|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
chodzenie po oborach... na pewno w ciąży nie jest łatwo. A jak dajesz radę z zapachami? W ciąży nie masz z tym problemów? a emocje, nie jest ci bardziej żal chorych zwierząt? (Pytam, bo ja mam teraz problem z chorymi czy biednymi osobami, mimo że wcześniej potrafiłam się emocjonalnie odciąć) Aaaa wozek to dalej problem. Mam trzy modele nad którymi rozmyślam i zobaczymy, czy zostaniemy w tym mieszkaniu, to wezme droższy lekki, jak znajdziemy bez tylu schodów i górek to tańszy ![]() Ale niektóre dziewczyny tutaj już ładnie się podecydowały
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-02-10 o 11:40 |
|
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
Co do wózka to my ostatnio zatrzymaliśmy się na Tako Sportime, na żywo widziałam kolor nr 4, bardzo nam się spodobał, na obrazku podoba mi się jeszcze kolor 3 i mam dylemat
![]() http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozk...rt_13/city.htm Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2015-02-10 o 11:48 |
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziesz juz miała kołyskę to proszę cie obfoc mi ja ![]() Mój tz zrobił ale metalowa... I jak dziecko zaczęło się ruszać to slyszalam ten koszmarny dźwięk popierającego o siebie metalu... Wiec albo teraz te kliny metalowe karze mu obić guma, albo skorzystać z waszego patentu ![]() Nie planuje podnosić... Wg mnie ona jest całkiem wysoka ... Jak będzie zablokowana to myślę ze Maciek nie wiele będzie mógł zdzialac ... Co najwyżej wysadzić ręce przez szczebelki... Co w sumie w lozeczka tez może zrobić...Może za bardzo mu ufam ![]()
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Konto usunięte
|
Pszczoua, ale śliczna
![]() Kaja witam w klubie, kolejny dzień z bólem głowy, chyba sobie ją odgryzę... Dzisiaj znowu laryngolog Ciekawe czy tym razem wizyta dojdzie do skutku
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie wczoraj trochę pobolewała, ale dziś to już masakra
|
|
|
|
|
#2887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z zapachami nie mam problemow, zreszta ja nigdy wrazliwa nie bylam na zapachy. W ciazy tez mi niespecjalnie przeszkadzaly. teraz jestem juz w domu do konca ciazy. Jesli chodzi o emocje to wydaje mi sie, ze przez wiekszosc czasu sie odcinam od tego chociaz musze przyznac, ze czasem sa takie przypadki ze plakac sie chce. Potem jakos mysle o tym przez kilka dni i jest to w mojej glowie caly czas. Niektorych farmerow to pozabijac mozna, jak tak wogole mozna traktowac zwierze. Psa by do takiego stanu nie doprowadzili ale z krowa nie maja problemu. Przeciez to tez zwierze i tez czuje i je boli. Duzo by o tym pisac. Na szczescie takie przypadki rzadko sie zdazaja. A takiego farmera to ja od razy do sadu podaje za znecanie sie nad zwierzetami. W sumie macie jeszcze czas z wozkiem. Ja tak mam z pokoikiem, nie wiem czy tu zostajemy czy sie przeprowadzy, wiec narazie nic nie planuje. Zreszta Mala bedzie z nami przez pierwsze kilka miesiecy. |
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam zdecydowana Ale wózek dostalam ![]() Teraz z racji zmiany podejścia do wózka bym go nie kupiła ale dalej uważam ze jest super
|
|
|
#2889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po obrazku to 3 wersja najfajniejsza ![]() Podoba mi się jeszcze 6 ale taka ciemna ![]() Od wczoraj czytam o laktatorach i czytam...kliknęłam laktator Aventu ostatecznie ![]() i znalazłam nawet podróbkę Minky na allegro
|
|
#2890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaraz idę do ginka, przyśpieszyłam sobie wizytę, zobaczymy co powie. W moczu tez mi różne cuda powychodziły...No nic, dam znać potem co i jak...
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzilam do Collegium medicum uniwersytetu Jagiellońskiego. Oni prowadzą strone internetowa slodkiemamy.edu.pl która juz tutaj ktoś ci polecił Ja od nich dostalam glukometr. Książeczki, ulotki, przykładowe jadłospisu. Dużo z tych rzeczy jest tez na stronie. Początkowo mierzylam cukier po każdym posiłku wiec ok 8 razy dziennie żeby wiedzieć jak działa na mnie dieta Później juz tylko na czczo, po pierwszym śniadaniu bo tutaj często był problem u mnie i po jakichś większych posiłkach... Klucie robi się pistoletem i naprawdę nic nie czuć.... Może parę razy jak sobie jakoś niefartownie przyladowalam to poczulam lekkie ukłucie ale tak to nie czuć nic a NIc ![]() Wiec się na zapas nie obawiaj
|
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
Pszczoua piękna ta kołyska
Ja nie planuję, ale gdybym chciała, to właśnie taką. Ideał Ja wczoraj weszłam do sklepu z wózkami i się zakochałam. Wiem, a pewno że chcę taki i żaden inny. Większości z Was pewnie się nie spodoba, bo już wcześniej krytykowałyście brak skrętnych kół itd. ale ja jestem zakochana! http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzie...-acoustic.html |
|
|
|
#2893 |
|
Zadomowienie
|
Mycha bardzo ładny! Góra taka sama jak w moim, tylko stelaż i koła inne
Fajne te wozidełka Tako robi, opinie też mają dobre. |
|
|
|
#2894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mogę ci opowiedzieć co mi się wczoraj przydarzyło ![]() Wyszlam z domu, ulica nie odsniezona... Przypomniałam sobie ze moge je zablokować .wózek sunal jak po maśle... Poszlam na pocztę, do lewiatana i do apteki.... Masakra... Przeżyła gehenne, brzuch mi stwardnial, zlapalynie skurcze... Musialam usiąść i odpocząć .. Nigdy się tak nie umeczylam z wózkiem Dopiero w lewiatanie kapnelam się ze to wina zablokowanych kółek.... Taki wózek nie zakręca tylko trzeba go przestawiać... Podnosić tylna lub przednia część ... Może zanim podejmiesz decyzje pojeździe w sklepie miedzy półkami tym wózkiem
|
|
|
#2896 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie na plusie ok 4,5kg.... juz niedlugo dobije do 60... w pierwszej ciazy przytylam 8-9kg, wiec mam nadzieje ze teraz bedzie podobnie ![]() ehh... wracam do pracy. moja przerwa jest zdecydowanie za krotka
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kumpela ma tako.. ogólnie jest fajny ale dla mnie są za wielkie, za ciężkie.. Ale ona jest zadowolona
Soleil o jeeeju jaki koszmar! Mi ten tydzień coś bedzie się chyba dłużył patrząc na dzisiejszy dzień..
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie na + 8kg więc z Wami nie jest jeszcze aż tak źle ![]() Skoczyłam na chwilę do rossa i kupiłam szampon i oliwkę do ciała z Babydream na promocji. Patrzyłam na szczoteczki do włosów ale nic z nat. włosia nie było. Widziałam jeszcze podkłady, butelki lovi, avent, wkładki laktacyjne itp. więc wstrzymam się z zamawianiem na allegro skoro będę mogła kupić w rossie.
|
#2899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mycha skretne kola to jednak zbawienie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lecę do fryzjera, a później odbieramy w końcu film z wesela Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2015-02-10 o 13:19 |
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu pamiętam jak moja przyjaciółką po 4 miesięcy jazdy wózkiem ze zwykłymi kołami pożyczyła na tydzień wózek ode mnie (nie mieszka w Polsce wiec nie brała do samolotu) I w szoku była jaka to różnica... Wózek zmieniła od razu... A wczesniej nawet nie zdawała sobie sprawy ze można inaczej wózek pchać ![]() Wiec warto sobie to przetestować .... Nie wiem gdzie mieszkasz Jak nie masz wąskich uliczek, sklepów, marketów itp to pewnie nie ma aż takiej różnicy... Ale w mieście średnio to widzę
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłam godzinę wcześniej z pracy o ten ból brzucha. Teraz leżę i nie boli. Nie mam pojęcia skąd ten ból. Jutro idę na badania, może coś w moczu jest nie tak
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha a poza tym ja miaamvtaco jumper, byłam napalona na city move na maksa....
Nie znam tego twojego modelu ale mam pozytywne odczucia co do tej firmy Duże kola, super amortyzacja, dużą gondola, .... Wózek czołg a wcale nie wazy ponadprzeciętną
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie mieszkam na wsi, na razie przy głównym chodniku (haha jak to brzmi Chyba faktycznie sama muszę pojeździć i wtedy zadecydować
|
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja na 3 piętrze teraz, a za rok się przeprowadzamy na drugie ale w sumie wysokoscią tak jak i teraz 3 wiec dla mnie to jest za wielki kolos. Dla mnie był za duzy xlander xa,a ten dla mnie jeszcze większy jest.. Jak kupowalam xlandera dla Blanki to czaiłam sie na taco Jumper. Ale coś mne w nim się nie podobało.. ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- bo takie zestawy są w sklepach itd, ale niezawsze sa one z naturalnego..
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-02-10 o 13:34 |
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
A tobie kiedy ten wozek ma przyjsc.?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj otrzymała wpłatę, wiec pewnie dziś wyśle.. to pod koniec tyg?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

[/RIGHT]

Zaraz idę do ginka, przyśpieszyłam sobie wizytę, zobaczymy co powie. W moczu tez mi różne cuda powychodziły...No nic, dam znać potem co i jak...

Ja nie planuję, ale gdybym chciała, to właśnie taką. Ideał
Chyba jestem skazana na wodę i sztuczne bułki z lidla.