![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
W opisie jest:
"Die 2in1 Reinigungsemulsion befreit besonders sanft von Make up-Resten, Schmutzpartikeln und überschüssigem Hautfett" Z tego zrozumiałam, ze makijaż tym zmyję, ale co jeszcze mi zrobi nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja
![]() ![]() normalnie na nic nie mam czasu:/ wracam z pracy i padam, na nic nie mam siły, a dodatkowo jeszcze obowiązki domowe:/ lekarz, badanie itp tid. a kompletowanie mojej wyprawki stoi w miejscu, nawet jak zacznę się nad czymś zastanawiać, co kupić itp. to mo kilkunastu minutach mi się odechciewa:/ Na szczęście pracuję do końca maja i koniec ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już po wszystkich badaniach, krzywą cukrową miałam w zeszłym tygodniu, nie było, aż tak tragicznie, miałam do wypicia dwa plastikowe kubki:/ ohyda, ale dałam radę ![]() Zazdroszczę Wam, że macie już wszystko pokupowane, noo prawie wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Niespodziewajka ale tu nawet nie chodzi o to, ze Zuzia musi byc całkowitym przeciwieństwem starszaka. Chodzi o to, ze nigdy nie bedzie tak, ze beda ze sobą współgrać (w sensie ze beda wstawać o tej samej porze na siku, kupke, jedzenie, picie i zabawę) wiec o ile np statszak prześpi cała noc ale pojdzie spac o wiele pozniej i wstanie o 8.00 o tyle Zuzia moze pójść spac o wiele wczesniej, wsta w nocy dwa razy i o 6:30 byc wyspana... A Ty mamusiu i tak i tak bedziesz na pełnych obrotach
![]() ![]() Vea to zalezy jakiego masz dermatologa ![]() ![]() Lulla masz tak jak ja z tym siedzeniem na tyłku z tym, ze radzę posłuchać położnej, ja sobie troche odpuscilam to całe gadanie "no bo przecież ja sie dobrze czuje ogólnie i nic mj nie bedzie" a teraz wyszło jak wyszło... Mirabelka to sa śpioszki a nie polspioszki :P polspioszki to sa "zamknięte spodenki" - ja to tak nazywam ![]() ![]()
#1865 |
Wtajemniczenie
|
W ddtvn właśnie jest reportaż o rozstępach po ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
Belleza ciesze sie, ze ok u Ciebie a od maja zwolnisz !
![]() ![]() ![]()
#1868 |
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny ja to chyba wypadam z wątku, bo wypadłam z rytmu i nie wiem jak się odnaleźć . Mam takie zaległości, że nie jestem w stanie tego nadrobić ![]()
#1869 |
Zakorzenienie
|
Fiona olej zaległości, bądź na bierzaco !
![]() ![]()
#1870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a czy ten aspirator do odkurzacza jest bezpieczny? Czy odkurzacz musi mieć zmianę mocy czy jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no nie wierze, ze te aspiratory z odkurzaczem moga byc niebezpieczne. Na pewno byloby o tym glosno i nie sprzedawalibh tego wszedzie?
Co mowili? Wylazly mi france na brzuchu ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
![]() Wydarzyło się coś ważnego o czym powinnam wiedzieć?
#1873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lekarz mi ostatnio powiedział, że jak tak dalej pójdzie to sierpnia raczej nie doczekam z brzuszkiem... ![]() ![]() ![]() Byłam we wtorek u dermatologa, bo wyskoczyły mi krostki na nogach i lekarka stwierdziła, że są z powodu przesuszenia skóry, kazała mi kupić olejek i balsam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...lipidante.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...y-i-ciala.html cena mnie trochę odstraszyła. Może miałyście z tymi produktami styczność? Jest sens zamawiać? Boję się o to, że lekarka może wszystkim pacjentom to przepisuje, bo nawet miała takie ulotki z tej firmy, gdzie wszystkie ich produkty są wypisane i tylko zaznaczyła co mam sobie kupić. Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2015-04-23 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
majka242007
![]()
#1875 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Już po wizycie ![]() Serduszko posłuchałam ![]() Mały już obrócił się główką w dół : Oczywiście pewnie się jeszcze obróci nieraz, ale do tej pory był caly czas ułożony pośladkowo... Szyjka w porządku, ph też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Belleza z tymi produktami avene to tak u mnie roznie, jedne pomagały, po drugich nie widziałam żadnej różnicy...
Kasperka super, ze wszytsko oki ! ![]()
#1878 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Roxi
![]() Szkoda tylko, że nie było dziś podglądania ![]() Tzn.główkę widziałam ![]() ![]() ![]() W środę nareszcie zobaczę mój Skarb💚 ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Fiona nie nadrabiaj ![]() Tylko staraj się częściej z nami bywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też mam wizytę w środę i podejrzę córunię ![]() ![]() a jutro mnie czeka ta glukoza, jajo zniosę tyle siedzieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
A dziewczynki powiedzcie mi ile ta glukoza mniej więcej kosztuje? Robiłam ją już ale nie pamiętam ile dałam bo robiłam przy tym kilka innych badań jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w PL mi grozili wypalaniem czy mrozeniem tu w DE wyleczyli globulkami ![]() ![]() do do kosmetykow.. z drogerii DM dla siebie ja polecam balea i z alverde obojetne czy do wlosow czy do ciala mają dobrze czeczy tez specjalne mazidła na ciążę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wazne ze juz PO i co bylo smaczne? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I gratuluje wizyty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam wymrażaną naście lat temu, ale się dziadostwo odnawia - po ciąży laser i będzie z głowy. Cytat:
![]() Cytat:
Podejdź sobie do apteki albo dobrej drogerii i poproś o próbki - powinni Ci bez problemu dać - i wypróbuj ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |||||
Zakorzenienie
|
ufff witam sie
wczoraj cisza popoludniu byla.. a w nocy za to i dzis rano gadacie jak najete ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a przed ciaza mialam ile ruchu? moze wlasnie nie przyzwyczajona i dlatego ..? ![]() ![]() ja sie dobrze czuje tylko po schodach mnie meczy łażenie.. ![]() Cytat:
![]() mnie tez od czasu do czasu plecy bola ale to norma w cizt ![]() moja szwagierka pare miesiecy temu miala glukoze.. pol lirowy kubek dostala.. ;/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
noo rzeczy do dzidzi niestety kosztuja ![]() pochwal sie co masz jak znajdziesz chwile ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hihi powodzenia na wizycie ![]() Cytat:
![]() ![]() nic ino po łbie walić..
![]() |
#1887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie sama glukoza w aptece 75g kosztuje 5zł (ja tyle zapłaciłam), ale jeżeli pytasz o koszt badania w laboratorium to nie mam pojęcia:/ ja robię wszystkie badania z ubezpieczenia. Wstępnie wybraliśmy łóżeczko takie http://www.babyblue.sklep.pl/klups-l...-60,id176.html spodobał mi się wygląd ![]() Normalnie łóżeczka u mnie z mieście kosztują tak od 150zł (najtańsze) takie w miare fajne są w cenie ok 300-350zł a to że ma funkcję sofa jest za 480zł. Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2015-04-23 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.babyblue.sklep.pl/atb-loz...zny,id379.html lub http://www.babyblue.sklep.pl/amal-ii...ika,id368.html ? przykladowo
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2015-04-23 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli "funkcja sofy" ma być wykorzystana, to jak Dzieć będzie większy, więc raczej bym rozmiar 140x70 wzięła. Małe może być dla starszaka za małe ![]() Wizualnie bardzo moje klimaty - podobna jest Mokka Drewex, którą użytkuje Żuk - ten samo typ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Sugar nie bylo to takie złe
![]() Ale ja inny miałam niż Ty ![]() Co do mojego spadku formy to nie wiem skąd tak nagle ![]() Przed ciążą miałam właśnie dużo ruchu ![]() Do tego sport 4-5 razy w tyg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.