Szampony do włosów

Timotei Precious Oils, Szampon do włosów `Drogocenne olejki`

Nasi użytkownicy zostawili 119 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

azile18
    11 maja 2023 o 21:18
    Idealny na co dzień
    Do szamponów Timotei mam sentyment, bo jako nastolatka bardzo często je wybierałam. Ten w nowej odsłonie kupiłam za niewielkie pieniądze w Dealz. Szampon mimo niskiej ceny jest naprawdę bardzo dobry jakościowo. Mocno się pieni, przez co jest bardzo wydajny. Idealnie nadaje się na co dzień, bo dobrze domywa skórę głowy jednocześnie jej nie podrażniając, a swędzenie skóry głowy to coś czego nie znoszę. Włosy są dobrze domyte, nie plączą się i wyglądają bardzo zdrowo. Opakowanie standardowe dla szamponów tej firmy. Łatwo wydobyć odpowiednią ilość produktu. Mimo olejków w składzie, moje włosy się nie przetłuszczają szybciej, a nawet odwrotnie, są dłużej świeże, co bardzo miło mnie zaskoczyło. To taki szampon, który fajnie wypróbować, ale umówmy się nie jest to produkt profesjonalny więc sięgam po niego tylko od czasu do czasu.
    • Oczyszcza
    • Nie podrażnia skóry głowy
    • Przedłuża świeżość
    • Przyjemny zapach
    zieewa
    19 maja 2021 o 14:32
    barddzo przyjemny
    Bardzo fajny szampon. Jestem zadowolona z jego zakupu. Produkt ma fajjną kremową konsystencję, dobrze się pieni, dobrze myje włosy. Ma piękny zapach. Nie przetłuszcza włosów, nie obciąża, nie uczula, nie powoduje łupieżu. Cena jak za taką jakość bardzo niska. Opakowanie poręczne.
    • niska cena
    • kremowa konsystencja
    • działanie
    • nie uczula, nie obciąża, nie powoduje łupieżu
    Drogeria Super-Pharm
    _inga
    20 marca 2021 o 16:00
    Szampon do włosów Drogocenne olejki, Timotei
    Szampon kupiłam w jednej z Drogerii Natura Mam sentyment do szamponów Timotei i czasem do nich wracam tym razem wybrałam szampon "Drogocenne olejki " w składzie którego jest zarówno olejek arganowy jak i olejek migdałowy. Szampon ładnie pachnie, dobrze się pieni, skutecznie myje włosy , nie podrażnia skóry głowy. Włosy po umyciu dobrze się rozczesują. Włosy po wysuszeniu są nawilżone, gładkie, miękkie i lśniące Cena szamponu jest bardzo atrakcyjna za opakowanie 400 ml zapłaciłam jedynie 10 zł. Opakowanie jest praktyczne wygodne, szampon jest w przeźroczystej butelce dzięki czemu widać ile kosmetyku jeszcze pozostało. Fajny szampon, dobry dla moich cienkich włosów, pewno jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • dobrze myje włosy
    • nawilża i wygładza włosy
    • nie podrażnia skóry głowy
    • wydajny
    Wady:
    • moim zdaniem brak
    Drogeria Natura
  • 7 września 2020 o 15:10
    Trzyma poziom
    Pięknie pachnie, nie swędzi mnie po nim skóra, nie podrażnia. Opakowanie bardzo wygodne. Moje włosy są gęste więc nie zauważyłam by obciążał włosy. W duecie z odżywką tworzy bardzo fajny duet zapewniający dobrą pielęgnację włosów, a do tego tanią
  • 18 maja 2020 o 9:57
    Fajny ale czasami obciąża
    Po ten szampon zdarza mi się sięgać od czasu do czasu ze względu na jego niską cenę. OPAKOWANIE: Plastikowa, biała butelka z chowanym zamknięciem w zakrętce. Bardzo wygodna. Grafika prosta nawiązująca do olejków i jaśminu, który jest w składzie szamponu. KONSYSTENCJA/ZAPACH: Szampon ma białą i dosyć gęstą konsystencję. Zapach jest słodko kwiatowy. DZIAŁANIE: Szampon bardzo dobrze oczyszcza włosy jak i skórę głowy. Tak jak obiecuje producent, włosy po jego użyciu stają się delikatnie nawilżone. Zauważyłam również, że przy regularnym jego użytkowaniu włosy nabierają blasku oraz są bardziej sypkie. Niestety u mnie zdarza się bardzo często przy kremowych szamponach, że lubią obciążać moje włosy u nasady i niestety w przypadku tego szamponu również się to zdarza. PODSUMOWANIE: Będę wracać co jakiś czas do tego produktu bo lubię efekty jakie daje oraz ma dobrą cenę. Niestety nie jet to produkt, którego mogę używać regularnie ze względu na to że obciąża włosy u nasady i są niestety oklapnięte.
    • nawilżenie włosów
    • nadanie włosom blasku
    • sypkość włosów
    Wady:
    • obciąża włosy u nasady