|
|
#2461 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wypytam jeszcze mojego okulisty dokładnie jak będę do niego szła, ale juz w październiku zapowiedział CC i kazał po zaświadczenie w marcu przyjść. Nie chce o tym rozmyslac, bo juz czasem takie myślenie mi się włącza, ale wtedy zaczynam się zamartwiać i stresowac, więc szybko je wylaczam
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK ja prałam i wypełnienie. Nie pamiętam z czego mam ale na grubość to ja wiem z jakiś 1cm ma, na pewno nie jest tak grube jak to na aukcji.
i co do nakręcania się na forum do prania prasowania itp to każdy ma swoje zdanie i swój wybór nikt nikogo nie zmusza do nastawienia pralki czy stania nad żelazkiem
|
#2463 |
|
Przyczajenie
|
Agnieszkaa No ja na początku to też odczuwałam okropnie, leżałam ponad tydz w szpitalu, ale na szczeście obylo sie bez antybiotykow, potem znow mialam rewelacje z zoladkiem, to mi troszke uspokoili jakimis zastrzykami, a teraz mam dalej nieciekawie ale czekam do porodu, bo gastroskopii nie da sie zrobic juz niestety..
Mała Sylwia Ja na razie nic nie mam poprane, ale wezmę się za to po sesji bo teraz brak czasu
|
|
#2464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Postatam sie zapamietac. Pranie wywieszone,ja mam mejkap, kurak przygotowany. Takze juz moge w sumie odpoczywac
|
||
|
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nerki się oczyszczają mam nadzieję, ze u Ciebie też o to chodzi bo mnie zawsze bolą jak za mało piję, nakaz od lekarza dostałam już kiedyś przed ciążą ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Mała powiedz Jasiowi, że jak skurcze się nie osłabą to ciotki z nim sobie już porozmawiają trzymaj sie i poczworne kciuki
|
||
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w zasadzie na głównym zaczęłam się powtórnie udzielac jak zaszłam w ciążę wcześniej wątek PMek2013, ale od czasu ślubów tylko ich klub ![]() czekam na męża, a jego nie ma i nie ma a mówił, że koło 13 powinien być
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
HEhe a ja mysle czy dzwonic do sr?
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was pierworodek nie chodzi i nie zamierza do sr?
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chodzę i nie będę chodzić
![]() u nas nie ma to racji bytu ze względu na zmiany męża do jakich wraca w pracy, a ja sama bym nie jeździła, bo nie mam prawka. W zamian za to wybrałam jednoosobową salę poporodową (o ile będzie wolna)
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chodzę i prawdopodobnie nie będę - samochód mamy rozwalony, kasy z ubezpieczenia wciąż nie ma, a nie mamy za co zrobić bez niej, a u siebie mam około 3 km i nie będę tyle chodzić, bo zwyczajnie nie dam rady
gdyby było cieplej... Jak naprawimy samochód to może |
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja w sumie ciagle -codziennie- miedzy 13 a 14 zastanawiam sie czy tam dzwonic Tym bardziej ze w sumie wolalabym te prywatne spotkania z polozna. Niz sr. |
|
|
|
|
#2473 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę dziecku założyć rozm.62 który jest ciut większy i wygodnie się zakłada i nawet zawinać rękawek niż kupić dużo w rozm.56 i wystarczy np.na 2-3 tyg. Cytat:
Synek ma 4 lata Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Noworodek ma zimne rączki, często też jakby sine bo jeszcze mu sie rozkręca krążęnie. Jak ciepły kark to znaczy ok, rączki mogą być lodowate. Na pewno nie mozna maluszka przegrzewać. Obcja rożka, kocyka, śpiworka na poczatek jest wg mnie dużo lepsza niz kołderka. Poduszki nie będę używać, o kołderce pomyślę po wakacjach ![]() Cytat:
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Tłumacze brzuszkowi, ze ma sie uspokoic. Po wlewie jest narazie ok. Znow 2 zastrzyki w dupe. O 14 kolejny wlew.. Jak podaja jest ok, ale jak tylko więcej godz.przerwy to maly sie buntuje. Nastrasze go ciotkami
czytam was, ale wybaczcie, nie umiem sie odniesc :/ nie mam glowy.MAJKA - zdrowka! GOSIAK- usiądź na tylku u odpocznij. WSZYSTKIM WAM dziękuję za.mile slows, jesteście niezastapione i uwielbiam was! Gratulacje z okazji wizyt, glukoz, nowych wyborow i zakupów. Nawet nie wiecie jak bym cos poogladala. Jeszcze butle muszr zamowic Buziaki dla Was no i trzymajcie kciuki caly czas! Nie puszczajcie *
|
#2475 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2477 |
|
Konto usunięte
|
ja nie zamierzam, na NFZ mi powiedzieli,ze juz nie ma terminów, a prywatnie znalazła uu nas za 420zł, za drogo mi sie wydało i po zrobieniu wywiadu wśrod moich koleżnek- nie oplacalnie. 700 stronicowa ksiazke o opiece nad dzieckiem probuje przeczytac
na kocie poćwicze a Ty chcesz iść? |
|
|
|
#2478 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Mnie do prasowania nikt nie nakreci chocby stanal na glowie. |
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49860828]ja nie zamierzam, na NFZ mi powiedzieli,ze juz nie ma terminów, a prywatnie znalazła uu nas za 420zł, za drogo mi sie wydało i po zrobieniu wywiadu wśrod moich koleżnek- nie oplacalnie. 700 stronicowa ksiazke o opiece nad dzieckiem probuje przeczytac
na kocie poćwicze a Ty chcesz iść?[/QUOTE] No podobno na dekerta mozna. Gosiu a znasz jakies dobre polozne u nas ? Do ktorej moge deklaracje zlozyc? |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Nerwy zwiazane z tym, ze bylamsie o jego wymiary. W domu na dupie nie umiałam usiedzieć, wychodzi wszystko. Ale jestem dobrej mysli
My sie zapisalismy do SR, byliśmy na jedyn spotkaniu, drugie w sob :/ i we wt :/ jak nie wyjde we wt to zadzwonię i zrezygnuje, poprosze o zwrot kasy. A szkoda bo bardzo chciałam..
|
#2481 | ||||||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Zgagi wspólczuje, ja ostatnio też co się poloże spać to mnie meczy w dzień tylko czasem na szczęście. Mam na nocnej szafce Rennie, bo szybko mi pomaga i mogę spać potem.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||||
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
fiuuuuuu cieszy mnie to
![]() sr ?? ale mały nawala.... posprzątała mieszkanie tzn. naczynia i kuchnia posprzątana, kurze pościerane, łazienka ogarnięta (reszte tż ja się nie tykam środków dezynfekujących), sypialnia ogarnięta, pranie zdjete i złożone, jedno pranie wstawione i się pierze i podłogi wszędzie odkurzone teraz robię herbatę i odpoczywam a mały mnie nawala tż musi tylko pomyć wszystkie podłogi no i łazienkę i mieszkanie czyściutkie ![]() ale fajnie
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już w sumie miałam wybraną naklejkę, którą tu wstawiałam i Marie mi znalazła na all ale potem znalazłam ją stacjonarnie w nas w mieście i napisałam do firmy czy ją mają to odpisali, że wycofali z oferty bo była chińska i kiepskiej jakości więc znowu koncepcja poszła w ...![]() w końcu chyba stanie na jednolitej ścianie a na drugiej dam po prostu tiulowe pompony i tyle. ![]() Cytat:
trzymaj się!!!!!!!!!! Majka-zdrówka, kuruj się ![]() ja lecę gotować rosołek
|
|
#2484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kurde jedna fruwa i nic a druga lezy i i tak ma skurcze. :-( Mam nadzieje ze oddzadza Ci kase ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2485 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zajadam się budyniem bananowym..pychotka może trochę mi się humor poprawi.. nie wiem czemu ale dziś już z takim humorem się obudziłam i poza tym od rana z tż warczymy na siebie.. ![]() Dobrze,że niedługo wychodzę.. mam hematologa na 16.00..potem podjadę do galerii połazić po sklepach.. siedzenie całe dnie w domu mnie dobija.. ![]() Cytat:
za wyniki na pewno będą dobre ![]() Madzix gratki zakupu łóżeczka! cofnęłam się kilka stron żeby zobaczyć i jest super.. może też je zamówię, bo bardzo mi się podoba! ![]() Będziemy jeszcze kupować do pokoju komody i regał na książki bo chcę wyrzucić ten co mam teraz bo już ma swoje lata i w ogóle nie pasuje mi do tego pokoju :P no i nie wiem czy kolor na ścianach będziemy zmieniać..teraz mamy pustynny szlak czy jakoś tak..taki piaskowo-beżowy kolor.. ja bym odświeżyła ale tż się buntuje bo w sumie malowanie mieliśmy rok temu
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem wiem z tą wodą to sama prawda trzeba dużo pić, ale co ja poradzę że po prostu nie mogę , mogę wszystko herbaty soki ale nie wode
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa
powiem tak... ja byłam na szkole na NFZ w szpitalu i się cieszę, że poszłam bo dużo sie dowiedziałam, cwiczenia poznałam, ale jeżeli miałabym płacić 400 zł za szkołę to chyba bym nie poszła ;/ aż tak mi nie pomogła aby dawać tyle kasy a zobacz czy u Ciebie nie ma np. zajęć na basenie dla ciężarnych ? u nas położna która prowadzi sr prowadzi też zajęcia tak jakby za darmo na basenie jeszcze dla nas co wtorek i chodzę... tzn. płacimy za wejście tak jakbyśmy normalnie na basen szły... tzn. z małą zniżką i ona z nami zajecia przeprowadza te 40 zł miesięcznie mnie nie zbawi a i tak na basen chciałam chodzić i własnie polecam wam dziewczyny basen
|
|
|
|
#2489 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj może z tą butelką, jakoś psychicznie inaczej do tej wody podchodzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

niby nie mocne ale do.40 % co 5-7 min :/ kolejny wlew założony. Za☠☠☠iście

Ślubujemy: 21.10.2017 
a mówił, że koło 13 powinien być 

gdyby było cieplej... 

*

zboczenie czarnych kotów
nic kompletnie... zamorduje tż