Sierpniowe mamusie 2015 :) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-21, 16:12   #3121
goooosienka
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Szybko zleci
W naszym przypadku to zaledwie 2 miesiące do połowy, nawet nie .

Ja nie ma właśnie ciśnienia na zakupy .

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Gooosienka tak. Tylko prenatalne to te bardziej inwazyjne o ile się nie mylę. Mój lekarz mówi na nie genetyczne.
Robię robię między 9 a 13 lutym

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 16:15   #3122
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy planujecie jakieś pierwsze zakupy dla maluszków ?
Ja po połówkowym.
Ja nie planuję jeszcze wcale... jakoś nie mam ochoty póki co

Cytat:
U mnie to samo, co jest naprawdę dziwne, bo uwielbiam zakupy. Może wraz z lepszym samopoczuciem przyjdzie i na nie ochota

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez CalineczkaO Pokaż wiadomość
Halo Sierpniowe mamusie
Chcialabym się przywitać i do Was się dołaczyć
Jestem w 11 tc i mam tp 09.08.2015r.
Hej
Stary 2015-01-21, 16:32   #3123
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Halo Sierpniowe mamusie

Witaj

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Robię robię między 9 a 13 lutym
Gosia, a Ty w prawie 13 tyg.jestes to nie bedzie za pozno na badania prenatalne miedz 9 a 12 lutym

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Szybko zleci
W naszym przypadku to zaledwie 2 miesiące do połowy, nawet nie .

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Gooosienka tak. Tylko prenatalne to te bardziej inwazyjne o ile się nie mylę. Mój lekarz mówi na nie genetyczne.

Faktycznie, masz racje ! Niecale 2 miesiace do polowkowego
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 16:37   #3124
lori20
Raczkowanie

Cytat:
Halo Sierpniowe mamusie
Witaj

Ucięłam sobie trzy godzinną drzemkę, miałam się uczyć, ale nie dałam rady a jutro zaliczenie jestem ciekawa co z tego wyjdzie
Dobra uciekam się uczyć, nadrobię tu po sesji

Miłego wieczoru dziewczyny i oby bez mdłości
lori20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 16:38   #3125
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Witaj

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Gosia, a Ty w prawie 13 tyg.jestes to nie bedzie za pozno na badania prenatalne miedz 9 a 12 lutym

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Faktycznie, masz racje ! Niecale 2 miesiace do polowkowego
To termin podany przez lekarza dzidziuś obecnie miał o pół centymetra za mało

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
Stary 2015-01-21, 16:43   #3126
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
To termin podany przez lekarza dzidziuś obecnie miał o pół centymetra za mało
Ok, wszystko jasne
Stary 2015-01-21, 17:56   #3127
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

znowu mnie wywala!!!

Cytat:
Lekarz na mdłości nic mi nie powiedział, taki urok ciąży. Jest tak źle że podejście do lodówki czy do zlewu z naczyniami powoduje bieg do łazienki bo zmieszane zapachy jedzenia mnie totalnie mdlą :/
kurde to głupie ale ja Wam chyba zazdroszczę tych dolegliwości, mdłości, wymiotów, itp.idt.
ja tylko na początku miałam mdłości, bez wymiotów, bóle głowy i bywałam śpiąca
niby jestem na zwolnieniu ale ciągle na pełnych obrotach, to zakupy zrobić, to śniadanie, obiad i kolację żeby mąż był najedzony, pozmywać, posprzątać itd.
nie narzekałam, tylko robiłam, nie miałabym sumienia żeby przeleżeć w łóżku cały dzień, i mąż mnie w niczym nie wyręczał, pewnie dlatego, że nie dawałam mu do tego powodów
dziś aż się popłakałam, bo mam gorszy dzień, i wygarnęłam mu, a on na to, że przecież siedzę w domu to mam obowiązek
Noszzzz kurde, tak mi się przykro zrobiło
Wiem, że sama jestem sobie winna, bo go tak nauczyłam… ehh

Cytat:
Kiedy planujecie jakieś pierwsze zakupy dla maluszków ?
Ja po połówkowym.
ja już oglądałam łóżeczka, wózki, przewijaki ale na razie nic nie kupuje, bo chcemy kupić mieszkanie a w obecnym nie miałabym miejsca żeby to wszystko trzymać...

Cytat:
Halo Sierpniowe mamusie
witaj! napisz coś o sobie

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 18:57   #3128
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
znowu mnie wywala!!!

kurde to głupie ale ja Wam chyba zazdroszczę tych dolegliwości, mdłości, wymiotów, itp.idt.
ja tylko na początku miałam mdłości, bez wymiotów, bóle głowy i bywałam śpiąca
niby jestem na zwolnieniu ale ciągle na pełnych obrotach, to zakupy zrobić, to śniadanie, obiad i kolację żeby mąż był najedzony, pozmywać, posprzątać itd.
nie narzekałam, tylko robiłam, nie miałabym sumienia żeby przeleżeć w łóżku cały dzień, i mąż mnie w niczym nie wyręczał, pewnie dlatego, że nie dawałam mu do tego powodów
dziś aż się popłakałam, bo mam gorszy dzień, i wygarnęłam mu, a on na to, że przecież siedzę w domu to mam obowiązek
Noszzzz kurde, tak mi się przykro zrobiło
Wiem, że sama jestem sobie winna, bo go tak nauczyłam… ehh

o kurde! jak on Ci tak mógł powiedzieć? Ty w ciąży masz odpoczywać a nie charować w domu by obsłużyć JAśnie PAna... a tak radzę , oducz go tego jak dasz radę. Po porodzie jest mniej czasu i jeszcze mniej sił, a jak mąż bęzie nauczony obsługiwania to będzie Ci to wypominał, bo przecież będziesz "tylko" siedzieć cały czas z dzieckiem w domu
ale to tylko moja rada bo po porodzie w związku się jednak wiele zmienia.. moim zdaniem, na początku na gorsze..

a Wy doświadczone mamusie,jak tam u Was w związkach/małżeństwach po ur dziecka?
sielanka i lepiej? czy w drugą stronę?

ciekawa jestem Waszych dośw.
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 19:08   #3129
CalineczkaO
Przyczajenie

Halo dziewczyny
Jestem najstarsza tutaj wiekiem przyszła mamą
Mam 37 lat i dosyc dlugo z mężem staraliśmy sie o dzidziusia,aż praktycznie zrezygnowaliśmy i tutaj taka niespodzianka i juz 11tc
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze 28 stycznia mam badania prenatalne i wtedy zobaczymy czy nadal bede taka szczęśliwa jak dotąd

Edytowane przez CalineczkaO
Czas edycji: 2015-01-21 o 19:14
CalineczkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 19:19   #3130
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Halo dziewczyny
Mam 37 lat i dosyc dlugo z mężem staraliśmy sie o dzidziusia,aż praktycznie zrezygnowaliśmy i tutaj taka niespodzianka i juz 11tc
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze 28 stycznia mam badania prenatalne i wtedy zobaczymy czy nadal bede taka szczęśliwa jak dotąd
witaj

i 3mam kciuki za prenatalne
ale fajną macie niespodziankę To Wasze pierwsze Dzieciątko?

Stary 2015-01-21, 19:22   #3131
Jess922
Zakorzenienie

Cześć,
ale naskrobałyście od wczoraj

Cytat:
Napisane przez candy02 Pokaż wiadomość
Witajcie �� gratuluje udanych wizyt �� Ja tez juz po pierwszych prenatalnych. Dzidzia ma 62mm, ładnie przywitała się z rodzicami. Rozwija się prawidłowo ��
Z usg wyszło, że jest starsza o jeden dzień, tp 31.07.
Gratulacje kolejnego dużego człowieczka

Cytat:
Napisane przez Pia Gizela Pokaż wiadomość
Dzięki za przyjęcie

Jestem w 12 tc. termin mam na 06.08
Na początku ciąży szok wielki - ja byłam święcie przekonana, że choroba mnie rozkłada i poranne mdłości są wynikiem wczesnego wstawania zrobiłam beta hcg (3 testy negatywne mi wyszły) i jednak ciąża. Po pierwszym szoku - wielka radość
Na szczęście dolegliwości mnie opuszczają. A tak to pełen repertuar - poranne mdłości, rozdrażnienie, spałam całymi dniami i najgorsze, czyli roztargnienie. Też tak macie/miałyście? Ja nie byłam w stanie wybrać kukurydzy i prawie płakałam w sklepie Czasami dopadają mnie wahania nastrojów i popłaczę sobie - nad rybą ostatnio. Niekiedy czuję się jak wariatka

Badania na szczęście wychodzą okej, mam lekką anemię i pilnuję diety. USG mam wyznaczone na 06.02 dopiero. Po cichu liczę na dziewczynkę

Dziewczyny, a Wy czynne zawodowo jesteście czy na zwolnieniu? Chodzicie na jakieś zajęcia dla ciężarnych?
Ja jestem na L4, i o ile wcześniej było to jak zbawienie tak teraz, gdy wracają mi siły i chęci do życia - zaczyna mnie powoli nosić
Witaj
Ja jestem na zwolnieniu lekarskim i ogarniam studia ;D

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
A ja sie pochwale dzidziusiem moim, wczoraj nie miałam jakos czasu
Piękny

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Gratuluje wizyt.
Ja siedzę od wczoraj w domu nie dawałam rady w pracy. Wczoraj miałam mieć wizytę tyle na nią czekałam bo chciałam podejrzeć maleństwo sprawdzić czy wszystko ok i wziąść zwolnienie a wizyta odwołana bo lekarzowi coś wypadło. Jestem strasznie zła bo do pracy nie chodzę a zwolnienia nie mam a jutro na wizytę nie mam mnie kto zawieść a sama do samochodu teraz nie wsiadam bo mi tak się w głowie kręci. Mąż wczoraj wziął specjalnie wolne a jutro już nie może.

A jeszcze robiłam badania i wczoraj poszłam odebrać wyniki i się okazało że połowy nie ma. Zapłaciłam za wszystkie a połowy nie zlecili bo pielęgniarka nie spisała z drugiej strony skierowania
Dzisiaj kazały mi przyjść na pobranie ale nie dałam rady.

Nicole a Ty jak się czujesz? wracasz do pracy?

Piszecie o spodniach ciążowych ja tak schudłam że moje ukochane woski co były dla mnie obcisłe przed ciążą teraz są luźne. Wogóle wszystko zrobiło się za duże.
oo kurde, to współczuję, ja też bym się strasznie wkurzyła, tyle czekasz, a tu Ci odwołują może autobusem na tą wizytę, dasz radę?? Albo jakaś koleżanka ?

Cytat:
Jak ktoś chce kupić ciśnieniomierz to w tą sobotę tj 24.01 w Lidlu są po 59 zł .
Dostałam dzisiaj od dziadków, ale jakoś kiepsko mierzy, raz mam 150/80 a raz 120/80 w odstępie 5 min :P

Cytat:
Śliczny dzidziulek

Cytat:
Właśnie miałam napisać, że coś posty Ci dubluje

Piszecie o przelewaniu się w brzuchu, to mi już powoli przechodzi. Ostatnio czułam takie smyranie na dole brzucha, więc jeszcze troszkę i ruchy

A jak tam Wasze brzuszki, rosną ?
Mój jakoś przystopował.
Już czujesz smyranie?? Ale fajnie, ja jeszcze nic nie czuję. A brzuch już mam spory

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
ja też bym wstawiła zdjęcie swojej dzidzi ale wolałabym do klubu, tutaj to forum jest publiczne, dlatego czekam na zaproszenie
Dokładnie, mam tak samo

Cytat:
Halo Sierpniowe mamusie
Witaj To mamy ten sam termin.
Nie jesteś czasem w 12 tygodniu?? Kiedy miałaś OM?

Edytowane przez Jess922
Czas edycji: 2015-01-21 o 19:25
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 19:29   #3132
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
o kurde! jak on Ci tak mógł powiedzieć? Ty w ciąży masz odpoczywać a nie charować w domu by obsłużyć JAśnie PAna... a tak radzę , oducz go tego jak dasz radę. Po porodzie jest mniej czasu i jeszcze mniej sił, a jak mąż bęzie nauczony obsługiwania to będzie Ci to wypominał, bo przecież będziesz "tylko" siedzieć cały czas z dzieckiem w domu
ale to tylko moja rada bo po porodzie w związku się jednak wiele zmienia.. moim zdaniem, na początku na gorsze..

a Wy doświadczone mamusie,jak tam u Was w związkach/małżeństwach po ur dziecka?
sielanka i lepiej? czy w drugą stronę?

ciekawa jestem Waszych dośw.
Masz rację moja szfagierka ma takie przeboje ze swoim mężem, że książkę można napisać. Dla niego pilnowanie dwójki dzieci zrobienie dwudaniowego obiadu jakiś deser do tego i ogarniecie mieszkania to odpoczynek!!! I tylko on pracuje więc pieniądze są tylko JEGO.

Dobrze, że mój mąż widzi swoją wypłatę gdy ją dostaje i nie robi problemów, że większość ja wydam bo są nasze pieniądze. On uważa że to co w domu robię to też jest praca choć pieniędzy z tego nie ma. Szanujemy się. Nie wymaga ode mnie sniadan obiadów i.kolacji. Ma ręce i sam potrafi zrobić sobie.

Jak po urodzeniu? Ciężko, trzeba się nauczyć obsługiwać nowego człowieka i się nie zatracic. Nie być matką/ojcem swojego dziecka a żoną przyjaciółka i kochanką.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 19:29   #3133
CalineczkaO
Przyczajenie

Cytat:
witaj

i 3mam kciuki za prenatalne
ale fajną macie niespodziankę To Wasze pierwsze Dzieciątko?

DziekujeTak pierwsze i tak bardzo upragnioneJuz teraz sie przejmuje aby wszystko było dobrze ale sobie powtarzam ze teraz nic nie potrafie zrobic jak tylko czekac z pozytywnymi myślamiJeszcze tydzien do badań muszę być silna
Stary 2015-01-21, 19:31   #3134
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Halo dziewczyny
To kolejna, która ma 28 prenatalne będziemy się razem cieszyć
Stary 2015-01-21, 19:36   #3135
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
DziekujeTak pierwsze i tak bardzo upragnioneJuz teraz sie przejmuje aby wszystko było dobrze ale sobie powtarzam ze teraz nic nie potrafie zrobic jak tylko czekac z pozytywnymi myślamiJeszcze tydzien do badań muszę być silna
Już tuż tuż i będzie II trymestr, a co za tym idzie więcej luzu i spokoju o Dzidziusia

ja w pierwszej ciąży też chuchałam, dmuchałam strasznie się bałam czy będzie wszystko OK... czy znowu nie poronię, a okazało się że ciąża przebiegła bez jakichkoliwiek komplikacji
także tego również wszystkim życzę

i oczywiście 3mamy kciuki za kolejnego małego człowieczka na wątku
Stary 2015-01-21, 19:43   #3136
CalineczkaO
Przyczajenie

'Witaj To mamy ten sam termin.
Nie jesteś czasem w 12 tygodniu?? Kiedy miałaś OM?[/QUOTE]'

Tak z terminu ostatniej miesiączki wyszłoby 12 tc jednak z usg wyszło tydzień mniej ,gin wytłumaczył ,że ze wzgledu ze cykl miałam 31-dniowy
Dokladniej będę wiedziała za tydzien
Stary 2015-01-21, 19:58   #3137
MsLullaby
Zakorzenienie

Ale miałam ciężki dzień. Strasznie mnie bolą nogi i kręgosłup, nie mogę się doczekać aż wezmę kąpiel i się położę.. Tż jeszcze w pracy, a Bartek cały dzień tylko tata i tata

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 19:59   #3138
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ale wy du uuu zo piszecie ja dziś nie byłam pół dnia tu a tu ponad 5 stron hahha. No więc tak fotki śliczne tutaj któraś wystawiła. Tak moja szwagierka ma właśnie bliźniaki Elena i Marlena się nazywają lenki hehe w sumie są. No mi się podoba imię Emilia albo Nadia mój mąż chce Natalia ale mi się nie podoba o tyle będzie walka o to imię jeśli będzie dziewczę. Co do synka to jest ciężko czasem bardziej czasem mniej młody nie mówi ale zaczyna powoli dużo pokazuje kiwa głową. Problem się pojawia jak czegoś nie chce krzyk panika i wgl albo jak coś chce a ja mówię nie. To jest trzaskanie rzucanie się na ziemię itp na ulicy czasem ucieka jest taki nadpobudliwy ma logopede i fizjoterapie do tego w przedszkolu grupę integracyjna. Dostanie jeszcze terapię na autyzm niedługo ogólnie no nie jest źle ale dobrze też nie . Dajemy rade mamy nadzieję że rodzeństwo poprawi sprawę.
Stary 2015-01-21, 20:22   #3139
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Halo dziewczyny
Witamy
Trzymam kciuki za badania prenatalne w przyszlym tygodniu
Wszystko bedzie dobrze
Stary 2015-01-21, 20:44   #3140
beatrix28
Zadomowienie

calineczkaO witam!
ja mam lat 29. 30 skoncze jakis miesiac przed urodzeniem dziecka...
moniska139 no to dobrze sobie faceta wychowałas,u mnie tez byly problemy typu gosposia podpadl kilka razy i mu sie ukróciło..
Porod i pojawienie sie dziecka zmienia malzenstwo o 360stopni i to nie zawsze na lepsze,brak snu ,siedzenie z dzieckiem w domu..rozne akcje moga sie zdarzac,wzajemne obwinianie się ,obrazanie..
trzeba faceta nauczyc samodzielnosci zawczasu bo jak chce gosposi to niech zatrudni..

wogole mysle by w opiece nad dzieckiem facet bral taki sam udzial i pomagal a nie udawał ze spi ,nie ma,wstawac przewijac,ubierac kąpac, i robic mleko niech od arzu zna swoje przywileje a nie wyreczac sie zona ze ona to zrobi lepiej.to jest niestety czesta wymówka..
.moze to nie ebdzie na mistrzowskim poziomie,ale neich robi jak umie.. my kobiety tez caly dzien nie lezymy i zcekamy az laskawie dzidzia sie posiusia czy zachce sie jesc..
Ale stajemy sie przez to mistrzyniami w zarządzaniu czasem...

Edytowane przez beatrix28
Czas edycji: 2015-01-21 o 20:46
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 20:55   #3141
Mrsvintage
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny
Również chciałabym ,przyłączyć się do wątku
Mam 22 lata , tak więc zostanę młodą mamą ,mianowicie termin porodu mam na 15 sierpnia 2015r , dziś mija 11 tydzień
Mrsvintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:03   #3142
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mrsvintage Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Mam 22 lata , tak więc zostanę młodą mamą ,mianowicie termin porodu mam na 15 sierpnia 2015r , dziś mija 11 tydzień
Hej witamy. A to twoja 1 ciąża? Ja miałam 21 jak się marcelek urodził 😊
Stary 2015-01-21, 21:10   #3143
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
'Witaj To mamy ten sam termin.
Nie jesteś czasem w 12 tygodniu?? Kiedy miałaś OM?
'

Tak z terminu ostatniej miesiączki wyszłoby 12 tc jednak z usg wyszło tydzień mniej ,gin wytłumaczył ,że ze wzgledu ze cykl miałam 31-dniowy
Dokladniej będę wiedziała za tydzien[/QUOTE]

Aha, wszystko jasne

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ale wy du uuu zo piszecie ja dziś nie byłam pół dnia tu a tu ponad 5 stron hahha. No więc tak fotki śliczne tutaj któraś wystawiła. Tak moja szwagierka ma właśnie bliźniaki Elena i Marlena się nazywają lenki hehe w sumie są. No mi się podoba imię Emilia albo Nadia mój mąż chce Natalia ale mi się nie podoba o tyle będzie walka o to imię jeśli będzie dziewczę. Co do synka to jest ciężko czasem bardziej czasem mniej młody nie mówi ale zaczyna powoli dużo pokazuje kiwa głową. Problem się pojawia jak czegoś nie chce krzyk panika i wgl albo jak coś chce a ja mówię nie. To jest trzaskanie rzucanie się na ziemię itp na ulicy czasem ucieka jest taki nadpobudliwy ma logopede i fizjoterapie do tego w przedszkolu grupę integracyjna. Dostanie jeszcze terapię na autyzm niedługo ogólnie no nie jest źle ale dobrze też nie . Dajemy rade mamy nadzieję że rodzeństwo poprawi sprawę.
Podziwiam za to, że dajcie radę, wiadomo każdy by musiał, ale nie każdy się potrafi odnaleźć w takiej sytuacji. Duży szacunek

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Witaj
Jesteś moją rówieśnicą
Stary 2015-01-21, 21:12   #3144
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
'

Dokladniej będę wiedziała za tydzien
Aha, wszystko jasne

Podziwiam za to, że dajcie radę, wiadomo każdy by musiał, ale nie każdy się potrafi odnaleźć w takiej sytuacji. Duży szacunek

Witaj
Jesteś moją rówieśnicą [/QUOTE]
I moją hehe

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:31   #3145
CalineczkaO
Przyczajenie

Dzięki dziewczyny za mile słowa i kciuki
Stary 2015-01-21, 21:36   #3146
Mrsvintage
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Hej witamy. A to twoja 1 ciąża? Ja miałam 21 jak się marcelek urodził 😊
Pierwsza i to raczej taka "nieplanowana niespodzianka"ale już bardzo kochana cieszę się bardzo,że są dziewczyny w moim wieku
Mrsvintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:42   #3147
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza i to raczej taka "nieplanowana niespodzianka"ale już bardzo kochana cieszę się bardzo,że są dziewczyny w moim wieku
To tak jak u mnie 2 ciąża niespodzianka można powiedzieć chcieliśmy 2 dziecko ale niespodzianka ze teraz akurat wyszło hehe
Stary 2015-01-21, 21:44   #3148
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Halo dziewczyny
Hejo
Cytat:
Witam rówieśniczke u mnie też dzidziuś z niespodzianki

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
Stary 2015-01-21, 21:51   #3149
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Cześć NIESPODZIANKA

ale jak to mówią, nigdy nie ma idealnego czasu na dziecko
Stary 2015-01-21, 21:55   #3150
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
o te słowa to często słyszę jak mąż mojej siostry jej je wypowiada!
mają trójkę dzieci (dziewczynki, 5lat, 4lata i 1,5roku) nienawidzę go za to jak ją traktuje, mój mąż też tego nie znosi ale mówi, że się w czyjeś małżeństwo nie wtrąca

próbuję z mężem rozmawiać, tłumacze mu, proszę a on cały czas powtarza, że jak za 9 miesięcy przyjdzie czas i będzie dziecko to wtedy się zmieni
ciąża to nie choroba, tym bardziej u mnie, skoro nie mam prawie żadnych "dolegliwości" ... więc uważa, że nie ma potrzeby niczego zmieniać ...

Cytat:
Halo dziewczyny
witaj! na pewno wszystko będzie dobrze!

Cytat:
Cześć Dziewczyny
witamy!

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png

Edytowane przez 8katharina8
Czas edycji: 2015-01-21 o 22:48
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości