|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Cytat:
![]() Maja napisala, że Gold dupy nie urywa, to nie chcę ![]() Perłowa odpadła, bo proteinowych mało używam ![]() Nigdy nie miałąm nic z kawiorem - to teraz będę miala ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-wlosow.html Orchidea podobno robi mega miękkie wosy, to zobaczę czy z moimi coś zrobi ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-wlosow.html No i te dwie miały najlepsze opinie na Kwc ![]() Jeszcze zastanawiam się nad tym z diamentem, ale to się na miejscu okaże ...niby dodaje diamentowego blasku.. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-wlosow.html Znaczy się dodatkowo ![]() W sumie to mam ochotę, bo 13 zl jakoś przelknę, ale 18 to już zdecydowanie za dużo jak za taką pojemność...w regularnej cenie nie kupię na pewno. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-04-16 o 22:39 |
||
|
|
|
#1652 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ile czasu sie czeka az ten cholerny chmiel wyłoni sie spod ziemi???czy jak sie nie pokazal to znaczy ze zgnil i po nim?
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się nie pokazał, to możliwe że za grubo przykrylaś, ale to nic . wzejdzie pozniej. Albo poprostu ( co jest bardziej prawdopodobne) nasiona są z tych dlugo kiełkujących, niektóre potrafią nawet 3 - 4 tygodnie wylazić z ziemi. Jak chcesz sprawdzić czy zgnil, to grzebnij delikatnie palcem i zobacz jak to wygląda ;-) Ale jeśli nie zalewasz woda i nie stoi w błocie,, to na pewno nie zgnił. |
|
|
|
|
#1654 | ||||
|
BAN stały
|
Znad leczo
Cytat:
![]() Szczególnie to kuchenne jest zdradliwe ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz mamy dzikie wino i jest git |
||||
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie zlinczują jak wrócę
![]() Jak je jeszcze trochę poobrażamy to może będą obrażone ![]() Cytat:
2. Wcześniej było dzikie piwo ![]() Miałam oszczędzać, a tymczasem ... nie wyszło Nawet nie mam jak zwalić na TŻ, bo nie ma dostępu do netu.Oczywiście same potrzebne rzeczy, żadnych ciuchów ani butów ![]() Mój chrześniak połknął bateryjkę (taką guzikową), ale wyszła drogą naturalną. Ciekawe czy taki kanciasty rowerek da radę
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-16 o 23:38 |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, oddała lekko zardzewiałą, zła byłam ![]() Mić Henryś cudny to lepiej ![]() dobry Kreweta po operacji się martwimy, bo to ropomacicze było ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Win obuwie świetne
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1659 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może tę orchideę bym wzięła... chociaż diamentowy blask też kusi ![]() nie pozwoliłabym mu na to pewnie coś nieświeżego w stołówce było, on niestety codziennie je w pracy jakieś gotowce (zamiast jak człowiek sobie kanapki w domu zrobić, przynajmniej wie z czym ), no i tak to się później kończy ![]() No ewentualnie w ogólnego przejedzenia. W każdym razie przeszło mu już całkowicie więc chyba jednak to nie grypa żołądkowa, uffff ![]() tulę Znad niczego )
|
|
|
|
|
#1661 | |||||
|
Panaroja
|
snad skłucia się badawczo
![]() Cytat:
![]() 2.może właśnie za mało kalorii ładujesz i metabolizm Ci zwolnił ? Cytat:
amsakra dlatego uważam za lekkomyślność kolczykowanie dzieci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() : kciuki:Cytat:
![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1663 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zdrowia dla wszystkich
Parabelko, czy ja bym mogła mieć fachowe pytanie...? co można poradzić na to ch.olerne łzawienie? Cały czas łzawię, od miesiąca albo coś koło tego, głównie z lewego oka, tak, jak czasem mocno starsze panie mają. I NIE jest to na tle alergicznym. Naprawdę nie mam już siły, lekarka mi wtyka antyhistaminy, które g... pomagają, w pracy mnie pytają czy coś się stało, umalować się nie mam szans a skórę pod okiem mam zmasakrowaną od ciągłego łzawienia, zasychających łez względnie drażnienia chusteczką. Molestować ogólna o skierowanie do okulisty czu coś jeszcze mogę zrobić we własnym zakresie...?
|
#1664 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie było alele...ide rano do chmielu...i co ja pacze? chmiel wylazł i ma 5 zm wysokosci! jak to wogole mozliwe?? ![]() przez noc sie tak wypuscił? i taki duzy od razu?
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.reactiongifs.us/wp-conten...op_horrors.gif
|
|
#1666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wyniki moje mam nadzieję będą dziś Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie wygłaskam, bo ona w u siebie w domu jest
w mieścieu mnie była na święta i cały tydzień poświąteczny, myśleliśmy że to cieczka Cytat:
Cytat:
może też posieję chmiel ![]() dobry
|
|
|
#1668 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.marudzenie mu się znudziło a potem będzie zbiór szyszek i trochę słodu jęczmiennego i beczułka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewuś, Parabel kciukasy za wyniki ![]() ![]()
|
|
|
#1670 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad sałatki i kawy Ewuś ![]() i za korwetkę też Cytat:
albo masz mocne szkła w oksach ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- ![]() Cytat:
|
|
#1671 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzięki, Dziewczyny, we wtorek u niej będę to poproszę o skierowanie.
Aczkolwiek jak trafię na kolejną kretynkę, która mi zaproponuje kropelki i okłady ze świetlika to nie ręczę za siebie ![]() Szlag mnie trafia na myśl o wizycie u jakiegokolwiek lekarza, więcej nerwów tracę niż mi to przynosi korzyści. A świadomość, ze dalej będzie tylko gorzej
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy nie rumienić!!!!!! się popłakałam ![]() a i info dla Rejcz, w końcu pokochałam Holdera przypomina mi Tż przyjaciółki sposobem mówienia i mimiką
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-04-17 o 11:18 |
|
|
|
|
#1673 | ||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Biedny chuopin ![]() Wyrafinowana przebiegłość! ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No! Wiedziałam, nie mogło być inaczej Znad chyba powrotu do żywych, po takim ataku bólu, jak się okazuje owulacyjnym, że myślałam, że mnie rozerwie na strzępy, Po ścianach chodziłam, ostatkiem sił wyjąc do komputra sprawdziłam co to być może, i ręce mi opadli. na razie tabsy zadziałałaby ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem do jakiego gina uderzyć. Albowiem wciąż nie ma swojego, a wybór w śwród tych co przyjmą od razu jest żaden, zawężając do tych co mają na wyposażeniu usg. Pierwszy raz wzyciu taki ból miałam w środku cyklu, wział mnie z zaskoku, nie spodziewałam się agonii w szczycie formy Taki mam kolor obecnie. Piszą, że może trwać do trzech dni Niech mnie ktoś dobije pliiiis. A szykował mi się imprezowy weekend. Nadrobię Was, żeby się trochę uspokoić. |
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
biedactwo
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
W sumei to chyba uff, że nie ropień? Tak czy owak, dobrze, że mu lepiej. Trzymam za Was zbiorowo. Następne bidulki ![]() ![]() Sama zaczynam go mieć coraz większy, przeczytawszy o potencjalnych przyczynach mojej dzisiejszej owu-akcji. ![]() Za małża, czułam, że to nie grypsko )Cytat:
tylko mi nie mów, że tego nie zanotowałaś do książki!!!!! Ino hyżo.---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Najgorszy był strach - co to i dlaczego i jak się to skończy i z którego szpitala po mnie przyjadą jeśli będę musiała zadzwonić, bo to kluczowe u nas. Jeden rejon to zdychalnia No nic, po 5 tabsach jestem, jak zyć, jeśli mi tak zostanie? ![]() To jak okres co niespełna 2 tygodnie? ![]() Piszę o tym, bo może ktoś miał podobnie i faktycznie nie ma na to rady, neimniej pozostaje lęk o przyczyny, a te jawią sie masakrycznie Chyba źle zrobiłam, że zajrzałam do netu. |
|
|
|
|
#1677 | ||
|
Panaroja
|
no to musowo lufeczkę dla zdrowotności
![]() 1. 2. a co , trzeba podstępem wroga osaczyć Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.USG pędzikiem rób mnie tak właśnie znaczy nie aż tak ale endo dziabła , gdyby nie to że lewa strona w podskokach czołgałabym się na dyżur że mi wyrostek pęka , jak mnie nienacka dziabnęło zgięłam się wpół i wypuściłam to co akurat w reku trzymałam i tak mnie trzymało , i torbiel mi wylazła , brałam tabsy i tfutfu odpukać na razie
||
|
|
|
#1678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() A poważnie. Mozliwe Skiełkował, i rośnie szybko, niewktóre rośliny tak maja ![]() Tylko teraz nie zalewaj ![]() Cytat:
A, no bo juz myslałam ze doszła Ci Krewetka, ale przegapiłam jakimś cudem ![]() Tak czy inaczej, niech biedactwo wraca do zdrowia. Rejcz Silne bóle miala kolezanka, takie że nie mogła sie ruszać, się okazał endometrioza. Z ginem ogarneli. Z netu wyszło jej,że ma raka, i nie wiele życia jej zostało. także ten, nie nakręcaj się niepotrzebnie... Mam 3 biovaxy ![]() Orchidea, kawior i diament ![]() Diament był praktycznie wybrany, czyli klażdy marzy o blasku ![]() Diament był praktycznie wybrany, także dużo ludzi marzy o mega blasku
|
||
|
|
|
#1679 |
|
Piers do przodu
|
rachell
biedoto Mnie za to od stycznia się rozregulowało i mam co 2 miechy
|
#1680 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rejcz, nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić, ale współczuję ogromnie
![]() Katty, ja ostatnio czekałam ponad trzy tygodnie i mimo braku podstaw zaczęłam mieć głupie myśli ![]() Za to jakiego królika ostatnio sprokurowałam, według przepisu od kolegi, to i i w ogóle zestaw grzechów ciężkich
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Moje sa do stajni, a Twoje kon wygryzl po bokach 

wielokrotnie sprawdzone

co można poradzić na to ch.olerne łzawienie? Cały czas łzawię, od miesiąca albo coś koło tego, głównie z lewego oka, tak, jak czasem mocno starsze panie mają. I NIE jest to na tle alergicznym. Naprawdę nie mam już siły, lekarka mi wtyka antyhistaminy, które g... pomagają, w pracy mnie pytają czy coś się stało, umalować się nie mam szans a skórę pod okiem mam zmasakrowaną od ciągłego łzawienia, zasychających łez względnie drażnienia chusteczką. Molestować ogólna o skierowanie do okulisty czu coś jeszcze mogę zrobić we własnym zakresie...?
może też posieję chmiel
Taki mam kolor obecnie. Piszą, że może trwać do trzech dni
Niech mnie ktoś dobije pliiiis.
biedactwo