Mamusie Majowe 2015! Cz. 5 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-22, 13:47   #841
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość

młody szaleje w brzuchu a ja mam wrazenie ze mi skóra pęknie zaraz
no ja myślałam w nocy ze mi K. przez brzuch wyskoczy...nie wiem co go opętało chyba za duzo sie wczoraj naoglądałam filmu o dziecku diabła czy coś

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
hejka
pewnie chce pokazać mamusi jak ją kocha

uffff posegregowane i zaczynam prać

stop z zakupami
o to, to do następnej wypłaty musze sie wstrzymac, bo puszcze nas z torbami a musze prąd jeszcze zapłacić A jak prądu nie bedzie, to nie będzie wizażu...chociaż to byłby sposób na nie kupowanie bo przecież nie miałby kto mnie szczuć i nie miałąbym dostepu do sklepów online
Stary 2015-01-22, 13:50   #842
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Czeeść
Wstałam dziś szybciej, zeby was nadrobić
Przeleciałam was na szybko i już widze, że z wielocytowaniem sie niepolubie, bo połowy mi nie zacytowało

Mimi, straszne współczuje...angina to najgorsze co mnie do tej pory spotkało...i bez ciąży miałam angine ropna to myślałam, ze mnie udusi...nocami nie spałam, bo łykać śliny nie mogłam i spluuwałam do miski o jedzeniu wgl nie wspomnę... lec kochana do lekarza zeby sie nie doprowadzić do takiego stanu. Tak jak dziewczyny radza nagnij prawde powiedz, ze w nocy walczyłaś z temperatura moze dostaniesz antybiotyk........
Tienshan, zeby wirus szybko minął

Bez pytania kolega kiedys wystartował do mnie z łapami
O ile kobiete bym zniosła to faceta wrrrr

Kasiu kochana odpoczywaj

ja mam 1 karton używek i 1 nówek ale nówki w wiekszoszci sa upolowane na wyprzedażach

OMG niech ona nie bedzie taka bułka przez bibułkę, bo jak to mówi moja babcia kiedys jej sie do tyłka wody naleje to zobaczymy jak bedzie chodzić w potocznym tłumaczeniu, kiedyś sie pieniążki ukróca nie daj boże i co wtedy bedzie (oczywiscie nie życze jej tego)
U mnie szmateksów nie ma, a sama bym chętnie przeryła je jak kret w poszukiwaniu używek dla synka
a najlepsze jest to, że ona groszem nie śmierdzi.. nigdy nie pracowała, utrzymuje ją moj szwagier, o każdy grosz musi się prosić (rozstali się na chwilę przed jej ciążą, ale wrócili do siebie)..a wymagania ma jakby kokosy miała..

jadę Mężowi zawieść obiad, będę dobrą żonką

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 13:52   #843
201606011622
Konto usunięte

a ja będę dobrą żonką [ az mi jakos tak dziwnie to mówić po tej ostatniej akcji, może kiedys oficjalnie się tak nazwę ] i moze zrobię dziś dobre żarełko na wieczór
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 13:55   #844
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze będzie. początki zawsze trudne są. dasz radę
No ciezko.jest ciezko
Cytat:
a ja będę dobrą żonką [ az mi jakos tak dziwnie to mówić po tej ostatniej akcji, może kiedys oficjalnie się tak nazwę ala: ] i moze zrobię dziś dobre żarełko na wieczór
Ola a umknelo.mi wiadomk juz kiedy slub jednak bedzie?
Dziewczyny znalazlam na olx wozek jedo uzywany tylko jest w wwiekszosci szary i ma troche pomaranczowego i takiego chyba bezowego koloru myslicie ze pasuje dla dziewczyny ?

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 13:56   #845
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
no ja myślałam w nocy ze mi K. przez brzuch wyskoczy...nie wiem co go opętało chyba za duzo sie wczoraj naoglądałam filmu o dziecku diabła czy coś

o to, to do następnej wypłaty musze sie wstrzymac, bo puszcze nas z torbami a musze prąd jeszcze zapłacić A jak prądu nie bedzie, to nie będzie wizażu...chociaż to byłby sposób na nie kupowanie bo przecież nie miałby kto mnie szczuć i nie miałąbym dostepu do sklepów online

hahaha z tym prądem to dobry patent

ja dziś mam resztkę zupy pieczarkowej i zrobię domowe zapiekanki mniaaaaaaaaaaam

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 14:01   #846
LuckyLove
Zadomowienie

Wpadłam ziorknąć co tu śkrobiecie a tu już tyle od rana nadrabiania.

Nie przemęczam się dziś zbytnio , zrobiłam na obiad zupę pieczarkową i łazanki , odpocznę chwilę i zabiorę się za sprzątanie, w między czasie zdazyłam zajść babci do lekarza po recepte i na cmentarz do dziadka także czas leci
Stary 2015-01-22, 14:02   #847
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
No ciezko.jest ciezko

Ola a umknelo.mi wiadomk juz kiedy slub jednak bedzie?
Dziewczyny znalazlam na olx wozek jedo uzywany tylko jest w wwiekszosci szary i ma troche pomaranczowego i takiego chyba bezowego koloru myslicie ze pasuje dla dziewczyny ?
jak na razie to nic nie wiadomo, musze odetchnąć trochę od tej ostatniej afery
Stary 2015-01-22, 14:03   #848
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Wpadłam ziorknąć co tu śkrobiecie a tu już tyle od rana nadrabiania. :

Nie przemęczam się dziś zbytnio , zrobiłam na obiad zupę pieczarkową i łazanki , odpocznę chwilę i zabiorę się za sprzątanie, w między czasie zdazyłam zajść babci do lekarza po recepte i na cmentarz do dziadka także czas leci
Fuuu pieczarkowaale ja to zawsze wybrzydzalam na pieczarki oprocz takich w sloiczku na poxzatku ciazy.
Tez dzis bylam u jednego dziadka na cmenatarzu a do drugiego dziadka i do taty mojego a dziadka malutkiej ide na cmentarz po obiedzie

Cytat:

ja dziś mam resztkę zupy pieczarkowej i zrobię domowe zapiekanki mniaaaaaaaaaaam
Zapiekanek bym zjadla

Stary 2015-01-22, 14:05   #849
201606011622
Konto usunięte

ja tez pieczarek nie lubię, na pizzy tez nienawidze, zawsze bierzemy bez
z zupy tez wybieram, bo tz to akurat lubi taką .
Stary 2015-01-22, 14:05   #850
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
jak na razie to nic nie wiadomo, musze odetchnąć trochę od tej ostatniej afery
My tez nie planujemy mial byc slub w listopadzie zeszlegi roku no ale w sierpniu tata mi zmarl i stwoerdzilismy ze jak juz to slubw 2016 zeby z mala ktos mogl spokojnie zostac

Stary 2015-01-22, 14:09   #851
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
My tez nie planujemy mial byc slub w listopadzie zeszlegi roku no ale w sierpniu tata mi zmarl i stwoerdzilismy ze jak juz to slubw 2016 zeby z mala ktos mogl spokojnie zostac
rozumiem.
mnie trochę ta afera zniechęciła.
no ale w tym roku to juz na pewno weźmiemy, tylko juz raczej myślę bliżej lata.
i wtedy bd mnie gówno obchodziło kto moze przyjsc a kto nie.
to nasz dzien, drugi raz nikt mi tego nie zepsuje...

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

ooo jest na ipli nowy odcinek pierwszej miłości

lecem oglądać
Stary 2015-01-22, 14:10   #852
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Hejjj od dwoch dni probuje nadrobic was i nie moge.
Walcze z moim cukrem i kiepsko mi idzie zdolowana troche jestem przez to...;(
ważne, że walczysz. Niektóre kobiety w ciąży nic nie robią ze swoją cukrzycą, jakby nie były świadome, że to zagraża dziecku i sobie też robią "kuku". Mam nadzieję, że dasz radę- trzymam kciuki

W ogóle czytam wypowiedzi różnych ludzi w internecie na temat L4 kobiet w ciąży i nie wierzę własnym oczom...Jacy niektórzy potrafią być wredni, ale to chyba w Polsce się tylko tak dzieje...Nawet laski piszą, że ciężarne na L4 to symulantki i tylko wyłudzają zasiłki. że wszystkie są obłożnie chore w ciąży a ciąża to nie choroba tylko "stan fizjologiczny".
Jakbym mogła pracować to bym wolała swoją wypłatę a nie ten żenujący zasiłek z ZUS-u. Tylko jakos po pierwszym poronieniu mi i mojemu lekarzowi nawet przez myśl nie przeszło, żebym nie szła na L4. I tak pociągnęłam 2 miesiące w pracy. I miałam takiego stracha, bo do 3 miesiąca plamiłam i bez wizyt w szpitalu też się nie obyło. Ludzie chyba nie wiedzą, że różne rzeczy moga się stać na każdym etapie ciąży. Teraz czuje się ok i bardzo się z tego powodu cieszę, ale nie wyobrażam sobie wrócić do moich niepełnosprawnych dzieci i je dźwigać, podtrzymywać, uczyć je chodzić. 80% mojej pracy to prace siłowe i nigdy bym sobie nie wybaczyła jakbym przez ''widzimisię'' ZUS-u i społeczeństwa musiała wrócić do pracy i straciła dziecko. Wiem, że sa kobiety, które pracuja do końca i chwała im za toOby jak najwięcej ciąż przebiegało pomyślnie.

Ech... musiałam tak się pożalić- już mi lepiej
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 14:11   #853
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cześć!
współczuję wszystkim chorym mnie też coś bierze... pokarało mnie za wczorajsze lody
Dziś znów zrobiłam napad na wyprzedażowego tkmaxa, oczywiście nie mogłam oprzeć się cenom (kombinezon za 19zł... po co mi teraz kombinezon? ale w grudniu Mała będzie miała ok. 7 m-cy to się chyba nada) no ale z cenami rzędu 4zł się nie dyskutuje
Ja na razie wszystko kupuję na wyprzedażach - wychodzę z założenia, że na razie kupuję co jest (czyli jest tanie i na pewno kiedyś potrzebne), a potem będę się zastanawiać, czego mi brakuje. I wylicytowałam 14 używek z allegro, ale jeszcze nie dotarły. Poza tym w cenie regularniej to chyba tylko jedne niedrapki kupiłam, za 3,80 I zauważyłam, ze ceny w smyku stacjonarnym wyprzedażowe są w większości mniejsze, niż w sklepie internetowym, ale nie wszystko, i zamówiłam jeszcze 3 rampersy na lato

Co do wagi to ja w ostatnim tygodniu przytyłam ponad kilogram, i też zwątpiłam... wcześniej moja waga rosła dość spokojnie - najpierw schudłam 3 kg przez rzygi i wstręt do jedzenia, a potem przytyłam 4,5. A teraz to jakaś masakra. Niby dziecko rośnie już 170-200g/tydzień, do tego wód prawie tyle samo przyrasta, macica też teraz szybko rośnie. Ale na wadze człowiek staje ze strachem.
A swoją droga "norma" w ciąży to ok 12kg, wiec jeszcze trochę zapasu dziewczyny mamy. Tylko też mam wrażenie, że skóra to na mnie pęknie.
Więc musimy przetrwać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015-01-22 13.57.24.jpg (131,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2015-01-22 13.57.00.jpg (131,3 KB, 22 załadowań)
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 14:11   #854
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
ja podchodzę do sprawy tak, że genetyczne w 14 tyg i połówkowe można wydać te 200 coś zł , i tam mi włączała 3d i fotki robiła (chociaż na połówkowym nie chciał się pokazać), ale na samo 3d/4d raczej nie będę szła bo wole te kilka stów dołożyć do wyprawki a nic się nie dowiem więcej tylko fotki będę mieć, o ile! bo mój synuś wczoraj na zwykłym usg i tak zasłanial buźkę, dla mnie ważne były dwa genetyczne, wszystko ok więc jestem spokojna, a fotek będzie miał od cholery jak się urodzi
Dokładnie.
Stary 2015-01-22, 14:15   #855
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
wy mi narobiłyście ochoty na te ciuszki i zaraz wybieram się do tesco
Daj znać czy było coś ciekawego, to też się wybiorę

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość

To tak jak u mnie, waham się okropnie - a zdanie zmieniam mniej więcej raz na 5 minut A też tak sobie myślę, że jak już zapłacę te 250 zł, to lekarz się przyłoży i postara żeby było coś widać, usg przecież chwilę trwa, pewnie ładnie też opowie co i jak widać... ehh ciężka decyzja
Gdybym miała iśc po to żeby tylko synka poogladać w 3d/4d to bym nie poszla ale że przy okazji wykonywane były szczegółowe badania to nie żaluję. Nasz też się zakrywal ale czekalismy do tej pory aż odsłoni buźkę i będzie można zrobić fotkę , a tak w między czasie to lekarz sprawdzał jak się rozwija. Na takie genetyczne warto było iśc, ale tak tylko żeby pooglądać po prostu to już moim zdaniem lepiej za te 250zł kupić coś dziecku.
Cytat:
Napisane przez mzgz Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Częstuje chrustem (faworkami) do kawy...w 2 dni zjadłam cała wielką miskę....ale nie mam wyrzutów sumienia
dawaj ! Zrobilabym też ale ciemnogród jestem i nie umiem takich rarytasów przygotować :P nie mam przepisu O! Otwarłam okno, poslij po drucie kilka

Cytat:
bella to wgl jakos się lipna wydaje..
nawet teraz chyba w rossmanie są te podkłady bella na promocji :/
Ej nie mów, bo ja dostałam od szwagierki 3 paczki takich czerwonych z bella bo jej zostały więc w takim razie nie będę kupować ....
Stary 2015-01-22, 14:16   #856
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
ważne, że walczysz. Niektóre kobiety w ciąży nic nie robią ze swoją cukrzycą, jakby nie były świadome, że to zagraża dziecku i sobie też robią "kuku". Mam nadzieję, że dasz radę- trzymam kciuki

W ogóle czytam wypowiedzi różnych ludzi w internecie na temat L4 kobiet w ciąży i nie wierzę własnym oczom...Jacy niektórzy potrafią być wredni, ale to chyba w Polsce się tylko tak dzieje...Nawet laski piszą, że ciężarne na L4 to symulantki i tylko wyłudzają zasiłki. że wszystkie są obłożnie chore w ciąży a ciąża to nie choroba tylko "stan fizjologiczny".
Jakbym mogła pracować to bym wolała swoją wypłatę a nie ten żenujący zasiłek z ZUS-u. Tylko jakos po pierwszym poronieniu mi i mojemu lekarzowi nawet przez myśl nie przeszło, żebym nie szła na L4. I tak pociągnęłam 2 miesiące w pracy. I miałam takiego stracha, bo do 3 miesiąca plamiłam i bez wizyt w szpitalu też się nie obyło. Ludzie chyba nie wiedzą, że różne rzeczy moga się stać na każdym etapie ciąży. Teraz czuje się ok i bardzo się z tego powodu cieszę, ale nie wyobrażam sobie wrócić do moich niepełnosprawnych dzieci i je dźwigać, podtrzymywać, uczyć je chodzić. 80% mojej pracy to prace siłowe i nigdy bym sobie nie wybaczyła jakbym przez ''widzimisię'' ZUS-u i społeczeństwa musiała wrócić do pracy i straciła dziecko. Wiem, że sa kobiety, które pracuja do końca i chwała im za toOby jak najwięcej ciąż przebiegało pomyślnie.

Ech... musiałam tak się pożalić- już mi lepiej
Dokładnie ja też bym wolała chodzić do pracy (którą lubię, i której mi będzie brakowało przez kolejny ponad rok)...
W ogóle jest takie pojęcie wśród ludzi, że zawsze dwie kreski to oznacza ciażę i wszystko sie super skończy. "Gratulacje kupuj wózek" tralala. Gówno prawda. Nie mają pojęcia, ile tak naprawdę kosztuje zdrowia i nerwów i ile potrzeba szczęścia w życiu, żeby urodzić zdrowego maluszka. I żeby sie nic nie zepsuło. Lubią się pastwić czyimś nieszczęściem, oglądać te reportaże, i nie dociera do nich, że to jest naprawdę dramat, jeśli nie może się urodzić zdrowego dziecka.
Stary 2015-01-22, 14:16   #857
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Co do wagi to ja w ostatnim tygodniu przytyłam ponad kilogram, i też zwątpiłam... wcześniej moja waga rosła dość spokojnie - najpierw schudłam 3 kg przez rzygi i wstręt do jedzenia, a potem przytyłam 4,5. A teraz to jakaś masakra. Niby dziecko rośnie już 170-200g/tydzień, do tego wód prawie tyle samo przyrasta, macica też teraz szybko rośnie. Ale na wadze człowiek staje ze strachem.
A swoją droga "norma" w ciąży to ok 12kg, wiec jeszcze trochę zapasu dziewczyny mamy. Tylko też mam wrażenie, że skóra to na mnie pęknie.
Więc musimy przetrwać
e tam norma- 12 kg to tyją patyczaki w ciąży ja wiem, że będę miała więcej
Stary 2015-01-22, 14:19   #858
Izuniaa89
Zakorzenienie

Hej. Ja was regularnie czytam ale się wbic nie mogę. ..
Stary 2015-01-22, 14:20   #859
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Hej. Ja was regularnie czytam ale się wbic nie mogę. ..
No ale w końcu się udało wbić
Zjadłam czekoladkę z alkoholem Nie wiedziałam ,że tam jest alkohol...
Stary 2015-01-22, 14:22   #860
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Fuuu pieczarkowaale ja to zawsze wybrzydzalam na pieczarki oprocz takich w sloiczku na poxzatku ciazy.
Tez dzis bylam u jednego dziadka na cmenatarzu a do drugiego dziadka i do taty mojego a dziadka malutkiej ide na cmentarz po obiedzie
aaa przesadzasz ja lubię pieczarki ale grzybów z lasu już nie blee
u nas wszyscy pieczarkową lubią więc luzik, no to może łazanki ? Częstuj się

Ja mam żyjących 2 babcie i 1 dziadka a ten mój najulubieńszy niestety zmarł 12lat temu (...)
Stary 2015-01-22, 14:23   #861
karol_ak
Raczkowanie

mykofenolan piękności kupiłaś
gdzie jezdzisz do tkmaxa, do czeladzi m1??
karol_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 14:26   #862
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karol_ak Pokaż wiadomość
mykofenolan piękności kupiłaś
gdzie jezdzisz do tkmaxa, do czeladzi m1??
najczęściej tak, ale często odwiedzamy znajomych w krakowie, częstochowie albo bielsku, i tam też zaliczamy tk dzisiejsze są z czeladzi, poprzednie z cze-wy.
taaaa, jesteśmy nieco uzależnieni.

ale te ceny.... 3 śliniaki na ramie za 4 zł?
Stary 2015-01-22, 14:27   #863
201606011622
Konto usunięte

Lucky noo takie czerwone.
Weron to ze tak pietnuja kobiety w ciazy na l4 wywodzi sie własnie z tego ze ludzie nie znają sie, mysla ze ciaza to tylko rosnący brzuch. nie wiedza jakie sa konsekwencje nie oszczędzania się, jakie mamy dolegliwości, które nie są uciazliwe tylko dla nas ale niekiedy zagrazają zdrowiu i zyciu naszych maluszków.. takze wkurza to, ze gadaja nie znajac wszystkich zagrozen.
Stary 2015-01-22, 14:42   #864
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
a najlepsze jest to, że ona groszem nie śmierdzi.. nigdy nie pracowała, utrzymuje ją moj szwagier, o każdy grosz musi się prosić (rozstali się na chwilę przed jej ciążą, ale wrócili do siebie)..a wymagania ma jakby kokosy miała..

jadę Mężowi zawieść obiad, będę dobrą żonką
takie babsztyle jak Ona to mnie do białej gorączki doprowadzają

Cytat:
a ja będę dobrą żonką [ az mi jakos tak dziwnie to mówić po tej ostatniej akcji, może kiedys oficjalnie się tak nazwę ] i moze zrobię dziś dobre żarełko na wieczór
juz zazdroszcze waszym tŻ...ja mma lenia

Cytat:

Sama na niego przed chwilą wpadłam

Cytat:
Wpadłam ziorknąć co tu śkrobiecie a tu już tyle od rana nadrabiania.

ja tak samo, poza śniadaniem nic nie zrobiłam...

Cytat:
rozumiem.
mnie trochę ta afera zniechęciła.
no ale w tym roku to juz na pewno weźmiemy, tylko juz raczej myślę bliżej lata.
i wtedy bd mnie gówno obchodziło kto moze przyjsc a kto nie.
to nasz dzien, drugi raz nikt mi tego nie zepsuje...

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

ooo jest na ipli nowy odcinek pierwszej miłości

lecem oglądać
ja właśnie pacze powtórkę

Cytat:
Cześć!
współczuję wszystkim chorym mnie też coś bierze... pokarało mnie za wczorajsze lody
Dziś znów zrobiłam napad na wyprzedażowego tkmaxa, oczywiście nie mogłam oprzeć się cenom (kombinezon za 19zł... po co mi teraz kombinezon? ale w grudniu Mała będzie miała ok. 7 m-cy to się chyba nada) no ale z cenami rzędu 4zł się nie dyskutuje
Ja na razie wszystko kupuję na wyprzedażach - wychodzę z założenia, że na razie kupuję co jest (czyli jest tanie i na pewno kiedyś potrzebne), a potem będę się zastanawiać, czego mi brakuje. I wylicytowałam 14 używek z allegro, ale jeszcze nie dotarły. Poza tym w cenie regularniej to chyba tylko jedne niedrapki kupiłam, za 3,80 I zauważyłam, ze ceny w smyku stacjonarnym wyprzedażowe są w większości mniejsze, niż w sklepie internetowym, ale nie wszystko, i zamówiłam jeszcze 3 rampersy na lato

Więc musimy przetrwać
jak to dobrze, że nie mam wagi w domu

extra zakupy
Stary 2015-01-22, 14:56   #865
Emilia 25
404 Not Found

Przypaliłam domowe nuggetsy kurczakowe.
Stary 2015-01-22, 15:01   #866
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emilia 25 Pokaż wiadomość
przypaliłam domowe nuggetsy kurczakowe.
cionża.
Stary 2015-01-22, 15:01   #867
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:

Gdybym miała iśc po to żeby tylko synka poogladać w 3d/4d to bym nie poszla ale że przy okazji wykonywane były szczegółowe badania to nie żaluję. Nasz też się zakrywal ale czekalismy do tej pory aż odsłoni buźkę i będzie można zrobić fotkę , a tak w między czasie to lekarz sprawdzał jak się rozwija. Na takie genetyczne warto było iśc, ale tak tylko żeby pooglądać po prostu to już moim zdaniem lepiej za te 250zł kupić coś dziecku.
I dlatego tak bardzo się zastanawiam,bo to tylko pooglądania - z jednej strony bardzo chcę iść i zobaczyć a z drugiej - szkoda mi 250 zł bo za to można kupić już część rzeczy dla dziecka... ehhh

A co do l4 - ja jeszcze pracuje. Ale tak mnie plecy bolą, dziś to już wyjątkowo, że nie marzę o niczym innym jak o l4 i nikt mi nie powie że ciąża to nie choroba. Co prawda znoszę ją wyjątkowo dobrze, ale 8 godzin przed komputerem na moje możliwości to za dużo następna wizyta dopiero na początku marca i wtedy chciałabym zwolnienie, nie wiem jak wysiedzę do tego czasu.
a ci co tak gadają niech sobie dorzucą kilka kilogramów na brzuchu tak na stałe i niech śpią z tym, zakładają buty,ubierają się i siedzą przed komputerem i chodzą po schodach i zobaczymy kto pierwszy będzie krzyczał za zwolnieniem.
Stary 2015-01-22, 15:05   #868
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Przypaliłam domowe nuggetsy kurczakowe.

Mamusie lutowe już maja dwa cc za sobą i szykuje się trzecie Troszke je dzisiaj poczytałam
Stary 2015-01-22, 15:06   #869
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
cionża.
Na pewno cionża. Bo przecież nie moje umiejętności kulinarne.
Stary 2015-01-22, 15:06   #870
weron1
Rozeznanie

Sorry 2 sn i 1 cc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości