Marcowe Mamy 2015 cz. VI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-13, 18:44   #1321
luzna25
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
http://www.pinknomore.pl/gdzie-kupic/ są w róznych sklepach int., ja chyba na bokado kupowałam marka pink no more

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

69zł za dwa z tego, co pamiętam ale mi się tak strasznie podobały i w ogóle ta firma ma super jakości rzeczy, mam jeszcze muślinowy kocyk
dziękuję za linka

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
No to Wam pokażę pokoik Darka.
Fajnie to wszystko urządziłaś ładny ten materiał w sówki
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:48   #1322
olajakzam
Raczkowanie

hej no i jutro szpital... skrócona szyjka.. skierowanie do szpitala na badania i prawdopodobnie założą mi krążek...
Stary 2015-01-13, 18:51   #1323
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
O nie, a ja tak czekam do porodu, żeby w końcu zjeść czekoladę!

Wysyłane z mojego GT-P7320 za pomocą Tapatalk 2
interesująca jest ta kwestia z czekoladą, więc będę drążyć ten temat na pewno
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:53   #1324
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
hej no i jutro szpital... skrócona szyjka.. skierowanie do szpitala na badania i prawdopodobnie założą mi krążek...
Ojej powodzenia, trzymaj się

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:53   #1325
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

Całej tabliczki pewnie nie wciągniesz na raz Ale z czasem po kawałeczku jak maluch nie będzie miał jakiś objawów, to wydaje mi się że chyba raz na ruski rok nie zaszkodzi zjeść.

Cytat:
A dużo Ci się skróciła? Trzymam kciuki za badania

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:54   #1326
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Który jesteś tydzień? Myślałam że to tylko do 27tc ten krążek zakładają. A nie wystarczy leżenie? Dziewczyny tu od dawna mają ten problem i leżenie na razíe im pomaga nie pogarszać tego.

Edytowane przez kasia_adm
Czas edycji: 2015-01-13 o 18:56
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:55   #1327
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, najważniejsze, że się Tobą zajmą, ja mam szyjkę na 15mm, ale krążka nie mam. A w którym jesteś tc? Nie denerwuj się Kochana, będzie dobrze
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:55   #1328
mama_kasia88
Raczkowanie

olajakzam kurcze postaraj się nie stresować... założą krążek i będzie dobrze Znam dziewczynę która mimo krążka (później go ściagają) urodziła dzień po terminie! A ile teraz ma Twoja szyjka? Jest twarda?

Heh nouvelle zalatana biedna a my tu schizy dostajemy

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:55   #1329
JoaMro
Raczkowanie

Cytat:
A jeśli można spytać to jak krótka ta szyjka? Masz rozwarcie?

Jeśli ci założą krążek/szew to będziesz chyba jedyna na naszym wątku, bo zdaje się, że żadna z krótkoszyjkowych go nie ma...

A co doktor powiedział na ten posiew?

Trzymaj się w każdym razie, szpital może nie jest fajnym miejscem, ale ja czułam się tam bezpiecznie. Trzymam kciuki.

Moja miała 24mm w 23 hbd, ostatnio 18mm, ale lekarz powiedział, że na tym etapie mam się tym już nie przejmować. Już mi nie robi USG szyjki. Tylko mi się wydaje, że przy tych skracających się szyjkach ważne jest, żeby mieć jałowy posiew.

Edytowane przez JoaMro
Czas edycji: 2015-01-13 o 19:03
JoaMro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 19:02   #1330
nouvelle2
Zakorzenienie

Od 16go nowe kupony na allegro, może rzucą coś lepszego niż to 10 zł

Stary 2015-01-13, 19:03   #1331
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
współczuję a wcześniej już lekarz wiedział, że masz skróconą szyjkę, czy to tak nagle się okazało?? A może okaże się, że wystarczy jak będziesz leżeć?? W którym jesteś tc??
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 19:06   #1332
mama_kasia88
Raczkowanie

właśnie jak z posiewem?

Apropo inspiracji pokojowych, to w marcu 2014 robiliśmy pokój starszaka. (wówczas dowiedzieliśmy się że na 100% nie mogę być w ciąży ) no i teraz nie mam pojęcia jak to ogarnać z malutką
Mieszkanko ma 47 m2, wiec nie poszalejemy za dużo Mamy mini salon z aneksem kuchennym i mini sypialnie (bez okna - ale nasz kąt, który jest mega niezbędny, tż często odsypia zapracowane nocki....) no i pokój dziecinny w którym MUSI się zmieścić wszystko dla małej W sensie łóżeczko, ubranka i itp do szafy wciśniemy
Wrzucam fotki może ktoś coś mądrego doradzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pokój B. 1.jpg (84,1 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój 2.jpg (73,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój 3.jpg (65,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój 4.jpg (55,3 KB, 35 załadowań)

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 19:11   #1333
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:

Nam położna wręcz nakazała wziąść z dwa batoniki i zjeść po porodzie na wzmocnienie.
Moje koleżanki to praktykowały i nic dzidzi się złego nie zadziało
chociaż nie powiem, teraz to zastanawiam sie nad tym, ze raczej chyba tak czy nie? bo to jednak czekolada i czeka Nas KP
Stary 2015-01-13, 19:13   #1334
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, zalożą Ci krążek i bedziesz spokojna o swoją szyjkę. Najważniejsze, że jesteś pod kontrolą)

Mama Kasia super ten pokoik bardzo podoba mi sie ta tablica kredowa, tez w przyszłości chcieliśmy cos takiego w pokoju dzieciaków zrobic

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 19:23   #1335
crystal25
Zakorzenienie

wrocilam z zakupow , bede nadrabiac
Kupilam synkowi 3 body na promocji, czarny stanik z tym otwarciem....fajny jest, bo pasuje na teraz i nawet jak mi sie cycki powieksza troche to tez bedzie dobry , i dwie koszule do szpitala jedna w paski, a druga z disneya z kubusiem puchatkiem czy czyms bo TZ powiedzial ze slodka jest to sie zgodzilam, wiec to bedzie walen w slodkiej koszuli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4319.jpg (81,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4321.jpg (66,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4322.jpg (109,3 KB, 3 załadowań)
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 19:28   #1336
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Juz tylko dwa miesiace mamy, damy rade kochana a w szpitalu bedziesz pod dobra opieka

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:

No to Wam pokażę pokoik Darka. Generalnie była to nasza sypialnia i miał obok łóżeczko ale stwierdziliśmy, że czas na zmiany bo w 4kę już nie da rady się tam zmieścić. Jak się okazało dla mojego dziecka to żadna różnica.
Pokój jest niewielki bo ma 10-12 m2, ale mimo tego miesci się w nim:
- nasza szafa komandor i szafa D. ( nie widać na zdjęciu)
- półka na zabawki D.
- łóżeczko 140x70
- komoda na rzeczy Przemcia
- skrzynia na zabawki już nieużywane a zostawione dla Przemcia robiona przez mojego tatę
- stolik i 2 krzesełka

Wiem, że kolorystycznie jest to różnie ale to dlatego, że obecnie chciałam pokoik biały, więc nowa półka na zabawki i komoda są białe, jednak szkoda mi dobre łóżeczko wywalać tylko po to by było białe ( i tak już zakupiłam do obu łóżeczek nowe lateksowe materace), z kolei stoilik mamy z dużego pokoju już hoho czasu i też szkoda go było wywalić skoro pasuje.
Kolor ścian jest jaki jest bo został po naszej sypialni i nie przemalowywaliśmy bo zakładamy, że max do roku przeniesiemy się do domku i tam zrobimy pokój od A do Z. Motyw w pokoju to zwierzęta afrykańskie ( bo D.lubi) więc taka jest firana i nad łóżeczkiem ciuchcia ( którą też uwielbia) oraz sowy. Naklejka zakupiona, ale ja doszyłam jeszcze poduszki na skrzynie do oparcia i siedzenia oraz poduszki na krzesełka
Nie mam maszyny więc wszystko robiłam ręcznie no i bez wzorów etc.bo ja żadną krawcową nie jestem...tak się po prostu wciągnęłam i kombinuję

Załącznik 5884479

Załącznik 5884480

Załącznik 5884481

Załącznik 5884486

Załącznik 5884487

Załącznik 5884488

Załącznik 5884489

Załącznik 5884490

Załącznik 5884491
piekny pokoik mam nadzieje ze kiedys nam sie uda zrobic pokoj dla dwojeczki w sensie dla corki TZ i dla synka naszego, bo narazie to mamy w domu misz masz.... a chcialabym takie prawdziwe pokoje dla dzieci

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Ja bardzo lubie i polecam alles mamma piekne i wygodne

no tak masz racje. U nas faktycznie tak bylo. Gdzies kolo lipca poslalam mlodego i do sierpnia Zdrow jak ryba a od wrzesnia jak sie zaczelo to w kazdym miesiacu byl wiecej chory w domu niz w zlobku. Bywalo tak ze w miesiacu byl tylko tydzien w zlobku. Faktycznie zima to srednio sprzyja oddaniu pierwszy raz do zlobka.
Z tym nie jedzeniem to tez ci wspolczuje. U nas jedzenie w miare w normie ale miewa dni czy tygodnje ze tez wszystko jest zle...i powiem ci ze juz wtedy sie denerwuje wiec nje wyobrazam sobie jak musisz sie czuc gdy Mala je Ci doac dlugo juz malo

dzieki dziewczyny. Nie przejmujcie sie ja absolutnie nje mam zalu bo to moja wina ze tak malo pisze. Nie pracuje juz co prawda ale po prostu dziecko mi dorasta. I musze Wam powiedziec ze to naprawde w 100% prawda ze im starsze tym wiecej roboty. W weekendy czy jak wroci ze zlobka to oboje z tz caly czas z nim..bo teraz to juz nie ma tak ze sobie cos posiedzi, polezy i pooglada. Teraz domaga sie uwagi, zapewniania mu rozrywki wiec caly dzien z nim. W zeszly weekend do poludniia bylo jednego dnia malowanie i ganianie. Drugiego masa solna i tance. Po drzemce jednego dnia basen a drugiego plac zabaw w centrum handlowym bo tam cieplej. I tak mija caly dzien na lataniu za dzieckiem. Jak wroci ze zlobka to samo. Z kolei gdy jest w zlobku lub wieczorami to ja troche odsypiam ( bo bywaja nocki ze sie budzi z 2 x i trza wstac i uspic, utulic- a i tak uwazam ze to komfort tak malo pobudek) no i mam sporo roboty w domku. Robilismy mu ostatnio pokoj by juz spal w swoim. Wiec skrecanie szafek, naklejki na sciane etc...a teraz zajelam sie szyciem roznych ozdob do pokoju i tak powstal kacik sowkowy ( moge wam wstawic zdj.jak chcecie). No i ogarnal mnir chyba ten szal wicia gniazda...wiec jak tylko nie gotuje i nie zajmuje sie mlodym to ogarniam mieszkanie. Mamy male bo zaledwie 42m2 ale okazuje sie ze bajzel niezly...wiec juz popralam i prasowalam ubranka 56do 68, tobie remanent w naszej szafie, duzy pokoj ( w ktorym spimy) staram sie powoli jakos ze zbednych klakrow ogarnac, owijam wszystkie ksiazki w jednolite okladki...o kuchni lazience i wiecznym praniu nie wspomne...wiec okazuje sie nagle ze mam tak male mkeszkanie a roboty tyle ze hoho....wiec po prostu zagladam tu podczytuje i chce napisac ale nim nadrobie to juz mija tyle czasu ze ide spac

Zazdroszcze sniegu. Marzylam by w tym roku pokazac synkowi i pociagnac go na sankach ale niestety w Poznaniu ani sladu. Musimy oddac sniegowce bo w listopadzie kupilam z nadzieja ze bedzie snieg i wykorzystamy a tu dupa...a mam 3 mies.na zwrot

A odpowiadajac na pytanie jak sie czuje..to calkiem dobrze. Szczerze mowiac nie mam czasu o tym myslec przy tym ze ciagle zyje w biegu no i mocno jednak skupiam sie na Darusiu...ale nie rejestruje zadnych dziwnych czy niepokojacych objawow a ciaza idzie ksiazkowo tzn.np.gdzies tam czytalam ze w teorii dziecko w 32 tygodniu ma okolo 1,8kg i akurat mialam wizyte u ginekologa w 31t1d i synek mial 1840. Wiec idzie zgodnie z kalendarzem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
super ze wszystko idzie ksiazkowo rzadko piszesz, ale wiadomo, jest rodzina, dom na glowie to nie ma czasu.
Stary 2015-01-13, 19:30   #1337
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Od 16go nowe kupony na allegro, może rzucą coś lepszego niż to 10 zł
czekam też na coś fajniejszego, chciałabym zamówić resztę rzeczy

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
właśnie jak z posiewem?

Apropo inspiracji pokojowych, to w marcu 2014 robiliśmy pokój starszaka. (wówczas dowiedzieliśmy się że na 100% nie mogę być w ciąży ) no i teraz nie mam pojęcia jak to ogarnać z malutką
Mieszkanko ma 47 m2, wiec nie poszalejemy za dużo Mamy mini salon z aneksem kuchennym i mini sypialnie (bez okna - ale nasz kąt, który jest mega niezbędny, tż często odsypia zapracowane nocki....) no i pokój dziecinny w którym MUSI się zmieścić wszystko dla małej W sensie łóżeczko, ubranka i itp do szafy wciśniemy
ale śliczny pokoik na pewno uda się dla małej miejsce wygospodarować

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Kupilam synkowi 3 body na promocji, czarny stanik z tym otwarciem....fajny jest, bo pasuje na teraz i nawet jak mi sie cycki powieksza troche to tez bedzie dobry , i dwie koszule do szpitala jedna w paski, a druga z disneya z kubusiem puchatkiem czy czyms bo TZ powiedzial ze slodka jest to sie zgodzilam, wiec to bedzie walen w slodkiej koszuli
cudne bodziaki a Ty na pewno nie będziesz jak waleń wyglądać, na prawdę dobrze w ciąży wyglądasz
Stary 2015-01-13, 19:34   #1338
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie jak z posiewem?

Madre to moze nie jest, ale na suficie lozeczka sie nie powiesi Wyrzucilabym ten regal zabawkowy, i wlozyla tam lozeczko a zabawki hmmmm to juz inny problem nowy hehehehe
na jakis czas moze do was do pokoju by sie zmiescilo? bo jak maluch bedzie spal to drugie dziecko i tak bedzie sie bawic w waszym pokoju albo lozeczko do waszego na jakis czas dopoki dziecko nie podrosnie i bedzie mozna wstawic do pokoju dzieciecego pietrowego lozka, dla mniejszego i wiekszego
Stary 2015-01-13, 19:39   #1339
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne
Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość

cudne bodziaki a Ty na pewno nie będziesz jak waleń wyglądać, na prawdę dobrze w ciąży wyglądasz ala:ala:
Ja z tego -10 zł skorzystałam, po prostu przesyłka mi się zwróciła no ale oczywiście -20 lepsze

Stary 2015-01-13, 19:39   #1340
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość

cudne bodziaki a Ty na pewno nie będziesz jak waleń wyglądać, na prawdę dobrze w ciąży wyglądasz
dziekuje 3 euro ( ok 12 zl ) za jeden dalam, to bardzo malo jak u nas dobry sliczny walen hihi wlasciwie to moge pakowac torby , ogarnelam sie z zakupami jest juz wszystko tylko do lozeczka co trzeba ale to juz na spokojnie
Stary 2015-01-13, 19:41   #1341
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie jak z posiewem?

Mieszkanko ma 47 m2, wiec nie poszalejemy za dużo Mamy mini salon z aneksem kuchennym i mini sypialnie (bez okna :- ale nasz kąt, który jest mega niezbędny, tż często odsypia zapracowane nocki....) no i pokój dziecinny w którym MUSI się zmieścić wszystko dla małej W sensie łóżeczko, ubranka i itp do szafy wciśniemy
Ja Ci wiele nie doradze, bo jak czegoś na żywo nie widzę, to nie umiem ale widzę, że macie Trofast z ikei- świetna sprawa w przyszłości pewnie kupię dla małej.

Stary 2015-01-13, 19:41   #1342
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne

Ja z tego -10 zł skorzystałam, po prostu przesyłka mi się zwróciła no ale oczywiście -20 lepsze
dziekuje
Wiecie ze dzis kupilam spodnie od dresu bo we wszystkie inne sie nie mieszcze, znaczy sie mieszcze ale cos mnie uciska wiec odstawiam wszystkie na bok
Stary 2015-01-13, 19:58   #1343
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze go ustawi. bedzie miala charakterek po mamusi to jeszcze mu da popalic za te wszystkie miesiace w zyciu plodowym
pewnie tylko teraz taką potulną w brzusiu udaje a jak się piwietrzem zaciągnie to mu nakrzyczy do ucha co o tym zaganianiu w róg myśli

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
szef wie, ale póki co zbył go ironicznym uśmiechem
co za LAMA z tego szefa, czy co tam ta emotka przypomina

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:

i obiecuję stosować się do wizażowych nakazów i zakazów![COLOR="Silver"]
na zakazy to za późno, nie będziemy już ci zabraniać fikania przed ślubem, bo widać że nie słuchasz takich

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Wlasnie mialam wam sie pochwalic, ze dzis TZ mial spotkanie z szefami, i do wyjazdu nie dojdzie, bo maja tam konflikty znowu!!!!!
Ale jest tez minus ;p do konca lutego bedzie pracowal na miejscu a pozniej w innym miescie, ale we Francji, tylko ze to bedzie tez kilka godzin jazdy do rodzacej, ale lepsze to niz 4 tys. km Wymodlilyscie mi scenariusz idealny kochane moje czarownice Juz rzucam czary na tego szefa Oby mu sie jednak odwidzialo to szkolenie robic dla twojego tz
a jak daleko od domu, ile km?
Bo moj TZ jak pojedzie to jakies 3 do 4 godzin ode mnie, to wierze ze zdazy. Wiesz nogi w warkoczyk lancuchem obwiazac i zaczekamy co
suuuuuuperancko idealny scenariusz, udało się chociaż szanse były znikome jak sama pisalaś, czyli jaki z tego morał ? wszysto się zdarzyć może

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2015-01-13 o 19:58
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 20:11   #1344
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Magiusa jaki ładny pokoik! My nie urządzamy jeszcze pokoiku dla Małej, będzie mieć łóżeczko w sypialni, ale potem dostanie swój pokój, gdzie teraz komputer stoi. Już się nie mogę doczekać tego strojenia, heh, ale to za ładny rok albo i dłużej
No u nas D.spal z nami w pokoju az 1.5roku wiec pokoj ma dopiero od nowego roku ale bardzo sie z niego ciesze bo mam wiekszy porzqdek w domu. Bo spqlismy wszyscy w naszej niewielkiej sypialni a w duzym pokoju plac zabaw i wieczny bajzel...

Cytat:
Ojej...na szczescie to juz na krotko. No i o ile sie orientuje to krazki sa bardzo skuteczne...wiec powinnas bezpiecznie do terminu dotrwac

Cytat:
właśnie jak z posiewem?

Kurcze..nie widze na komorce. Postaram sie po uspieniu Darusiq wejsc na kompa i zerknac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Edytowane przez Magiusa
Czas edycji: 2015-01-13 o 20:15
Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 20:24   #1345
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
pewnie tylko teraz taką potulną w brzusiu udaje a jak się piwietrzem zaciągnie to mu nakrzyczy do ucha co o tym zaganianiu w róg myśli

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

co za LAMA z tego szefa, czy co tam ta emotka przypomina

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

na zakazy to za późno, nie będziemy już ci zabraniać fikania przed ślubem, bo widać że nie słuchasz takich

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

suuuuuuperancko idealny scenariusz, udało się chociaż szanse były znikome jak sama pisalaś, czyli jaki z tego morał ? wszysto się zdarzyć może
lepszy byc nie moze w porownaniu do tego poprzedniego tak wszystko sie jeszcze moze zdarzyc
Stary 2015-01-13, 20:27   #1346
Uliczkaz
Raczkowanie

Magiusia, Mama_kasia88 Oba pokoje cudne

Olajakzam Trzymaj się ciepło! mam nadzieję, że w szpitalu szybko uspokoją sytuację

Meganka Widzę, że też lubisz tematykę stanikową Dobrze dobrane naprawdę mogą zdziałać cuda, ja widziałam u siebie sporą migrację Ale teraz nie dam już rady zakładać żadnego i znów będzie nieciekawie...

Wybaczcie, że nie napiszę nic więcej, ale od wczoraj znów strasznie boli mnie głowa :/
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 20:28   #1347
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
A wiesz ile m ma?i czy rozwarcientyż sie pojawiło?
w szpitalu zeobią badnia i pożadnie sie zaoopiekują

Mojej siostrze,zakładali ten krążek. I wszystko pozniej było cacy dlatego nie martw se,dobrze że jezcze nie tak skrócona i da ie ten krążek założyc.
W 36 tc zdjeli jej krążek a w 38 tc urodziła.
Dlatego nic sie nie martw.
A podjrzwałaś coś że szyjka skraca sie???
Stary 2015-01-13, 20:28   #1348
kasia.
Rozeznanie

z tą czekoladą to wiadomo każde dziecko jest inne, może nic się nie stanie,ale ogólnie rzecz biorąc nie jest produktem wskazanym przy karmieniu, znajoma mamuśka mi mówiła że jej dziecko od razu płakało w nocy jak tylko wszamała czekoladki. Na pierwsze dni życia myślę, że nie ma co ryzykować, później obserwować jak dziecko reaguje. A na wzmocnienie chyba lepiej coś zdrowszego, nie wiem batoniki zbożowe

olajakzam nie dobrze,ale ważne że masz zdiagnozowane i będziesz pod fachową opieką

kasia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 20:30   #1349
lesyeux
Zadomowienie

crystal super,że Tż nie wyruszy w tą delegacje.
Super zakupy
Stary 2015-01-13, 20:33   #1350
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
crystal super,że Tż nie wyruszy w tą delegacje.
Super zakupy
dziekuje

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Magiusia, Mama_kasia88 Oba pokoje cudne

Olajakzam Trzymaj się ciepło! mam nadzieję, że w szpitalu szybko uspokoją sytuację

Meganka Widzę, że też lubisz tematykę stanikową Dobrze dobrane naprawdę mogą zdziałać cuda, ja widziałam u siebie sporą migrację Ale teraz nie dam już rady zakładać żadnego i znów będzie nieciekawie...

Wybaczcie, że nie napiszę nic więcej, ale od wczoraj znów strasznie boli mnie głowa :/
wyganiam bol glowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości