Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-01, 13:07   #2521
87marta78
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Wyglada na to ze mamy pierwsza ochotniczke do rodzenia super ze wiesz ze Cie czeka cc, ja do końca wierzebze sie uda urodzic sn
Jak najbardziej jestem chętna i nie przeszkadzaloby mi jakbym byla druga (bo pierwsze miejsce ma mon )
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 13:14   #2522
nouvelle2
Zakorzenienie

znowu piszecie o pączkach....
i teraz wysłałam mojego biednego tżta po pączki do cukierni

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 13:25   #2523
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość

a moja mama właśnie jest zachwycona tymi wszystkimi rzeczami, które dzisiaj można dostać dla malucha i bardzo ułatwiają życie a teściowa w ogóle się nie wtrąca więc mam naprawdę luz

co do mieszkania to potwierdzam, trzeba bardzo uważać na mieszkania z drugiej ręki, my takie kupiliśmy, ale co się naszukaliśmy to nasze a też część rzeczy była do wymiany. No ale wszystko ma swoje plusy i minusy oczywiście

dzisiaj całą noc mi się lamowanie śniło więc chyba zgwałcę męża jak wróci z pracy : lama:
hehe, liczę na to, że mama przyzna mi rację jak przyjedzie opiekować się Jaśkiem i zobaczy ile teraz przydatnych rzeczy jest
rzucaj się na niego, może i ja w końcu wezmę z Ciebie przykład cały miesiąc nic ale dzisiaj umówiliśmy się, że zacznie robić mi masaż krocza, to liczę na późniejsze rozkręcenie akcji

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Jestem z Podkarpacia Tarnobrzeg. To mieszkanie to serio tanio jest bo inne w tym metrażu i mniejszym nakładzie finansowym to 200tys spokojnie... Liczymy się ze wszystkin(wyburzaniem, kuciem i zdzieraniem wszedobylskiej boazerii). Bierzemy tez pod uwagę ze nie każdy pokój na początku musi być wyremontowany ale marzy mi się pokój właśnie do korepetycji taki osobny pokój dla dzieci (o ile junior będzie mieć rodzenstwo) no i będąc teraz na wynajmie Zachciało nam się łóżka małżeńskiego i musimy je gdzieś wstawić. Moi tesciowie pewnie dziś powiedzą żebyśmy poszli na 31m.kw i oszcEdzali a moi rodzice znów powiedzą żeby brać bo takiej okazji nie będzie. Z drugiej strony będziemy zmuszeni się wynieść na czas remontu chyba do moich rodziców bo dwóch czynszy +spłata kredytu nie damy rady. Do tego dochodzi możliwość utraty pracy.
Widzieliśmy ładne mieszkanie ale 48m.kw za 150zl-praktycznke do pomalowania i mieszkania (ewentualnie kuchnia do zrobienia po swojemu) ale mieszkanie mega ciemne wszędzie komary w okresie letnim i z balkonikiem 1,5m...
Sama nie wiem. Pokażemy dziś rodzicom niech coś doradzą.
Jestem przerażona szczerze mówiąc ;(

Wstępne obliczenia mojego TŻ brzmią k 50zl w remont wsadzic-tyle mamy oszczędności swoich...
Jak masz możliwość, to bierz większe mieszkanie. My na początek kupiliśmy 49m2, bo nie mieliśmy większej zdolności kredytowej i teraz zaczynamy szykować się do kupna działki i budowania domu, bo w tym mieszkanku pomieścimy się ze 3 lata, nie więcej (chyba, że za 3lata zrezygnujemy z łóżka i przeniesiemy się spać do salonu), skoro chcemy mieć więcej dzieci, a już teraz w sypialni ledwo łóżeczko się nam zmieści;/
Pokaż to wybrane mieszkanie, mogę podpowiedzieć czy warto w nie inwestować

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Bardzo bym chciała się dowiedzieć nie mogę się doczekać chce już ją zobaczyć-do kogo będzie podobna, czy będzie miała włosy )
przecieraj nam szlaki, skoro masz dużo odwagi w sumie, to ja też wolę urodzić wcześniej, we środę zaczynam 36tc i uważam, że cokolwiek by się działo to już małemu nic nie grozi tylko niech nie spieszy się zbytnio, bo wyprawka tylko zapisana na liście
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 13:30   #2524
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Biedny
Stary 2015-02-01, 13:38   #2525
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Robię tak samo od początku ciąży
To tak samo jak ja. Od początku ciąży sprawdzam czy nie ma jakichkolwiek plamień za każdym razem gdy jestem w łazience, a jak tylko poczuję że jest mi troszkę mokro niż zwykle to pędzę jak na złamanie karku sprawdzić czy wszystko okej

Cytat:
Dziewczynki a mnie coś rozkłada, całą noc się męczyłam z bólem gardła, spociłam się strasznie w nocy, raz zimno raz ciepło
Ja nie chcę być chora
Dziś zostaję w piżamie i wielkim szlafroku od mojego Tż i nie ruszam się na krok

Taką mi zrobiłyście ochotę na pączki, oponki, że zadzwoniłam do mamy i już jej oznajmiłam, że 11 lutego jestem u niej i robimy faworki i pączki także na tłusty czwartek będę domowej roboty

Teściowa chodzi i tylko "żebyś nie urodziła wcześniej, jeszcze nie możesz bo jestes w 8 miesiącu"... no dołuje mnie trochę, bo co ja mogę jeśli poród zacznie się szybciej? Wiem, że niby 8 miesiąc najgorszy, ale takim gadaniem mnie przeraża Fakt, że brzuch nisko, zaczął mnie brzuch pobolewać jak na okres, a dziś w nocy nawet lekko krzyż (ale może też przez biorącą chorobę) ahh.... Termin na 18 marca, więc może wytrzymamy Co ma być to będzie Korka w pipkę se nie wsadzę

Wypoczywaj Kochana a słowami Teściowej się nie przejmuj będzie co ma być ! Zawsze lepiej jest urodzić później ale 8 m-c jest bezpieczny dla Maluszka - a zabobonom mówimy stanowcze NIE !!!

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
No ja nie dam rady w marcu, bo mam miec cc
Witaj w klubie też mam mieć cc pod koniec lutego

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość

dzisiaj całą noc mi się lamowanie śniło więc chyba zgwałcę męża jak wróci z pracy : lama:

Ja ostatnio też mam takie sny a Męża brak - odbiję sobie jak przyleci - będzie bardzo zadowolony

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 13:46   #2526
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
W sumie niegłupi pomysł, moj chyba tez sie zaraz przyjdzie dobrze mu to zrobi
Stary 2015-02-01, 13:48   #2527
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Zapomniałam dodać zdjęć
Już dodaję załączniki
pięknie u tej Waszej Królewny

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Chwalę sie kocykiem, który wygrałam, do tego mam jeszcze poduszeczke. Tak naprawde wygrałam materacyk do łóżeczka, ale 140x70 to się wymieniłam.
Martwie się strasznie, bo moja bliska koleżanka jest w upragnionej ciąży, o którą długo walczyli i wczoraj wyladowała w szpitalu, bo zaczela krwawic. Serduszka na usg biją, będą bliżniaki, hcg urosło, to pierwszy miesiąc. Miała tak któraś z Was a teraz jest dobrze? Boję się o nich.
za śliczny kocyk!
Kurcze, trzymam kciuki za koleżankę! Leżała ze mną w szpitalu pani, która w 8tc krwawiła i okazało się, że ma guza jakiegoś i ten guz może spowodować poronienie. Ale leżała i leżała cierpliwie. I widziałam ją po 2 miesiącach ostatnio u gina i się udało, dalej jest w ciąży!

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
ok. foteczki zrobione.
Tadam
śliczności!!! A widziałaś stronkę: https://www.facebook.com/MIAJGhandmade ?
Szyją tam ubranka dla Twojego wózka, nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Hej kochane mamusie
Tak pędzicie, że zupełnie nie nadążam z czytaniem, muszę przyznać się bez bicia, że przez cały tydzień przeskakiwałam po kilka stron, bo bym nie dała rady Ale dziś trochę ponadrabiam, bo mam zamiar po prostu nic nie robić po raz pierwszy od tygodnia

Na szczęście widzę, że wszystkie jeszcze jesteście w dwupakach, także jest dobrze!!!

U nas rozgardiasz na maxa, robimy remont na piętrze, więc większość rzeczy jest na dole, a część rzeczy maluszkowych wywieziona do mamy TŻ-a- w domu nie ma gdzie kroka postawić Mam juz tego serdecznie dosyć, chciałabym mieć już wszystko skończone, a tu jeszcze czeka nas malowanie wszystkiego, zmiana dywanów no i do tej pory nie mamy nikogo kto by nam zbudował szafy ;(
Wczoraj kupiliśmy farby do obu pokoi- naszego i maluszka, a w Ikei osłonkę na żyrandol i lampkę, które marzyły mi się od dnia w którym zaczęłam planować pokoik dzieciaczka
Czuję się ogólnie ok, zostały mi już tylko 3 tygodnie w pracy, ale coraz ciężej jest mi usiedzieć, bo przy wstawaniu ból kości miednicy okropnie daje mi się we znaki

Zmykam teraz coby nadrobić te 2500 postów, które naprodukowałyście w przeciągu 6 dni
jaka ładna ta lampa!!!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 13:49   #2528
rona1906
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
a ja właśnie mam do Ciebie pytanie

wg której listy się pakujesz? bo znalazłam na ich stronie dwie i nie wiem jak się spakować?

tu jest 1 lista http://www.szpital.ujastek.pl/site/98/

a 2 tu: http://szpital.ujastek.pl/site/76/

na jednej liście piszę o jednej torbie dla malucha, a na drugiej liście, żeby spakować to samo co na 1 liście ale w 2 oddzielne torby? nie rozumiem tego- to jak ja w końcu mam to spakować??

Ja sie spakowalam wg tej listy do CC. Dlatego mi wyszlo 5 toreb jedna torbe dla dziecka zanosi TZ na sale noworodkow, a ta druga jest na sale pooperacyjna dla nas na reszte dni - ja to tak zrozumialam...

Edytowane przez rona1906
Czas edycji: 2015-02-01 o 13:50
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 13:54   #2529
EdithS
Zadomowienie

nouvelle2 ale super garderoba!

smv z tym wyborem mieszkania to jest rzeczywiście trudno... my jak szukaliśmy, to prawie rok i oglądaliśmy kilka i tylko raz się zdarzyło tak, że oboje wyszliśmy zadowoleni i jednogłośnie stwierdziliśmy, że to jest to

Choruszkom życzę zdrówka

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Wklejam Wam jeszcze link do Belle Petite, mają lekkie kocyki w promocji:
http://www.belle-petite.pl/
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 14:00   #2530
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witam się w niedzielę nareszcie mogę byc na bieżąco
Mamusie z Warszawy orientujecie się jak jest z porodem na żelaznej , jakby mnie coś zlapalo i zglosze sie na ip to bede przyjęta , wiecie za tydzień wyjezdzam z synkiem do Wawy na 2 tygodnie nie mam w planach rodzic ale nigdy nie wiadomo i wole wiedzieć co i jak
Jak będą miejsca to nie odsyłają, choć mówi się, że pierwszeństwo mają ci, których lekarz prowadzący jest stamtad lub wykupili położną. Ale można się dostać tak z ulicy i nie jest to niemożliwe. Jest 10 sal porodowych plus 3 w domu narodzin, gdzie w przypadku braku tych zwykłych też są normalne porody przeprowadzane.

Dziękuje za wsparcie odnośnie koleżanki, cały czas o tym myśle.

Piekne kąciki dziewczynki, widać, że maleństwa sie pojawią na dniach.

Co do mieszkań, my mamy zakup za sobą w tamtym roku, kupywaliśmy nowe, bo w wawie cena używanego wychodzi zazwyczaj drożej. Jak tylko nas stac lepiej wieksze kupic, w naszym sytuacja jak u martuńki, jak mała podrosnie musimy sie przeniesc spac do salonu. Co do kosztów remontu, nas wykończenie mieszkania w stanie surowych wyszło chyba nawet ponad 1500 zł z metra. Tylko za polozenie plytek placilismy, reszte robilismy wszystko sami, wiekszosc mebli ikea. I jeszcze zadne pomieszczenie nie skończone, ale nie oszczedzalismy na płytkach, bateriach, ceramice i sprzętach do kuchni.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 14:04   #2531
201711130954
Konto usunięte

Zazdroszczę wam mieszkanek, my musimy na wynajmie lecieć jeszcze co najmniej rok, dwa albo dłużej
Od wczoraj mam tak silne skurcze, że boję się że to już niedługo
Kurczę, nie teraz, jeszcze tyle roboty przede mną!!!
201711130954 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 14:19   #2532
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Ja sie spakowalam wg tej listy do CC. Dlatego mi wyszlo 5 toreb jedna torbe dla dziecka zanosi TZ na sale noworodkow, a ta druga jest na sale pooperacyjna dla nas na reszte dni - ja to tak zrozumialam...
a faktycznie możesz mieć rację ale jak w tej torbie na sale noworodków damy chusteczki nawilżające, to później w tej sali pooperacyjnej nie będziemy mieć chusteczek? czy oni nam oddadzą to co zostanie z tej sali noworodkowej??

a drugie pytanie mam do Ciebie takie, bo ja kupiłam pampersy DADA ale tam jest rozmiar 2,5-5 kg. Myślisz, że mogą być takie?? bo te pampersy w rozmiarze 3-6 kg to w paczce jest 78 sztuk a przecież nie wezmę takiego wielkiego opakowania do torby??

ile problemów, żeby się spakować zresztą to nie jest normalne żeby ciężarna musiała tachać 3 torby a tak jak Ty 5 to już w ogóle tak jakby nie mogli mieć wszystkiego w jednej i sobie wybrać co potrzebują
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 14:30   #2533
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
To tak samo jak ja. Od początku ciąży sprawdzam czy nie ma jakichkolwiek plamień za każdym razem gdy jestem w łazience, a jak tylko poczuję że jest mi troszkę mokro niż zwykle to pędzę jak na złamanie karku sprawdzić czy wszystko okej

Ja ostatnio też mam takie sny a Męża brak - odbiję sobie jak przyleci - będzie bardzo zadowolony
Szczesciarrrrrryyy. My nie mozemy i tak 3m-c leci a smaki straszne!

Tez tak latam do wc sprawdzac jak czuje, ze cos leci. Zaczynajac 4mc mialam krwawienie od tamtej pory wizyty w toalecie to zawsze strachliwe zagladanie w majty niestety.
Stary 2015-02-01, 14:34   #2534
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
slicznie wyglądasz, TŻ Ci robił zdjęcie?Bardzo ładne
dziękuję! Przyjaciółka mnie odwiedziła

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
aneta_s13 cudownie wyglądasz kwitnąca mamusiu
.
dziękuję!
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 14:35   #2535
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
a faktycznie możesz mieć rację ale jak w tej torbie na sale noworodków damy chusteczki nawilżające, to później w tej sali pooperacyjnej nie będziemy mieć chusteczek? czy oni nam oddadzą to co zostanie z tej sali noworodkowej??

a drugie pytanie mam do Ciebie takie, bo ja kupiłam pampersy DADA ale tam jest rozmiar 2,5-5 kg. Myślisz, że mogą być takie?? bo te pampersy w rozmiarze 3-6 kg to w paczce jest 78 sztuk a przecież nie wezmę takiego wielkiego opakowania do torby??

ile problemów, żeby się spakować zresztą to nie jest normalne żeby ciężarna musiała tachać 3 torby a tak jak Ty 5 to już w ogóle tak jakby nie mogli mieć wszystkiego w jednej i sobie wybrać co potrzebują
Też mam DADY 1 I tylko te póki co kupiłam jedna paczkę i zabiorę do szpitala, a po szpitalu będę się martwic o kolejne paczki
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 14:45   #2536
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Też mam DADY 1 I tylko te póki co kupiłam jedna paczkę i zabiorę do szpitala, a po szpitalu będę się martwic o kolejne paczki
no właśnie ja nie chce kupować dużej paczki, bo jak mały dostanie uczulenia to żal by mi było wyrzucić a tak to jesteśmy umówieni z TŻ że jak te dady nie uczulą małego, to wtedy podjedzie i kupi dużą paczkę zanim mnie wypiszą ze szpitala

Stary 2015-02-01, 14:45   #2537
szkrabeniek
Raczkowanie

Nasz kącik też już prawie gotowy Zostało jeszcze kilka szczegółów do zrobienia ale potrzebny będzie mi do tego Mąż i jego wiertarka

Wrzucam zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150201_140837.jpg (90,9 KB, 76 załadowań)

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 14:53   #2538
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Nasz kącik też już prawie gotowy Zostało jeszcze kilka szczegółów do zrobienia ale potrzebny będzie mi do tego Mąż i jego wiertarka

Wrzucam zdjęcie
Śliczny kącik
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 15:18   #2539
aaakarolina
Wtajemniczenie

Ja siedzę u rodziców bo mąż w pracy i nie chciało mi się samej siedzieć podczytuję na telefonie więc nie widzę zdjęć jak wrócę do domu to obejrzę i się poodnoszę. Miłego dnia mamusie
Stary 2015-02-01, 15:24   #2540
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Wrzucam zdjęcie
pięknie jest!

ja posprzątałam łazienkę, przedpokój i pokój małej i okropnie boli mnie kręgosłup. A zostało mi jeszcze sprzątanie naszej sypialni i odkurzanie całego piętra

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 15:28   #2541
antoxa
Rozeznanie

Cytat:

Wrzucam zdjęcie
śliczny kącik

Oglądam mecz Polska - Hiszpania, a TŻ co chwilę zwraca mi uwagę żebym tego tak nie przeżywała bo zaraz urodzę : cojest:
Stary 2015-02-01, 15:36   #2542
gosiaczek221
Raczkowanie

szkrabeniek piękny ten kącik, mój faworyt
a ja właśnie po obiedzie, dziś pizza domowa autorstwa TŻ (ciasto musiałam sama zrobić bo nie umie) wyszła mmmmnnnnnniaaaammmmmmmm

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 15:50   #2543
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:

Wrzucam zdjęcie
Śliczny kącik I extra dywanik. Można wiedzieć gdzie kupowałaś?
Stary 2015-02-01, 15:56   #2544
luzna25
Zadomowienie

A my kupiliśmy łóżeczko ooo i się pochwalę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BMalum.jpg (37,6 KB, 39 załadowań)

Stary 2015-02-01, 16:09   #2545
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
A my kupiliśmy łóżeczko ooo i się pochwalę
Super Naprawdę świetne Jak już będziesz miała łóżeczko w domu złożone to wrzuć proszę zdjęcia i daj znać się sprawuje, bo ja się czaję na takie i nawet nie musi mieć górnego poziomu.
Stary 2015-02-01, 16:15   #2546
Hottie07
Zakorzenienie

cześć kochane

piękne te wasze kąciki

luzna25 super łóżeczko

pisałyście o mieszkaniach - ile ja bym dała za własne 4 kąty oj nawet nie wiecie...my u dziadków w małym pokoiku....

mam dzisiaj parszywy humor, a przez cukrzycę nie mogę się pocieszyć pączkami czy naleśnikami o których piszecie ehh
Stary 2015-02-01, 16:21   #2547
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Super Naprawdę świetne Jak już będziesz miała łóżeczko w domu złożone to wrzuć proszę zdjęcia i daj znać się sprawuje, bo ja się czaję na takie i nawet nie musi mieć górnego poziomu.
dziękuję ja już mam to łóżeczko, tylko złożyliśmy, żeby sprawdzić czy nie uszkodzone i na razie jest złożone do pudełka z powrotem jeśli chodzi o ogólne wrażenia to jestem zadowolona łóżeczko jest stabilne, przewijak poręczny i dużym plusem jest to miejsce na kosmetyki a jeśli chodzi o sprawowanie do dopiero jak będzie mały to pewnie będę mogła coś więcej powiedzieć

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
cześć kochane

piękne te wasze kąciki

luzna25 super łóżeczko

pisałyście o mieszkaniach - ile ja bym dała za własne 4 kąty oj nawet nie wiecie...my u dziadków w małym pokoiku....

mam dzisiaj parszywy humor, a przez cukrzycę nie mogę się pocieszyć pączkami czy naleśnikami o których piszecie ehh
dziękuję skoro nie możesz słodkościami się pocieszyć, to może na poprawę humoru zrób coś dla siebie? domowe spa, albo przeczytaj dobrą książkę, lub zrelaksuj się przy ulubionej muzyce? może to Ci poprawi humor trzymam kciuki, aby tak było

Edytowane przez luzna25
Czas edycji: 2015-02-01 o 16:23
Stary 2015-02-01, 16:21   #2548
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cześć kochane lecicie jak szalone.... kóra to chciała rodzić w tym wątku?
My zaraz jedziemy do galerii na chwile no i chhyba do cukierni po pączki bo normalnie ślinotoku dostane....wy to tylko pizza i pączki....ehhhhh
Stary 2015-02-01, 16:22   #2549
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
Nie stresuj się kochana Może jakieś małe zakupy pomogą?
Stary 2015-02-01, 16:57   #2550
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję skoro nie możesz słodkościami się pocieszyć, to może na poprawę humoru zrób coś dla siebie? domowe spa, albo przeczytaj dobrą książkę, lub zrelaksuj się przy ulubionej muzyce? może to Ci poprawi humor trzymam kciuki, aby tak było
leżę , słucham muzyki i połakomiłam się na kostkę gorzkiej czekolady przejdzie mi musi

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Nie stresuj się kochana Może jakieś małe zakupy pomogą?
chciałam kupić laktator medela - dziś kończyła się licytacja - nie poszczęściło mi się ehhh

cały czas buszuję na all

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości