|
|
#3391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Kombinacja zapachów oraz formuł brzmi fajnie Cytat:
2. To, że jest lepszy od Zelmera nie czyni go idealnym odkurzaczem. 3. Dzięki, idę właśnie zaraz Ostatnie chwile medytacji przed. ((((Cytat:
2. No niby tak, ale ja wolę jasną podłogę niż ajsną kuchnię. Bo podłogi myję, kuchenne w minutę. A szafek nie myję, dlatemu mamy ciemne. ![]() Bosz jak chcę już być w domu z powrotem.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-16 o 11:00 |
|||
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Bo on zawsze jeździł w dobrym tempie
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
i nie dbał o bezpieczeństwo, bo z tego, co kojarzę, to chyba oba śluby z wpadki? ![]() Muszę się wziąć za siebie, bo po miesiącu nieco oszukiwanej diety i ćwiczeń ani waga ani cm nie spadły, a tu już kolejna impreza się szykuję, a mi boczki wyłażą ze skórzanych portek ![]() Nie lubię poniedziałków
|
#3394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 3 No tzrymam kciuki mocniej jeszcze 4 Jak znajdziesz czas daj zdjęcia kuchni tak z oddali też w sensie całościowo. Odnosnie jasnej podłogi jest dodatkowa zagwozdka czyli fuga, która przy jasnych podłogach wygląda po czasie ohydnie... Dlatego albo minimalna fuga albo tzw bezfugowo ja bym sobie kładła ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ? Nie wiedziałam , ehhhh rosyjska dusza ![]() Też nie lubię ![]() Testowała znowu nową Gagę tym razem MASAKRA
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-16 o 11:32 |
||
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. 4. Jak znajdę - ale będą only komórkowe, bo nie posiadamy aparatu fot Co do podłogi to wiem - kafle mamy z ciemną fugą, ale resztę, pod część jadalną - stół krzesła - chcę położyć pamele jasne i będzie bez fugi. Ale to jeszcze jest duuuużo czasu (Chuopin musi dojrzeć do decyzji, bo trochę mu szkoda całkiem spoko, ładnych, w miarę nowych, 3,5 roku mających ledwie, niezniszczonych pameli) Ale popiera, a to już team. Myślałam o kontnuacji tych samych kafli, żeby było jednolicie. Ale to już wyjdzie drożej niż pamelki Bo to są takie duże szklące gresy https://www.google.pl/search?q=gres+...vid=1341626955No nic, jest czas. 5. Dobra zbieram się do denta, żeganjcie ! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-16 o 11:41 |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
d kosmetyków ziajowych trzymam się z daleka bo to zapychacze ...2 Fajnie uwielbiam remonty!!!! 3 Ehhhh trzymam kciukasy ....
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
a kto lubi?
![]() no chyba ze ktoś tak pracuje że wszystko mu jedno czy weekend czy nie weekend ![]() Wreszcie przeprowadzka biura zakończona w szafkach poukładane, sprzęty po podłączane, mogę sobie spokojnie siedzieć i klikać Zdecydowanie nie nadaję się do pracy fizycznej
|
|
|
|
#3398 | |||||
|
Panaroja
|
snad krwi z nosa
![]() zeżarło mi gryksiowego Syriusa więc tą drogą dziękuję Cytat:
2.no to wiadomo , poniżej 300 to będzie tylko warczeć i jeździć po podłodze ciągnięty za rurę , z wsysaniem już gorzej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
??? najpiękniejsze , secesyjne kwiaty ewer - pogrzebowe ??? pierwsze słyszę ![]() 2. Cytat:
2.ano , zwłaszcza kolorowe zeżarło mi większość cytatów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3399 | ||||
|
Panaroja
|
znowu mi zeżarło
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad sinupret krzyżyków na karku - kończysz 10 lat - pierwszy krzyżyk , 20- drugi , 30 - trzeci , czyli wisi nad karkiem już czwarty , bo na karku masz trzy , a czwarty się zbliża , dlatego jak się ma 30+ , wisi nad karkiem czwarty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3400 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad oczekiwania na kawę
Cytat:
Ale mnie nigdy nie przeszkadzały głośne odkurzacze, dla mnie to norma ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko żel zmienił kolor i koegzystencję na "rzadki budyń śmietankowy", taki efekt uboczny eksperymentu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My jesteśmy zadowoleni, serio ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Znad kawy Cytat:
Cytat:
![]() --- Prawie sobie jedynkę górną wybiłem butelką z mlekiem
|
|||||||
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżbym dlatego nie chudła? ![]() http://kobieta.onet.pl/ciekawostki/n...rzez-sen/xms3e
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-16 o 13:37 |
|
|
|
#3402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
E tam, moja koleżanka dobra ma już dwoch byłych mężow a teraz trzeciego, poważnego partnera. I ma ledwo 29 lat Cytat:
![]() No wlaśnie teraz jest w biedrże po coś koło 30 zl...nawet weszłam obmacać, ale jak zobaczylam jaki dziki tłum i jakie kolejki do kasy, to mi się odechciało i wyszlam...tak na oko to z pół h bym stala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś doszegl Kallos botox maska, zaraz przetestuję ![]() Dobry I urządziłam sobie rundkę po mieście i wrociłam z ....kosmetykami do włosow Spray Marion 7 efektow, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html Provit kuracja przeciw wypadaniu ( nie wypadaja, ale licze na wyrośnięcie nowych i przyspieszenie porostu ogolnie) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html Szampon Drogocenne olejki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ne-olejki.html Chcialam jakąś sukienke, albo fajną bluzkę i duuupa, bieda w sklepach...a jak mi się cos podobalo, to poza moim zasiegiem cenowym...ale generalnie same szmaty, w szafie mam fajniejsze
|
|||
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wlasnie wrocilam z szopingu
![]() kupilam kolejnego plunge'a - z secret possession sa idealne dla mnie, a cenowo bajka kocie koszulki didkom pare innych drobiazgow torby z jednorozcem juz wypollizowalo, a mialam dokupic jeszcze 2
|
#3404 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ciekawe, czy E. Taylor prześcignie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Co sądzicie o aferze z Durczokiem? Rozwalił mnie czyjś komentarz na pudlu: "50 shades of Durczok" |
|||
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Betty
Wybywam do Lądka, żegnajcie! He needs me
|
#3406 |
|
BAN stały
|
Antywalętynka to je?
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
na to wygląda
|
#3408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszy to był nas wspolny szkolny kolega, i każdy, ale to kazdy się zastanawiał co ona w nim widziała...po pól roku i ona zaczela się zasanawiać...drugi był Arabem, ten akurat był ladny Ten aktualny to jakis byznesmen, nie ladny ale z łbem na karku z tego co słyszałam....zobaczymy .Mam nadzieję,że jej się uda, bo to naprawdę fajna dziewczyna...tylko jakoś tak średnich wyborow dokonuje delikatnie mowiąc....2. A Ty myślisz,ż epo co mam dwa psiory? Zaganiają kudly do domu z pastwiska ![]() 3.Jeszcze nic, bo nie czytalam, tylko kilka dni temu że jakis znany molestuje...ale w sumie mnie to nie dziwi...nie że Durczok, tylko ogolnie molestowanie,,,idę nadrobić Pudelka, potem pomyslę co sądzę ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3409 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak w ogóle przeczytałem "dwa pisiory" Cytat:
Istna "Durczok gate" dzisiaj na kundlu ![]() Edit: dzie masz awek? |
|||
|
|
|
#3410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad zielonej herbaty ![]() , jeszcze 4 strony do przelecenia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3411 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3412 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się nawet nie chce odżywki na włosy nałożyć, sks...
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Do jutra, drogi Baru
|
|
#3414 |
|
BAN stały
|
To żeś się Tri rozgadała
![]() Idę coś zjeść
|
|
|
|
#3415 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Suszarka chyba ma służyć do suszenia Co do podnoszenia to podnosi, na chwilę ![]() O mój Tż miał dziś to samo? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jak to po co, kąpać się trzeba, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy ktoś Cię przelecieć będzie chciał
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3416 | |
|
BAN stały
|
Ignorantka, pfff!
Tak serio - jeśli te newsy (szczególnie z tego apartamentu na Mokotowie) to prawda, to chyba Kamilek ma już po karierze ![]() Cytat:
Prędzej szóstkę w totka wygram ![]() O! Jutro więc zagram! |
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Niom, myślałam ze chodzi o teog tajemniczego czlowieka z tv co molestowal mlode laski chcące robić karierę ![]() A tu tylko prochy, świerszczyk, fotyi i gadżety...no co se kto w lożku robi i czy do teog pije wino, piwo drinka czy coś wciąga to niewiele mnie obchodzi.....nie moja sprawa...tylko dla osoby publicznej to moze być śmierć zawodowa...nawet jeśli to bzdura i się okaże za miesiąc że jakaś laska/lasek nieszczęśliwie zaochany postanowił się zemścić...albo jakoś tak.... 3 Ładnie..wolisz mie bez avka...chyba pojdę i zamknę się w sobie... ...ze smutku....;( Znudził mi się, znalazlam nawet odpowiedni, tylko chwilowo komp odmawia mi posluszeństwa i nie chce go zaakceptować ![]() Cytat:
![]() To na chwilę mnie nie urząda... Ale, przejrzałam dokladnie zdjęcia ze ślubu Kożuchowskiej, te co Gryksiu wczoraj wrzcał i..Jaga Hupalo to dopiero ma przyklap...moj to wieża Eiffla przy tym
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-02-16 o 20:36 |
||
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio - jego wybór ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Ja bym może i chciała, ale wiesz no ten tego, może być jutro?
|
|
|
|
#3419 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jeśli dobro narodu to dla Ciebie (cyt.) "pierdoły", to my nie mamy o czym rozmawiać na chwilę obecną Cytat:
Jutro rano? W Senatorze? ![]() --- Se murzynka zrobiłem we kubku, ale kakała za dużo i w ogóle klucha mi wyszła
|
|||||
|
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Kurcze ja też, jeśli one się dzieją a nie stoją ![]() Dziś nic nie obfocę ani nie wkleję padam na ryjek. 3. Dzięki, przeżyłam, był hardkor bo się bardziej bałam znieczulenia. Jednak ta dentystka jest kochana. Wiecie, że gdyby tam małża nei było w poczekalni, to bym zwiała ? Serio mówię. Ja się dobrowolnie dentystom nei poddaję ![]() Ale ósemka śliska aż miło ![]() Jeszcze tylko/aż 2 razy. Dzięki Cytat:
2. ![]() 3. 4. To byłeś Tyyyyyyyyyyyyyyy? Dziś w trakcie mojego borowania zadzwoniła matka do mojej dentki że syn sobie ułamał jedynkę!!!!! ![]() lecę Was dalej z przyjemnością nadrobić! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Do avonowego żelu pod prysznic "cytrusy coś tam" dodałem trochę rossowego olejku do kąpieli z wanilią, zamieszałem i włala!
Kombinacja zapachów oraz formuł brzmi fajnie 
Ostatnie chwile medytacji przed.
((((

już tym Greyem, atakuje z każdej strony, litooości!