|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
znowu piszecie o pączkach....
i teraz wysłałam mojego biednego tżta po pączki do cukierni
|
|
|
|
#2523 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() rzucaj się na niego, może i ja w końcu wezmę z Ciebie przykład cały miesiąc nic ale dzisiaj umówiliśmy się, że zacznie robić mi masaż krocza, to liczę na późniejsze rozkręcenie akcji![]() Cytat:
), skoro chcemy mieć więcej dzieci, a już teraz w sypialni ledwo łóżeczko się nam zmieści;/Pokaż to wybrane mieszkanie, mogę podpowiedzieć czy warto w nie inwestować ![]() Cytat:
w sumie, to ja też wolę urodzić wcześniej, we środę zaczynam 36tc i uważam, że cokolwiek by się działo to już małemu nic nie grozi tylko niech nie spieszy się zbytnio, bo wyprawka tylko zapisana na liście
|
|||
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2525 | ||
|
Raczkowanie
|
To tak samo jak ja. Od początku ciąży sprawdzam czy nie ma jakichkolwiek plamień za każdym razem gdy jestem w łazience, a jak tylko poczuję że jest mi troszkę mokro niż zwykle to pędzę jak na złamanie karku sprawdzić czy wszystko okej
![]() Cytat:
Wypoczywaj Kochana a słowami Teściowej się nie przejmuj będzie co ma być ! Zawsze lepiej jest urodzić później ale 8 m-c jest bezpieczny dla Maluszka - a zabobonom mówimy stanowcze NIE !!! Witaj w klubie też mam mieć cc pod koniec lutego Cytat:
Ja ostatnio też mam takie sny a Męża brak - odbiję sobie jak przyleci - będzie bardzo zadowolony
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze mu to zrobi
|
|
#2527 | ||
|
Zadomowienie
|
pięknie u tej Waszej Królewny
Cytat:
za śliczny kocyk!Kurcze, trzymam kciuki za koleżankę! Leżała ze mną w szpitalu pani, która w 8tc krwawiła i okazało się, że ma guza jakiegoś i ten guz może spowodować poronienie. Ale leżała i leżała cierpliwie. I widziałam ją po 2 miesiącach ostatnio u gina i się udało, dalej jest w ciąży! śliczności!!! A widziałaś stronkę: https://www.facebook.com/MIAJGhandmade ? Szyją tam ubranka dla Twojego wózka, nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje ![]() Cytat:
|
|
#2528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie spakowalam wg tej listy do CC. Dlatego mi wyszlo 5 toreb jedna torbe dla dziecka zanosi TZ na sale noworodkow, a ta druga jest na sale pooperacyjna dla nas na reszte dni - ja to tak zrozumialam...
11.10.2014 ![]() 23 LUTY 2015 Alicja i PiotruśEdytowane przez rona1906 Czas edycji: 2015-02-01 o 13:50 |
|
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
nouvelle2 ale super garderoba!
smv z tym wyborem mieszkania to jest rzeczywiście trudno... my jak szukaliśmy, to prawie rok i oglądaliśmy kilka i tylko raz się zdarzyło tak, że oboje wyszliśmy zadowoleni i jednogłośnie stwierdziliśmy, że to jest to ![]() Choruszkom życzę zdrówka ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Wklejam Wam jeszcze link do Belle Petite, mają lekkie kocyki w promocji: http://www.belle-petite.pl/
|
#2530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje za wsparcie odnośnie koleżanki, cały czas o tym myśle. Piekne kąciki dziewczynki, widać, że maleństwa sie pojawią na dniach. Co do mieszkań, my mamy zakup za sobą w tamtym roku, kupywaliśmy nowe, bo w wawie cena używanego wychodzi zazwyczaj drożej. Jak tylko nas stac lepiej wieksze kupic, w naszym sytuacja jak u martuńki, jak mała podrosnie musimy sie przeniesc spac do salonu. Co do kosztów remontu, nas wykończenie mieszkania w stanie surowych wyszło chyba nawet ponad 1500 zł z metra. Tylko za polozenie plytek placilismy, reszte robilismy wszystko sami, wiekszosc mebli ikea. I jeszcze zadne pomieszczenie nie skończone, ale nie oszczedzalismy na płytkach, bateriach, ceramice i sprzętach do kuchni.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
Zazdroszczę wam mieszkanek, my musimy na wynajmie lecieć jeszcze co najmniej rok, dwa albo dłużej
![]() Od wczoraj mam tak silne skurcze, że boję się że to już niedługo Kurczę, nie teraz, jeszcze tyle roboty przede mną!!! |
|
|
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak w tej torbie na sale noworodków damy chusteczki nawilżające, to później w tej sali pooperacyjnej nie będziemy mieć chusteczek? czy oni nam oddadzą to co zostanie z tej sali noworodkowej?? a drugie pytanie mam do Ciebie takie, bo ja kupiłam pampersy DADA ale tam jest rozmiar 2,5-5 kg. Myślisz, że mogą być takie?? bo te pampersy w rozmiarze 3-6 kg to w paczce jest 78 sztuk a przecież nie wezmę takiego wielkiego opakowania do torby?? ile problemów, żeby się spakować zresztą to nie jest normalne żeby ciężarna musiała tachać 3 torby a tak jak Ty 5 to już w ogóle tak jakby nie mogli mieć wszystkiego w jednej i sobie wybrać co potrzebują
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a smaki straszne! ![]() Tez tak latam do wc sprawdzac jak czuje, ze cos leci. Zaczynajac 4mc mialam krwawienie od tamtej pory wizyty w toalecie to zawsze strachliwe zagladanie w majty niestety.
|
|
#2534 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tylko te póki co kupiłam jedna paczkę i zabiorę do szpitala, a po szpitalu będę się martwic o kolejne paczki
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak to jesteśmy umówieni z TŻ że jak te dady nie uczulą małego, to wtedy podjedzie i kupi dużą paczkę zanim mnie wypiszą ze szpitala
|
|
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
Nasz kącik też już prawie gotowy
Zostało jeszcze kilka szczegółów do zrobienia ale potrzebny będzie mi do tego Mąż i jego wiertarka Wrzucam zdjęcie
|
#2538 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja siedzę u rodziców bo mąż w pracy i nie chciało mi się samej siedzieć
podczytuję na telefonie więc nie widzę zdjęć jak wrócę do domu to obejrzę i się poodnoszę. Miłego dnia mamusie
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja posprzątałam łazienkę, przedpokój i pokój małej i okropnie boli mnie kręgosłup. A zostało mi jeszcze sprzątanie naszej sypialni i odkurzanie całego piętra |
|
|
|
|
#2541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oglądam mecz Polska - Hiszpania, a TŻ co chwilę zwraca mi uwagę żebym tego tak nie przeżywała bo zaraz urodzę
|
|
|
#2542 |
|
Raczkowanie
|
szkrabeniek piękny ten kącik, mój faworyt
![]() a ja właśnie po obiedzie, dziś pizza domowa autorstwa TŻ (ciasto musiałam sama zrobić bo nie umie) wyszła mmmmnnnnnniaaaammmmmmmm
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
A my kupiliśmy łóżeczko
ooo i się pochwalę
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Naprawdę świetne Jak już będziesz miała łóżeczko w domu złożone to wrzuć proszę zdjęcia i daj znać się sprawuje, bo ja się czaję na takie i nawet nie musi mieć górnego poziomu.
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() piękne te wasze kąciki luzna25 super łóżeczko pisałyście o mieszkaniach - ile ja bym dała za własne 4 kąty oj nawet nie wiecie...my u dziadków w małym pokoiku.... mam dzisiaj parszywy humor, a przez cukrzycę nie mogę się pocieszyć pączkami czy naleśnikami o których piszecie ehh ![]()
|
#2547 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już mam to łóżeczko, tylko złożyliśmy, żeby sprawdzić czy nie uszkodzone i na razie jest złożone do pudełka z powrotem jeśli chodzi o ogólne wrażenia to jestem zadowolona łóżeczko jest stabilne, przewijak poręczny i dużym plusem jest to miejsce na kosmetyki a jeśli chodzi o sprawowanie do dopiero jak będzie mały to pewnie będę mogła coś więcej powiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
skoro nie możesz słodkościami się pocieszyć, to może na poprawę humoru zrób coś dla siebie? domowe spa, albo przeczytaj dobrą książkę, lub zrelaksuj się przy ulubionej muzyce? może to Ci poprawi humor trzymam kciuki, aby tak było
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 Edytowane przez luzna25 Czas edycji: 2015-02-01 o 16:23 |
||
|
|
|
#2548 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane lecicie jak szalone.... kóra to chciała rodzić w tym wątku?
![]() My zaraz jedziemy do galerii na chwile no i chhyba do cukierni po pączki bo normalnie ślinotoku dostane....wy to tylko pizza i pączki....ehhhhh
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejdzie mi musi chciałam kupić laktator medela - dziś kończyła się licytacja - nie poszczęściło mi się ehhh cały czas buszuję na all
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

super ze wiesz ze Cie czeka cc, ja do końca wierzebze sie uda urodzic sn

ale dzisiaj umówiliśmy się, że zacznie robić mi masaż krocza, to liczę na późniejsze rozkręcenie akcji
k 50zl w remont wsadzic-tyle mamy oszczędności swoich...

Wiem, że niby 8 miesiąc najgorszy, ale takim gadaniem mnie przeraża
a słowami Teściowej się nie przejmuj
za śliczny kocyk!

Alicja i Piotruś

a smaki straszne!