|
|
#3031 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
Myślałam, że to będzie stopniowo ustępować, jutro zaczynam 10 tc a poprawy nie ma, już mnie to wykańcza. Super że już u Ciebie widać brzuszek u mnie jeszcze niestety nic nie widać, chociaż w spodnie już się nie dopinam Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie spodnie juz dresy noszę i ciążowe jeansy. Właśnie bp się nie doponalam hehe. Ja właśnie siedzę z domowym shake z bananów. Mniam . Pomylam podłogi i odpoczywam
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jestem potwornie zmęczona, z 3 razy w nocy wstawałam, a zasnęłam dopiero po 3
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 :)
A ja sie pochwale dzidziusiem moim, wczoraj nie miałam jakos czasu
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-01-21 o 10:43 |
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po domu chodzę w spodniach od piżamy, bo najmniej mnie gniotą Ale najfajniej byłoby mieć jakieś dresy, masz rację Muszę sobie coś kupić.---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Oo roxana śliczna dzidzia.
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
Ja sobie kupiłam ostatnio w hm legginsy ciążowej super sprawa !
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego teraz cieszę się, że jest poprawia i chociaż rano się nie męczę. No i liczę na to, że teraz będzie coraz lepiej i te wieczory też miną ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- No ja właśnie też w H&M wczoraj byłam, żaden inny sklep mi do głowy nie przyszedł. Śmieszne te spodnie, niby dżinsy, a wciągane na tyłek bez rozpinania... no i ten guzik tak niziutko, ale fakt jest, że nic nie uciska, boskie uczucie
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Ja właśnie nie lubię leggonsow wole jeansy te ale zaś ciężko trafić ciążowe a jak trafię to mega drogie.
|
|
#3040 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze śniłam w kolorze, ale to co w ciąży miałam, to w ogóle bajka... full color, smaki, zapachy wszystko niesamowicie realne ![]() Cytat:
Ależ bym śniegu chciała ![]() Cytat:
Też mam wizytę 10.02... to sobie razem poczekamy ![]() Cytat:
Taaak... mam na coś chcę, zrobię sobie i siedzę nad talerzem, bo z jednej strony chcę, a z drugie mdłości ![]() Cytat:
Budyń ciążowy się zaczyna Spoko, będzie gorzej Ja już rzeczy pracowe zaczęłam sobie zapisywac i to nawet te najprostsze, bo zapominam, kickam, etc...A poryczałam się jak na Boże Narodzenie dzieci w radio czytały jakąś przypowieśc o tym jak drzewa poszły pokłoni się Dzieciątku. Oliwka zaszumiała liścmi i dała słodką oliwę, palma dała cień, a choince nie pozwoliły iśc, bo była mała, brzydka i kłująca... normalnie tak mi się żal drzewka zrobiła, że się poryczałam ![]() Zajęcia sportowe super pomysł, są przecież dla ciężarówek, ale kurs językowy bym sobie podarowała - raz, ze nie będziesz mogła później wysiedziec, a dwa budyń zrobi swoje... i ze skupienia nici Mi świetnie za to szła nauka rzeczy manualnych - nauczyłam się robic na szydełku ![]() A w ogóle byłam wczoraj przelotem u koleżanki, która ma miesięcznego synka i ... kurcze, już zapomniałam jakie małe dzieci są małe ![]() Taki Słodziak, na kolanach się mieści cały, głównie śpi i robi śmieszne miny... Żabka taka malutka |
|||||
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też widuje dzieciaki szwagierki one mają 4 miesiące i są juz takie prawie siedzące małe ale pulpety z nich haha. Czy wy czujecie już coś w brzuchu? Ja przelewanie bąbelki i blugotanie. Co do plakania ja racze często o byle co wczoraj o kurczaka ostatnio o nic. Haha straszne ale mój mąż to kochany jest mnie tuli i ociera łzy.
|
#3042 | ||
|
Rozeznanie
|
Heeeeej
Ja już po kłuciu , krwi popłynęło sporo bo i badań dużo .. przyszliśmy wykąpałam syna, umyłam głowę wstawiłam zupę i siedze i nic nie robię .. w dupie mam z syf .. nie mam siły Po południu rundka po babciach ... tak mi się chce z domu wychodzić Cytat:
Jakaś taka rozlazła jestem ostatnio Witaj kochana Cytat:
![]() Myślę że płeć poznam albo za 2 tygodnie (przy dobrych wiatrach) albo dopiero na nastepenj wizycie w 17 tygodniu
|
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Gratuluje wizyt. Ja siedzę od wczoraj w domu nie dawałam rady w pracy. Wczoraj miałam mieć wizytę tyle na nią czekałam bo chciałam podejrzeć maleństwo sprawdzić czy wszystko ok i wziąść zwolnienie a wizyta odwołana bo lekarzowi coś wypadło. Jestem strasznie zła bo do pracy nie chodzę a zwolnienia nie mam a jutro na wizytę nie mam mnie kto zawieść a sama do samochodu teraz nie wsiadam bo mi tak się w głowie kręci. Mąż wczoraj wziął specjalnie wolne a jutro już nie może. A jeszcze robiłam badania i wczoraj poszłam odebrać wyniki i się okazało że połowy nie ma. Zapłaciłam za wszystkie a połowy nie zlecili bo pielęgniarka nie spisała z drugiej strony skierowania Dzisiaj kazały mi przyjść na pobranie ale nie dałam rady. Nicole a Ty jak się czujesz? wracasz do pracy? Piszecie o spodniach ciążowych ja tak schudłam że moje ukochane woski co były dla mnie obcisłe przed ciążą teraz są luźne. Wogóle wszystko zrobiło się za duże. |
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Wy chcecie śnieg a ja już,chce żeby go nie było choć to pierwszy śnieg tej zimy,
na chodnikach chlapa, śnieg sypie, my cali mokrzy, buty mi przemokły, teraz suszę wózek pod kaloryferem a Bartuś właśnie zasnął. Juz dziś nigdzie nawet nie wychodzę
|
#3045 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
No i jak zwykle, jak jestem to nikt nie pisze. Zaczyna się wieczór i ruch jak nie wiem co ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wasze dzieciaczki starsze o dzień, a mój o 7 dni . Tak się zastanawiam czy nie zmieni mi się TP na 24.07, bo wg usg to za dwa dni zaczynam 15 tc, a nie 14 ![]() Cytat:
![]() Witaj w naszych skromnych progach ![]() Cytat:
![]() Wrzucę Wam fotkę do klubu to zobaczycie tą moją długonogą modelkę ( albo modela ) Cytat:
![]() Cytat:
Może też szykuje się córeczka ? ![]() Cytat:
Ulala jaki fajny człowieczek ![]() Tak Was czytam to chyba większość ma chłopców i teraz chciałaby córeczki Jak ja Was doskonale rozumiem ... ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- magdowe ale Ty się namęczysz kobieto, współczuje . No i co zrobisz ze zwolnieniem ? Idziesz do rodzinnego ?
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często jest tak, ze chcemy mieć to czego nie mamy ![]() Chociaż ja tam zimę lubie, jakos tak mnie nastraja poza tym chciałabym, zeby junior miał możliwość poszaleć na sniegu, widze ze mu brakuje
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście czekam na wiosnę, słońce, bo wtedy to aż chce się żyć. Nie trzeba nosić stosu ubrań
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś chce kupić ciśnieniomierz to w tą sobotę tj 24.01 w Lidlu są po 59 zł .
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teściowa kiedys kupiła to po miesiącu wydzwaniała do mnie, żebym jej swój pożyczyła bo jej sie popsuł, chociaż ja tam nie wiem, moze przypadek ![]() Ja dostałam od mojej babci z philipsa, ma juz kilka lat a dalej śmiga jak nowiutki ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Ja tez kochan wiosnę natomiast zima mi nie przeszkadza zreszta lubie każda porę roku oprócz jesieni
|
|
#3051 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
vea7 to się naczekamy ale później będziemy się razem dzieliły wrażeniami |
|||
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ty sie nie sugeruj moja (a w sumie to tesciowej) opinia żadnych innych wieści na ten temat nie mam
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja tu wrzucę moje dzieciątko
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę słabe jakościowo, bo zdjęcie ze zdjęcia i badanie było przez brzuch. Jak lekarz przeszedł na dopochwowe to bez porównania . Wszystko pięknie było widać. Nawet paluszki policzyć
![]() Chciałam pokazać długaśne nogi mojego skarba
|
#3058 | |||
|
Zadomowienie
|
No piękny !
![]() oj tak, ja też jestem fanką tych legginsów, nic nie ciśnie, wygodne Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A foto modelki cudne
|
|
#3059 | ||||||
|
Rozeznanie
|
hello!
za chwilę się wkurzę i wyjdę z siebie, trzeci raz mi się wszystko rozłącza Cytat:
ja tez mam prawie co noc głupie sny, aż wstyd opowiadać ![]() rośnie Dzidzia! fajnieCytat:
Oj ja też stałam się bardziej wrażliwa i często się rozczulam nad błahymi rzeczami ja jestem na zwolnieniu, to było dla mnie najlepsze wyjście, do końca grudnia miałam umowę więc zostałabym bez dochodu a tak, chociaż nie dostałam jeszcze żadnej kasy za zwolnienie, liczę, że będzie dobrze Cytat:
Super, że się cieszycie! Cytat:
O i kolejna 26-latka ze starszym od siebie facetem Piątka!Cytat:
Muszę iść do sklepu po hiacynty i krokusy – od razu się u mnie wiosennie zrobi. Wtedy też prze aranżuję trochę dekoracje w mieszkaniu i będę sobie czekać na wiosnę ![]() Sama jestem zdziwiona, że już u mnie brzuszek widać, bo cały czas myślałam, że to od najedzenia, ale wczoraj mało jadłam (taki dzień zabiegany) i okazało się, ze brzuszek jest zaokrąglony mimo pustego żołądka ![]() Boski! Cytat:
ja mam w poniedziałek wizytę, będę w 12t3d (jak sobie wyliczyłam) i jestem ciekawa czy będzie już coś widać a jak nie to poczekamy do następnej coraz bardziej marzy mi się chłopczyk ![]() [QUOTE=fiona27;49858727] Wrzucę Wam fotkę do klubu to zobaczycie tą moją długonogą modelkę ( albo modela) [QUOTE] Kurde ja tez chcę do tego klubu!! Mogę prosić jeszcze raz o zaproszenie?
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2015-01-21 o 12:35 |
||||||
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Piekna dzidzia ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Piekna Wczoraj mi caly dzien praktycznie wizaz nie chodzil, a dzis znowu problemy
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-21 o 12:46 Powód: Blad |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

Myślałam, że to będzie stopniowo ustępować, jutro zaczynam 10 tc a poprawy nie ma, już mnie to wykańcza.
u mnie jeszcze niestety nic nie widać, chociaż w spodnie już się nie dopinam

od razu sobie ubzdurałam ze to duchy i zasnąć nie mogłam Haha 

kla ski: