Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :) - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 10:01   #4171
beaciorq
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Laleczki tak na szybko - żaba zdrowa, wszystkie paluszki ma i rozwija się idealnie do wieku ;-) Waży 390g, kość udowa 3.48 i ogólny wiek ciąży zgodny z OM czyli 20w6d :-D
W środku wszystko jest, jest zdrowe i na miejscu, no i profil ma śliczny ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratki

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Nie
Wole wczesniej mieć wszystko dopięte na ostatni guzik niż pozniej ostatkiem sił sie tłuc po wyprzedażach
A jak sie okaze, ze sie dobrze czuje to sobie pochodzę po sklepach i moze cos dokupie ale tak to nie... Poza tym tak jak jess pisze - pozniej te najlepsze ciuszki sa często wyprzedane, zdarzają sie wyprzedaże, ze nie ma w czym wybierać niestety... :/
E tam w necientez mozna kupic na wyprzedazy, zara, hm ja tak robie dla siebie i potem kupuje szpilki za 60 zl zamiast 300

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
juz był temat kosmetyków ja polecam z dm z baby love sensitiv albo hipp sensitiv . Nie wiedziałam że można coś brać takiego kurde tez mam tak czasem ze mi ciezko na jelitach ..

Nom zlecialo strasznie u coraz mniej czasu kurcze mamy

A ja dziś się wstydu najadłam w sklepie .. miałam zakupy w koszyku idę do kasy wyciągam kartę a tu doopa kazali mi rzeczy oddać no nie. Mogę męża karta płacić .. ciekawe tyyle razy płaciłam i nie było problemu a tu nagle taka afera .. dobrze ze miałam przy sobie 15 euro to mogłam cześć rzeczy wziasc i gotówką zapłacić ludzie się gapia jak na jakąś kryminslistke. ..
U nas tez twk czesto jest w sklepach jezeli sie placi karta meza lub zony, najlepiej zblizeniowo placic wtedy

Espumisan sie nie wchłania do organizmu, teoretycznie powinno byc można brać
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:03   #4172
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Gratki

E tam w necientez mozna kupic na wyprzedazy, zara, hm ja tak robie dla siebie i potem kupuje szpilki za 60 zl zamiast 300

U nas tez twk czesto jest w sklepach jezeli sie placi karta meza lub zony, najlepiej zblizeniowo placic wtedy

U nas nie ma takiej opcji .. niestety zwykły czytnik jest nieraz chce pić a nieraz podpis .. z podpisem gorzej niestety .
Stary 2015-04-09, 10:05   #4173
fiona27
Zakorzenienie

Ja to rzadko płacę kartą, jakoś wolę gotówką, bo wtedy mam większą kontrolę nad wydatkami
Stary 2015-04-09, 10:06   #4174
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cześć sierpniowe laseczki

Roxana na pewno można espumisan bo mi w przychodni u ginka sami dali próbki

Vea a ja mogę sobie wyobrazić też parkę:P i tak i tak fajnie Nawet byłam skłonna dać na imię Natalka dla męża. choć mi tak średnio się podobało no cóż taka jakaś jestem najpierw myślę o spełnainiu marzeń innych a poza tym możliwe,że będzie jeden urwis Borys to na razie jest taki kochany i grzeczny,że czasem aż sama wierzę Wątpie żey drugi taki był za fajnie by było

Niespodziewajka super,że się udało z pracą

Nicole nadgoni malutka może po prostu Ty jesteś drobniejsza pamietaj,że wyższe dziewczyny rodzą trochę większe dzieci ja tez wczoraj zapłaciłam 190 zł i to z kuponem!!! 50 zł rabatu mialam -normalnie tak nie szaleje:P ale teraz mam takie coś w głowie,że wole Boryskowi coś lepszego kupić bo póżniej Tymek będzie nosił

Isabelle współczuje bólu głowy za długo w razie co się nie męcz i weź paracetamol. Lekarka mi mówiła,że lepiej wziąc niż stresować dziecko- ciut mnie to zatkało
Stary 2015-04-09, 10:08   #4175
magdowe
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Ja dzisiaj w pracy siedzę jak na szpilkach. O 16 mam wizytę i strasznie sie denerwuje całą noc nie spałam nie wiem dlaczego przed każda wizyta się tak nakrecam i panikuje czy wszystko ok.
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:08   #4176
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Ja dzisiaj w pracy siedzę jak na szpilkach. O 16 mam wizytę i strasznie sie denerwuje całą noc nie spałam nie wiem dlaczego przed każda wizyta się tak nakrecam i panikuje czy wszystko ok.
Na pewno będzie dobrze trzymam kciuki
Stary 2015-04-09, 10:09   #4177
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:

jeśli chodzi o Zarę to czekam na %, żeby kupić jakieś kurteczki, spodnie dla bobasa itp w Z. często kupuję na % dla siebie, chyba że naprawdę coś nie daje mi spać po nocach a ta nowa kolekcja w ogóle mi nie podeszła.. Takie zniżki jak Ty piszesz naprawdę cieszą
Stary 2015-04-09, 10:10   #4178
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
juz był temat kosmetyków ja polecam z dm z baby love sensitiv albo hipp sensitiv . Nie wiedziałam że można coś brać takiego kurde tez mam tak czasem ze mi ciezko na jelitach ..
Nom na stronie espumisanu jest napisane:
  • Ciąża i karmienie piersią
    • Przed zastosowaniem każdego leku należy poradzić się lekarza lub farmaceuty.
    • Brak ograniczeń do stosowania leku Espumisan® u kobiet w ciąży i w okresie karmienia piersią.
Ja biorę i czuję ulgę Ach byłam wczoraj w tesco i ciuszków pełno na przecenach, ale dziewczęce same. Oglądałam sukieneczki, ale TŻ mówi: Filipkowi to na pewno nie będzie pasowało. Więc nawet się za bardzo nie napatrzyłam;d

U nas pogoda śliczna. Słoneczko i cieplutko.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:10   #4179
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny

będzie dobrze
Stary 2015-04-09, 10:17   #4180
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
TŻetowi udalo sie znaleźć pracę w końcu , dzisiaj pierwszy dzień .. Koniec z wyjazdami , kasa moze i z tego była ale ja go wolę jednak mieć na miejscu
Super

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Kupując używkę nie będę wiedziała czy ma to wszystko sprawne w 100%, więc tu tkwi problem, bo wydam 300 zł, a kupię siano. Dlatego mam dylemat czy nie lepiej kupić nowego mini elektric .
Spokojnie, jak nie będzie działała, to zawsze możesz odesłać
O mini elektric się nie wypowiadam, bo nie znam, ale Medela generalnie dobra jest

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Kompletnie nie wiem... ja chcę w ogóle taką swoją listę zakupów wyprawkowych stworzyć i wtedy będę czytać co i jak i zapisywać konkretne rzeczy

Ta marynarska jest super, ma wbudowane body. Teraz ją oglądałam, ale czuję, że będzie na przecenach Bo to typowo letni ciuszek

Z tymi piżamkami to też nie wiem, bo w sierpniu to noce jednak już są zimne, no i jeśli moja się urodzi w terminie to już będzie połowa sierpnia i zaraz wrzesień... dlatego chyba kupię trochę rampków i trochę pajaców..
Lista wyprawkowa to bardzo dobry pomysł

Pewnie będzie, ale ponieważ wiem, że duuużo ciuszków dostanę, mogę sobie pozwolić na małe "chciejstwo" - i tak jest z tą kiecą - po prostu chcę ją mieć i to już

Ja miałam pajace, bo do rampka (jeden był) musiałam mu zakładać skarpetki, które jakimś cudem o prześcieradło zsuwał

Cytat:
A ja dziś się wstydu najadłam w sklepie .. miałam zakupy w koszyku idę do kasy wyciągam kartę a tu doopa kazali mi rzeczy oddać no nie. Mogę męża karta płacić .. ciekawe tyyle razy płaciłam i nie było problemu a tu nagle taka afera .. dobrze ze miałam przy sobie 15 euro to mogłam cześć rzeczy wziasc i gotówką zapłacić ludzie się gapia jak na jakąś kryminslistke. ..
Hmm... ja często płace kartą Bartka - kredytowa jest na niego - i podpisuję jego nazwiskiem - sama mam podwójne. Nigdy problemów nie miałam

Cytat:
Teoretycznie i praktycznie też
Pytałam lekarzy i jest bardzo ok

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Vea a ja mogę sobie wyobrazić też parkę:P i tak i tak fajnie Nawet byłam skłonna dać na imię Natalka dla męża. choć mi tak średnio się podobało no cóż taka jakaś jestem najpierw myślę o spełnainiu marzeń innych a poza tym możliwe,że będzie jeden urwis Borys to na razie jest taki kochany i grzeczny,że czasem aż sama wierzę Wątpie żey drugi taki był za fajnie by było
A nie no, pewnie Taka parka jest też ok, w sumie ciężko mi sobie wyobrazić tylko dwie panny
Poza tym, niestety, nikt nie daje gwarancji na "urwisowanie" Żuk bywa jak małe tornado, a jeśli Żaba we mnie się wda, to będę miała w domu tornada razy dwa czyli spółkę urwis&ananas
A z imieniem w ogóle śmiesznie jest, bo jak się Bartkowi zgodziłam na Natalkę, to zaczął się wahać, czy przypadkiem nie Maja

Cytat:
Spokojnie, będzie na pewno dobrze

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
    • Brak ograniczeń do stosowania leku Espumisan® u kobiet w ciąży i w okresie karmienia piersią.
Ja biorę i czuję ulgę Ach byłam wczoraj w tesco i ciuszków pełno na przecenach, ale dziewczęce same. Oglądałam sukieneczki, ale TŻ mówi: Filipkowi to na pewno nie będzie pasowało. Więc nawet się za bardzo nie napatrzyłam;d
Espumisan jest bezpieczny

No wieeesz... moja mama się rozpędziła i Żuk przez chwilę paradował w bodziaku z różową lamówką i króliczkiem Ale prawdziwy mężczyzna i w różu wygląda męsko

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:18   #4181
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
    • Brak ograniczeń do stosowania leku Espumisan® u kobiet w ciąży i w okresiekarmienia piersią.

U nas pogoda śliczna. Słoneczko i cieplutko.
Oo no to dobrze kupię sobie przy okazji .
Stary 2015-04-09, 10:20   #4182
dd1dd
Zakorzenienie

Dobra idę ogarnąć trochę dom, mam zamiar pochować prawie wszystkie swetry już zrobię porządek z ubraniami, popatrzę co muszę sobie kupić. Jakiś obiad trzeba zrobić i tak minie pół dnia

Miłego dnia życzę wszystkim

Vea ta marynarska kiecka z hm jest piękna!!
Stary 2015-04-09, 10:20   #4183
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Gratuluje wszystkich wizyt i zdrowych dzieciaczków

TŻetowi udalo sie znaleźć pracę w końcu , dzisiaj pierwszy dzień .. Koniec z wyjazdami , kasa moze i z tego była ale ja go wolę jednak mieć na miejscu

Następna wizyta w 32 tygodniu ..

Hej Młody .
Gratulacje
Super z tą pracą
Cytat:
Kupując używkę nie będę wiedziała czy ma to wszystko sprawne w 100%, więc tu tkwi problem, bo wydam 300 zł, a kupię siano. Dlatego mam dylemat czy nie lepiej kupić nowego mini elektric .

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Super z tą pracą wyszło zwłaszcza, jak drugie maleństwo w drodze

U mnie chciał czy nie chciał na razie musi wyjeżdżać, ale może trochę mniej niż do tej pory.

Ale, że niby kolejną wizytę masz dopiero za 10 tyg Chyba coś pomieszałam...
Heh ja miałam ostatnio wizytę 13 marca a następną na początku maja mam bo tutaj w drugiej ciąży nie robią wizyty w 24tc

Dzień dobry głowa mi pęka a tu trzeba zakupy zrobić, obiad ugotować.. :/

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:22   #4184
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
No wieeesz... moja mama się rozpędziła i Żuk przez chwilę paradował w bodziaku z różową lamówką i króliczkiem Ale prawdziwy mężczyzna i w różu wygląda męsko
Przypomniało mi się, jak Marcel dostał różowe body od mojej babci z napisem Princess

Co macie na obiadek ? Ja idę robić młodą kapustkę
Stary 2015-04-09, 10:22   #4185
moniska139
Zadomowienie

Niespodziewajka żeby pracowało się mężowi dobrze
Magdowe kciuki za wizytę.
Roxana ja używałam na początku ciąży espumisan, miałam takie wzdęcia, że brzuch mnie bolał.
Odebrałam wyniki, morfologia w normie tylko krwinki białe podwyższone ale tak na granicy normy i glukoza 79 na czczo po godzinie 118 a po dwóch 112. Dobrze że taka niska wyszła bo mam rodzinne predyspozycje do cukrzycy. Tylko teraz zastanawiam się dlaczego tak wcześnie kazała mi zrobić, bo po 21 tygodniu.
Czekam sobie na usg jestem pierwsza w kolejce ale są jeszcze kobiety które czekają na wizytę od rana bo doktorka nie przyszła jeszcze ze szpitala.
Kosmetyki dla maluszka najprawdopodobniej będę kupowała z Babydream w maju chyba ma nowa seria wyjść sensitiv.

I w końcu muszę przeglądnąć ubranka które mam żeby zrobić rozeznanie czego mam ile.

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-04-09 o 10:24
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:25   #4186
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomniało mi się, jak Marcel dostał różowe body od mojej babci z napisem Princess

Co macie na obiadek ? Ja idę robić młodą kapustkę:-)

u mnie kopytka z sosem i mięskiem z buraczkami
Stary 2015-04-09, 10:29   #4187
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)

Dziekuje kochane za wszystkie odpowiedzi co do espumisanu

Ja sie witam z humorem do niczego... Dorwałam takiego dola, ze głowa mała. Nadziało sie u mnie sporo od wczoraj, ze az dzisiaj z nerwow od rana witam sie z kibelkiem...

Ja dzisiaj mam wizytę u endo, tak mi sie nie chce jechac jak nigdy... Nie wiem czy nie sprobuje przełożyć na inny dzien.

Aha, któraś pisała o medeli swing, ja kupiłam nowa i strasznie mnie ciekawi jak sie spisze, opinie czytałam dobre... A ja nastawiona jestem na walkę z karmieniem...

Miłego dnia kochane

Synuś i Córcia

Edytowane przez roxana_lu
Czas edycji: 2015-04-09 o 10:30
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:29   #4188
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o Zarę to czekam na %, żeby kupić jakieś kurteczki, spodnie dla bobasa itp w Z. często kupuję na % dla siebie, chyba że naprawdę coś nie daje mi spać po nocach a ta nowa kolekcja w ogóle mi nie podeszła.. Takie zniżki jak Ty piszesz naprawdę cieszą
Ja też czekam na wyprzedaż, narazie widzę że pozbywaja się wiosennych kurteczek, i lecą jakieś zniżki

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:32   #4189
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:

Haha moja babcia tez nieraz kupiła różowe coś dla mojego synka ..
Na obiad kurczaka mam..
Stary 2015-04-09, 10:38   #4190
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:

Ja sie witam z humorem do niczego... Dorwałam takiego dola, ze głowa mała. Nadziało sie u mnie sporo od wczoraj, ze az dzisiaj z nerwow od rana witam sie z kibelkiem...

Ja dzisiaj mam wizytę u endo, tak mi sie nie chce jechac jak nigdy... Nie wiem czy nie sprobuje przełożyć na inny dzien.

Aha, któraś pisała o medeli swing, ja kupiłam nowa i strasznie mnie ciekawi jak sie spisze, opinie czytałam dobre... A ja nastawiona jestem na walkę z karmieniem...

Miłego dnia kochane
Roxana Teściowa znowu?Trzymaj się i niech ten humor szybko się zmieni

A ja idę zrobić sobie chłodniczek a TŻ-owi barszczyk
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:43   #4191
Nicole`_
Zakorzenienie

Zacznę od sprawy najważniejszej - ja jeszcze nie wiem co na obiad machnę

Cytat:
jeszcze Grazia ma chyba te same kupony, jakbyś TS nie znalazła
Ooo, to Grazie kupię, bo chyba tańsza jest

Cytat:
Powoli robię sobie taką listę co muszę kupić dla siebie i malucha, bo wtedy jakoś łatwiej to ogarnąć, co mam, a czego jeszcze nie

A skąd wiesz, że mają być jakieś promocje na weekend? Może bym się wybrała...

Kurde medela swing nie daje mi spać po nocach , ale chcesz kupić nową czy używkę ?
Lista to super sprawa, też po to żeby nie przesadzić z zakupami...

Ja chcę kupić nówkę, bo chcę mieć gwarancję no i później odsprzedam i ta gwarancja jeszcze będzie dla następnej użytkowniczki (chcę kupić dopiero tuż przed porodem żeby właśnie gwarancja nie leciała). Owszem wydam teraz dużo kasy, ale połowę mam zamiar odzyskać przy sprzedaży Więc jakoś łatwiej mi z tą myślą

A kupony do sklepów na ten weekend są w Grazii i Twoim Stylu (dd11dd )

Cytat:
Nicole nadgoni malutka może po prostu Ty jesteś drobniejsza pamietaj,że wyższe dziewczyny rodzą trochę większe dzieci ja tez wczoraj zapłaciłam 190 zł i to z kuponem!!! 50 zł rabatu mialam -normalnie tak nie szaleje:P ale teraz mam takie coś w głowie,że wole Boryskowi coś lepszego kupić bo póżniej Tymek będzie nosił
No właśnie nie jestem drobna, mam 177cm Ale lekarz powiedział, że mam się nie martwić, bo mała teraz zacznie przybierać dopiero.

A skąd miałaś kupon -50zł? Też do h&m?

Cytat:
Hej Dziewczyny

Kochana mocno zaciskam kciuki! I wracaj z dobrymi wieściami! Chyba córa będzie coś czuję

Cytat:
Ja też na Zarę czekam na wyprzedażach, bo normalnie to jednak zbyt wysokie ceny mają

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki, morfologia w normie tylko krwinki białe podwyższone ale tak na granicy normy i glukoza 79 na czczo po godzinie 118 a po dwóch 112. Dobrze że taka niska wyszła bo mam rodzinne predyspozycje do cukrzycy. Tylko teraz zastanawiam się dlaczego tak wcześnie kazała mi zrobić, bo po 21 tygodniu.
Czekam sobie na usg jestem pierwsza w kolejce ale są jeszcze kobiety które czekają na wizytę od rana bo doktorka nie przyszła jeszcze ze szpitala.
Wiesz co, też nie wiem czemu tak szybko Ci kazała robić, bo mój owszem skierowanie mi dał już teraz, ale powiedział, że mam to badanie zrobić ok 25tc dopiero Czyli tuż przed wizytą...

Wyniki masz super, tylko trochę wcześnie na to badanie chyba, bo coś czytałam, że właśnie glukozę powinno robić się w określonym czasie ciąży.

Kciuki za usg!
Stary 2015-04-09, 10:44   #4192
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Hej Dziewczyny

za wizytę, na pewno będzie wszystko ok
Cytat:
Cześć sierpniowe laseczki

Roxana na pewno można espumisan bo mi w przychodni u ginka sami dali próbki

Niespodziewajka super,że się udało z pracą

Isabelle współczuje bólu głowy za długo w razie co się nie męcz i weź paracetamol. Lekarka mi mówiła,że lepiej wziąc niż stresować dziecko- ciut mnie to zatkało
No w sumie tak, po co dziecko nadmiernie stresować, ale jakoś nie mam przekonania żeby tych leków tyle brać jak nie przejdzie za godzinę to wezmę
Cytat:

Ja dzisiaj robię spaghetti, życzenie mojego dziecka nooo muszę mięsko wyciągnąć z zamrażarki... żebym nie zapomniała bo będzie a nie spaghetti
Cytat:
Niespodziewajka żeby pracowało się mężowi dobrze
Magdowe kciuki za wizytę.
Roxana ja używałam na początku ciąży espumisan, miałam takie wzdęcia, że brzuch mnie bolał.
Kosmetyki dla maluszka najprawdopodobniej będę kupowała z Babydream w maju chyba ma nowa seria wyjść sensitiv.

I w końcu muszę przeglądnąć ubranka które mam żeby zrobić rozeznanie czego mam ile.
Super że wyniki ok no i kciuki za usg ale masz fajnie, ja muszę jeszcze tydzień czekać aby malucha podejrzeć
Mi na razie moja gin nie wspominała nic o glukozie, ja też nie pytałam.. Ale w pierwszej ciąży miałam ją jakoś po 30tc dopiero..

Łeee no wy już macie tyle ciuszków a ja aby jedne nieszczęsne bodziaki mój mąż stwierdził że jeszcze mamy czas i na razie mam nie kupować nic (m.in. to też ze względu że nie wiadomo do końca jaka płeć), a ja się śmiałam do niego że później to będzie stówkami w sklepach płacił jak przyjdzie wszystko naraz kupować - a on na to "no i co z tego" a ja zonk, no co za facet
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:45   #4193
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Oj... oby szybko minęło Wiosna idzie, tp się zbliża, nie ma co się dołować

Zobacz co wypatrzyłam w mothercare... pojadę w weekend kupić chyba, bo nie wytrzymam:

http://www.mothercare.com/Floral-Dre...efault,pd.html

No czy nie jest piękna? Tylko u nas kosztuje 129zł... ale skoro ma być -20% I tak będzie droga, ale jak ja się zakochałam to co robić?
Stary 2015-04-09, 10:51   #4194
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

mms, nooo to konkretny chłopak już
Paluszki nieee... też tuczą Jak już coś słodkiego i zdrowego, to najlepsze będą suszone owoce albo... landrynki Podpowiedź znajomej Pani Dietetyk Taki cukierek - o ile nie pogryziesz - jest stosunkowo mały, ale długo się go ciamka, więc i dłużej czujesz smak słodkiego
Ewentualnie orzechy - one co prawda kaloryczne, ale dużo dobrego mają w sobie - poprzednią ciążę zażerałam się mieszanką studencka
A tak w ogóle to za chwilę zaczną się owoce i będzie po kłopocie
A dziękuję i Gratuluję udanej wizyty

No ja zaczynam dzisiaj walkę ze słodyczami

Idę korzystać z pięknej pogody Muszę zrobić pranie, bo tyle się tego nazbierało, że szok a ładnie słoneczko świeci, to wszystko wywieszę na zewnątrz

Miłego dnia

a i trzymam mocne kciuki za dzisiejsze wizyty

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:54   #4195
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Oj... oby szybko minęło Wiosna idzie, tp się zbliża, nie ma co się dołować

Zobacz co wypatrzyłam w mothercare... pojadę w weekend kupić chyba, bo nie wytrzymam:

No czy nie jest piękna? Tylko u nas kosztuje 129zł... ale skoro ma być -20% I tak będzie droga, ale jak ja się zakochałam to co robić?

piękna

Nicole szalejesz odkad poznałas płeć mam nadzieje ze mnie też najdzie ochota na zakupy po dzisiejszej wizycie bo narazie nie mam weny
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 10:57   #4196
Nicole`_
Zakorzenienie

Ja wcześniej też nie miałam ochoty Także wszystko przed Tobą Ale jak się zacznie oglądać, oj... ciężko zachować rozsądek
Stary 2015-04-09, 11:00   #4197
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Vea ta marynarska kiecka z hm jest piękna!!
Prawda A jeszcze jest fajna, bo mięciutka, bez żadnego tiulu i innych usztywnień, więc jak mała będzie sobie w niej leżała, to nic nie będzie uwierało

Cytat:

Cytat:
Kciuki za usg, a wyniki bardzo ok
Sensitive już jest - taka różowa... normalna jest niebieska

Cytat:
Oj, tulam
Jak coś to wiesz... zawsze możesz się w k. wygadać

Cytat:

Jest piękna

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
A dziękuję i Gratuluję udanej wizyty

Idę korzystać z pięknej pogody Muszę zrobić pranie, bo tyle się tego nazbierało, że szok a ładnie słoneczko świeci, to wszystko wywieszę na zewnątrz

Miłego dnia

a i trzymam mocne kciuki za dzisiejsze wizyty

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

Edytowane przez vea7
Czas edycji: 2015-04-09 o 11:07
vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 11:02   #4198
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Powodzenia Ja też dziś chyba za pranie się wezmę... może i trochę posprzątam
Stary 2015-04-09, 11:06   #4199
beatrix28
Zadomowienie

witajcie
vea7 gratuluje wizyty
ambiwalentna29 Ty to masz pecha, ze takie wredoty Cie otaczaja w tym realnym wiecie..by mogla 2x pomyslec zanim cos powie..
roxy co do eutyroxu to w zeszlej tez bralam mniej wiercej tyle..
mms22 a te wafle to nie te male okragle sonko tylko takie wieksze z blonnikiem ..
nicole tak,obiad rzecz najistotniejsza ja ma dzis ochote na rosolek..co do laktatora to nie moglabym kupic uzywanej tj i bielizny to zbyt osobista rzecz..
Isabelle tez mysle ze czasami lepiej wziac leki tj ja w astmie niz wyladowac w szpitalu i skonczyc nogami do przodu..

sugar to tesciowa kupila za niemowlaka remkowi rozowo fioletowe dresy.r.68.,nawet metke jeszcze maja...

a ja juz fiksuje i rozmyslam o porodzie..ide pranie zlozyc i moze puszcze nowe poki jest pogoda, bo w weekend znow ma u nas padac ..
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 11:13   #4200
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie kopytka z sosem i mięskiem z buraczkami
Też pycha

Cytat:

Miłego dnia kochane
Głowa do góry

Ja też nastawiam się na walkę o kp i teraz tak sobie myślę, że może co miesiąc odłożę do " skarpety" po 100 zł i kupię nowego swinga w czerwcu, to mniej zaboli

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość

Łeee no wy już macie tyle ciuszków a ja aby jedne nieszczęsne bodziaki mój mąż stwierdził że jeszcze mamy czas i na razie mam nie kupować nic (m.in. to też ze względu że nie wiadomo do końca jaka płeć), a ja się śmiałam do niego że później to będzie stówkami w sklepach płacił jak przyjdzie wszystko naraz kupować - a on na to "no i co z tego" a ja zonk, no co za facet
Za to mój mąż cały czas mnie goni na co czekam z zakupami i mam wszystko kupić choćby dziś

Czekamy na relacje z wizyt

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
witajcie
vea7 gratuluje wizyty
ambiwalentna29 Ty to masz pecha, ze takie wredoty Cie otaczaja w tym realnym wiecie..by mogla 2x pomyslec zanim cos powie..
roxy co do eutyroxu to w zeszlej tez bralam mniej wiercej tyle..
mms22 a te wafle to nie te male okragle sonko tylko takie wieksze z blonnikiem ..
nicole tak,obiad rzecz najistotniejsza ja ma dzis ochote na rosolek..co do laktatora to nie moglabym kupic uzywanej tj i bielizny to zbyt osobista rzecz..
Isabelle tez mysle ze czasami lepiej wziac leki tj ja w astmie niz wyladowac w szpitalu i skonczyc nogami do przodu..

sugar to tesciowa kupila za niemowlaka remkowi rozowo fioletowe dresy.r.68.,nawet metke jeszcze maja...

a ja juz fiksuje i rozmyslam o porodzie..ide pranie zlozyc i moze puszcze nowe poki jest pogoda, bo w weekend znow ma u nas padac ..
To chociaż teraz się przydadzą te dresy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości