupim gdansku takie znajde... ;p A za to ja odkladam na GP ale narazie skromniutenko jest z pieniedzmi... na cwierc biletu nawet nie starczy

Cytat:
Ojej, dobrze mieć brata, ja bym chyba nie umiała tego wszystkiego powtykać na odpowiednie miejsce Jeszcze by było jakieś spięcie
Nie wiem czy tak dobrze Moze jakby byl inny to by bylo lepiej, a ze jest jaki jest to juz sie z tym raczej nic nie da zrobic... :P On to prawie wszystko umie z komputerami robic, za to mnie niczego nie nauczy ;[
Cytat:
Dziś nic mi się nie śniło
Oj a mi znow jakies glupoty ;[[ budze sie rano i zastanawiam sie o co znow chodzilo w tym glupim snie, ale do tej pory nie wiem :P
Stary 2007-08-09, 15:21   #413
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
to co Ty robisz na biol-chem? ale na peewno jestes bardzo madra i wszystko umiesz i masz same 5 i 6 no nie?
Hehe a temu kumplowi to sie nudzi chyba trosze
nie wiem mądra to ja byłam w gimnazjum, średnia 5.25 (sama nie mogę uwierzyć że kiedyś taka zdolna byłam) za to teraz miałam średnią 3,6 więc jakaś genialna to ja niestety nie jestem a już miałam nadzieję
No, ale ja czasem też w milionerów pykam z nudów

Cytat:
Racja, nie odmawia sie przynajmniej kulturalna jestes hyhy
A i owszem Jak kiedyś zawitasz w Krakufku to tyż nie odmówisz, zapraszam

Cytat:
i co jeszcze wymyslisz??
hmm... nie mam już pomysłów Robercik należy do Ciebie

Cytat:
Ale wypasione masz te buty i nawet nie takie drogie jak na pume tylko watpie, ze w glupim gdansku takie znajde... ;p A za to ja odkladam na GP ale narazie skromniutenko jest z pieniedzmi... na cwierc biletu nawet nie starczy
Ja obawiam się że na bilet to bym za 2 sezony nie uzbierała.. Może się jednak uda No z bucików jestem zadwolona Mój pierwszy chyba tak drogi zakup w życiu (pomijając rower <bo nie dostałam roweru na komunie jak wszystkie dzieci, bo jeszcze wtedy nie umiałam jeździć na dwóch kółkach musiałam sobie sama kupić!>) Napewno byś znalazła, ja nie kupiłam ich w Pumie tylko wyszukałam je w takim sklepie Vabbi, bo tam mają firmowe jakieś ciuchy ale na przecenie Może jest taki u Ciebie?

Cytat:
Nie wiem czy tak dobrze Moze jakby byl inny to by bylo lepiej, a ze jest jaki jest to juz sie z tym raczej nic nie da zrobic... :P On to prawie wszystko umie z komputerami robic, za to mnie niczego nie nauczy ;[
No, ale wiesz zawsze to brat! Ja jestem taki jedynaczek Ale podobno wcale nie jestem samolubna ani nic z tych rzeczy Tzn. tak mówią

Cytat:
a mi znow jakies glupoty ;[[ budze sie rano i zastanawiam sie o co znow chodzilo w tym glupim snie, ale do tej pory nie wiem :P
Też tak czasem mam! Najdziwniejszy sen miałam tydzień temu jakoś, gonił mnie jakiś facet z siekiera, a potem nagle ktoś zaczął mnie całować, nagle stoje na planszy do szachów a potem znów ten facet z siekierą Też się zastanawiała o co chodziło
Stary 2007-08-09, 15:41   #414
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
nie wiem mądra to ja byłam w gimnazjum, średnia 5.25 (sama nie mogę uwierzyć że kiedyś taka zdolna byłam) za to teraz miałam średnią 3,6 więc jakaś genialna to ja niestety nie jestem a już miałam nadzieję
No, ale ja czasem też w milionerów pykam z nudów
5,25 ja nawet w gimn takiej sredniej nie mialam ale za to mialam kumpele, ktora w 3kl miala srednia 6.0 w LO pewnie duzo gorszej nie ma :P lepiej nie mowie jaka ja mam...

Cytat:
A i owszem Jak kiedyś zawitasz w Krakufku to tyż nie odmówisz, zapraszam
Hehe ok dziekuje za zaproszenie kiedys sie wybiore, bo slyszalam, ze ladnie tam jest

Cytat:
hmm... nie mam już pomysłów Robercik należy do Ciebie
Ahhh ale jestem happy teraz tylko trzeba poinformowac Robercika, ze jest moj tylko ciekawe jak...?

Cytat:
Ja obawiam się że na bilet to bym za 2 sezony nie uzbierała.. Może się jednak uda No z bucików jestem zadwolona Mój pierwszy chyba tak drogi zakup w życiu (pomijając rower <bo nie dostałam roweru na komunie jak wszystkie dzieci, bo jeszcze wtedy nie umiałam jeździć na dwóch kółkach musiałam sobie sama kupić!>) Napewno byś znalazła, ja nie kupiłam ich w Pumie tylko wyszukałam je w takim sklepie Vabbi, bo tam mają firmowe jakieś ciuchy ale na przecenie Może jest taki u Ciebie?
E taam, uda sie na pewno jak mi sie uda to Tobie tez ;] Hm chyba u mnie takiego sklepu ni ma... Ale polaze po gda i znajde te buty! chociaz sie na nie popatrze

Cytat:
No, ale wiesz zawsze to brat! Ja jestem taki jedynaczek Ale podobno wcale nie jestem samolubna ani nic z tych rzeczy Tzn. tak mówią
No niby racja. To dobrze, ze nie jestes samolubna bo to takie mity tylko, ze jak sie jest jedynaczka badz jedynakiem to odrazu sie jest jakims "innym" :P

Cytat:
Też tak czasem mam! Najdziwniejszy sen miałam tydzień temu jakoś, gonił mnie jakiś facet z siekiera, a potem nagle ktoś zaczął mnie całować, nagle stoje na planszy do szachów a potem znów ten facet z siekierą Też się zastanawiała o co chodziło
Ale niezly sen mialas A moze jakis horror ogladalas i dlatego ten facet z siekiera Ci sie przysnil?
Stary 2007-08-09, 15:45   #415
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:

A to też mi znajome Chociaż nie stosuję gdyż nie palę
Ale przypomniało mi się jeszcze jedno, tylko to już zawsze z drugą osobą mówimy:

Ok, bierz tego Lewisiaka, my mamy już za dużo na głowie Ja Kimasa, Bożenka Robercika, a Luna lata za tym swoim Wieśkiem
Jeśli mi się uda namówić tatka to obcałuje Jeszcze mam w sumie około tygodnia żeby porobić słodkie oczka
Hmm z tego co wiem to Puma ma tylko Ferrari i BMW, więc obawiam się że McLarena kupisz tylko w .. McLarenie.. Tzn. przed wyścigami każdy team się wystawia w miejscu gdzie ma być wyścig i można kupić wszyyystkie gadżety z każdego teamu Ale być może gdzieś można kupić Maki, nie wiem w sumie.. Poszukaj w necie

No, w zimie byłaby jazda na lodzie, albo podgrzewanym torze
A idź Ale przyjdz
A ja nie umiem odkładać Kiedyś mi sie udało, miałam ponad 200zł, ale wydałam - nawet nie pamiętam na co Niedługo tata ma urlop to 'napadne' na jakiś sklep w poszukiwaniu czegoś McLarenowego. Jak zapewnie tate, że to coś jest mi niezbędne do funkcjonowania w nowej szkole, to kupi

Z hasełek znam takie: "Wódki i pacierza nie odmawiam" to tak akurat do procentowego tematu

No to nam się Luna zakochała

Jakby to było możliwe, to pewnie bym sama im ten tor podgrzewała, byleby tylko GP sie odbyło

Cytat:

Oj a mi znow jakies glupoty ;[[ budze sie rano i zastanawiam sie o co znow chodzilo w tym glupim snie, ale do tej pory nie wiem :P
Znajdziesz napewno, w końcu Gdańsk to duże miasto Jeszcze jakiś czas temu to w Gliwicach połowy znanych sklepów nie było, musiałam jeździć do Zabrza albo Bytomia żeby cokolwiek kupić, a teraz centra handlowe sie pootwierały i wszystkie sklepy są na miejscu

To go zaszantażuj, że wyjawisz jego mroczne tajemnice jak Cie nie nauczy robić na komputerze tego co chcesz

Ja niedawno miałam obrzydliwie straszny sen. Z kibla wyszedł wielki długi i brzydki wąż i zjadł mojemu psu nogę zanim sie zdążyliśmy z rodzina wyewakuować z domu. Węże niby nie gryzą, a ten skubaniec go ugryzł. Obudziłam sie w środku nocu i bałam sie zasnąć, bo co zamykałam oczy to widziałam tego węża i pieska bez nogi.

Cytat:

takie: http://www.allegro.pl/item220167720_...i_jr_r_31.html ?

njus o Ferdku: http://www.formula1.pl/?d=news&id=2419

wymiana książek:

Edytowane przez kas!a
Czas edycji: 2007-08-09 o 19:24
Stary 2007-08-09, 21:34   #416
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
5,25 ja nawet w gimn takiej sredniej nie mialam ale za to mialam kumpele, ktora w 3kl miala srednia 6.0 w LO pewnie duzo gorszej nie ma :P lepiej nie mowie jaka ja mam...
6.0 ?! Ojezusienazarejski Ja znowóż miałam kumpele co miała 5.94 ale 6.0?! To jest po prostu ... Brak mi słów
Cytat:
Hehe ok dziekuje za zaproszenie kiedys sie wybiore, bo slyszalam, ze ladnie tam jest
A takie gadanie! Nie uwierze że przyjedziesz jak nie zobacze! Przenocować to może bym Cie nie miała gdzie, ewentualnie na karimacie w kuchni, ale obok mojego bloku aż dwa hotele wybudowali
Cytat:
Ahhh ale jestem happy teraz tylko trzeba poinformowac Robercika, ze jest moj tylko ciekawe jak...?
Może wyślij mu gołębia pocztowego? One zawsze wiedzą gdzie lecieć
Cytat:
E taam, uda sie na pewno jak mi sie uda to Tobie tez ;] Hm chyba u mnie takiego sklepu ni ma... Ale polaze po gda i znajde te buty! chociaz sie na nie popatrze
Jutro zrobie im fotki i Wam pokaże (teraz to tak głupio, mama zapyta co ja robie, a ja co powiem, że tak się z butów cieszę, że robie zdjęcia i poobklejam nimi pokój:P
Cytat:
No niby racja. To dobrze, ze nie jestes samolubna bo to takie mity tylko, ze jak sie jest jedynaczka badz jedynakiem to odrazu sie jest jakims "innym" :P
Haha, jak Cię Bożenko czytam to zawsze leże ze śmiechu i wszyscy w domu się zlatują czy coś mi się nie stało A może ja jestem "inna" na swój sposób?
Cytat:
Ale niezly sen mialas A moze jakis horror ogladalas i dlatego ten facet z siekiera Ci sie przysnil?
Właśnie żadnego.. ale lubię horrory!

Cytat:
A ja nie umiem odkładać Kiedyś mi sie udało, miałam ponad 200zł, ale wydałam - nawet nie pamiętam na co Niedługo tata ma urlop to 'napadne' na jakiś sklep w poszukiwaniu czegoś McLarenowego. Jak zapewnie tate, że to coś jest mi niezbędne do funkcjonowania w nowej szkole, to kupi
Jak coś znajdziesz to się pochwal Ale masz tatuśka Ale mój też taki jest, najczęściej działa na niego taka mina --> i tekst "to nie, i tak sobie uzbieram, nie będę nic jeść i sobie uzbieram"
A propos kupowania to mama mi dzisiaj zafundowała śliczną biało-błękitną piżamkę w troskliwe misie A już myślałam że będzie kiepa do października a tu taki prezent

Cytat:
Z hasełek znam takie: "Wódki i pacierza nie odmawiam" to tak akurat do procentowego tematu
Dobre
Cytat:
Oj tak... przejrzałam mundialowy i działo się, oj działo..

Cytat:
Jakby to było możliwe, to pewnie bym sama im ten tor podgrzewała, byleby tylko GP sie odbyło
Haha własnym ciepłem byś ogrzewała, położyłabyś się jak taki generator i poświęcała własne 36,6 stopni żeby Lewis mógł znów wygrać
Cytat:
Ja niedawno miałam obrzydliwie straszny sen. Z kibla wyszedł wielki długi i brzydki wąż i zjadł mojemu psu nogę zanim sie zdążyliśmy z rodzina wyewakuować z domu. Węże niby nie gryzą, a ten skubaniec go ugryzł. Obudziłam sie w środku nocu i bałam sie zasnąć, bo co zamykałam oczy to widziałam tego węża i pieska bez nogi.
Matko i córko. Biedaku. Żeby Ci się dziś coś słodkiego przyśniło (no słodkiego bez przesady..)
Cytat:
Kurcze, jeszcze inne.. Ale jak cykne fote, to załącze Razem z fotkami z GP Węgier, których kurcze nie chce mi się zmniejszać

Cytat:
No to rozwiałaś nasze marzenia...
Stary 2007-08-09, 21:36   #417
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Aha, no i kurcze żegnam się z Wami na dwa dni bo jutro rano jade mrozącym krew w żyłach PKSem na wioske do babci I w sobote wrócę późnym wieczorkiem.. Jak uda mi się dopchać do wujkowego kompa, to kukne czy coś naskrobałyście ciekawego Tzn. jeszcze sobie stąd nie ide, ale pewnie za jakieś pół godzinki cza się będzie zwinąć wyspać siem...
Stary 2007-08-10, 08:00   #418
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ale jestem wściekła

Jednym słowem.

ojej :gasliu: nienawidze tkaich sytuacji
Wiesio z ava zniknął ale nie z serca nie wymieniłam go na lespzy model

Cytat:
No no to chyba jakis znak skoro ciagle Ci sie sni

To dobrze, ze sie uklada Oby tak dalej! zaraz zobacze co tam napisalas ;]

slyszalam to juz gdzies

pewnie tak
dzieki
ale też fajne

Cytat:

No, ale za to w październiku zaszalejemy (chyba że znasz inne, ciekawsze słowo zamiast 'zaszalejemy'?) No właśnie za nie było, no może nie konkretnie za zakupki, ale zaliczone

A to też mi znajome Chociaż nie stosuję gdyż nie palę Ale przypomniało mi się jeszcze jedno, tylko to już zawsze z drugą osobą mówimy:

Oj Ty z tym Wieśkiem Nie przeraża Cię to imię?
Musze wejść na mundialowy

baaardzo życiowe

nieźle
hm raczej znam tylko zaszalejemy
a my właśnie z koleżanką palimy i tak mówimy ale ja teraz rzucam
aaa wczoraj jej powiedziałam Twoje hasełko to sie tak śmiała
szczerze ? nie wcale nie przeszkadza mi to imie, może dlatego że w szkole miałam jednego Wieśka a pozatym on jest tak magiczny, że wszystko zniose
prawda że życiowe
a bo ja taka zakochana to dałam

jestes hyhy

Cytat:

o Jezusie

Cytat:

też nie umiem odkładać
dobre dobre
hah nom

Cytat:

Jak coś znajdziesz to się pochwal Ale masz tatuśka Ale mój też taki jest, najczęściej działa na niego taka mina --> i tekst "to nie, i tak sobie uzbieram, nie będę nic jeść i sobie uzbieram"
A propos kupowania to mama mi dzisiaj zafundowała śliczną biało-błękitną piżamkę w troskliwe misie A już myślałam że będzie kiepa do października a tu taki prezent

Oj tak... przejrzałam mundialowy i działo się, oj działo..
dobry ten tekst
i widzisz masz piżamke i nie ma kiepy
zawsze sie coś dzieje

Cytat:
Aha, no i kurcze żegnam się z Wami na dwa dni bo jutro rano jade mrozącym krew w żyłach PKSem na wioske do babci I w sobote wrócę późnym wieczorkiem.. Jak uda mi się dopchać do wujkowego kompa, to kukne czy coś naskrobałyście ciekawego Tzn. jeszcze sobie stąd nie ide, ale pewnie za jakieś pół godzinki cza się będzie zwinąć wyspać siem...
ojej to kiepa trzymaj sie i wypocznij a my tu będziemy czekać na Ciebie
Stary 2007-08-10, 08:02   #419
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Ja tylko tak nieskromnie powiem że od wczoraj jestem z Wieśkiem
Stary 2007-08-10, 10:49   #420
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
6.0 ?! Ojezusienazarejski Ja znowóż miałam kumpele co miała 5.94 ale 6.0?! To jest po prostu ... Brak mi słów
To ja sie chowam ze swoim 4,7

Cytat:
Właśnie żadnego.. ale lubię horrory!
Ja też
A potem sie chowam w nocy pod kołdrą bo sie obawiam, że jakiś upiór nademną stoi i czycha na moje życie

Cytat:
Okej
a ja mówie "Ale ładne" + i jest już jakaś szansa na zakup

Troskliwe misie - lubię i zazdroszczę

Cytat:
Haha własnym ciepłem byś ogrzewała, położyłabyś się jak taki generator i poświęcała własne 36,6 stopni żeby Lewis mógł znów wygrać
No jasne, leżałabym na torze cały rok, jednocześnie bym ogrzewała, odśnieżała i polerowała.

Cytat:
Matko i córko. Biedaku. Żeby Ci się dziś coś słodkiego przyśniło (no słodkiego bez przesady..)
Nic mi sie nie śniło Może jutro

Cytat:
Kurcze, jeszcze inne.. Ale jak cykne fote, to załącze Razem z fotkami z GP Węgier, których kurcze nie chce mi się zmniejszać
okej, czekamy

Cytat:
Miłego wyjazdu tylko nie zapomnij o nas
Może spotkasz u Babci w wiosce Kimiego albo Roberta, w końcu oni też mają wakacje

Cytat:
ojej :gasliu: nienawidze tkaich sytuacji
Wiesio z ava zniknął ale nie z serca nie wymieniłam go na lespzy model dobre dobre
hah nom
Cytat:
Ja tylko tak nieskromnie powiem że od wczoraj jestem z Wieśkiem
No to dobrze Gratulacje

wymiana książek:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości