Kremy na dzień

Stara wersja produktu

Niverosin Krem Do Skóry Naczynkowej 50g

• 14 maja 2023 o 19:38
    Mogę polecić
    Do kupna skłoniło mnie sporo poleceń. Mam cerę naczyniową i rumienie często są bardzo mocne u mnie. Kupując w aptece krem, porozmawiałam chwilę z farmaceutką, powiedziała że warto dodać do tego coś od wewnątrz. Stosuje tabletki od 2 miesięcy(wzięłam też te niverosinu, żeby mieć komplet), krem też. Powiem szczerze, że widze poprawę. Wiadomo, że krem nie zdziała cudu ale nawet moja kosmetyczka zauważyła mniejsze rumieńce u mnie przy zmianie temperatur chociażby.
    Zalety:
    • Skład, cena
    Wady:
    • Aluminiowa tubka - czasem zdarzy się, że pęknie podczas zaginania.
    Drogeria Cocolita.pl
    szmuli
    2 marca 2023 o 13:40
    Najbardziej zatykający pory krem, jaki miałam
    Kupiłam ten produkt z wielką nadzieją dla mojej naczynkowej, a jednocześnie mieszanej cery. Niestety, być może krem działa super na naczynka, jednak ja poddałam się po kilku aplikacjach. Już od pierwszego użycia na skórze pojawiło się mnóstwo zaskórników, skóra w strefie T przeżywała istny łojotok... Z dwojga złego wolę mieć problem z naczynkami, niż twarz usianą milionem wyprysków. Na obronę kremu powiem, że oddałam go mamie (65 lat), i u niej sprawdza się znakomicie.
    Zalety:
    • Dobrze się sprawdza u cery dojrzałej.
    Wady:
    • Nie dla osób z tłustą cerą,
    • bardzo gęsta konsystencja,
    • mało estetyczne opakowanie.
    Nuska30
    2 marca 2022 o 20:36
    Krem cera naczynkowa
    Używa od:próbka
    Jedyny krem ktory pomaga cerze naczynkowej. Inne firmy moga sie schowac sa nie skuteczne. Zdecydowanie polecam ten krem. Trzeba regularnie stosowac min 3 miesiace 2 razy dziennie.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Wydajny
    • Fajna konsytencja
    • Jakość
    K1990
    6 lutego 2022 o 11:33
    Polecam!
    Od zawsze walczę ze skórą naczynkową. Do tej pory żadne produkty w pełni mnie nie zadowalały… Krem jest dla mnie wygodnym rozwiązaniem i co najwazniejsze - skutecznym! Cena jest bardzo przystępna wiec nie obciąża budżetu :)
    Zalety:
    • dobra cena
    • skuteczność
    • formuła kremu bardzo fajna
  • 7 stycznia 2022 o 10:52
    Treściwy krem
    Krem jest zamknięty w tubce (plus za higieniczność), jest bardzo gęsty o kremowym kolorze. Ma bardzo ładny zapach, ale jest on dość intensywny. Idealny na noc, bądź na zimę. Dobrze nawilża i natłuszcza skórę. Ma nawet mały, ale jest spf 15. Mogłabym tu skończyć, ale kupiłam go w innym celu. Jako posiadaczka cery z rumieniem liczyłam, że zahamuje bądź chciaż trochę uspokoi moją cerę, jednak nic takiego się nie stało :( Nie zmienia to faktu, że koniec końców polecam ten krem, jako treściwy i nawilżający.
    • przystępny cenowo
    • łatwo dostępny (w aptekach)
    • gęsta konsystencja (idealny na zimę)
    • nawilżenie
    • spf 15 (niski ale jest)
    Wady:
    • nie działa pod kątem rumienia, zaczerwień

Zobacz także inne Kremy na dzień