Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-09, 17:26   #361
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!

schmet oj a zdziwilaby się Twoja mama jakby zobaczyla jak duzo 20 i 21 latek slub bierze z wlasnej woli ( i woli rodzicow)
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 17:30   #362
dotuniek
Zakorzenienie

Współczuję problemu ze stołami... Przerobiłam go na własnej skórze i konflikt z Tż na tym polu również postawiłam na swoim a goście sami dylematy rozwiązali i bardzo szybko stoły zostały przedstawione i każdy siedział jak chciał. Mój kolega z pracy do dziś się śmieje, że nawet nie wie kiedy jego 6 osobowy stolik zrobił się 30
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 17:34   #363
wiosenka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
A moje buty z Ryłko już przyszły
Niestety musiałam zdecydować bez mierzenia ale zostawiłam bo tak mi się podobają

Zdjęcie robiła świadkowa (do niej przyszły kurierem) - do butów są jeszcze kokardki
Bardzo ładne ile centymetró obcas?
Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Co do włamań jeszcze... U nas kiedyś grasowali panowie po piwnicach i kradli ogórki oraz wszelkie procentowe nalewki Ogólnie w piwnicach spokój, bardzo sporadycznie się słyszy o włamaniach. Bardzo chciałabym sobie rower na wiosnę kupić i dojeżdżać nim do pracy ze 2,3 x w tygodniu, ale własnie boję się go w piwnicy trzymać, no i nie wiem
To jest nic. Mi się chcieli włamać do mieszkania jak byłam w środku...
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Mariuszowa, nie wstawił Ci się załącznik EDIT: już widać

Mój chce kupić garnitur w czerwcu, na jakieś 3 tygodnie przed ślubem, "bo on schudnie", taaa, tylko że nic w tej kwestii nie robi Choć wiem, że jakby się spiął to by szybciutko z kg zleciał i on wychodzi z tego założenia, że z 2 miesiące przed ślubem sobie zafunduje taki spadek wagi, aha, już to widzę
Mój to samo. Nie chce przymierzać nawet garniturów bo stwierdził, że schudnie. A co chwila namawia mnie na pizze
Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja chciałam się Was poradzić w kwestii doboru biżuterii. Najbliższa mojej sukni (której póki co nie mam na zdjęciu) jest ta suknia: http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3637 Generalnie jest na kole, przedłużony gorset przetkany cyrkoniami (ale tak bez przepychu), a do tego dół zupełnie tiulowy, bez żadnych ozdóbek. Welon też tiul, bez lamówki, podwójny. Dodatkowo idzie do tego pas pokryty koronką taką samą jak gorset (pas fioletowy) i bolerko koronkowe. No i uznałam, że zrezygnuję zupełnie z czegoś na szyję, bo będzie za dużo tego, a bransoletka znów boję się, że będzie zahaczać o materiał. W związku z tym stanęło na kolczykach. I tutaj myślę o czymś takim: http://i426.photobucket.com/albums/p...ine/k105/1.jpg

Zależy mi, aby były same kamyczki, bez pójścia za bardzo w złoto białe czy żółte, a to dobrze spełnia tę rolę. Jak uważacie - będzie okej jako główna biżuteria, bez naszyjnika i bransoletki?
Jak najbardziej pasują. Ja też będę miała tylko kolczyki (no i pierścionek zaręczynowy)

Ja w weekend zamówiłam odżywkę do paznokci na all, bo chcę je do ślubu doprowadzić do porządku, żeby mieć tylko pomalowane.
No i zamówiłam szkła kontaktowe jednodniowe, bo też chcę przetestować, żeby więcej par zamówić na czas ślubu. Bo na co dzień noszę okulary.

Ale mnie jedna koleżanka zdenerwowała. Jakieś dwa tygodnie temu zaczęła mnie dopytywać kiedy mamy ślub. A teraz dowiedziałam się, że opowiada znajomym że będzie brała ślub dwa tygodnie przed nami i że do nas na ślub nie przyjdzie bo będzie w podróży poślubnej. A o naszym ślubie wiedziała od roku. Czyli wychodzi na to że pytała o datę, żeby do nas nie przyjść. Ja przynajmniej to tak odbieram.
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 17:47   #364
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
To się muszę jutro lub pojutrze wybrać i popatrzeć na jakieś bluzKi i narzutki na wiosnę - lato, i ponoć baletki są ok
w sensie że balerinki? Jeśli tak to ja kupuje w H&M i jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
W końcu można się przywitać Co to za życie bez wizażu

Witam nową PM

Mama mnie przeraża Wpadła w jakiś szał przygotowań Normalnie nie poznaje jej-kto mi podmienił matkę?? Jak coś się pyta i odpowiadam "tyle czasu jeszcze, nie myślałam o takich pierdołkach" To jest odzew "jakie tyle czasu? połowa marca prawie, kwiecień zleci, maj jeszcze szybciej i czasu Ci na wszystko braknie" no kto by pomyślał, że matka mnie pośpieszać będzie Ogólnie pod wrażeniem jestem i z szoku wyjść nie mogę TŻ skwitował to jednym krótkim zdaniem: "chyba nas zaakceptowała"

W tym tygodniu (najpóźniej do środy) zamawiamy obrączki A decyzja w sprawie grawera dalej nie podjęta
czyżby dla mamy?

Cytat:
Napisane przez wiosenka84 Pokaż wiadomość

Ale mnie jedna koleżanka zdenerwowała. Jakieś dwa tygodnie temu zaczęła mnie dopytywać kiedy mamy ślub. A teraz dowiedziałam się, że opowiada znajomym że będzie brała ślub dwa tygodnie przed nami i że do nas na ślub nie przyjdzie bo będzie w podróży poślubnej. A o naszym ślubie wiedziała od roku. Czyli wychodzi na to że pytała o datę, żeby do nas nie przyjść. Ja przynajmniej to tak odbieram.
obcas 8 cm Do sukni mierzyłam też 7,5 /8 i jest ok. Przy moim wzroście to aż głupio większy obcas - chociaż normalnie większe lubię

A co do koleżanki. To ex mojego TŻ bierze ślub dokładnie 2 tyg przed nami - też nie wydaje mi się to przypadkiem - ale życzę szczęścia na nowej drodze
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 17:48   #365
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:

To chociaż tyle.
Ja mam jedną znajomą, za którą nie przepadam, jest specyficzna, ma dziwne podejście do życia i nie trawię jej zbytnio, ale toleruję.
Odkąd dowiedziała się, że wychodzę za mąż, to dosłownie włazi mi w tyłek ze wszystkim, podlizuje się i w kółko "co tam kochana?" " jak tam?" "kiedy jakieś spotkanko?". No a ja szału dostaję...

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 17:51   #366
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:

To jest nic. Mi się chcieli włamać do mieszkania jak byłam w środku...

Mój to samo. Nie chce przymierzać nawet garniturów bo stwierdził, że schudnie. A co chwila namawia mnie na pizze

Jak najbardziej pasują. Ja też będę miała tylko kolczyki (no i pierścionek zaręczynowy)

Ja w weekend zamówiłam odżywkę do paznokci na all, bo chcę je do ślubu doprowadzić do porządku, żeby mieć tylko pomalowane.
No i zamówiłam szkła kontaktowe jednodniowe, bo też chcę przetestować, żeby więcej par zamówić na czas ślubu. Bo na co dzień noszę okulary.

A może po prostu chce Ci znajomych zgarnąć na swoje wesele? przecież nie raz jak ktoś ma kilka wesel w krótkim czasie to zdarza się, że z jakiegoś musi zrezygnować, bo to i wydatki i w ogóle........
Stary 2015-03-09, 17:52   #367
sQuaara
Zakorzenienie

jakos nie moge nadgonic...
madzia gratuluje klipsów
gratuluje zakupów wszelkich...szczegolnie dziwnych vansów

ja wczoraj przez brak wizazu ogarnial paperconcept dodawałam do koszyka, wchodze dzis - nic w koszyku
musze od poczatku...
Stary 2015-03-09, 17:54   #368
aneta_91
Zakorzenienie

Squara, mogłabyś wstawić link do tych spodni z Mango ?
Stary 2015-03-09, 17:58   #369
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

hej hej! nadrobiłam

gratuluję udanych zakupów!
witam nową PM!

nie mam siłyyyyy

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:01   #370
Kelpie
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;50580284]To fajnie masz, ja od mojej słyszę "kto normalny w tych czasach bierze ślub w wieku 21 lat?" [/QUOTE]

Tak jak sobie pomyślę to chciałabym wziąć ślub w tym wieku. Z jednej strony byłam wtedy dzieciak jeszcze i wolę swój rozumek teraz ale teraz powoli myślę, że to już czas na dzieci itd bo zegar tyka.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:02   #371
wiosenka84
Zadomowienie

Cytat:
A co do koleżanki. To ex mojego TŻ bierze ślub dokładnie 2 tyg przed nami - też nie wydaje mi się to przypadkiem - ale życzę szczęścia na nowej drodze
No takie akcje są podejrzane. Ja już spotkałam się z przypadkiem, gdzie jedna przyjaciółka jak się dowiedziała, że ta druga się zaręczyła i ustaliła datę ślubu, to też pośpieszyła swojego chłopa i niedługo potem byli zaręczeni i data ślubu tydzień przed przyjaciółką. Ona wszystkiego jej zazdrościła. Tamta jakoś przełknęła tę datę i poszły razem oglądać suknie ślubne. Ta co miała tydzień później datę ślubu wybrała sobie wstępnie sukienkę, ale stwierdziła, że jeszcze zobaczy w innym salonie za kilka dni. Następnego dnia dostała smsa od przyjaciółki, ze ona się na tą sukienkę zdecydowała.
Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
To chociaż tyle.
Ja mam jedną znajomą, za którą nie przepadam, jest specyficzna, ma dziwne podejście do życia i nie trawię jej zbytnio, ale toleruję.
Odkąd dowiedziała się, że wychodzę za mąż, to dosłownie włazi mi w tyłek ze wszystkim, podlizuje się i w kółko "co tam kochana?" " jak tam?" "kiedy jakieś spotkanko?". No a ja szału dostaję...
No też niefajnie.
Z tym że w naszym przypadku to jest jeszcze jedna sprawa. Mamy trochę wspólnych znajomych i obawiam się, ze część z nich może do nas nie dotrzeć, bo jednak dwa wesela jedno po drugim w takim krótkim czasie to spory wydatek.
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:04   #372
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Od razu widać że wizaż działa :P

Wrzucam jeszcze raz buty - przedtem nie dodało - i lecę nadrabiać
Wczoraj bez wizażu jak bez ręki
Stary 2015-03-09, 18:04   #373
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
U mnie w sumie wielkich konfliktów dotychczas nie było, aczkolwiek ostatnio na krańcu wytrzymałości wydarłam się na TŻ, który robił minę męczennika, jak kazałam mu coś wybrać z bodajże trzech propozycji. Wygarnęłam mu, że jemu cięzko zerknąć na trzy opcje, które ja wybrałam z kilkudziesięciu w ciągu kilku godzin - i teraz jakoś trochę przycichł, i się pomocniejszy zrobił, twierdząc, że nie wiedział, że to takie upierdliwe.

Żeby nie było- mnie cieszą przygotowania, odnajduję się w tym itd. Ale jak słyszę, że przy okrągłym stole trudniej usadzić gości, bo przy podłużnym mają większy kontakt... I nijak wytłumaczyć dorosłym, postepowym kobietom, że przy okrągłym stole siedzi owszem, 10 osób, ale wszystkie się widzą i słyszą, a i do krzeseł na stałe przykute nie są - podczas gdy przy podłużnym widzę kilka osób naprzeciwko, a porozmawiać mogę z tymi po bokach i ewentualnie trzema naprzeciw mnie, o ile wódka nie zasłania... Ja już nie wiem - teściową jakoś łatwiej urobić, moze dlatego, że nie spędziłam z nią całego zycia pod jednym dachem i nie stosuje dziwnych, matczynych metod wymuszania pt. "Zrób jak chcesz, ale według mnie tak jest źle" Na szczęście jestem na takim etapie, że mnie to jedynie denerwuje, a na dłuższą metę - bawi. Ulegać nie planuję

Tu sie nie do konca zgodzę... Widza sie ale pogadać da sie niestety srednio,a juz napic do kogoś z naprzeciwka i np nalać wódki... Ciężko. Ale przyznam ze okrągłe są bardzo ładne i jesli Ci sie podobają to się nawet nie zastanawiaj
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:07   #374
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Squara, mogłabyś wstawić link do tych spodni z Mango ?
prosz
http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1425919727112
tylko czarne i granatowe zostały
Stary 2015-03-09, 18:09   #375
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
No takie akcje są podejrzane. Ja już spotkałam się z przypadkiem, gdzie jedna przyjaciółka jak się dowiedziała, że ta druga się zaręczyła i ustaliła datę ślubu, to też pośpieszyła swojego chłopa i niedługo potem byli zaręczeni i data ślubu tydzień przed przyjaciółką. Ona wszystkiego jej zazdrościła. Tamta jakoś przełknęła tę datę i poszły razem oglądać suknie ślubne. Ta co miała tydzień później datę ślubu wybrała sobie wstępnie sukienkę, ale stwierdziła, że jeszcze zobaczy w innym salonie za kilka dni. Następnego dnia dostała smsa od przyjaciółki, ze ona się na tą sukienkę zdecydowała.

No też niefajnie.
Z tym że w naszym przypadku to jest jeszcze jedna sprawa. Mamy trochę wspólnych znajomych i obawiam się, ze część z nich może do nas nie dotrzeć, bo jednak dwa wesela jedno po drugim w takim krótkim czasie to spory wydatek.
to ja ostatnio słyszałam, że znajomej siostra jak się dowiedziała, że ta planuje ślub na maj, to mimo, że mieszkała z facetem kilka lat bez ślubu, bo po rozwodzie już była, nagle stwierdziła, że chce ślubu no i podobnie z tą sukienką, poszły razem oglądać siostrze, która ma ślub w maju spodobała się jedna i siostra, która miała ślub w lutym wystąpiła właśnie w tej sukience
Stary 2015-03-09, 18:10   #376
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam przyjaciolke ktora z natury odgapia wszystko... (bardziej przyjaciolka od zawsze, ale od paru lat kontakt żaden)
i tematy slubu są tabu. zaczelysmy gdzie mamy slub i w miare co mamy co zalatwilismy
o sukienkach uznalysmy ze sobie nie mowimy ze to bedzie tajemnica
jako dziecko zawsze marzylam ze razem ogarniemy sluby itp itd... bierzemy slub 3miesiace po nich i nic razem nie planujemy... a mozna by było dodatki i wodke razem kupowac:P

uwaga pls o pomoc!
zamawiam z paperconcept.. wybralam 8 rzeczy, każdą mozna do paczkomatu, przy każdej że max 10, 15, 100.. ale wiecej niż 8,
ale jak zamawiam 8 razem to opcji paczkomat nie ma.. ktos cos wie?
Stary 2015-03-09, 18:11   #377
cheerly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Pewnie temat już był nie raz <niebijcie>
Ile liczycie litrów napojów na głowę?
Mój brat kelner podpowiedział nam, że 4 litry na osobę, ale z poprawinami
cheerly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:14   #378
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
to ja ostatnio słyszałam, że znajomej siostra jak się dowiedziała, że ta planuje ślub na maj, to mimo, że mieszkała z facetem kilka lat bez ślubu, bo po rozwodzie już była, nagle stwierdziła, że chce ślubu no i podobnie z tą sukienką, poszły razem oglądać siostrze, która ma ślub w maju spodobała się jedna i siostra, która miała ślub w lutym wystąpiła właśnie w tej sukience
Ludzie to mają...

Ale np. siostra mamy TŻ jest tak zazdrosna, że jak teściowie zrobili łazienkę, ale nic nie mówili i jak siostra była w tej łazience to po wyjściu słowa nie powiedziała i potem tylko dzwoniła do drugiej siostry i obgadała.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez cheerly Pokaż wiadomość
Mój brat kelner podpowiedział nam, że 4 litry na osobę, ale z poprawinami
Dzięki

Coś koło tego myśleliśmy. Chyba chcemy 2 litry gazowane, 2 litry soków na głowę i poza tym woda mineralna.
Stary 2015-03-09, 18:15   #379
blink07
Zadomowienie

Melduję się po weekendzie.. 13 stron się do mnie uśmiecha

Wczoraj wylegiwałam się już na słoneczku ahh jakże przyjemnie.. mordkę wygrzewać do słońca

18.07.2015 ślubujemy !!
blink07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:15   #380
sQuaara
Zakorzenienie

4l ?!

serio!? ja liczylam 2...
Stary 2015-03-09, 18:16   #381
sloneczna457
Raczkowanie

Jak tak czytam te historie to się zastanawiam, co takimi ludźmi kieruje? Tak bardzo chcą bliskim osobom na złość zrobić czy co? Dziwne
Stary 2015-03-09, 18:17   #382
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczna457 Pokaż wiadomość
Jak tak czytam te historie to się zastanawiam, co takimi ludźmi kieruje? Tak bardzo chcą bliskim osobom na złość zrobić czy co? Dziwne
Zazdrość chyba...
Stary 2015-03-09, 18:18   #383
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ty jesteś 94'?!

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
schmet oj a zdziwilaby się Twoja mama jakby zobaczyla jak duzo 20 i 21 latek slub bierze z wlasnej woli ( i woli rodzicow)
Ona uważa się za nowoczesną i np. chciałaby zamiast całonocnego wesela po ślubie kawę, tort i do domu.
Nie rozumie moich argumentów za weselem dwudniowym, dziwi się że po weselu będziemy cały tydzień siedzieć i "poprawiać" i mnóstwo innych rzeczy ją dziwi, śmieszy

A sama brała ślub w wieku 20 lat, czy z własnej woli to nie wiem, podobno chcieli no ale kto ich tam wie
Ale co to za wesele, na szybko robione...
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:18   #384
cheerly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sloneczna457 Pokaż wiadomość
Ja wpadam z pytaniem do trójmiejskich PM: orientujecie się gdzie solidnie i niedrogo zrobią nam obrączki z naszego złota? Będę wdzięczna za podpowiedzi
My zamówiliśmy w AK-Biżuteria, ale jeszcze na nie czekamy. To jest sklep internetowy, ale mają swój punkt stacjonarny w Gdańsku i tam właśnie zamawialiśmy - też mieliśmy swoje złoto i tam wychodzi bardzo korzystnie, porównując do innych jubilerów.
Stary 2015-03-09, 18:18   #385
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
4l ?!

serio!? ja liczylam 2...
My litr gazowanego i litr niegazowanego na osobę na jedną noc. Wodę mineralną zapewnia sala.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:19   #386
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Śmignęłyśmy z mamą po mieście dzisiaj i weszłam do tej pracowni co mi szyli suknię na komunię, Pani się nudziła więc zaproponowała mi żebym sobie coś przymierzyła. I mierzyłam suknię z muślinowym dołem i już wiem dlaczego tak większość z Was zachwala. Pięknie się prezentuje, dużo dużo lepiej niż tiul
Ale prócz pięknej spódnicy suknia specjalnie się nie prezentowała, gorset kompletnie nie w moim stylu.
I tak popatrzyłam na te suknie i nic mi się jednak nie podoba xD No ja nie wiem co to ze mną będzie. Pójdę w mojej kremowej maxi i będzie gites
a widzisz mówiłam, że zakochasz się w muślinowej ))))))

Cytat:
4l ?!

serio!? ja liczylam 2...
mnie to nie dziwi. na weselach piję jak smok

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 18:21   #387
Kelpie
Zakorzenienie

Ja liczę na upały więc wole żeby zostało
Stary 2015-03-09, 18:22   #388
cheerly
Raczkowanie

Cytat:
4l ?!

serio!? ja liczylam 2...
I to jeszcze bez wody. Tylko napoje gazowe i soki :P a część osób pije np. tylko wodę..
Stary 2015-03-09, 18:23   #389
sloneczna457
Raczkowanie

Cytat:
My zamówiliśmy w AK-Biżuteria, ale jeszcze na nie czekamy. To jest sklep internetowy, ale mają swój punkt stacjonarny w Gdańsku i tam właśnie zamawialiśmy - też mieliśmy swoje złoto i tam wychodzi bardzo korzystnie, porównując do innych jubilerów.
Przejrzałam stronę internetową i faktycznie dobre ceny, no i maaaasa wzorów koniecznie musimy się wybrać

Ja to myślałam gdzieś o 2 litrach/osobę... no i osobno mineralna. W sumie we wrześniu już nie jest tak gorąco. Ale widać kwestia jest jeszcze do przemyślenia.
Stary 2015-03-09, 18:24   #390
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
I to jeszcze bez wody. Tylko napoje gazowe i soki :P a część osób pije np. tylko wodę..
Zakładam, że wodą nikt wódki zapijać nie będzie ani do drinków się nie nada więc wodę traktuje dodatkowo. Plus w małych butelkach gościom do pokojów.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości