|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Hej dziewczyny
Wczoraj poczynilam wielki krok i w końcu kupiłam środki do prania i pierwsze pralki za mną Dziś kolejne póki co nic mi się w praniu nie rozjechalo, nawet rzeczy z pepco Przyszła tez wczoraj paczuszka z porodowymi akcesoriami, jeszcze tylko koszule i mogę ładować do torby ale rodzic jeszcze nie mam zamiaru W zeszłym tygodniu urodziła kuzynka TZ bliźniaki termin miała na koniec marca wiec i tak ładnie wytrzymały w brzuszku Pierożku bardzo ładne te mebelki Hanka jakas masakra z tym szpitalem ![]() Myko to jakaś paranoja jak potraktowali Twoja mamę U mnie dziś ciąg dalszy zimy, wczoraj wieczorem juz śniegu nie było tylko błoto no ale w nocy pogoda nadrobila i znowu jest biało mój pies obronny przeszczesliwy A jeszcze miałam napisać ze mam łóżeczko z szuflada i trzymam tam zapas prześcieradel, koce itp. Wiec mi się przydaje. Zależało mi tylko żeby ta szuflada była na szynach a nie na kółkach które jeżdżą po podłodze Nie wiem co miałam jeszcze napisać ![]() za wszystkie wizyty. Trzymam za kolejneAaa i zrobiłam w końcu fotę brzucha, to już 33 tydzień Edytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-03-05 o 08:00 |
|
|
|
#1982 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zazdroszczę na prawdę. Widziałam, że o papierosach pisałyście. Ja nie cierpię tego "zapachu" i czuję z daleka ![]() Ogólnie w życiu może z 10 papierosów zapaliłam i to jeszcze za gówniarskich czasów imprez w liceum i pierwszego roku studiów. Nie lubię, nie smakuje mi to i w ogóle mnie nigdy nie ciągnęło do tego. Witam się z rana Wczoraj o 20 padliśmy wszyscy i tak przespaliśmy dziś do 6.30 Także czuję się w miarę wyspana na razie Z oczami już lepiej, nie miałam sklejonych ropą przynajmniej jak wstałam.Zaraz wrzucę jakieś fotki do klubu (jeszcze raz dzięki za zapro Nadzieja Mam nadzieję, że się nie przestraszycie mojego ryłka ![]() A później obejrzę sobie Project, Ugotowanych i do nauki
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę już praaaaaać!!! A nie mogę bo nie mam komody!! ![]() ![]() Lily - potrząchaj brzuchem może trochę? Pieróg mi się zaziębił Nie pozwolił mi wczoraj wywietrzyć mieszkania przed spaniem, normalnie czułam się jak w saunie, dawno tak źle nie spałam...... co zresztą widać po porze o której wstałam bo zwykle wstaję koło 12
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Konto usunięte
|
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Do kfc potem skocze
|
|
|
|
#1986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to jest w ciąży tak gorąco że bym najchętniej sobie jakiś wiatrak klimatyzujący na łóżko ustawiła ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1988 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie dobrzeale jak się chcesz uspokoić to jedź na ip, uspokoisz się ![]() witam, nie mogę spać przez sąsiadów już nie mogę się doczekać kiedy się stąd wyprowadzimy ![]() wczoraj cały dzień próbowałam was nadrobić, skończyłam chwile po północy ale nie miałam już mocy żeby cokolwiek napisać
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piękny słoneczny poranek :-*
Dla mnie nie dobry bo jestem chora. Praktycznie cała noc męczył mnie suchy kaszel teraz czuję że zaczyna się mokry i smarkam :'( ja nie chce być chora!!?! Gratki dziewczyny za wizyty
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Nie wiem, czy to faktycznie ta zbliżająca się pełnia czy co , ale pół nocy spać nie mogłam, brzuch mi twardniał i tak lekko okresowo bolałJa chcę już kwiecień ![]() Lily daj znać co u Ciebie, może maluszek sobie odsypia ![]() Crumble ja się nie znam, ale może zadzwoń do gina?? SzaraMyszka zdrówka! |
|
|
|
#1994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam się w ten pochmurny dzień. ![]() Dziś idę do fryzjera ![]() Potem wrzucę Wam fotkę Kurde, spać nie mogę w nocy, rzucam się w nocy jak ryba bez wody :/ Młoda całą noc szaleje, w dzień też... Od wczoraj mi takie akrobacje robi. ![]()
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Lily Kochana też ostatnio mała rusza się mniej i miałam podobne obawy co Ty we wtorek, ale na wizycie serduszko pięknie biło, a tych ruchów praktycznie wcale. Także nie martw się, na pewno wszystko jest ok
![]() Poduszki klina nie miałam, teraz też nie kupujemy. |
|
|
|
#1997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) no dobra, pewnie materac był trochę droższy niż bez ;p ale i tak taniej wychodziło niż z przesyłką w internecie
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
a co zamiast tej poduszki?
W ogóle nie wiedziałam, że coś takiego jest
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Oho, to pospałam...
![]() Idę ponadrabiać troszkę
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba zrezygnuje z niej skoro nie wszyscy mają najwyżej się dokupi
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
my poduszki nie mieliśmy w ogóle.
Pod materac podłożyliśmy koc, żeby główka była wyżej.
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jak? Myślałam, że spanie w rożku wystarczy
|
|
#2003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2004 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Gratuluję wszystkich wczorajszych wizyt no właśnie miałam pisać żę mi też, wczoraj przez przypadek nadusiłam sutek i aż się zdziwiłam jak zobaczyłam białe kropelki ![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny mam dzisiaj wizytę, miesiąc nie widziałam mojej kruszynki, trzymajcie kciuki...
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak kupowałam kołderke to tam już poduszka w zestawie była no ale zwykła. to chyba taka wystarczy ?
|
|
#2006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ważne, żeby główka trochę wyżej była
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko z prawej piersi mi leci i się zastanawiam o co kepasa...
|
|
#2009 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej
Dzięki dziewczyny za gratulacje ![]() Wczoraj znów nie miałam czasu tu zajrzeć i znów tyle nadrabiania Cytat:
Lily ofthe Valley gratuluje wizyty ![]() strzalka44 z tym mandatem to chyba bym nie odpuściła policjantom...można było im pokazać ostatnie połaczenie w kom i wszystko by było jasne, że mąż nie rozmawiał a tak to oni tylko patrzą gdzie łatwy mandat na człowieka nałożyć... a z tym gościem w domu to masakra...Ja zawsze zamykam mieszkanie. Poza tym chyba bym poszła zgłosić na komisariat że taki typ się kręci. Chyba w jakimś stopniu pamiętasz jak wyglądał. Dobrze, że nic nie zrobił ![]() Crumble gratuluję wizyty- też prosiłam lekarza, żeby jeszcze raz pokazał mi wszystkie kończyny ![]() Cytat:
A jak wspominasz pierwszą cesarkę? Z nosidełkiem nie pomogę.Lily ofthe Valley jakie okablowanie? czyżby mi coś uciekło- ciężko się nadrabia tyle stron... Cytat:
karol_ak super, że wizyta udana ![]() mój kupił dobry Co do wspólnej kasy to my mamy osobne konta i wszystkie wydatki dzielimy na pół, ale teraz chcemy założyć jedno dodatkowe wspólne i tam będziemy przelewać kasę na życie i dla małej. Ustaliliśmy, że tż trochę więcej, bo więcej zarabia. A każdym związku inaczej ważne żeby się dogadać. Któraś dziewczyna pisała o nie używaniu dzwonka przez gości albo pukaniu w szybę...Ja miałam trochę gorzej, bo przez pierwsze miesiące jak zamieszkaliśmy z tż razem to teściowa potrafiła sama sobie otwierać masze mieszkanie kluczem bez pukania ! Kiedyś była taka sytuacja, że przyszła w sobotę rano bez zapowiedzi, a my byliśmy jeszcze wtedy w łóżku. To wyczerpało moją cierpliwość i powiedziałam tż, że ma jej powiedzieć, żeby pukała, bo nie wchodzi do siebie i żeby zapowiadała wizyty. A klucze ma tylko dlatego, że mieszka blisko nas i u niej są zapasowe jakby co-tż często gdzies zapodziewa swój komplet. Mimo wszystko nie podobało mi się jej zachowanie. Teraz już tak nie robi Idę dalej nadrabiać dziewczyny. |
|||
|
|
|
#2010 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ALE jeśli ktoś za ścianą albo w domu obok ma taką samą to wyłapuje wszystkie dźwięki ![]() Było bardzo fajnie, ćwiczenia bardzo lajtowe, krótka rozgrzewka w marszu, potem jakieś rozciąganie i ćwiczenia relaksacyjne no i mięśnie Kegla, także delikatnie i fajnie, nie zmęczyłam się za bardzo, a czułam się potem super ![]() Cytat:
Współczuję Ci![]() Cytat:
![]() Cytat:
a czekając na wyniki bety spaliłam z nerwów chyba całą paczkę jak odebrałam wyniki to aż mnie odrzuciło i nastepnego dnia strasznie mi śmierdziały już ![]() ja pewnie tak samo
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

póki co nic mi się w praniu nie rozjechalo, nawet rzeczy z pepco 
mój pies obronny przeszczesliwy 
za wszystkie wizyty. Trzymam
za kolejne

Ok 18 to my się już bierzemy za mycie, jedzenie i spanie (tatuś myje, karmi i usypia
(np. pomalował ścianę zieloną farbą jak go zostawiłam na chwilę samego

Nie pozwolił mi wczoraj wywietrzyć mieszkania przed spaniem, normalnie czułam się jak w saunie, dawno tak źle nie spałam...... co zresztą widać po porze o której wstałam bo zwykle wstaję koło 12 

będzie dobrze

ważne, żeby główka trochę wyżej była 
Współczuję Ci