![]() |
#1201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Uf wrocilam z biegania! 6,5km, czas 41min, predkosc 9,39 km/h.
![]() ![]() ![]() Nurek ej bez ociagania! Ja dalam rade, Ty dasz rowniez ![]() Michalova ![]() ![]() Biore sie za czytanie Was!
#1202 |
Konto usunięte
|
Nurek- Zasuwaj !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Wtajemniczenie
|
Ewa i jak Ci poszlo z bieganiem? Ja u siebie nie chodze na silownie, bo sa strasznei drogie i trzeba podpisywac minimum kilkumiesieczne umowy. Wiec mysle ze wezme silke na pol roku gdzies np w pazdzierniku. Wtedy ja przynajmniej wykorzystam. Szkoda ze nie ma wejsciowek pojedynczych, bo moglabym chodzic jak sie brzydka pogoda.
No trudno ![]() ![]() Bella wiem, ze nie wszystkich ale mnie tabelka mobilizuje ![]() ![]() Planujesz cwiczyc? Nurek oo dlaczego air maxy nie do biegania? ja mam i super sie w nich biega. Chyba ze cos zle Cie zrozumialam? ![]() Lencik brawo za spadek wagi ![]() ![]() Soldus nietypowy ten rower ![]() a u mnie slonce! musze sie cieszyc, bo w piatek juz ma padac. Kasiunia nie pamietam za ile go kupilam, ale teraz zerklam w internecie i kosztuje ponizej 100zl. Ale widze, ze juz kupilas stroj. Fajny ![]() Malinka nie podziwiaj, tylko sie przylaczaj ![]() ![]() Malinka, no jak masz szanse zrobic wielkie wow, to tym badziej dupka z kanapy! ![]() Szczurku z jednej strony, dobrze ze nic Ci nie narzuca, bo sama masz spora wiedze. Ale z drugiej, jak to ma byc kompleksowy program, to troche malo. Dziwne, czlowiek zawsze oczekuje cudow ![]() Jak tam na silce? o pomogla na bol glowy ![]() Ja odtluszczonych rzeczy nie jem. Zadnych 0% ![]() Ewa co do lightow i wszekich 0% to tak jak Michalova napisala, podpisuje sie pod tym. I to co Szczurek. Do kosza z pseudo-dietetyczynymi produktami. Monte a co sie dzieje, ze weny brak? zastoj mimo diety? za slodycze ![]() Soldus ja uzywam Endomondo. Sa gotowe, a mozna tez samemu stworzyc np na podstawie tras ze stron internetowych. Ufff a teraz do sklepu ![]()
#1204 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będzie ok. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() W ogóle mi się marzy takie aktywne lato i zero stresu spowodowanego wagą ... A przede wszystkim mi się marzą uda, które się o siebie nie ocierają. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51045055]Ja znów na telefonie, bo coś mi sie domowy internet rozkraczyl, wiec w pracy odpisze normalnie. Wstałam o 8 i naszykowalam sobie jedzenie na cały dzien do pracy ! ![]() ![]() Mój nowy nabytek patrzy sie na mnie w pokoju i czeka az pogoda bedzie ciut lepsza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oooo śliczności! Gdzie, za ile i czemu ja takiego nie mam? ![]()
![]() |
#1205 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() A co do Twojej tylko zumby raz w tygodniu - jak już☠ktoś przede mną powiedział - lepsze to niż nic. Może z czasem sobie zwiększysz częstotliwość, dodasz coś nowego. Lepiej przez jakiś czas chodzić raz w tygodniu i stopniowo zwiększać niż pochodzić codziennie przez 2 tygodnie i porzucić ćwiczenia na rok. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51050362] Znacie jakieś aplikacje, które pokazują trasy rowerowe?[/QUOTE] Też chętnie poznam!! ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Szlaban na odzywanie się, dopóki nie pobiegasz! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1206 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z rolek. Dalam sobie wycisk dzisiaj, a teraz jak usiadłam żeby złapać oddech, to pot leje mi się z czoła. Lecę pod prysznic, ale powiem Wam że super się czuję, jutro pewnie nie wstanę
![]() ![]() Martuszka ładną masz już figurę ![]() ![]()
#1207 | |||||
Raczkowanie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51045055]Ja znów na telefonie, bo coś mi sie domowy internet rozkraczyl, wiec w pracy odpisze normalnie.
Wstałam o 8 i naszykowalam sobie jedzenie na cały dzien do pracy ! ![]() ![]() Mój nowy nabytek patrzy sie na mnie w pokoju i czeka az pogoda bedzie ciut lepsza ![]() Śliczny ten rower - aż się prosi, żeby robić na nim długie kilometry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Początkowo moim celem było ujrzenie na wadze 7 z przodu, a tutaj niedługo 75 będzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam z roweru - 20 km zaliczone. W planach mam jeszcze orbiego za to, że wczoraj sobie odpuściłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Wtajemniczenie
|
Monte: nie mam pojęcia dlaczego, ale to urządzenie mi się totalnie skojarzyło z takim czymś dla krówek, żeby były szczęśliwsze i dawały lepsze mleko: https://www.youtube.com/watch?v=nfleSUFllk0
![]() widziałam ogłoszenia w autobusie związane właśnie z tym vacu, ale ani razu mnie nie tknęło, żeby się w tę stronę skierować ![]() ![]() Soldus: raport z utraconych kilogramów będzie na pewno szedł dalej ![]() oo widzisz, zapomniałam o tej ciecierzycy z puszki, a też mi to w oczy wpadło ![]() ![]() aplikacji szukasz w sensie, żeby zbierała dane jak endomondo? czy jakiś przegląd najciekawszych? nurek: jak nie masz motywacji, to się po prostu zmuś ![]() Martuszka: no właśnie trochę nie do końca rozumiem, bo ja np mam rzeczywiście jakąśtam wiedzę zbieraną przez te lata i rozszerzam ją sukcesywnie o wiadomości różnorakie, a co z ludźmi którzy całe życie tak jedli i nie do końca wiedzą, że w ogóle robili błędy? mnie bardzo brakowało pomysłów na przepisy i to mi się rozwinęło dopiero po przeszukaniu sporej ilości blogów, jadłospisów innych dziewczyn itd. Może po prostu pani zobaczyła, że w moich wypowiedziach jest trochę sensu, więc podeszła z większym luzem? nie mam pojęcia.. ![]() ![]() lecę teściom podrzucić połowę chleba upieczonego dzisiaj i jak wrócę to wam opowiem dalej jak po tym spotkaniu inauguracyjnym ![]() chlebcien.jpg
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2015-04-15 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Wtajemniczenie
|
Lencik brawo za rower
![]() Dziekuje za mile slowa. Ja z kolei jak patrze na wymijajacych mnie biegaczy to mowie - niemozliwe tak szybko biec ![]() Monte no brawo za rolki ![]() ![]() Melonade heheh ![]() ![]() Masz racje - szlaban dla Nurek! ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Szczurku piekny ten chleb! jak mi zamontuja piekarnik (na razie mam tylko halogen) to sie zglosze po przepis ![]() Czekam na info jak na spotkaniu bylo w takim razie. I moze cos w tym jest, ze zorientowala sie ze potrafisz sie odchudzac i nie chciala Cie zniechecic poprzez narzucanie. Myslle (mam nadzieje) ze osobom, ktore uwazaja ze sa na diecie jak nic nie jedza, to troche bardziej to rozpisala.
#1210 |
Wtajemniczenie
|
Szczurek hahahahahah no to do mnie pasuje w takim razie to urządzenie
![]() ![]() Ten chleb wygląda bardzo apetycznie- czy mogłabym prosić o przepis? ![]() Ewa zapomniałam ostatnio Ci jeszcze odpisać- nie wiedziałam że to na co idę jutro nazywa się fitball ![]() ![]() lenciik to brawa też dla Ciebie ![]() ![]() nurek poszłaś biegać? ;> michalova dzięki ![]() Martuszka dzięki ![]()
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2015-04-15 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Konto usunięte
|
Schudnąć 20-30kg część III
Promocja w Ross na mleko sojowe i ryżowe. 5,99zl sztuka.Załącznik 5961339
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zadomowienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51053734]Promocja w Ross na mleko sojowe i ryżowe. 5,99zl sztuka.Załącznik 5961339[/QUOTE]
Oo, super, a dobre jest to rossmannowskie? Jeszcze nie próbowałam. ![]()
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Nie bede odpisywac osobo ale melduje ze juz moge sie odzywac bo bylam BIEGAC
![]() ![]() Kupilam tez krem do twarzy z zjaji i dzis pierwszy raz sie niem posmaruje na noc ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Wtajemniczenie
|
Nurek nooo
![]() ![]()
#1215 |
Zakorzenienie
|
Jestem próżna af i w szatni przed treningiem oczywiście była rundka selfies, ale ja naprawdę uwielbiam swój tyłek
![]() ![]() ![]() Gdyby ktoś pół roku temu powiedział mi, że codziennie będę chodzić na uczelnię z własnymi posiłkami, tyle zmienię w swoim życiu, nabiorę tyle pewności siebie, nie uwierzyłabym . Cieszę się, gdy pomyślę o tym, ile zmian jeszcze przede mną ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny kupilam balsam rozgrzewajacy na rozstepy z eveline i sie wysmarowalam od ud po tylek i konczac na brzuchu i po killu minutach zaczelo mnie parzyc i nie chce przestac jest mi tak goraco ze masakra biegam od jakis 20minut nago i nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Rozeznanie
|
mini załamka, tak to jest jak się odkłada coś na później...
już się zbierałam za bieganie, ale zrobiłam się bardzo głodna. Tak że naprawdę głodna. Więc zjadłam obiad i myślę sobie "odczekam 1,5 h i pójdę na bieganie". A byłam już w stroju nawet, ten obiad to w butach jadłam... I w międzyczasie tak mnie głowa zaczęła boleć, że dopiero teraz w ogóle otwarłam oczy, choć wciąż mi niedobrze... Także lipa, nic dziś nie zrobiłam. Jestem bardzo rozczarowana sobą. michalova, szczurku Co do tłuszczu to jadam go wiele, ale pod postacią oliwy, awokado, orzechów i bardziej w te kierunku. Także o witaminy się nie martwię. Natomiast rzeczywiście - w tych jogurtach light jest kupę cukru. Nawet nie zwróciłam na to uwagi. Ale co na przykład z takim bieluchem ? bo akurat tu jest duża różnica w kaloryczności: zwykły ma w 100g 127 (4g cukrów), a light 80 (4,5)... Mówicie, że wciąż lepiej zwykły ? Mleko od jutra zamieniam na 1,5 % ![]() ![]() szczurku jakby to tak działało to nikt by nie ćwiczył tylko spędzał 3 godziny dziennie na wytrząsarce ![]() ![]() ![]() PIĘKNY chleb ![]() monte fajnie brzmi ten bodyroll, drogie takie zabiegi ? Hmmm, no czuję się bardziej zbita, ale wiem, że obwody nie lecą, bo sprawdzałam ostatnio w talii i mam tyle samo... Zobaczymy w sobotę jak będzie z wagą ![]() Jak przeczytałam to co wymieniłaś jako zawartość Twojej michy dla łasuchów to produkcja śliny zwiększyła się u mnie o 200%. Jesteś moją boginią, serio, wielki podziw ! ![]() No i brawo za rolki ![]() unex no jednak jakiś tam smak mi nadawało to mleko, ale już postanowiłam, że za Waszymi poradami zamienię je na 1,5 % ![]() Widzisz, skoro pobolewały to naprawdę bardzo dobrze, że taki krótki trening miałaś ![]() ![]() martuszka Ty też masz okres ? a robi Ci to różnicę przy bieganiu ? Mnie w ogóle szczerze mówiąc. Jenyyy jaka prędkość ! Ale zazdrość u się u mnie wzbudziła. Brawo ![]() ![]() ![]() Moje bieganie widzisz jak poszło (napisałam we "wstępie" posta)... Jesteś studentką ? jeśli tak, to obczaj sobie karnet "beactive" na necie. A ja się cieszę, że Ty mobilizujesz mnie ![]() ![]() Ale tak teraz myślę, że jakbyś biegła trochę wolnej to byś na lajcie przebiegła 10 km już teraz przecież. ![]() melonade dzięki ![]() ![]() Aktywne lato, otóż to. Tak żebyśmy mogły robić co chcemy i nie męczyć się przy tym i nie wstydzić ![]() lenciik widzisz, ja już na 75 i w ogóle mnie to teraz nie satysfakcjonuje. A dałabym się pokroić za nie miesiąc temu ^^ I jak, orbi zaliczony ? soldus czy mleko ryżowe smakuje jak ryż ? ![]() nurek gratuluję i zazdroszczę biegania.... ![]() callitus <maca tyłeczek, wywraca oczami> ![]() ![]() Wielkie brawa dla wszystkich, które ruszyły dziś tyłeczki ! Bardzo sportowo nam się tu zrobiło i bardzo mnie to cieszy ![]() ![]() Jeśli jutro z jakiekolwiek powodu nie będę biegać/ćwiczyć - dajcie mi bana na forum. -.-
![]() |
#1218 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() Trzeba się spiąć, bo lato tuż tuż!! Wiesz, że ja jestem przeciwna wszelkim jogurtom i serkom, ale pamiętaj - zawsze najlepsze jest jak najmniej przetworzone jedzenie. A jak coś jest light, odtłuszczone, bez cukru, bez kalorii, bez smaku to znaczy, że jest bardziej przetworzone.
![]() |
#1219 | |
bez kija nie podchodz
|
Moj jadlospis na jutro
1. owsianka z truskawkami, orzechy nerkowca, mleko 2 % + kawa 2. zupa meksykanska ( wolowina, pomidory, papryka, pieczarki, cebula, kukurydza, fasola czerwona, czosnek) 3. szaszlyk z grilla ( z kurczaka, bez boczku, bo TZ bedzie mial z boczkiem ![]() 4. tost z chleba razowego z plasterkiem sera zoltego i kurczaka z sszazlyka Malo pisze dziewczyny bo nie moge sie wbic, wam tak ladnie idzie a ja walcze z sama soba zeby nie jesc nadprogramowo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Wtajemniczenie
|
Ewa nooooo wiesz
![]() ![]() Okres sprawia mi roznice tylko w pierwsze 2 dni (czasami 3 jak mam gorszy). Pozniej juz nie. Ale dzis mam pierwszy dzien. Glownie chodzi o to ze brzuch mnie boli. Wiem, ze jakbym biegla wolniej to bym wiecej przebiegla ![]() Dam rade z ta dyszka ![]() A nie, nie jestem studentka. Mam 30 lat i mieszkam w Niemczech. Maja porabane zasady z silowniami, trzeba umowy podpisywac. No sportowo na watku ![]() Unex w 3 i 4 posilku nie masz zadnych warzyw. Warzywami sie zapchasz i bedzie Cie mniej nosic na inne jedzenie. Ogolnie malo tego jedzenia na jutro... To tylko tak brzmi ze nam super idzie. Odmawianie smakolykow jest trudne. Mam codzienna walke w pracy, slodycze na biurku sa codziennie. Callitus tylek pierwsza klasa ![]()
#1222 |
Wtajemniczenie
|
Co do Bielucha, sprawdź skład. Jak w light nie będzie żadnych cudów na kiju, których też nie ma w normalnym bieluchu to można się skusić. Chociaż ja tak jak Mel uważam, że im mniej przetworzone jedzenie tym lepiej.
Czy mleko ryżowe nadaje się do naleśników? Chciałabym zrobić Młodemu, a na mleko krowie jest uczulony.
#1223 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka: też mam taką nadzieję, że im jakoś lepiej tłumaczyła. W sumie nie rozmawiałam z nikim za bardzo dziś, tylko takie dzień dobry, dzień dobry i tyle
![]() Monte: spisywałam łopatologicznie koleżance dzisiaj ten przepis, podrzucę Ci na pw, bo jest mega długi ![]() ![]() http://www.moja-piekarnia.pl/2008/07...kwas-na-chleb/ http://www.moja-piekarnia.pl/2008/07/05/pierwszy-chleb/ http://www.twojchleb.pl/?przepisy/pr...odstawowy.html https://www.youtube.com/watch?v=nfjQpcbNPdI Soldus: kupiłam jakiś miesiąc temu to mleko ryżowe, jak dla mnie ten gorzkawy posmak zupełnie zrąbał wszystko, ale na szczęście tż smakowało, więc się nie zmarnowało ![]() Nurek: superowo, gratulacje za bieg, świetna robota ![]() Callitus: piękny zadek ![]() ![]() Ewa: ja też sobie nie zdawałam sprawy na początku z tych produktów light i myślałam, że hulaj dusza, ale koniec końców nauczyłam się patrzenia na składy ![]() dzięki wszystkim za miłe słowa odnośnie chlebka ![]() spotkanie było takie trochę organizacyjne, przyszła większość ludzi, zostaliśmy podzieleni na 4 grupy, przedstawili się nam wszyscy ludzie, którzy będą nad nami czuwać, pani doktor przeprowadziła krótki wykład o otyłości, przyczynach, skutkach, pani koordynator opisała co nas będzie czekać i dostaliśmy rozkład dla każdej z grup ![]() ![]() ![]() mój jadłospis z dzisiaj (zaczęłam dokładniej spisywać, żeby pani dietetyk była dumna :P ![]() 15 kwietnia 2015 I (10:00): owsianka - 2 łyżki płatków owsianych górskich, 2 łyżki płatków gryczanych błyskawicznych, 1 łyżka otrębów (mieszanka żytnich, pszennych i owsianych), 5 truskawek, łyżeczka wiórków kokosowych, łyżeczka płatków migdałów, zalane mlekiem sojowym czekoladowym (~130ml). Kubek (~300ml) inki z mlekiem 2% (~100ml) (siłownia: 30 min orbitrek, 20 min bieżnia, 10 min wytrząsara + ręce z ciężarkami, 0.5l wody) II (14:30): bułka ciemna z ziarnami (biedro) z delmą (ok 1 łyżeczka) i łososiem (ok. 50g, wędzony na gorąco, w kawałku); 6 rzodkiewek. Kubek (~300ml) inki z mlekiem 2% (~100ml) III (19:30): pół woreczka ryżu brązowego (~50g), pół piersi z kurczaka w kostkę w przyprawach, kilka pieczarek w plasterkach, pół papryki konserwowej IV (22:20) kromka (ile gram?) chleba razowego żytniego (wypiek własny), bardzo cienko posmarowany delmą z pomidorem (spać idę ok. 1:00, więc nie ma problemu z godziną ostatniego) wody łącznie w ciągu dnia: ok. 2 litry (za mało :/)
![]() |
#1224 |
Wtajemniczenie
|
Ewa dzięki
![]() co do tego bodyroll to właśnie nie jest jakiś mega drogie, bo karnet na 10 wejść kosztuje 110zł- dzisiaj dzwoniłam żeby zapytać ![]() żeby były dobre efekty trzeba chodzić jakieś 3 razy w tygodniu, a sesja trwa 30 min. Jest tam dołączona tablica informacyjna, jakie partie ciała należy masować po kolei, a zaczyna się od stóp, pozniej lydki itd i to jest super fajny relaks. Bede zabierac kindle i czytac ksiazki ![]() A ja nadal będę obstawiać przy swoim, że to mięśnie Ci się budują, a mówię z doświadczenia, bo kiedyś już zrzuciłam 25kg i przy intensywnym ćwiczeniu pojawił się taki okres, że waga w ogóle nie spadala, ale po jakimś czasie zauważyłam że tkanka tłuszczowa robi się jakby bardziej rozbita, po czym na koniec pięknie topniała ![]() ![]() Callitus no masz się czym pochwalić ![]() ![]() szczurku dzięki czekam z niecierpliwością ![]() ![]() ![]() Tak jeszcze przemyślałam temat rolek- wydaja mi się naprawdę super, aczkolwiek myslę, że łydki lepiej modeluja się przy bieganiu. Zalezy mi na wyszczupleniu łydek, bo mam fenomenalne buty- 2 pary (!!) które sięgają pod kolano, a w ktorych jeszcze zapiąć sie nie mogę. Specjalnie takie kupilam, jako moja motywacja. Ale cos te łydki nie chcą na razie chudnac..nooo :P
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2015-04-15 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1226 |
Wtajemniczenie
|
narobię wam smaka na dobranoc fotkami mojego jedzenia z tego miesiąca, będę na bieżąco wrzucać do albumu, jeśli będą was interesować to zapraszam
![]()
![]() |
#1227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na profilu będziesz wrzucać? To chyba trzeba Cię zaprzyjaźnić. ![]()
![]() |
#1228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1229 |
Wtajemniczenie
|
Melonade: jak mi się nazbiera to będę w albumie właśnie u siebie aktualizować
![]()
![]() |
#1230 |
Konto usunięte
|
Martuszka- To holenderka
![]() ![]() Nigdy nie jeździłam rowerem po 3mieście. Marzy mi się mapka, gdzie pokazane są trasy rowerowe i gdzie jak wpiszę, że ruszam z punktu A do punktu B to mi się wyświetli gdzie mam trasę rowerową żeby tam dotrzeć. Melonade- Znajdź w google holender(myślnik)Gdynia ![]() ![]() Monte- Kocham rolki ![]() Lenciik- Jak mi się uda jutro wstać wcześniej to biore rower na wycieczkę ![]() Szczurku- O aplikacji odpisałam Martuszce co mi się marzy ![]() Melonade- Znam niestety lepsze te mleczka, ale znacznie droższe. Te za tą cenę są super ![]() Callitus- Dobra pupa ![]() Ciao Ewa- Nie ![]() Szczurku- Jakie mniam !!!! Zbiera mi się na okres. Czuję jakbym połknęła balon, a grawitacja ciągnęła go w dół! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.