Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-26, 07:39   #4501
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witaski.
Ja od 6:00 też nie śpię ponieważ zawiozłam męża na busa pracowniczego a teraz szykuję śniadanko.
Pavlinecka kup sobie na gardło Hascosept Forte i tabletki Isla a na katar no cóż ...inhalacje z soli fizjologicznej z dodatkiem Amolu. Ja jestem ekspertem od chorowania i już przerobiłam wszystkie dozwolone leki w ciąży z moją internistką.

Pozdrawiam
Malinka
zapisałam dzięki! Tak mi się nie chce tam w kolejce stać, w poniedziałek to chyba najgorszy dzień tygodnia na lekarza. Dobrze, ze do gina opóźnienia to najwyżej 5 min

zrobiłam tosty z czosnkiem i herbate z miodem i cytryną, zawsze coś.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 07:42   #4502
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Helol ja tez nie śpię od dawna ale nie chciało mi się wstawać- już chyba muszę. Wczoraj byłam zdrowa a dziś mam zatkany nos i bardzo boli mnie gardło ;( na 10 mam do gina, muszę umyć głowę i się ogarnąć jakoś. Z ciekawostek - wczoraj była u mnie koleżanka (ps. Aga - to forum czytasz?;p) która ma termin pare dni przede mną i jak rozmawiałyśmy to nasze dzidzie zaczęły się ruszać! A to pora snu mojej królewny była- pewnie witała kawera myślicie ze w aptece dadzą mi coś na przeziębienie? Nie chce iść do lekarza bo dziś straszna kolejka będzie...
no prosze jakie swatanie przed narodzinami

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 07:47   #4503
madzixx88
Zakorzenienie

hej
ja już nie śpię, bo mąż zrobił zamieszanie w domu szukając swojego portfela, kluczy i dowodu rej a ja wszystko miałam u siebie w torbie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Madzix fajny kocyk ja w tym tygodniu już też chce podjąć decyzję co do dekoracji łozeczka zeby miec z głowy w końcu
A z tym zmęczeniem masakra - jeszcze w tamtym tygodniu ganiałam jakby nigdy nic a od piątku jakaś obolała jestem i zdyszana

Przed chwila zamówiłam zasłonki o takie tylko że krótsze
http://allegro.pl/colorstyle-zaslony...013345678.html
i jeszcze chcę ten żyrandol - tylko niedostepny teraz muszę do nich napisać
http://www.homebook.pl/produkty/5789...groszki-nowosc

A ciąża planowana już mi zegar tykał tak za trzecim cyklem nam wyszło

Dobrej nocy
mnie dekoracja łóżeczka też czeka, ale kolory mam przynajmniej już wybrane i do wyboru mam tylko wzór-te duże kółka, gwiazdki, małe groszki łóżeczko będzie w pastelowych kolorkach za to komplet do wózka wzięłam w żywych bo pewnie sam wózek będzie szary albo w jakimś stonowanym odcieniu

lampa super! a Wy w jakich kolorkach planujecie córci zrobić pokoik?

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
W porównaniu z tym co na mniejsze rozmiary mam to malutko jest ale to wszystko spadek po rodzince jest,teraz już nic nie kupuję chyba że jakaś super okazja będzie,bo jeszcze trochę wyprawkowych wydatków mi zostało...

Hehe, ja ostatnio dałam radę na 4 piętro bez przerwy i bez zadyszki się wturlac

Ja właśnie też dużo.brzuch macam czy nie twardnieje,ale mnie bardziej.martwi ze ostatnio mnie pobolewa jak na @ przy tych skurczach

A zestaw super

Niezawsze pracujesz jako stewardessa?
U nas Tż się śmiał,że dla niego to nawet testu nie muszę robić,bo on wie że trafił i już
ja też bez przerwy wchodzę, bez przesady jeszcze tak źle nie jest ale lekka zadyszka jest już, nie powiem;/

to nie możemy tego brzucha tak macać, ale z drugiej strony nie zawsze to spięcie jest wyczuwalne
jak boli jak na @ to już gorzej, a mówiłaś swojemu gin o tym?

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
dobry!
Przebudzilam sie i juz usnac nie moge. Jest ktos?
jestem

Cytat:
Helol ja tez nie śpię od dawna ale nie chciało mi się wstawać- już chyba muszę. Wczoraj byłam zdrowa a dziś mam zatkany nos i bardzo boli mnie gardło ;( na 10 mam do gina, muszę umyć głowę i się ogarnąć jakoś. Z ciekawostek - wczoraj była u mnie koleżanka (ps. Aga - to forum czytasz?;p) która ma termin pare dni przede mną i jak rozmawiałyśmy to nasze dzidzie zaczęły się ruszać! A to pora snu mojej królewny była- pewnie witała kawera myślicie ze w aptece dadzą mi coś na przeziębienie? Nie chce iść do lekarza bo dziś straszna kolejka będzie...
na katar weź Prenalen krople a na gardło też jest Prenalen ale on g*** daje, tylko nawilża, już lepiej się zapytać o normalne tabletki, które nie mają etanolu w składzie farmaceutka będzie wiedziała

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

dostałam wczoraj od szwagierki dwie wielkie siaty ubranek, po śniadanku siadam i oglądam

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Niezawsze-stewardessa super zawsze mi się podobały w tych kostiumach, z elagancko upiętymi włosami i starannym make up
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 07:50   #4504
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
no prosze jakie swatanie przed narodzinami
Ciekawe, czy będą się lubić? Już malutka dostała w prezencie ubranka, które koleżanka kupiła myśląc, że u niej też będzie dziewczynka, ja jej kilka chłopięcych dałam, ale nie miałam za dużo i teraz mi głupio, później przeszukam torby... Chyba mam dużo ubranek, bo koleżanka się dziwiła, że aż tyle

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hej
ja już nie śpię, bo mąż zrobił zamieszanie w domu szukając swojego portfela, kluczy i dowodu rej a ja wszystko miałam u siebie w torbie

mnie dekoracja łóżeczka też czeka, ale kolory mam przynajmniej już wybrane i do wyboru mam tylko wzór-te duże kółka, gwiazdki, małe groszki łóżeczko będzie w pastelowych kolorkach za to komplet do wózka wzięłam w żywych bo pewnie sam wózek będzie szary albo w jakimś stonowanym odcieniu

lampa super! a Wy w jakich kolorkach planujecie córci zrobić pokoik?

ja też bez przerwy wchodzę, bez przesady jeszcze tak źle nie jest ale lekka zadyszka jest już, nie powiem;/

na katar weź Prenalen krople a na gardło też jest Prenalen ale on g*** daje, tylko nawilża, już lepiej się zapytać o normalne tabletki, które nie mają etanolu w składzie farmaceutka będzie wiedziała
A jak mniej więcej tę pościel widzisz? Ja dalej się nie zdecydowałam

Dobrze, że chociaż TŻet miał powód do robienia zamieszania, mój zwykle szuka czegoś, co ma pod nosem Zresztą ja tak samo, co tu dużo mówić

wczoraj poczytałam z tej strony, którą tu któraś wklejała ze znaczeniami imion o swoim imieniu i ja się nie zgadzam! Wyszło, że jestem manipulantką, chłodną, bez empatii, zadufaną w sobie i agresywną Z tym opisem zgodzę się jedynie wówczas, kiedy mam wyjątkowo trudny PMS

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:

[/COLOR]Niezawsze-stewardessa super zawsze mi się podobały w tych kostiumach, z elagancko upiętymi włosami i starannym make up
no właśnie! Niezawsze - a zdradzisz mi z tym makijażem - czy linie lotnicze wysyłają Was na jakieś kursy? Zawsze jak latałam wszystkie dziewczyny były bardzo ładnie umalowane, w podobnym stylu ale zawsze makijaż był dopasowany do typu urody. Wyglądały jakby świeżo od wizażysty wyszły, super

( za wyjątkiem jednego lotu z BA gdzie stewardessa miała chyba 100 lat i bałam się o nią, naprawdę )

idę myć głowę, zaraz wrócę.
Stary 2015-01-26, 08:05   #4505
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe, czy będą się lubić? Już malutka dostała w prezencie ubranka, które koleżanka kupiła myśląc, że u niej też będzie dziewczynka, ja jej kilka chłopięcych dałam, ale nie miałam za dużo i teraz mi głupio, później przeszukam torby... Chyba mam dużo ubranek, bo koleżanka się dziwiła, że aż tyle

A jak mniej więcej tę pościel widzisz? Ja dalej się nie zdecydowałam

Dobrze, że chociaż TŻet miał powód do robienia zamieszania, mój zwykle szuka czegoś, co ma pod nosem Zresztą ja tak samo, co tu dużo mówić

wczoraj poczytałam z tej strony, którą tu któraś wklejała ze znaczeniami imion o swoim imieniu i ja się nie zgadzam! Wyszło, że jestem manipulantką, chłodną, bez empatii, zadufaną w sobie i agresywną Z tym opisem zgodzę się jedynie wówczas, kiedy mam wyjątkowo trudny PMS

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

no właśnie! Niezawsze - a zdradzisz mi z tym makijażem - czy linie lotnicze wysyłają Was na jakieś kursy? Zawsze jak latałam wszystkie dziewczyny były bardzo ładnie umalowane, w podobnym stylu ale zawsze makijaż był dopasowany do typu urody. Wyglądały jakby świeżo od wizażysty wyszły, super

( za wyjątkiem jednego lotu z BA gdzie stewardessa miała chyba 100 lat i bałam się o nią, naprawdę )

idę myć głowę, zaraz wrócę.
rożek z minky na całe łóżeczko, podusia i kocyk i kolory: jasny fiolet, szary, biały, pudrowy róż..więcej ode mnie nie wymagaj na tę chwilę

no te opisy imion są dziwne w ogólę nie będę patrzeć na opisy, bo to zwykłe wymysły kogoś, które przypadkowo mogą się sprawdzić ale w większości nie
już bardziej wierzę w cechy charakteru związane ze znakiem zodiaku, ale to też takie bajeczki

tak, stewardessy boskie makijaże mają, ostatnio jak leciałam to była taka śliczna dziewczyna i miała przepięknie namalowane kreski i czerwone usta, idealnie pasowało to do niej

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Sylwia-daj znać po obchodzie czy wychodzicie
Stary 2015-01-26, 08:18   #4506
malinka1984
Zakorzenienie

Dziewczyny udanego dnia wszystkim,zabieram się za pranie wyprawki synusia-dużo tegoooooo

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 08:25   #4507
madelinem
Zadomowienie

Hej. nadrobilam

bylismy wczoraj na basenie. a dzis Milka z katarem sie obudzila :/ mam nadzieje ze to chwilowe.

u nas cioza niby nie planowana. bo trafila sie po pierwszym okresie od lyzeczkowania. my raz z gumka a raz bez i jakos sie trafilo. bylam w szoku ale.ciesze sie ze sie udalo.

juz moglby.sie ten miesiac skonczyc bo z kasa jestem pod.kreska. no i czekam na wyplate bo musze dokonczyc wyprawke. a w marcu zostanie wozek tylko.

mnie czesto boli.jak dlugo siedze. w nocy budze sie na siku i za kazdym razem czuje jak mala.sie rusza. byleby pozniej w nocy byla mniej aktywna.

i mam dylemat gdzie.postawic lozeczko. myslalam zeby u Milki al boje sie ze ona rez w nocy bedzie sie.budzic. ale z drugiej strony moze bedzie lepiej spala jak nie bedzie.sama. co myslicie?

milego.dnia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 08:36   #4508
blackberry89
Zakorzenienie

Hejka

Co do ciazy to u nas byla planowana, ale bylam w ciężkim szoku jak wyszly mi 2 kreski na teście w pierwszym cyklu... Choc dzien wczesniej mowilam do tz ze czuje ze jestem w ciazy ale chyba sobie wkręcam. Pamietam że to sobota byla, po teście polecialam na bete i potwierdziła ciążę tz wrócił z pracy i oczywiście radość niezmierna... Ja sie jakos bałam, niby cieszylam sie ale jakos nie mogłam w to uwierzyć :-P a na drugi dzien w niedziele juz musialam powiedzieć szefowej bo zadzwoniła ze jest zabieg i wielki pies był i musialabym dźwigać go na stół z nią :-P

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

A moja mama smieje sie do tej pory z mojego męża bo on tak chcial dzidziusia ze az sie przy mamie posprzeczalismy :-P

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

No i czekam na paczkę, dzis to juz musi przyjsc... Pewnie jak do kardio pojade to przyjedzie kurier, choc zwykle z rana jest.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:03   #4509
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Jesteśmy po obchodzie zlecone badanie na fotelu ci oznacza wyjście. Ordynator byl, powiedział, zeby do domy isc, bo lezac w szpitalu to tylko bledne kolo będzie. Oszczędzac się tylko i spr regularnosc skurczy.
Wiec czekamy na badania, dam znac

JAŚ

Stary 2015-01-26, 09:04   #4510
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteśmy po obchodzie zlecone badanie na fotelu ci oznacza wyjście. Ordynator byl, powiedział, zeby do domy isc, bo lezac w szpitalu to tylko bledne kolo będzie. Oszczędzac się tylko i spr regularnosc skurczy.
Stary 2015-01-26, 09:09   #4511
Nati_kk
Zakorzenienie

Madzixx,nie mówiłam bo wtedy jeszcze nie bolało,ale nie jest to mocny ból więc póki co się nie przejmuję,jak się będzie nasilalo to do niego zadzwonię wtedy,a jak nie to poczekam do wizyty za 3 tygodnie ;-)

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Super wieści

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:12   #4512
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
to kciuki
w domku będziesz wypoczywać i brać leki to na pewno będzie dobrze

Cytat:
Madzixx,nie mówiłam bo wtedy jeszcze nie bolało,ale nie jest to mocny ból więc póki co się nie przejmuję,jak się będzie nasilalo to do niego zadzwonię wtedy,a jak nie to poczekam do wizyty za 3 tygodnie ;-)
no pewnie
ja mam teraz wizytę w środę to szyjke sprawdzi a 2 tyg póżniej mam usg 3 trymestru

zjadłam naleśniki z jabłkiem na śniadanko i piję cappucino
Stary 2015-01-26, 09:12   #4513
blackberry89
Zakorzenienie

Sylwia gratki oby tylko badanie delikatne

Mogłaby przyjsc ta paczka bo Siedze w kuchni jak debil, ponieważ pan paczkonosz nie wejdzie zapewne na podwórko ...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-26, 09:16   #4514
siempre
Wtajemniczenie

Ja mam wizytę w piątek
Ale mi się nie chce wyychodzic z ciepłego łóżka ale tz szykuje śniadanie więc trzeba się pospieszyc
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:20   #4515
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Lekarz ten sam co w pon tydz temu wiec nie licze na delikatne badanie :/ ale przeżyje to, byle byle by stad wyjsc

JAŚ

Stary 2015-01-26, 09:20   #4516
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Lekarz ten sam co w pon tydz temu wiec nie licze na delikatne badanie :/ ale przeżyje to, byle byle by stad wyjsc
Może nie bedzie tak zle ;-)
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-26, 09:25   #4517
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
no właśnie, z czystej ciekawości większość z Was tu planowaną ciąże ma tak? jak nie chcecie to nie odpowiadajcie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

no w kwietniu bd na dupce siedział
u nas w 100% planowana
Cytat:
To chyba długo? ale musiało Was to kosztować emocji tak mi sie wydaję?
wcale nie długo, teraz te 4-6 miesięcy to norma w staraniach

my przez moją rozje.... tarczyce staraliśmy rok (przez pierwsze pół roku ustawiałam tarczycę i na ciąże w zasadzie nie było szans )
Cytat:

wstawiam foty kocyka i poduszki=to zestaw raczej do wózka będzie cenowo wyszło bardzo okej jak na la millou, bo załapałam się na -15% i darmową wysyłkę
super zestaw
Cytat:
cudowne wieści z rana

hej
ja już po śniadanku, idę zaraz porządki robić
w związku z tym nie mam czasu gotować, więc trochę zaburzę moje menu będzie zupka i na drugie kiełbaska smażoną z cebulką

i czekam na kuriera z Makaszkową paczką

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:31   #4518
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

( za wyjątkiem jednego lotu z BA gdzie stewardessa miała chyba 100 lat i bałam się o nią, naprawdę ) .
Z lotu dziewczyny mialy kurs y zcliniqiem chyba czy z jakas inna firma. My na poczatku jeden dzien, ale sa wytyczne. Wiadomo, ze nie moze byc krzykliwy zbyt poza tym mamy duze znizki na bezclowkach na kosmetyki.
oj wszedzie stewki sa stare w panstwowych liniach w locie rekord chyba to 64 lata czy jakos tak. Moja mama np. Przezywa stewki z klm-u, ze takie byly duze i stare, ale jak chca latac i przechodza testy z ewakuacji i zdrowotne to czemu nie.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Sylwia super, ze wychodzisz!
Ciekawe jak Hanka

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:35   #4519
gosiak0512
Zakorzenienie

Hejka.
Ja jeszcze w lozku ale juz sie podnosze i sniadanie bede ogarniac jakies..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:37   #4520
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Sylwia gratki oby tylko badanie delikatne

Mogłaby przyjsc ta paczka bo Siedze w kuchni jak debil, ponieważ pan paczkonosz nie wejdzie zapewne na podwórko ...
A czemu nie wejdzie?

Madzixx u mnie USG co wizytę

Ja też czekam na paczkę z koszulkami,tetrami itd

A na obiad dzisiaj krupniczek

Niezawsze zazdroszczę zniżek

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:40   #4521
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Ja bym spała dobrze, ale budziłam sie w nocy 2 razy, bo wciaż mnie meczy to co sie stało z mamą tego kolegi synka z przedszkola. Nie potrafię sobie tego w głowie ułożyć, zrozumieć :/

Cytat:
wstawiam foty kocyka i poduszki=to zestaw raczej do wózka będzie cenowo wyszło bardzo okej jak na la millou, bo załapałam się na -15% i darmową wysyłkę
Bardzo ładny i oryginalny

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
to norma w dzisiejszych czasach tak 4-6 cykli.
My z Maja 2 lata bez zabezpieczen i nic, ja juz bylam spanikowana, ze cos jest nie tak z ktoryms z nas, a najpewniej ze mna przez latanie, bo u mnie czesto dziewczyny maja problem w pracy natomiast teraz przy Macku za pierwszym razem sie udalo, od razu wiedzialam, ale nie wierzylam i bylam w szoku totalnym, wyszlo idealnie, akurat w pracy konczyl mi sie okres ochronny zwiazany ze skonczeniem przez Maje 4 lat i bym musiala latac na nocowania i pobyty bez ograniczen no i chcialam baranka miec dziecko
U nas też starania o pierwsze dziecko trwały ok.10 m-cy. Nic w nich przyjemnego jak wszystko kręci sie wokół kalendarzyka.
Przy drugim trochę szaleństwa i raczej mało wiary na szybkie zajście w ciążę (biorąc pod uwagę starania o pierwszego synka) a tu w drugim cyklu i proszę Okres ciut misie spóźniał, w tajemnicy zrobiłam test i wybiegłam z nim do Tż bo był z Młodym na podwórku i sie rozbeczałam. Wybiegłam w majtkach przed dom, wiem że wtedy ktoś przechodził ulicą Czas jak najbardziej dobry, synek już samodzielny, u mnie znów sie obudził instynkt na kolejnego dzidziusia i chciałam dziecko wiosenne

Cytat:

a co do fotelika do karmienia to mi się podoba Stokke Tripp Trapp, który rośnie razem z dzieckiem

http://www.mamaija.pl/index.php?ProductVideoID=3748

tylko mógłby być tańszy:/
Mnie nie do końca przekonuje, wydaje mi sie, ze mało wygodny dla dziecka bo ma niskie oparcie i taki twardy, a czasami karmienie dziecka trochę trwa

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Tesciowa to stwierdzila ze ona juz wcześniej wiedziała bo sukienke na weselu brata miałam opieta. Taa jasne do okresu jeszcze z tydzień bylo ale ona wie lepiej. Po co do gina szlam i test robilam moglam sie jej zapytać
haha, teściowa wie wszystko

Cytat:
Zdrowia życzę!

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witaski.
Ja od 6:00 też nie śpię ponieważ zawiozłam męża na busa pracowniczego a teraz szykuję śniadanko.
Pavlinecka kup sobie na gardło Hascosept Forte i tabletki Isla a na katar no cóż ...inhalacje z soli fizjologicznej z dodatkiem Amolu. Ja jestem ekspertem od chorowania i już przerobiłam wszystkie dozwolone leki w ciąży z moją internistką.

Pozdrawiam
Malinka
Hmmm, ja niestety chyba jestem "mistrzem" chorowania w ciaży

Cytat:
Trzymam kciuki!
Stary 2015-01-26, 09:40   #4522
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu nie wejdzie?

Bo głupi jest. Specjalnie psy zamykam jak czekam na paczkę a on nie wlazi ...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-26, 09:44   #4523
kordelka85
BAN stały

Cytat:
kurde dac za gryzaka zyrafke 50 zl ?
serio jest to taka dobra zabawka? :P
Nie wiem, ja sie obeszlam.
Mialam jakas pluszowa pozytawke, zwykle gryzaki, mate edukacyjna (nie droga bo naprawde sluzy bardzo krotko).

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Znajdą się jak rzeczy będziesz przeglądać

/
Nosz calego strychu przegladac nie bede
Ale mam podejrzenia gdzie moga byc.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:48   #4524
Majka232
Zakorzenienie

Hanka - daj znać co u Ciebie!!!

Kordelka - ja na swoim przykładzie widzę, ze warto wszystko z grubsza przejrzeć, bo nie pamiętałam o połowie rzeczy, które mam
Stary 2015-01-26, 09:55   #4525
kordelka85
BAN stały

Cytat:
no właśnie, z czystej ciekawości większość z Was tu planowaną ciąże ma tak? jak nie chcecie to nie odpowiadajcie [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
U nas planowana.
Pol roku staran.
U nas 2gi cykl po odstawieniu pigulek.Pierwsza ciaza byla wpadka. Nie wzielam 2 tabletek.
Stary 2015-01-26, 09:58   #4526
siempre
Wtajemniczenie

Ale pojadlam tym śniadaniem az mi się nie chce ruszać, pycha bylo. Tz odśnieża a ja leżę
Stary 2015-01-26, 09:58   #4527
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Dla mnie bardzo długo. Ale wien, ze wiele par stara się po kilka lat nawet. Wiec nie Narzekam. Było cieżko, kryzys, wspominanie sobie win.. A widok upragnionych dwóch kresek.. Chyba największa radość w moim zyciu..
A byliscie zdrowi?
Ja uczestnicze w watku staraczkowym i naprawde dziewczyny maja tam takie przeboje, ze az wstyd sie przyznac do wpadki.
Stary 2015-01-26, 10:00   #4528
siempre
Wtajemniczenie

Ja wczoraj z tz wybralam pościel w gwiazdki granatowo-biala plus taki sam ochraniacz na całe łóżeczko. A na jesień może zamówie jeszcze jedna z minky

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Jeszcze nie zamowilam ale przynajmniej wiem co chce.
Stary 2015-01-26, 10:01   #4529
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Hanka - daj znać co u Ciebie!!!

Kordelka - ja na swoim przykładzie widzę, ze warto wszystko z grubsza przejrzeć, bo nie pamiętałam o połowie rzeczy, które mam
No czasami warto, ale czy teraz z brzuchem i zimno tam to niekoniecznie mi te wory przewalac. My tu az tak dlugo tez nie mieszkamy, zeby tam niewiadomo co bylo.
Stary 2015-01-26, 10:02   #4530
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu nie wejdzie?

u mnie wizyta 100zl i usg 100zł a jak mam umowione usg 3D 2 tygodnie pózniej to stwierdziłam, że to środowe sobie daruję ale usg szyjki chcę

Cytat:
Bardzo ładny i oryginalny

Mnie nie do końca przekonuje, wydaje mi sie, ze mało wygodny dla dziecka bo ma niskie oparcie i taki twardy, a czasami karmienie dziecka trochę trwa
dzięki

co do krzesełka to opinie ma b.dobre ale jestem przekonana czy jest warty ten ceny

Blackberry i Bird-kciuki, zeby kurier szybko przyszedł

ja mam na pieńku z moim listonoszem, pamiętacie jak opisywałam sytuację z kotkiem minky i brakiem awiza napisałam skargę na niego do Naczelnika i listonosz przyszedł któregoś dnia i się wykłócał, że go bezpodstawnie oskarżyłam, że awizo było...taaa było, ale powtórne i że w ogóle to nie było zgodne z prawem, bo przesyłka handlowa nie może iść w liście poleconym czy coś takiego nie wiem skąd oni widzą co było w tym liście?!
oczywiście kasy za ponowną wysyłkę i dopłatę za zwrot nie otrzymam i muszę bulić ponownie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości