|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
chciałabym jakieś proste dżiny i z dziurami do trampek i na luza tylko, że ja wydrukuję sobie te -25% , zawsze coś w portfelu zostanie
|
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Na pierwszej wizycie nie założył mi, bo jeszcze nie miałam żadnych wyników itp. Mieliśmy teraz zakładać(są juz badania etc). Więc jedyne co mam to zaświadczenie o ciąży i USG, wyniki i to zabiore. Generalnie wezmę co mam. Koleś wydaje się ok, ostatnio u Niego byłam jak miałam kręcz szyji(nie życzę nikomu).
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#3183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to dla synka już nie miałam problemu. Teraz też musze poszukać jakiegoś dobrego sh i połazić za ciuszkami dla noworodków ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Nie jakieś mega rurki i z dziurami do trampek, ba nawet trampki do nich kupiłam w h&m ![]() Cytat:
|
|
#3184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się z nimi nie dzieje, poza tym, ze kolor trochę zblakł Jeansy w poprzedniej ciąży pożyczałam od koleżanki - chodziła w nich ona, jej siostra i ja, i jedyne co się stało, to odpruł się kawałek tego bawełnianego pasa - 3 minuty z igłą i po sprawie.Spodnie kosztują tyle co ich normalne spodnie, czyli tak 100-150 zł, ale często można się załapac na promocje, więc warto zajrzec. Cytat:
Cytat:
![]() Nie powinien zrobic |
|||
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Był fajny z dziecięcymi rzeczami ale zamknęli niestety
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny witam Was w 10 tc
podczytuje Was ciągle ale na tel nienawidzę odpisywać z ciuchów to wczoraj zaszalałam, ledwo się mieszczę w to co mam i zamówiłam na allegro 2 pary spodni długich z hm mama, jeansy i takie miętowe, spódnice z zary mama czy jakoś tak, 2 pary krótkich spodenek to juz przyszlościowo też z hm i zapłaciłam niecałe 200 zł także lubię to! no a co do zachwania tż po porodzie ojjj było ciężko, kłótnie i niedomówienia, choć przy młodym dużo robił, kąpanie, wstawanie i podawanie mi do cyca w nocy, przebieranie, ubieranie, sprzątanie itp
|
|
|
|
#3187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ceny sklepowe za takie małe ubranka są przerażające, ale na szczęście jeszcze przed nami wyprzedaże letnie więc może się coś okazyjnie kupi ![]() Hehe to teraz obowiązkowo muszę zajrzeć do hm ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
a woskowane mają ciążowe ? ![]() nawet nie czuję jak rymuję
Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-01-22 o 12:42 |
|||
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę ogarnąć chałupę.... miłego dnia |
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez biore sie za prasowanie, gotowanie itd
![]() Milego dnia Dziewczyny
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-22 o 12:57 Powód: Blad |
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Woskowane czarne też były, bo nawet je przymierzałam . Takie jak wkleiła kasperka
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3193 | ||||
|
Rozeznanie
|
Spakowane
![]() Od rana zapierniczam jak mrówka .. Została jeszcze tylko kuchnia , TŻet własnie to co już jest znosi na mieszkanie, na szczęście to blok obok ![]() Jutro jeszcze meble łóżka i po wszystkim ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, teraz jak sie przeprowadziłam nie mam gdzie kupować Cytat:
. Ja brzuch miałam bardzo mały pod koniec więc mi ten pas ich nie trzymał wystarczająco dobrze i mi z tyłka leciały . Teraz sie może bardzije przydadza bo brzuch będzie na pewno wiekszy . Chociaż wątpię bo jak juz bedzi duzy to sie na leginsy przerzucę bo będą upały ![]() Kasperka mega te spodnie
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
Miała byś zupa albo ryba pieczona a będą kotleciki w wersji healthy - zamiast bułki tartej zrobię w otrębach
Muszę dokończyć pindrację i jadę do sklepu. Póki co szerokim łukiem omijam sklepy odzieżowe - do wypłaty Dziewczyny, ile jecie posiłków? |
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak ładnie, wyszczuplały.
Tylko ja wybrałam jeansy, bo te były bardziej na luzie, a ja wolę taki styl. Cytat:
To dziś nocleg w nowym mieszkaniu czy jeszcze w starym ? Cytat:
![]() Nie mam określonej ilości posiłków, jem kiedy mam ochotę. Dużo podjadam w między czasie typu jabłko, kiwi, wafelek. Zazwyczaj nie jem kolacji.
|
|
#3196 | |
|
Rozeznanie
|
Główne 2 bo kolacji nie jadam
Ale miedzy tymi głównymi podjadam oj podjadam wczoraj miałam zachciewajkę na snaki orzechowe , te kulki takie . Całą pakę przed obiadem wtrąbiłam ![]() Cytat:
![]() A nocleg jeszcze na starym dzisiaj bo jutro łóżka dopiero przenosimy
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocham Fejsa |
||
|
|
|
#3198 |
|
Zadomowienie
|
U mnie niestety różnie z tym apetytem. Chociaż zastanawiam się, czy nie jest to spowodowane tym, że nie mam pod nosem sklepu tylko muszę odpalać bruma i jechać do marketu
muszę chłopa w weekend wyciągnąć na duże zakupy spożywcze bo samej mi ciężko (i przytargać, i się skoncentrować). Serio, zakupy na 2 dni to szczyt moich możliwości intelektualnych ![]() A jeszcze zapytać muszę - o skórę jak dbacie? Ja mam oliwkę p. rozstępom rossmanowską ale nie wiem czy to dobry wybór? kiedyś ją stosowałam na włosy
|
|
|
|
#3199 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie smaruje , w pierwszej ciazy smarowalam jak mi sie przypomnialo a i tak rozstepow nie mialam , teraz po cichu tez na to licze
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- http://www.pharmaceris.pl/pl/pielegn...y-foliacti/234 Tym smaorwałam ale wkurzała mnie konsystencja , zdecydowanie wolałabym bardziej balsam
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopóki pamiętałam i smarowałam pół rozstępu nie było... niestety po porodzie sobie odpuściłam i mam "piękne" na udach i biodrach
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uzywam rossmanowskiej oliwki i lotionu z serii dla mam . Skladem powalaja inne kosmetyki tego typu... Wklejalysmy juz jakis czas temu link tutaj , wklejam jeszcze raz ![]() http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html?m=1 Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-22 o 14:06 Powód: Blad |
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie obawiasz się? ![]() ja oliwke rossmanowska tez stosuje i na włosy i na brzuszek.. ![]() vea7 a to pilnie Ci potrzebne te ciuchy...? ja zaczelam ubierac od polowy 4mca..jzu odlozylam kilka obecnie i wczesniej noszonych spodni bo wiem ze wiosną na 100% juz w nie nie wejde i nie ebda mi zalegały..moje ciazowe to nie wiem na ile sie przydadza bo o ile w zeszlej ciazy zakaldalam jzu w marcu to ogolnie byly ze sztruksu,bciele i guma kiespko tzrymała ,spodnie spadały chyba tez bede musiala cos kupić.. z bluzkami luz mam wiele z 1 ciazy zawsze cos wybiore czy tuniki ale ze spodniami to ja zawsze bylam biedna... rurki uwielbiam, no ale juz nie w tym stanie.. niespodziewajka25 ja tez odwiedze lumpka ale u nas raptem 1 został ...a ja msuze przymierzyc nie moge kupowac ciuchów po rozmiarze w sklepie internetowym bo nic by pewnie nie pasowało..kazdy ma inna numeracje praktycznie.. w sumie moglabym napisac do mojej kolezanki ktora rodzila w sierpniu 2014 bo ona pierwotnie tez nosila r,40..tj ja.. a ja zrobilam obiad,zakupy tez nie na wiecej niz 2 dni.,dalam synkowi zadania,jakies szlaczki,kolorowanki..
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bluzek czy swetrów nie potrzebuję - zresztą takich typowo ciążowych nie miałam - ale spodnie owszem. Zwykłe zaczynają mnie cisnąc i po prostu mi niewygodnie w nich
|
|
|
|
|
#3204 | |||
|
Zakorzenienie
|
też się nie mogę napatrzeć
pokazałam wczoraj teściowej, patrzy patrzy i mówi, że nic nie widzi więc jej junior powiedział, że ślepa jest bo tam taaaaaka wielka głowa jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3205 |
|
Przyczajenie
|
hej. witam wszystkie sierpniowe mamusie.
Czy można do was jeszcze dołączyć? Mam 31 lat 10 letniego syna i 8 letnią córeczkę i termin na 08.08.2015 Chyba jako jedyna tutaj czekam na 3 szczęście ![]() Prenatalne mam 28 stycznia i już się nie mogę doczekać pozdrawiam |
|
|
|
#3206 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ w ciąży nosił mnie na rękach a po ciąży mnie i juniora oczywiście, że nam się kłótnie zdarzają bo nie ma małżeństw idealnych ale BARDZO rzadko ![]() Cytat:
![]() ja miałam 20 lat jak rodziłam juniora uważam, że jeśli z TŻ potrafi sobie człowiek życie ułożyć to i wszystko inne się uda. najgorzej jak między dwoma osobami miłości nie ma... ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
juniora rodziłam we wrześniu 2009 roku ![]() ja ostatnio się obkupiłam w 3 pary jeansów z h&m mama, każda para za 99zł. do tego jeszcze jakieś wdzianka pobrałam. aaaa... i w c&a dorwałam spódniczkę ciążową przecenioną ze 109zł na 59zł ![]() ja już obkupiona jestem, na lato mam jakieś tam sukienki z szafy i już ![]() Cytat:
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8katharina8 , vea7 , Olenka_24 , Mravka - zaproszenia poleciały ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- no ja też tak uważam, żadnych serów pleśniowych
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Zadomowienie
|
roxana - dziękuję
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

chciałabym jakieś proste dżiny i z dziurami do trampek i na luza
tylko, że ja wydrukuję sobie te -25% , zawsze coś w portfelu zostanie 

. Na pierwszej wizycie nie założył mi, bo jeszcze nie miałam żadnych wyników itp. Mieliśmy teraz zakładać(są juz badania etc). Więc jedyne co mam to zaświadczenie o ciąży i USG, wyniki i to zabiore. Generalnie wezmę co mam. Koleś wydaje się ok, ostatnio u Niego byłam jak miałam kręcz szyji(nie życzę nikomu).
Nic się z nimi nie dzieje, poza tym, ze kolor trochę zblakł

, TŻet własnie to co już jest znosi na mieszkanie, na szczęście to blok obok 

klask i: