|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
wybijcie mi tę kieckę z głowy
http://i2.pinger.pl/pgr458/0bfaba69002751994e456e10 nie chcę jej, nie potrzebuję jej, nie mam gdzie założyć
|
#1772 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Piers do przodu
|
Kwiat pomarańczy to kwiat pomarańczy - we Fleur d'Orange lutkowym jest przejedwabisty
)
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I takie pierścionki niestety wystające są ![]() 2 A jej wcale nie czuć Na dodatek jest mało L artkowy , mi też z nimi nie po drodze .
|
|
#1775 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Nie znam
|
|
#1777 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1778 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie kolor normalny,bo granatowy ![]() Ale długość (mniej więcej do połowy łydki) + krój (100% szlafroka w szlafroku: pasek, kołnierz, kaptur) + materiał z którego był zrobiony (struktura przypominająca ręcznik) sprawiły że nie nijak to płaszcza nie przypominało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ale teraz jak patrzę na te wszystkie kiecki, które mi wiszą w szafie i nosze je raz na dwa lata albo rzadziej, to jednak powiem "nie kupuj bo będzie Ci żal że nie masz ich gdzie założyć" ![]() Wioooosna
|
|||||
|
|
|
#1779 | |||||
|
BAN stały
|
Ale ja się nie znam, psze Pani Nesko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Oglądał kto "Idę"? Po tych zachwytach wszystkich trafia na moją listę "mast łocz" (a ja z zasady filmów nie oglądam jakoś namiętnie) |
|||||
|
|
|
#1780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i do tego pewnie będzie wiecznie pognieciona na dupsku od siadania, jak to satyna ![]() Cytat:
Ale Star Treka z 2013 bym obejrzała Kirk straszny brzydal, ale zły Ben vel Khan! ![]() Jak słyszę ten głos, to mam takie ciary, że już zapomniałam, że takie rzeczy można czuć przez faceta ![]() https://www.youtube.com/watch?v=yhz4A5BCMAA
|
|
#1782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tam zawsze lubiłam kwiatki, teraz się tylko nasililo ![]() Cytat:
Podrywa Cię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1783 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Przyłączam się do zdołowania Lucy. |
|
|
|
|
#1784 |
|
BAN stały
|
Info dla Flo: spożyłem przed chwilą (do obiadu) surówkę z pora, kapusty i kukurydzy, ze śmietaną słodką bodajże (kupna, to pewności nie mam), całkiem smaczna
|
|
|
|
#1785 |
|
Nindżopesz
|
W temacie perfumeryjnym - testuję właśnie Vetiver Etro i zamiast wetiweru czuję taśmę klejącą
i zapach skórek młodziutkich orzechów włoskich. Dziiiwne, szukam dalej.
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapachu ich skórek Leeeeeeczciieeeeeeeee mieeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
#1787 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1791 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I mam! Mam kupiony lot - w obie strony za niecałe 400 i to z Szopena na główny terminal w BRC. Oraz klepnięty nocleg - zapłacić czeba na miejscu, 300 coś za tydzień - ze śniadaniem! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Starą H. lubiłam - ten jest nie do noszenia, jak dla mnie Cytat:
Cudo Cytat:
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-01-16 o 21:29 |
||||||||
|
|
|
#1792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1793 | |||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
1.jak się paczy dużo lat na osobniki z takimi a nie innymi wynikami badań i się rejestruje so sie z nimi dziej e, to widać , że u takich co mają więcej czegoś częściej jakieś choróbska wyłażą a u tych co mniej rzadziej - dlatego obniżyli normy dla glukozy , bo się okazuje że ten przedział 100-110 jednak dawał nietolerancje glukozy i cukrzyce , z cholesterolem pewnie tak samo . Więc lepiej trzymać się tutaj nowych zaleceń . 2.oldskulowe owszę , bo starą babą walą stara baba mi nie przeszkadza , przeszkadza mi brak wanilii i smród migdałów i czegoś jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
? pewnie że tak przeciętny facet jak zobaczy taką dziewczynę jak Ty , od razu robiąc maślane oczy zgodzi się ze wszystkim co powie Cytat:
![]() i się ni huhu nie daje zakląć , dalej śmierdzi Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Za klepnięcie.Przeczytałam właśnie na telefonie (tak wiem dopiero ) Twój wątek obrazowy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-17 o 01:00 |
|
|
|
|
#1795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale plan jest Cytat:
Cytat:
![]() Znad jajecznicy pobudka
|
|||
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() akurat mam torebkę w takim kolorze, więc idealnie pasuje ![]() znad kolejnej bezsennej nocy ![]() za dużo myśli się po głowie trzepie
|
|
#1797 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad pomelo i chrypy pijackiej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz - pewnie jestem czasem przewrażliwiona, szczególnie w odniesieniu do sytuacji, kiedy jestem ciekawa zdania innych, co brane jest za :
-brak własnego zdania -niewiedzę -poszukiwanie gotowych rozwiązań Tymczasem ja zawsze swoje wiem - jeśli nie od razu, to z opóźnieniem. Myślę, że na rzeczy są tu sytuacje pt. udzielanie rad. Czy chcę, czy nie chcę, bardzo często słyszę, co powinnam, jakby było (dla mnie) lepiej - kto wie, może to zaszłości z traktowania przez rodziców? A jak mówię, że kiedy będę potrzebować rady, to o nią poproszę, słyszę "Ale to nie jest rada" albo "Oho ho, jaka jesteś przewrażliwiona, zastanów się nad sobą" (Mama). A Red wysłała mi Mirage
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy owak wiem po sobie czym jest przeczulenie na słowo "powinnam" I tak, mam to z dzieciństwa, nieprzyjemne zrycie. Ostatnio trochę luzuję w tej kwestii, bo słowo pisane nie daje pełnego przekazu, czasem ktoś ot bezwiednie użyje tego miast "mogłabys" etc. Tak mi się wydaje. Co innego gdy w rozmowie usłyszymy ten słynny protekcjonalny ton głosu przy "powinnaś" to aż mi się nóż w kieszeni otwiera ![]() No cóż, życie. |
|
|
|
|
#1800 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Już doszedł!? Wow, poczta nie próżnuje! Ad odczuć to ja się od razu spinam przy sms'ach od nietopsza i każde słowo interpretuję jako dyrygowanie. Na forach raczej nie bo właśnie nie widać człowieka, nie słychać intonacji więc zakładam, że jeśli coś źle odbiorę to niepotrzebnie. Ale ostatnio autentycznie wkurzyłam się na innym forum. Na biało: założyłam wątek o zapachu Skandynawii, co mi polecą, na co jedna odpisała, że tam nie pachnie, wie bo była. Ja na to, że też byłam i wydaje mi się, że jednak pachnie. "Nie, nie pachnie, wmawiasz sobie". No i co, mam przepraszać za wątek i go usuwać bo wg specjalistki nie pachnie -_- Pitolenie żeby nie rzec dosadniej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

)
widzę w składzie) 

Na dodatek jest mało L artkowy , mi też z nimi nie po drodze .

tylko po co 

i zapachu ich skórek

klask i: Za klepnięcie.