Wszystko o Avonie - część IV - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-09, 22:17   #511
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

ale nam umilają czas normalnie szkoda gadać
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:25   #512
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
... a w której kampani w kąciku wspomnień jest ta torebka, bo jest świetna i gdyby była brazowa to bym wzieła
Kącik wspomnień do K13
Kurde..ciekawe właśnie jaki kolor tej torebki..czy na zmiane będą wrzucali raz tą raz tą..

http://allegro.pl/item222115657_tore...ko_.html#photo

ładna

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:26   #513
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Sovilo Pokaż wiadomość
Na moich próbkach jasniejszy był Nude... może miałam stare próbki? Pierwsze zdjęcie od konsuktatntki, 2 pozostałe z aukcji Allegro...Może ktos jeszcze się wypowie?
"Na twoich próbkach" - tzn miałaś próbki w saszetkach?
Powiem ci że zdaża się że co katalog kolory podkładów inaczej wygladają, więc nie kierowałabym się tak bardzo tymi "kropkami" (chyba że widziałaś kartę kolorów).
Nie wiem jak wyglada odcień nude (nie widziałam na żywo), ale wydaje mi się najbardziej rzeczywistości będą odpowiadać te kolory od konsultantki, czyli zdjęcie pierwsze.
Niech się też wypowiedzą większe avonmaniaczki - ej dziewczyny, pomóżecie koleżance?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:27   #514
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

wydaje mi się, że w demo do katalogu 12 i 13 jest ten sam luksusowy krem naprawczy na noc Ultimate?
a może się mylę?

marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:41   #515
kolmanka
Wtajemniczenie

ja tez mam tam swoj meil ale do mnie jeszcze nic nie przyszło dzięki Bogu heheeh

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:43   #516
KassiaKonsultantka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Własnie dlatego nie chciałam uzywać słowa naciagaczki, bo duzo dziewczyn siedzi na wątku free samples... Ale mam nadzieje, że żadna z tych dziewczyn to nie nasza Wizażanka
Yyy... A dlaczego masz taka nadzieje ? Ja wyslalam kiedys kilka maili z prosba o darmowe probki i dostalam ich duuuzo... takze to fajna sprawa jest

A tak w ogole to tez jakas babeczka z Krakowa do mnie na gg zagadala i prosila o probki...

Witam
Jest Pani konsultantką Avon'u?
Ja jestem zainteresowana kosmetykami Avonu, ale chcialabym je przetestować.
czy jest możliwość otrzymania darmowych próbek kosmetyków? proszę o szybką odpowiedź

jestem konsultantka ale niestety Avon nie rozprowadza darmowych probek

wiem a Pani jao konsultantka nie zrobi wyjątku i nie prześle próbek do przetestowania?

Ale widze ze mieszka Pani w krakowie... lepiej poszuakc jakiejs konsultantki w Pani miescie

Niestety pytałam się i Nie ma możliwości
dużo reklam oglądałam o Avonie

u mnie niestety tez nie ma sama chcialabym probki...

a ceny nie sa najmniejsze dlatego chcialabym wiedziec czy produkty sa warte swojej ceny

szkoda dziekuje dowidzenia

Pfff co jeszcze xD?

I teraz ponawiam pytanie ze starego watku... Stosujecie ten puder TG rowniez na policzki?
KassiaKonsultantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:43   #517
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Kącik wspomnień do K13
Kurde..ciekawe właśnie jaki kolor tej torebki..czy na zmiane będą wrzucali raz tą raz tą..

ładna

Mam tą torebeczkę już od roku w kolorze czarnym. Jest super. ładna, zgrabna i elegancka. Jakby była w kolorze brązu to bym z chęcią wzięła....

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:44   #518
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Kącik wspomnień do K13

ładna
wzielam to z forum clubu avonu i wypowiedzi cytuje li_liili_lia wybacz

kącik do 13

kredka do powiek 2 w 1 Charcoal
którą można stosować tradycyjnie na sucho oraz na mokro - dla bardziej wyrazistego efektu. Nie jest zbyt twarda, ani zbyt miękka, nie rozmazuje się, dosyć trwała.

Rumianek i cytryna szampon ożywiający kolor do włosów blond
z kompleksem BioSeed,
ekstraktem z nasion moreli,
które słyną ze swych nawilżających,
kojących i ochronnych właściwości
oraz mandarynką,
nadającą włosom połysk

torebka Mock Crock
inspirowaną przez wielką modę tanią torebką oferowaną przez tę firmę. Przypomina bowiem Dior Detective Bag - skopiowaną już zresztą przez firmę Bhs

wszystko za 35, 90

niestety niewiadomo czy aby na 100% bedzie czarna czy brazowa.

Edytowane przez emi26
Czas edycji: 2007-08-09 o 22:49 Powód: dopisek :p
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 22:54   #519
igusia2812
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
a ja dostalam cos takiego dzisiaj:

Witam! Jestem konsultantką Avon z Zielonej Góry, mam klientkę z Łodzi. Chciałabym ją przekazać w dobre ręce. Czy jesteś odpowiednią osobą? Tylko, że chciałabym brać co dany procent od zamówienia mojej klientki, ale wszystko do uzgodnienia, nie zależy mi na dużej sumie. Dostawałabym pieniądze wtedy gdy zamawiałaby klientka (nawet najniższy procent) a w zamian to zyskałabyś nową klientkę. Czekam na odpowiedź

odpisalam jej a jak niby mialabym jej kase wysylac jak to wiadomo przez poczte ale za co za co tez wiadomo za pieniadze ale czyje
procen krna cwaniara jak jej tak zalezy to po co się wyprowadzała ja tam pare klientek przejęłam od konsultantki < same tez przyszły> ale zeby dawac komuś za to kase , no bez przesady,,, nie sądzicie??

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 23:06   #520
karsit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
tak sobie jeszce raz 13 ogladalam... puder mineralny jest za 33,90 (+pedzel). 33,90 to jego cena normalna, wiec w promocji bedzie pewnie mniej czyli poczekam do 14 bo pedzel juz mam :P
ja tak samo z nowym tuszem zrobie z tym z wyginajaca sie szczoteczka.. na gwalt go nie potrzebuje,wiec poczekam troszke,bo w nastepnym katalogu pewnie bedzie tanszy, albo jakis preparat do demakijazu dorzuca

www.suwaczek.pl/cache/bf0fa005b9.png

www.suwaczek.pl/cache/6e137afb81.png
karsit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 23:10   #521
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Po przeczytaniu kilku stron z tamtego forum muszę niestety stwierdzić, że się nie dziwię tym mailom.
Piszecie "naciągaczki", ale co druga konsultantka napisała tam właśnie "Darmowe próbki" i niekoniecznie przy zamówieniu produktów z katalogu.
Dlatego pewnie pomyślały, że konsultantki dysponują próbkami za darmo
Na gazecie jest forum gdzie dziewczyny piszą jakie firmy rozdają za fraj próbki i potem hej ho wszystkie naraz piszą do tych firm o próbki.

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
Mam tą torebeczkę już od roku w kolorze czarnym. Jest super. ładna, zgrabna i elegancka. Jakby była w kolorze brązu to bym z chęcią wzięła....
A to ona była i taka i taka? Ja ją chciałąm wziąść, wahałam się ale jak zobazyłąm w następnym katalogu że jest brązowa (myślałąm że w pierwszym źle światło wyszło) to zrezygnowałam.

Podobna i chyba nawet ładniejsza troche była ostatnio w H&M przeceniona o połowę na 35 zł.
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 00:16   #522
Tajemnicza667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
wzielam to z forum clubu avonu i wypowiedzi cytuje li_liili_lia wybacz

kącik do 13

kredka do powiek 2 w 1 Charcoal
którą można stosować tradycyjnie na sucho oraz na mokro - dla bardziej wyrazistego efektu. Nie jest zbyt twarda, ani zbyt miękka, nie rozmazuje się, dosyć trwała.

Rumianek i cytryna szampon ożywiający kolor do włosów blond
z kompleksem BioSeed,
ekstraktem z nasion moreli,
które słyną ze swych nawilżających,
kojących i ochronnych właściwości
oraz mandarynką,
nadającą włosom połysk

torebka Mock Crock
inspirowaną przez wielką modę tanią torebką oferowaną przez tę firmę. Przypomina bowiem Dior Detective Bag - skopiowaną już zresztą przez firmę Bhs

wszystko za 35, 90

niestety niewiadomo czy aby na 100% bedzie czarna czy brazowa.

Jestem ciekawa tej kredki, a torebka nawet ujdzie... Chyba się skuszę na ten kącik

Tajemnicza667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 00:29   #523
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
nie normalnie nie mogę ludzie mnie rozbrajają....
dostałam na gadu taką wiadomość od zupełnie obcej mi osoby:

Witam!
Bardzo lubię firmę Avon i systematycznie dokonuję w nim zakupy, przez
różne źródła. Zwracam się z zapytaniem do Pani, bo wiem że jest Pani
konsultantką: czy dysponuje może pani darmowymi próbkami, które
mogłaby
wysłać poczta? Pisałam do głównej siedziby
Avon
i uzyskałam odpowiedź żebym popytała u konsultantek.
Byłabym bardzo wdzięczna za taką darmową przesyłkę.
Oto mój adres:....

bez przesady...napisałam lasce, że jak Avon taki madry to niech jej wyśle paczuszkę ze stosem próbek...nam nie dają za darmo a ja będe jej paczkę robić śmiechu warte.... podsumowałam ją krótko....że Caritasem nie jesteśmy
Dziewczyny mnie też zaatakowały natrętne baby dostałam chyba z 10 maili i 1 wiadomość na gg. Brak mi słow ... czy myślą że jesteśmy tak naiwne żeby wysyłać próbki za darmo po całej Polsce ... chyba się komuś coś przyśniło.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 05:47   #524
Sovilo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
"Na twoich próbkach" - tzn miałaś próbki w saszetkach?
Powiem ci że zdaża się że co katalog kolory podkładów inaczej wygladają, więc nie kierowałabym się tak bardzo tymi "kropkami" (chyba że widziałaś kartę kolorów).
Nie wiem jak wyglada odcień nude (nie widziałam na żywo), ale wydaje mi się najbardziej rzeczywistości będą odpowiadać te kolory od konsultantki, czyli zdjęcie pierwsze.
Niech się też wypowiedzą większe avonmaniaczki - ej dziewczyny, pomóżecie koleżance?
Tak, tak, pomóżcie To były takie próbki jak te na zdjęciu Zamówiłam na Allegro kilka, żeby połapać się w kolorach. Tylko, że zobaczyłam, ze skład na tych próbkach jest zupełnie inny niż w pełnowymiarowym opakowaniu, może to jakieś zagraniczne- nie wiem. Dlatego może ktoś ma porównanie na żywo który odcień nie jest własnie żółty, bo ja mam bladą, ale chłodną karnację... Na tych próbkach idealny był nude, a Ivory własnie żółty,chociaż może źle nadrukowali nazwę koloru? Na Allegro na róznych aukcjach raz nude jest na pierwszym miejscu, jako najjaśniejszy, raz odwrotnie...

Edit: chdzi mi o coś takiego jak w tym wątku; http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=perfect+wear
'Rzęsa pisze: ''Jedynie w podkładzie Perfect Wear odcień nude jest inny niż w pozostałych rodzajach podkładów, jest jaśniejszy i mniej żółtawy'', a Agabil1:'' (...) próbki są na pewno każdego podkładu z Avonu.NUDE jest jasny z kroplą żółci,zaś ALMOND o poł tonu ciemniejszy(minimalnie),a le nie ma w sobie żółtawego odcienia.Właśnie podchodzi lekko pod róż,ale minimalnie,bardziej różowawy jest IVORY (i oczywście najjaśniejszy)'' i bądź tu mądry...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0556.JPG (23,9 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Sovilo
Czas edycji: 2007-08-10 o 06:53
Sovilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 07:34   #525
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie.

Czy któraś z Was miała/ma korektor w pędzelku, który jest w k10 na str. 10 (chyba, tam gdzie błyszczyk UCR)? Albo może widziałyście go w COKu czy coś... Generalnie chodzi mi o to, czy chociaż trochę kryje, czy nie wysusza i jak wyglądają kolory. Mam dosyć ciemną karnację, ale pod oczy zamawiam zawsze jaśniejsze korektory i nie wiem, czy zdecydować się na medium, czy jednak na light.

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
Pozwalam sobie ponowić moją prośbę Chodzi oczywiście o ten korektor w nowym opakowaniu, Invisible Light.
Mam nadzieję, że pomożecie

I współczuję Wam tych natarczywych maili i wiadomości...Ja już się nauczyłam nie podawać praktycznie nigdzie maila ani numeru gg, bo potem przychodzą jakieś bzdety
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 07:46   #526
trutka23
Raczkowanie

Byłabym Ci bardzo wdzięczna
Stary 2007-08-10, 09:09   #527
asicka1
Raczkowanie

Witam Was ledwo co przebrnelam przez ta ilosc postow ))) oj bylo tego troszke ..
Dostalam paczuszke z 10 i w sumie dla siebie nie bralam nic bo jakos mialam teraz marne zamowienie ale chcialam sie podzielic wrazeniami na temat tej maseczki z Planet Spa ryz i sake. Mimo iz zapach mnie mdli to zaryzykowlalam i nalozylam ja na twarz i efkt koncowy byl super twarz gladziutka idealna i nawet ladnie sie sciagnela z buzi tylko przy wloskac zostala to zmylam resztki tonikiem. Balsam rozwietlajacy juz 2 podarowlalam klietce natomiast z serum zastanawiam sie co zrobic bo raczej uzywac nie bede przede wszytskim o zapach.
Po przeczytaniu waszych opinii na temat pudru true glow zdecydowalam sie ze jednak go wezme wiec w poniedzialek bede musiala zlozyc zamowienie na II termin. I prosze o pomoc bo mam dylemat czy zamowic bransoletke Cantenbury ta wkolorze zlota z oferty dodtakowej na bizuterie czy ta co jest w kaciku wspomnien. Moze ktoras z Was widziala obydwie i moze mi doradzic bo niestety na obydwa nie starczy mi kaski (
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 09:18   #528
varda
Raczkowanie

kurcze wątek działa od 3 dni a tu już 18 stron...ostatnio sie nie udzielam. ale czasami jeszcze czytam dlatego muszę subskrybować. Pozdrawiam wszystkie avonomaniaczki ;*

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 09:19   #529
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
Na gazecie jest forum gdzie dziewczyny piszą jakie firmy rozdają za fraj próbki i potem hej ho wszystkie naraz piszą do tych firm o próbki.

A to ona była i taka i taka? Ja ją chciałąm wziąść, wahałam się ale jak zobazyłąm w następnym katalogu że jest brązowa (myślałąm że w pierwszym źle światło wyszło) to zrezygnowałam.

Podobna i chyba nawet ładniejsza troche była ostatnio w H&M przeceniona o połowę na 35 zł.
... czarna była w sprzedaży, a brązowa była w ofercie z kremami anew alternative tylko raz, później juz jej nie widziałam - ale w opisie nic nie było o kolorze wiec nie jestem pewna czy to czasami zdjęcie w katalogu nie było "wadliwe" jak często bywa z kolorówką w avonie
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 09:52   #530
anetka_m
Zadomowienie

Cytat:
Pozwalam sobie ponowić moją prośbę Chodzi oczywiście o ten korektor w nowym opakowaniu, Invisible Light.
Mam nadzieję, że pomożecie

I współczuję Wam tych natarczywych maili i wiadomości...Ja już się nauczyłam nie podawać praktycznie nigdzie maila ani numeru gg, bo potem przychodzą jakieś bzdety
Wiesz co Snowqeen, nie wiem czy zda Ci sie na cokolwiek moja opinia, ale mam taki sam produkt z serii Giordani Gold z Oriflame. Ten oriflejmowski, ma takie same 2 odcienie jak Avon i wg mnie, dla mojej srednio opalonej buźki odcien medium jest czasem aż za jasny, wiec wydaje mi sie, że smiało możesz wziac ciemniejszy odcień. Bardzo ładnie maskuje u mnie since pod oczami i drobne krostki też. Ten Oriflejmowski ładnie nawilża i nie podkreśla suchych skórek. Bardzo podoba mi sie forma flamastra i pedzelka, jest to bardzo wygodne i poręczne
Jeżeli nie dostaniesz od nikogo odpowiedzi o korektorze z Avonu, to może skorzytasz z tej
Stary 2007-08-10, 10:04   #531
90natalia
Raczkowanie

mam pytanie: ma ktoras z was torebke ktora jest w netto 12 na stronie 5. niestety nie widze jak ona sie nazywa prosze o opinie
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 10:09   #532
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Wiesz co Snowqeen, nie wiem czy zda Ci sie na cokolwiek moja opinia, ale mam taki sam produkt z serii Giordani Gold z Oriflame. Ten oriflejmowski, ma takie same 2 odcienie jak Avon i wg mnie, dla mojej srednio opalonej buźki odcien medium jest czasem aż za jasny, wiec wydaje mi sie, że smiało możesz wziac ciemniejszy odcień. Bardzo ładnie maskuje u mnie since pod oczami i drobne krostki też. Ten Oriflejmowski ładnie nawilża i nie podkreśla suchych skórek. Bardzo podoba mi sie forma flamastra i pedzelka, jest to bardzo wygodne i poręczne
Jeżeli nie dostaniesz od nikogo odpowiedzi o korektorze z Avonu, to może skorzytasz z tej
Dziękuję za opinię, ale na temat korektora GG mam już własną - posiadam go i uważam, że jest co najwyżej średni i za bardzo wpada w róż, dlatego szukam następcy ten z Avonu nie jest drogi, więc mogłabym go wypróbować Za jasny zawsze można przypudrować czy coś, a ciemne słabiej u mnie kryją, ale nie chcę też skończyć z jakimś porcelanowym odcieniem
Stary 2007-08-10, 10:13   #533
Basienka27
Raczkowanie

Witam w deszczowy poranek czy niewiecie czasem czy pompka z podkladu antystresowego bedzie pasowała do buteleczki perfekt Wear?bo ta pompeczka jest wygodna w uzyciu natomiast ten podkład perfekt wear nic nie ma.Z góry dziękuję za odpowiedz.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 10:19   #534
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Dziękuję za opinię, ale na temat korektora GG mam już własną - posiadam go i uważam, że jest co najwyżej średni i za bardzo wpada w róż, dlatego szukam następcy ten z Avonu nie jest drogi, więc mogłabym go wypróbować Za jasny zawsze można przypudrować czy coś, a ciemne słabiej u mnie kryją, ale nie chcę też skończyć z jakimś porcelanowym odcieniem
Jeżeli chodzi Ci o korektor rozświetlający z pędzelkiem (Light) to odpowiedziałam kilka dni temu na Twoje pytanie o nim.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 10:22   #535
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam w deszczowy poranek czy niewiecie czasem czy pompka z podkladu antystresowego bedzie pasowała do buteleczki perfekt Wear?bo ta pompeczka jest wygodna w uzyciu natomiast ten podkład perfekt wear nic nie ma.Z góry dziękuję za odpowiedz.
Będzie pasowała

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 10:26   #536
isa666
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy macie jakieś info o tej nowej masce do twarzy Hydra Radiance z witaminami?, tej nowości z kat. 10
Nie wiem czy to jest ta sama co była kiedyś z serii z witaminami, ale w pomarańczowym opakowaniu?
Stary 2007-08-10, 10:30   #537
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy macie jakieś info o tej nowej masce do twarzy Hydra Radiance z witaminami?, tej nowości z kat. 10
Nie wiem czy to jest ta sama co była kiedyś z serii z witaminami, ale w pomarańczowym opakowaniu?
wydaje mi się że to będzie coś podobnego - a jeśli tak - to polecam Jest bardzo fajna - nie zmywa się jej wodą tylko wyciera chusteczką, skóra jest gładka, miękka, dobrze nawilzona i rozpromieniona

A kupiła któraś krem pod oczy Hydra-Radiance? Fajny jest? Rozjaśnia cienie?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 10:32   #538
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi Ci o korektor rozświetlający z pędzelkiem (Light) to odpowiedziałam kilka dni temu na Twoje pytanie o nim.

Wiem, widziałam, ale pisałaś o odcieniu Fair i że masz go od jakiegoś czasu, więc wywnioskowałam, że piszesz o starej wersji, a ta jest oznaczona jako nowość. Czasami jest tak, że oprócz opakowania coś tam zmieniają w składzie, więc chciałam uzyskać opinie konkretnie o tym nowym. Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
wydaje mi się że to będzie coś podobnego - a jeśli tak - to polecam Jest bardzo fajna - nie zmywa się jej wodą tylko wyciera chusteczką, skóra jest gładka, miękka, dobrze nawilzona i rozpromieniona

Ja też jestem ciekawa opinii o tym kremie, chociaż obecnie używam świetnego kremu pod oczy i starczy mi na pewno na długo
Stary 2007-08-10, 10:38   #539
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Właśnie zgłosiłam tą maskę do KWC, bo to chyba nowy produkt jest Zgłosiłam też żel pod prysznic i balsam jeżynowy

Jeszcze się zastanowię i może wezmę tą maskę, mam tylko peel-off z białą herbatą a przydałaby się jakaś odżywcza jeszcze
Krem pod oczy? Hmmm...idę looknąć do katalogu
Stary 2007-08-10, 10:38   #540
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Witam Was ledwo co przebrnelam przez ta ilosc postow ))) oj bylo tego troszke ..
Dostalam paczuszke z 10 i w sumie dla siebie nie bralam nic bo jakos mialam teraz marne zamowienie ale chcialam sie podzielic wrazeniami na temat tej maseczki z Planet Spa ryz i sake. Mimo iz zapach mnie mdli to zaryzykowlalam i nalozylam ja na twarz i efkt koncowy byl super twarz gladziutka idealna i nawet ladnie sie sciagnela z buzi tylko przy wloskac zostala to zmylam resztki tonikiem. Balsam rozwietlajacy juz 2 podarowlalam klietce natomiast z serum zastanawiam sie co zrobic bo raczej uzywac nie bede przede wszytskim o zapach.
Po przeczytaniu waszych opinii na temat pudru true glow zdecydowalam sie ze jednak go wezme wiec w poniedzialek bede musiala zlozyc zamowienie na II termin. I prosze o pomoc bo mam dylemat czy zamowic bransoletke Cantenbury ta wkolorze zlota z oferty dodtakowej na bizuterie czy ta co jest w kaciku wspomnien. Moze ktoras z Was widziala obydwie i moze mi doradzic bo niestety na obydwa nie starczy mi kaski (

ja zamowilam kacik wspomnien i jestem b.zadowolona. widzilama zlota w realu i bardziej mi sie pofba z kacika wspomnien)
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości