|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
neti sorki za bledy, pisalam w pospiechu:/ na dodatek pisanie z tel jest takie wkurzajace, a na kompie to jakos mi sie nie chce siedziec
usypiam normalnie :/ tzt zaraz przyhedzie ... chyba rozloze lozko i pojde spac :p jutro od rana zamierzam sprzatac i rojic jedzenie...tort na urodziny a w ogole nir mam pomyslu ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
NETI, tez sie napalilam na tego Lenovo s210.
Ale jak pomacalam go na zywo to wialo tandeta, kiepsko jest wykonczony, jakosc nie powala i jednak to juz raczej przestarzaly sprzet. Ale cena mocno atrakcyjna... Z tym ze ja osobiscie wole kupic cos drozszego z zalozeniem "na lata". Radze Ci przed jakimkolwiek zakupem obejrzec sprzet na zywo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ktorym przyszly juz zamowienia z ekobieca. Kiedy zamawialyscie? Juz sie nie moge doczekac kiedy ido mnie przyjedzie. Dzis dopiero wyslali, wiec raczej na poniedzialek lub sobote, jesli dostarczaja w soboty, bedzie.
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Sylwietta pisała - nie miałam neta
![]() Ja właśnie w szoku jestem, bo Pola o wiele sprawniej i szybciej schodzi ze schodów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Misia, Pola miała takie coś w wakacje, tylko na brzuchu. U nas pomogło kąpanie w/ i w smarowanie emolium, po 4 dniach zeszło ![]() Cuda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
mi tez dzis dopiero wyslali :/ strasznie dlugo szla kasa :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
GOJKA PSTRYKU a ja co prawda z all ale mam już swoją szczotkę ![]() Czy jest jakiś dobry odkurzacz do 200zl?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- nawijko miałaś napisać, czym Cię tata zdenerwował ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
nieeeee, a niby czym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Little no fakt. . Mam dobry. Teraz szukamy coś dla tz. Mamy uzywke do kupienia za 650 asus lub acer z ekranem dotykowym . Stan idealny ale dwuletni. Parametrów nie znam. Dziś tz u znajomego informatyka oglądal
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
ale np. Moj KUba ma tez czasem takie odchyly ze zejdzie tylko za raczke albo jeszcze lepiej - u mamy na raczkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Daria ma goraczke
![]() ![]()
#3345 |
Zakorzenienie
|
widzialyscie to?
http://demotywatory.pl/4439949/Niezw...sarskie-ciecie |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Brawa za nocnikowe sukcesy , my dalej w lesie
Dzis byliśmy na bilansie waga 10 kg 3 centyl, wzrost 86 97 centyl według pediatry nie wiem jak sprawdxila bo ja patrzę w książeczkę i 50 widzę poza tym wy sluchala szmery nad sercem mamy kardiologa 27 stycznia mi ala byc rytunowa wizyta echo serca bo ostatnio mielismy 1,5 roku temu w szpitalu i zalecenie zeby po roku powtórzyć i tak zeszło nznwizyta ze teraz mamy , ale po dzisiejszym mam zle przeczucia rozbila mnie ta wiadomość
#3347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dawno jej podalas ibum? ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() Kuba na bilansie mial 93cm i byl w siatce wiec chyba ten 97 centyl to lekka przesada ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
TZ podal jak w pracy bylam. Cos koło 15. Teraz przed spaniem jej dałam
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Hmm my Zuzce nie pozwalamy schodzić samej. Wchodzić tak, ale też zawsze asekuruję. Może jakby biegała po schodach kilka razy dziennie to tak. Cytat:
Ojej zdrówka dla Darii ![]() i wszystkich chorowitków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
misiael wspolczuje przezyc, kurde okrpnie to wyglada, od czego to moglo byc?
Mikakrolikowa- nie denerwuj sie wszystko bedzie ok, przeciez wiesz Moj Leo sam lazi po schodach ale nauczylam go,że schodzi na pupie |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Pstryku moja woli być noszona,mimo,że umie po schodach. Poza tym w bloku jest inaczej. nie biega się ot tak po schodach
![]() Silver mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie ![]() Czytam właśnie Juula A tam taki oto fragment (załącznik) I od razu pomyślałam o meneq ![]() Lenova przeprowadzacie się do nas? Myślę że od następnego roku miałabyś pracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Załącznik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Aga- a jak Ty się czujesz???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Ale gapa ze mnie, ja również dołączam się do życzeń
Piotrusiu i Dawidku wszystkiego najlepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz pisze. Dlugie posty przy niespiacym Kubie nie wchodza w gre :/ Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Juz Wam pisze, co ja wczoraj przezylam. Uwaga dlugie! Wszystko dzialo sie wczoraj ok 22-23. Generalnie z tata mam dobry kontakt, mimo duzej odleglosci czesto do siebie dzwonimy. Aktualnie mieszka sam (zeszly rok nie byl dla nas zbyt laskawy - babcia zmarla, rodzice sie rozwiedli, siostra mieszka teraz z mama, wiec tata jest w sumie w domu sam). Po swietach jakos mniej gadalismy, ja poszlam do pracy, wiec czasu mniej, Kuba chorowal, potem to moje oko i jakos tak nie na wszystko wystarczylo czasu, bo wieczorami chodzilam spac z Kuba. Dzwonilam do taty 2 dni temu, nie odebral, a co wiecej do wczorajszego wieczoru nie oddzwonil (a przeciez widzial polaczenie nieodebrane na telefonie). W sumie nie oddzwanial przez 24h, niby nic, ale... Na fb tez go nie bylo od 2 dni (moj tata jest maniakiem fb ![]() Zadzwonilam do cioci, ktora mieszka blisko niego. Powiedziala, ze tez nie miala z nim kontaktu, ale w sumie oni nie widuja sie jakos wybitnie czesto. Powiedziala, ze bedzie jechac akurat w okolice naszego domu, wiec zajrzy przy okazji. Dzwoni do mnie za kilkanascie minut i mowi, ze u nas w domu pali sie swiatlo, ale nikt nie odpowiada - ani domofon, ani nikt nie otwiera jak puka/dzwoni do drzwi... Nogi sie pode mna ujely, juz mialam najgorsze mysli w glowie, ale przeciez paniki siać nie chcialam... Za chwile kolejny telefon od niej - chodzi po sasiadach (zeby zapytac czy go widzieli dzis/wczoraj), nikt nie otwiera drzwi, wszyscy spia, a ci co otworzyli nie maja pojecia. Ja juz coraz wiekszy stres... Mowi, ze krzyczy, wola tate przez drzwi, slychac, ze telefon dzwoni w srodku, a on nadal cisza. Takze wyobrazcie sobie co czulam... Weszlam na fb, przejrzalam liste znajomych, napisalam do wszystkich (!!), ktorych kojarzylam, ze z nim pracuja z prosba o kontakt jak tylko beda. Musialam sie dowiedziec, czy w pracy go widzieli. Oczywiscie nikogo akurat nie bylo na fb :/ Znalazlam w necie nr tel do pracy (nigdy tam nie dzwonilam, nie mialam numeru, bo w sumie tam nie wpuszcza sie nikogo z zewnatrz), myslalam, ze to tel do biura, wiec raczej nie bylby czynny o 22, ale na szczescie ktos z portierni odebral i mnie polaczyl z jakas szefowa zmiany. I co sie dowiedzialam? Mojego taty nie ma w pracy od 2 dni........ A powinien byc. Nie wiedza o co chodzi. Powiem tylko tyle: moj tata to osoba, ktora przez wszystkie swoje lata pracy byla na L4 RAZ (potlukl sobie twarz po wypadku na rowerze), a tak zawsze obowiazkowy, zawsze mimo choroby chodzil do pracy.... Takze no - ryknelam placzem kobiecie do sluchawki, rece mi sie trzesly, no nie umialam sie pozbierac, rozkleilam sie totalnie. Dziewczyny ja bylam w 100000% przekonana, ze stalo sie cos zlego! Ja juz to wiedzialam!! Obca kobieta mnie pocieszala, ze na pewno wszystko ok, ze to nie moze byc prawda i ze ona (!) bardzo prosi o telefon jak cos sie wyjasni, bo tez sie martwi. Noooo to jak kolezanka z pracy sie o niego martwi i mowi, ze cos jej nie gra to tylko utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze nic sobie nie wkrecam tylko serio cos jest na rzeczy! Dodajcie jeszcze do tego te moje wyrzuty sumienia, ze malo sie do niego odzywalam w ostatnim czasie... Za chwile dzwoni ta kobieta i mowi, ze tata zglaszal komus, ze BYC MOZE wezmie L4, bo zle sie czuje. To sobie wyobrazcie co mialam w glowie po takich newsach... Ze zemdlal, zaczadzil sie, czy co i nikt mu nie pomogl.... Ciocia tez co chwile do mnie dzwonila - ze nadal stoi pod tymi drzwiami, puka, wali, a on nie otwiera. Nie wie czy wzywac policje, dzwonic po kogos, by wyważyl drzwi czy co robic... I w koncu po jakims czasie telefon: otworzyl, nic mu nie jest - SPAL (!) po lekach, nie slyszal co sie dzieje.... Faktycznie chory, ledwo mowil podobno, tak go wzielo.... Generalnie ciocia mowi, ze kiepsko wygladal. I zaskoczony - co my robimy... Jak go ochrzanilam z gory na dol to zrozumial jak sie czulam. Nie oddzwanial, bo wczesniej ja bylam w pracy i nie chcial przeszkadzac, a reszte dnia przespal i generalnie nie byl w stanie gadac, bo go ciagle na sen bralo. Moze sobie pomyslicie, ze spanikowalam, ze rozpetalam taka akcje z niczego, ale kurcze, kazdy kolejny moj ruch, kazdy sprawdzoony trop pokazywal mi, ze cos jest nie tak. Im wiecej chcialam sie dowiedziec, tym wiecej zagadek bylo ![]() Pogadalam z nim jeszcze chwile. A potem jak sie zryczalam to tylko TZ widzial. Nie wiem, jakby jakies hamulce mi puscily, zszedl stres. No taka ulge odczulam, ze nic mu nie jest, musialam wyplakac caly nagromadzony strach, a i tak do 1 nie moglam zasnac. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
K.k.!
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
Dawidku, Piotrusiu najlepsze życzenia dwulatki! silver zdrówka dla Darii ![]() nawijko omatko moge sobie tylko wyobrazić co czułaś, współczuję:/ ale dobrze, że to tylko tak się skończyło ![]() pstryczku Hania sama nie schodzi po schodach ![]() ![]() mika na pewno wszystko będzie dobrze ![]() marsi wydaję mi się, nawet jestem pewna, że to po oleju kokosowym. ostatnio Jej smarowałam buźkę i plecy bo miała suche i nic nie przechodziło a nawet się pogarszało. w ogóle nie wpadłam na to, że to od tego. winiłam mleko, które zmieniam (enfamil 3 na bebiko 4) Wczoraj w wannie Jej tak obficie posmarowałam buźkę, szyję i plecy i to właśnie tam taka skorupka była ![]()
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W dmu zawsze lepiej ![]() Bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() Nawijko ja bym pewnie tak samo zareagowała. Dobrze, że nic sie nie stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.