Scent Bar LVI - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-24, 02:33   #2071
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ale staropolskim zwyczajem pastę taką je człowiek z chlebem (minimum pasty - maksimum chleba), jak sam Pan Bóg przykazał, a nie (ekskjuze mła) na liściach szpinaku, no to już perwersja jest

Z moją klasyczną urodą (chłopa pańszczyźnianego) wszystko się wyrówna i jeszcze ciumkać i tiutać będziesz nad naszymi małymi Żeniami i Jelizawietami, Ci powiadam :D
1. Aaaaa o take sprawe chodziło. No widzisz, dla mnie swojsko wciąż

2. Z całym szacunkiem, ale chyba uratowałeś mi życie

Jestem włąśnie na dnie załamki życiowej, zaryczana po kokardkę, z opuchniętymi oczami, niemal gotowa zrobić najbardziej szaloną rzecz ever (klinkąć przelot dla 1 os w sobotę do BRC) tysiącem durnych i nieistotnych zobowiązań na jutro i pojutrze, chętna powiedzieć im wszystkim walcie się na ryj, czyli mission impossible mnie rozbawić = uratować w takim stanie.

A jednak plus spuchnięte oczy

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
zapytałam teża ile razy prasował po praniu (bo przeprasować sobie 1-2 koszule przed wyjściem to się nie liczy) - też 3 razy w życiu....
jakaś średnia krajowa musi być
Jezu Kryste mój jedyny wybawco - ja tego nigdy w życiu nie uczyniłam Jak to, po praniu prasować? Ale dlaczego?????????????? :conf used:

Betty nawet sprawdziłam dostępność Waszego przecudownego spartamentu ( no nie mam serca zmieniać tej literówy ) - tak bym mogła mieć w domu,w sensie kolory, krzesła, łazienka. No ale na już niedostępny.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-24 o 02:42
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 02:42   #2072
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Jestem włąśnie na dnie załamki życiowej, zaryczana po kokardkę, z opuchniętymi oczami, niemal gotowa zrobić najbardziej szaloną rzecz ever (klinkąć przelot dla 1 os w sobotę do BRC) tysiącem durnych i nieistotnych zobowiązań na jutro i pojutrze, chętna powiedzieć im wszystkim walcie się na ryj, czyli mission impossible mnie rozbawić = uratować w takim stanie.

Jezu Kryste mój jedyny wybawco - ja tego nigdy w życiu nie uczyniłam Jak to, po praniu prasować? Ale dlaczego?????????????? :conf used:

klikaj 26.05 - przygarniemy... możemy nawet noc na tarasie w leżaku spędzić

to nie zapuszczaj się w odmęty wizażu, bo tam majtki każo prasować
Stary 2015-04-24, 02:49   #2073
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

klikaj 26.05 - przygarniemy... możemy nawet noc na tarasie w leżaku spędzić

to nie zapuszczaj się w odmęty wizażu, bo tam majtki każo prasować
Nie nie, nie o to cho, nigdy w życiu bym się nie pisałą na TEN SAM aprt w TYM SAMYM terminie
Ale dzięki

To oczywiście long story, bo inaczej sobie wyobrażałam to na początku, a inaczej jest teraz, i cholera mnie bierze. Normalnie mam ochotę na mord i spakowanie się w minutę!!!!!

Ten 26 jeszcze jutro z kuzynką i jej facetem obgadam, ale to too lejt obawiam się, bo całkiem inaczej sobie to wszystko wyobrażałam.

2. Eeeee majty to ja nawet rozumię, celem "dodatkowej" dezynfekcji ? no ale jakoś nie chce się, żyje się i tak się to kręci, że widać nie ma po co

Czas edycji: 2015-04-24 o 02:51
Stary 2015-04-24, 02:59   #2074
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie, nie o to cho, nigdy w życiu bym się nie pisałą na TEN SAM aprt w TYM SAMYM terminie
Ale dzięki

To oczywiście long story, bo inaczej sobie wyobrażałam to na początku, a inaczej jest teraz, i cholera mnie bierze. Normalnie mam ochotę na mord i spakowanie się w minutę!!!!!

2. Eeeee majty to ja nawet rozumię, celem "dodatkowej" dezynfekcji ? no ale jakoś nie chce się, żyje się i tak się to kręci, że widać nie ma po co
1. tuż przed kliknięciem rozważaliśmy te większe na 4 os. żeby ktoś mógł nas odwiedzić. ale że ta możliwość się wyczerpała, to klikliśmy snobistycznie. ale i tak obserwujemy, bo to tylko zaliczka i może coś ciekawszego się trafi
rozumiem sytuację, ale jakbyś się spontanicznie zdecydowała, to wystarczy napisać

2. dzieckie ubranka gotowałam i prasowałam...
Stary 2015-04-24, 03:02   #2075
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. tuż przed kliknięciem rozważaliśmy te większe na 4 os. żeby ktoś mógł nas odwiedzić. ale że ta możliwość się wyczerpała, to klikliśmy snobistycznie. ale i tak obserwujemy, bo to tylko zaliczka i może coś ciekawszego się trafi
rozumiem sytuację, ale jakbyś się spontanicznie zdecydowała, to wystarczy napisać

2. dzieckie ubranka gotowałam i prasowałam...
1. Dzięki. Kurcze wielkie dzięki ale no nie miałabym sumienia no, rozumiesz Chociaż w ostateczności, mam doświadczenie w unikaniu i niesłyszeniu i niewidzeniu, i znikaniu.

2. Też tak w wyobraźni rozbiłam Czytaj, nie wyobrażałam sobie inaczej.

Czas edycji: 2015-04-24 o 03:04
Stary 2015-04-24, 03:10   #2076
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ten 26 jeszcze jutro z kuzynką i jej facetem obgadam, ale to too lejt obawiam się, bo całkiem inaczej sobie to wszystko wyobrażałam.
z polski to i wcześniejszy weekend można obadać
ja jestem uzależniona od urlopu od dzieci i tego, że 25.05 jest bank holiday w uk i wszystkie loty drogie przez cały weekend
ale mam nadzieję, że jakoś nam się uda na finisaż załapać

---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ----------

Cytat:
1. Dzięki. Kurcze wielkie dzięki ale no nie miałabym sumienia no, rozumiesz Chociaż w ostateczności, mam doświadczenie w unikaniu i niesłyszeniu i niewidzeniu, i znikaniu.
1. a tż w podejmowaniu gości z polski, nie raz całe grupy smutnej emigracji na święta czy inne okazje podejmował
on się cieszy z każdej duszy dla której może coś ugotować
entertainment i dużo wina zapewnione
Stary 2015-04-24, 03:12   #2077
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
z polski to i wcześniejszy weekend można obadać
ja jestem uzależniona od urlopu od dzieci i tego, że 25.05 jest bank holiday w uk i wszystkie loty drogie przez cały weekend
ale mam nadzieję, że jakoś nam się uda na finisaż załapać
Wiem wiem, rozumiem Twoją sytuację, przynajmniej jest przejrzysta!

Gdybym wiedziała, przewidziała że zostanę na lodzie to bym się zorganizowała inaczej.

No ale jutro widzę się z kuzynką, jej facet, Anglik, ma przybyć w Maju, może się coś uda, ale marne szanse, bo mimo, że on podróżoholik, fan Hiszpanii, to jednak wszystko wcześniej organizują ze względu na jej syna etc etc no sama wiesz ŻYCIE. zatem tam spontan taki jak ten, teraz może okazać się kulą w płot.

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ----------

Cytat:

1. a tż w podejmowaniu gości z polski, nie raz całe grupy smutnej emigracji na święta czy inne okazje podejmował
Coś za dobry ten TŻ, on serio prawdziwy jest ? Smutny dżołk, zignoruj
Stary 2015-04-24, 03:35   #2078
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem, rozumiem Twoją sytuację, przynajmniej jest przejrzysta!

Gdybym wiedziała, przewidziała że zostanę na lodzie to bym się zorganizowała inaczej.

No ale jutro widzę się z kuzynką, jej facet, Anglik, ma przybyć w Maju, może się coś uda, ale marne szanse, bo mimo, że on podróżoholik, fan Hiszpanii, to jednak wszystko wcześniej organizują ze względu na jej syna etc etc no sama wiesz ŻYCIE. zatem tam spontan taki jak ten, teraz może okazać się kulą w płot.

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ----------

Coś za dobry ten TŻ, on serio prawdziwy jest ? Smutny dżołk, zignoruj
aa.. takie buty
ja bilet do petersburga dostałam 24 h przed wylotem...
w sklepie top secret i się zorganizowałam mając 2 dzieci...
no ale wiedziałam, że mam tydzień wolnego

tz też planował większą ekipę ściągać, żeby taniej było, ale mieliśmy trochę spięć i odpuścił...

za dobry
ludzi mu kasę wiszą, a on traci, bo nie inwestuje, albo mu bilety w te parę dni drożeją
no ale podział majątku w toku

też się czasem zastanawiam gdzie jest haczyk, ale wszelkie niedociągnięcia szybko koryguje
sprawdzam na wszelkie sposoby i niczego się nie dokopałam
marzyciel i dużo mówi, co można brać za obietnice, ale ja realnie na to zawsze patrzę i przymykam oko... chociaż wiem, że jak zacznę naciskać, to się zbierze w sobie i stany w pół roku zorganizuje... ale kosztem swojego zdrowia...

---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:24 ----------

Cytat:
Podobne, jednego i drugiego nie lubię (VC&A ciut bardziej rozwodnione i bez wyrazu)

Żabkowe piwa mnie zmuliły na amen, dobranoc
1. jesteś niezastąpiony
chuopu się jakiś czas temu dhi spodobał za pierwszym razem, za drugim głównie baza i trwałość i chcę go odwieść od zakupu
podejrzewam, że po odlewce by mu przeszło

2. ja wypiłam biedowego cechowego stouta, z nutą lukrecjowo-anyżową jak w czarnych haribo
i tym samym przekroczyłam 1000kcal
Stary 2015-04-24, 03:36   #2079
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
aa.. takie buty
ja bilet do petersburga dostałam 24 h przed wylotem...
w sklepie top secret i się zorganizowałam mając 2 dzieci...
no ale wiedziałam, że mam tydzień wolnego

tz też planował większą ekipę ściągać, żeby taniej było, ale mieliśmy trochę spięć i odpuścił...

za dobry
ludzi mu kasę wiszą, a on traci, bo nie inwestuje, albo mu bilety w te parę dni drożeją
no ale podział majątku w toku

też się czasem zastanawiam gdzie jest haczyk, ale wszelkie niedociągnięcia szybko koryguje
sprawdzam na wszelkie sposoby i niczego się nie dokopałam
marzyciel i dużo mówi, co można brać za obietnice, ale ja realnie na to zawsze patrzę i przymykam oko... chociaż wiem, że jak zacznę naciskać, to się zbierze w sobie i stany w pół roku zorganizuje... ale kosztem swojego zdrowia...
1. Naturalnie piszę tutaj i tak ogólnikowo bo to tak long story, że w sumie sama sobie jestem winna

Kluczowe jest, ze dostałaś bilet, znaczy było wsparcie. Ja jestem w stanie dużo zrobić jeśli mam wsparcie, a jego zabrakło. Na lodzie = na lodzie.

2 i reszta no cóż, wydaje mi się, że robisz wszystko co potrza i że chyba jednak oryginał z cyklu za dobrych.
Stary 2015-04-24, 03:51   #2080
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1. Naturalnie piszę tutaj i tak ogólnikowo bo to tak long story, że w sumie sama sobie jestem winna

Kluczowe jest, ze dostałaś bilet, znaczy było wsparcie. Ja jestem w stanie dużo zrobić jeśli mam wsparcie, a jego zabrakło. Na lodzie = na lodzie.

2 i reszta no cóż, wydaje mi się, że robisz wszystko co potrza i że chyba jednak oryginał z cyklu za dobrych.
1. przykre

2. honorowy jest, a ja cierpliwa, bo czasami trzeba poczekać
jakby nie było, to mój prezent na 30-ste urodziny
ale na dobre wyszło to przesunięcie
Stary 2015-04-24, 04:11   #2081
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. przykre

2. honorowy jest, a ja cierpliwa, bo czasami trzeba poczekać
jakby nie było, to mój prezent na 30-ste urodziny
ale na dobre wyszło to przesunięcie
1.Tak właśnie się czuję

2. Racja!

Zazdroszczę! Ja już swojego nie pamiętam, a nie tak miało być.

Aileenn - o matko! Doczytałam! Tak mi przykro, nie wiedziałam nawet o takich skutkach, nigdy nie czytałam ulotki, bo jak mało co, to mi, i nikomu ze znanych mi osób nie wyrządząło szkody, wegetariankom też. Czyli bez lekarza się nie obejdzie. A rozkurczowe? Pomagają coś? Kiedyś mi pomógł Scopolan. Przeżyłam wiele takich akcji, bez wizyty u lekarza, i pamiętam uczucie ulgi, bo żylety tną ostro Nawet nospa forte, jednak chyba musisz czytać ulotkę. Ja już nie czytam ulotek, bo jak je czytam to potem nie biorę żadnych leków
Stary 2015-04-24, 07:11   #2082
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
I co do włosów, miałam zielone rok temu

Cytat:
mam głupawkę:

'Brak okna pomimo mały dziedziniec nigdy nie zobaczyć niebo więc nie ma słońca. Sklep pokój się złamane, dlatego vis à vis budynku naprzeciwko. Nie kuchenka, nie prawdziwej kawy, nie mały kosz można w łazience.'

' Późno w nocy ktoś mruczy na ulicy.'

'Pralka nie działa. Było problemów z zestawami bielizny-próbował wypłacić dodatkowe płatności. Zapachy w kuchni. Kompletny brak odrobina higieny produktów-mydła, papieru toaletowego wszystko trzeba kupić sobie. Owady były przestrzegane.'

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

własnie! gotówką! dzwonilam zeby sie dowiedziec...i sie zszokowałam..bo mialam zamiar gotowki wogole nie brac..., ew jakies 50 euro na lody..
a wogole w grecji som eura?
som eura mimo że ich na to nie stać
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dobry baru
znad wypadniętej śruby pod impalanta
w związku z czym do miasta muszę jechać, wkręcić ją ponownie , a myślałam, że jak biała kobieta posiedzę jutro w domu ziemią i kfiatkami się pobawię

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
A propos furaginy - dla mnie okazała się złem w tabletkę wcielonym. Mrowienie i drętwienie odnóży dolnych zrobiła. Niestety, o tym, że należy zachować ostrożność przy niedoborach wit. z grupy B, doczytałam już po zakupie

Cytat:

w ogóle to
jeszcze w lutym w mrozy ( dzień kota to był ) znalazłyśmy pod naszymi oknami kotka małego, usłyszałyśmy miauczenie, K poszła go wziąć, szukałam mu domu , wetka miała jakaś tam babkę która miała go wziąć ale koniec końców nei odezwała sie już, no i został.
K mówi że nikt go nie chciał bo jest czarny i nieatrakcyjnie wygląda na zdjęciach. Coś w tym jest.

Cytat:

mamy malutkie studio w super lokalizacji
mega zazdrość
Cytat:

A jednak plus spuchnięte oczy

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 09:13   #2083
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
A okrywacie czymś na zimę?

jak raz przemarzłą, to była wycięta do korzenia i zaraz na następny rok odrosła
Cytat:
I czy bardzo w miarę szybko rośnie
bardzo, ze 2-3 m w rok

Znalazłam dla siebie idealny kolor minerałków - Cashmere z oferty Amilie.
Uwaga na odcień Latte: jakbym się białą mąką posmarowała, no pierwszy raz spotkałam podkład, który jest dla mnie o wieele za jasny

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-04-24 o 09:48
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 10:54   #2084
neska951
Zakorzenienie

Joł, joł baru
Wizaż działa ?
Chcę chmiela

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Zupełnie nie mój, ale zwąchałam kiedyś z Bellatrix i mi się spodobał
.
Dasz niuchnąć?

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
T

Ale kremy pod oczy są z założenia słabsze od tych dopaszczowych (nawet gdzieś mi się to o oczy obiło - albo tv, albo gazeta jaka), więc taki only do twarzy powinien działać lepiej (oczywiście pomijam te silnie działające z kwasami itd.)

---

Chyba mnie szczała Amora dopadła przed chwilą Najpierw e-mail: "Hi!
Mam na imie Elena. Chce, aby znalezc milosc, slub i zbudowac szczesliwa rodzine z ukochana osoba.
Miec szczesliwa przyszlosc z nim i stac sie jego druga polowa.
Mieszkam w Russian Federation. Ja czekam na odpowiedz", potem zdjęcie
1 Też o tym słyszałam
2 No to dawaj

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

na razie wychodzi że nie mam hashimoto , za to doczytałam że jedną z przyczyn hashimoto może być niedobór witaminy D , więc w związku z powszechnym niedoborem to mogłaby być przyczyna coraz wiekszej ilości zachorowań , niekoniecznie czarnobyl . Bo od ładnych paru lat wszyscy gromadnie się smarują filtrami bo suońce to zuo , w diecie trudno uzupełnić , no i robi się klops .
Ja tez nie mam przeciwciał... A mam Hasszi .według mojego endo...
Tak usg pokazało rzekomo ...A co do działania wit D na tsh to jestem sceptyczna poniewaz ją suplementuję od długiego czasu ,a tsh mi się pogorszyło z 0,5 na 5,7 . Ale za to nie odczułam tego skoku i to może dzięki tej witaminie, dobrze się czuję nie przytyłam a nawet schudłam kilo ,ale to może być że przez dietę dla wrzodowców ... Ale to zagmartwane ...Teraz w maju będę robić kolejne badania kontrolne po podniesieniu dawki eutyroxu , no i plus poziom wapnia

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
zapytałam teża ile razy prasował po praniu (bo przeprasować sobie 1-2 koszule przed wyjściem to się nie liczy) - też 3 razy w życiu....
O kurde
Masakra i to da się wyrównac vit B?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Ale jak masz balkon/ taras od południowej strony i mocno sie nagrzewa to podlewanie w poludnie to zabójstwo dla roślin. Prawdopodobnie dla tego Ci padly. Podlewanie zimną wodą z kranu, gorąca ziemia i powietrze, szok termiczny dla korzenia i całej rosliny.
Woda do podlewania musi być ciepla , nie moze być zimna. Tak temperatura conajmniej człowiecza, albo i ciut wyższa, zbliżona do temperatury powietzra, no i podlewanie wczesnym rankiem i wieczorem.
To to ja wiem ... W największy gorąc podlewamy o 7 rano , o 17 i na noc ...

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ferty Amilie.
Uwaga na odcień Latte: jakbym się białą mąką posmarowała, no pierwszy raz spotkałam podkład, który jest dla mnie o wieele za jasny
O ekstra , tez próbasy kupowałaś?
Stary 2015-04-24, 10:54   #2085
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
O kurde
Masakra i to da się wyrównac vit B?
nie wiedziałam, że brak zamiłowania do prasowania suplementuje się vit B

ale spróbuję
Stary 2015-04-24, 10:57   #2086
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Idealnie się wpasowali
Cytat:
Dasz niuchnąć?
Pewnie
Zła jestem, jak jeż. Przez pracę. Podwójnie. I muszę tam iść. I do banku, b małżon zapomniał papiery jakieś złożyć... 3 miesiące temu...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 10:58   #2087
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedziałam, że brak zamiłowania do prasowania suplementuje się vit B

ale spróbuję

: hahaha:
Aleś czujna jest
Oczywiście to do Alieen było
A co do prasowania tooooo Negatyw prasuje dużo

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:

Pewnie
Zła jestem, jak jeż. Przez pracę. Podwójnie. I muszę tam iść. I do banku, b małżon zapomniał papiery jakieś złożyć... 3 miesiące temu...

Kurcze nie stresuj się dopieroco miałaś migrenę ...
Stary 2015-04-24, 11:14   #2088
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie

załatw szybko i zaczynamy weekend
ja do pupu muszę znowu

Cytat:
: hahaha:
Aleś czujna jest
Oczywiście to do Alieen było
A co do prasowania tooooo Negatyw prasuje dużo
a bo spać nie mogłam i buszuję od rana...

wiedziałam że do Aileenn, ale nie mogłam się powstrzymać

to ile mu dawkujesz?
Stary 2015-04-24, 11:17   #2089
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
:

a bo spać nie mogłam i buszuję od rana...

wiedziałam że do Aileenn, ale nie mogłam się powstrzymać

to ile mu dawkujesz?
Ty łobuzie
Sam sobie dawkuje ... Prasuje swoje ciuchy , nieregularnie w zależności od tego kiedy pranie wyschnie, czyli dość często.

Dobra lecę po moją koronę

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-04-24 o 11:20
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 11:19   #2090
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ty łobuzie
Sam sobie dawkuje ... Prasuje swoje ciuchy , nieregularnie w zależności od tego kiedy pranie wyschnie, czyli dość często.
jak się znam na medycynie, to hiperwitaminoza z grupy B
Stary 2015-04-24, 11:20   #2091
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
jak się znam na medycynie, to hiperwitaminoza z grupy B
Z pewnością

ale jak mu pomóc?
Stary 2015-04-24, 11:26   #2092
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Z pewnością

ale jak mu pomóc?
podrzucać swoje rzeczy do prasowania

ale jak zacznie sąsiadkom pranie ze sznurków podbierać, to pokrzywda lub furagin
Stary 2015-04-24, 11:58   #2093
Parabelka
Panaroja

snad cherbaty , a saraz ide produkować drugom kawusie
Cytat:

Taki wstyd wobec sąsi... tfu! Wobec Jezusa!

Myślisz, że ktoś mi ją zaklepać może?!

Dziwna metoda I dziury pewnie krzywe wychodzą
1.
2.no jacha , taaka dziewczyna to pewnie już kolejka się ustawiła
3.itam dziwna , najłatwiejsza i najszybsza z możliwych , a krzywość dziur jest nieistotna i tak som od spodu i nie widać
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
gryksiu widzisz samo cie sczzescie znalazło
to przeznaczenie,ktorego jak wiesz nie da sie oszukac

a wiesz ze mi tez tak z pomiarów wyszło?
niestety sprawa sie rozbija o to ze na balkonie mam jakies 2,7 m dłygosci do dyspozycji i jednakchcialabym jakis przeswit w ty miesc zeby mi chmiel całego swiata nie przesłonił

masz sadystyczne ciągoty
1.
2.to kupujesz trzy skrzynki i wyrzucasz cztery najbrzydsze chmiele i problem z głowy
3.no baaa , kochał się człowiek w Kmicicu jakby nie było i rozpływał przy przypalaniu boczków Kuklinowskiemu
Cytat:
Z cyklu "wiedza niepotrzebna" - wiecie, że powierzchniowo Paryż jest 5 razy mniejszy od Warszawy?
eee to chyba samo ścisłe śródmieście czyli administracyjny stary Paryż , bo skoro w całej aglomeracji paryskiej ( za wikipedią )mieszka 12 mln luda to jest to fizycznie niemożliwe w Wawie sa niecałe dwa miliony więc coś tu nie gra .
Cytat:

Tzn

Zobaczyłam to!!!!
1.
2.nooo
Cytat:
Hm...ostatni znajomy streszczał mi rozmowę swoją i jakiegoś znajomego naukowca hamerykańskiego...tamten go uświadamiał,że wit D to witamina najbardziej potzrebna czlowiekowi do prawidłowego funkcjonowania, ma wpływ na wszystko praktycznie...inne moga nie istnieć,, a wiekszość tych supli co normalnie łykamy na cos tam, to se mozna lykać i i tak nic nie da, oprcz nabijania kasy koncernom
Chyba sobie zacznę łykać ta D....
to przesada w drugą stronę , bez innych też będzie marnie , np bez żelaza albo magnezu albo wit B chociażby . Ale D zacznij łykać , warto
Cytat:

pokażę mojego chmiela , choć chyba już kiedyś pokazywałam
Załącznik 5967242

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dobry baru
znad wypadniętej śruby pod impalanta
w związku z czym do miasta muszę jechać, wkręcić ją ponownie , a myślałam, że jak biała kobieta posiedzę jutro w domu ziemią i kfiatkami się pobawię

Cytat:
Z moją klasyczną urodą (chłopa pańszczyźnianego) wszystko się wyrówna i jeszcze ciumkać i tiutać będziesz nad naszymi małymi Żeniami i Jelizawietami, Ci powiadam
maleńcy słowianie

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Aileenn to jednak do wracza mus
Cytat:
Chcę chmiela

Ja tez nie mam przeciwciał... A mam Hasszi .według mojego endo...
Tak usg pokazało rzekomo ...A co do działania wit D na tsh to jestem sceptyczna poniewaz ją suplementuję od długiego czasu ,a tsh mi się pogorszyło z 0,5 na 5,7 . Ale za to nie odczułam tego skoku i to może dzięki tej witaminie, dobrze się czuję nie przytyłam a nawet schudłam kilo ,ale to może być że przez dietę dla wrzodowców ... Ale to zagmartwane ...Teraz w maju będę robić kolejne badania kontrolne po podniesieniu dawki eutyroxu , no i plus poziom wapnia
1.żebyś ty chmieeelu na tyczki niee lazł....

2.no właśnie , wszystko to jest amsakrycznie niejasne ide do wracza w poniedziałek z wynikiem , ciekawe co powie . Mogłaby mi dać trochę eutyroksu , może by mi sadło spadło
bo tak normalnymi metodami ni huhu nie chce

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 12:04   #2094
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
eee to chyba samo ścisłe śródmieście czyli administracyjny stary Paryż , bo skoro w całej aglomeracji paryskiej ( za wikipedią )mieszka 12 mln luda to jest to fizycznie niemożliwe w Wawie sa niecałe dwa miliony więc coś tu nie gra .
Te Francuzy jakieś takie szczuplejsze som, to może ich się większa ilość mieści...?

Właśnie przeczytałam, ze ktoś dał dziecku na imię Karoten

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2015-04-24 o 12:05
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 12:39   #2095
gryx82
BAN stały

Znad niczego
Cytat:
tyw ogóle to
jeszcze w lutym w mrozy ( dzień kota to był ) znalazłyśmy pod naszymi oknami kotka małego, usłyszałyśmy miauczenie, K poszła go wziąć, szukałam mu domu , wetka miała jakaś tam babkę która miała go wziąć ale koniec końców nei odezwała sie już, no i został.
K mówi że nikt go nie chciał bo jest czarny i nieatrakcyjnie wygląda na zdjęciach. Coś w tym jest.
Macie nowego koteła na stanie? Pierwsze słyszę Identyczna historia, jak z Psotem/Blejkim siostry - szła do nas którejś niedzieli, w grudniu i obok naszego domu tuptała sobie czarna kulka, przyprószona mokrym śniegiem i zawodząca rozpaczliwie na widok człowieka
Cytat:
1. Aaaaa o take sprawe chodziło. No widzisz, dla mnie swojsko wciąż
Szlachectwo zobowiązuje
Cytat:
2. Z całym szacunkiem, ale chyba uratowałeś mi życie

Cytat:
Jestem włąśnie na dnie załamki życiowej ...
Mam nadzieję, że dzisiaj ciut lepiej
Cytat:
Betty nawet sprawdziłam dostępność Waszego przecudownego spartamentu

Spartament - apartament o obniżonych warunkach mieszkaniowych
Cytat:
1. Dzięki. Kurcze wielkie dzięki ale no nie miałabym sumienia no, rozumiesz Chociaż w ostateczności, mam doświadczenie w unikaniu i niesłyszeniu i niewidzeniu, i znikaniu

Cytat:

Cytat:
1. jesteś niezastąpiony
Oj tam, od razu...
Cytat:
chuopu się jakiś czas temu dhi spodobał za pierwszym razem, za drugim głównie baza i trwałość i chcę go odwieść od zakupu
podejrzewam, że po odlewce by mu przeszło
Ten VC&A przypomina mi zapach wnętrza damskiej torebki - taki skórzano-pudrowo-szminkowy jest (dla mnie jednak bez wyrazu, flaszka za to cudna) Dior Homme testowałem wieki temu, podstawową wersję i też zawód mnie spotkał (chyba wolę irysa w wersji wytrawnej, jak w Prada Infusion d'Homme jednak) Całkiem niedawno wszedł na rynek Dior Homme Parfum - podobno petarda
Cytat:
2. ja wypiłam biedowego cechowego stouta, z nutą lukrecjowo-anyżową jak w czarnych haribo
Takie cuda w Biedrze są?
Cytat:
podrzucać swoje rzeczy do prasowania

ale jak zacznie sąsiadkom pranie ze sznurków podbierać, to pokrzywda lub furagin

Cytat:
2.no jacha , taaka dziewczyna to pewnie już kolejka się ustawiła
Dobra, to ja lete do Ruskich się w kolejkę ustawić, a Wy mi tu wszystko przypilnujcie, OK?
Cytat:
3.itam dziwna , najłatwiejsza i najszybsza z możliwych , a krzywość dziur jest nieistotna i tak som od spodu i nie widać
W sumie to racja, ale wiesz - Polly może odczuwać dyskomfort estetyczny już na samą myśl, że te niewidoczne dziury krzywe są
Cytat:
eee to chyba samo ścisłe śródmieście czyli administracyjny stary Paryż , bo skoro w całej aglomeracji paryskiej ( za wikipedią )mieszka 12 mln luda to jest to fizycznie niemożliwe w Wawie sa niecałe dwa miliony więc coś tu nie gra
No właśnie ja się też wikipedią posiłkowałem, hmmm
Cytat:
Mogłaby mi dać trochę eutyroksu , może by mi sadło spadło
To jak już będziesz miała dojścia, załatwisz parę działek?
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Te Francuzy jakieś takie szczuplejsze som, to może ich się większa ilość mieści...?

Cytat:
Właśnie przeczytałam, ze ktoś dał dziecku na imię Karoten
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 12:47   #2096
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1. Macie nowego koteła na stanie? Pierwsze słyszę Identyczna historia, jak z Psotem/Blejkim siostry - szła do nas którejś niedzieli, w grudniu i obok naszego domu tuptała sobie czarna kulka, przyprószona mokrym śniegiem i zawodząca rozpaczliwie na widok człowieka

2. Spartament - apartament o obniżonych warunkach mieszkaniowych

3. Oj tam, od razu...
Ten VC&A przypomina mi zapach wnętrza damskiej torebki - taki skórzano-pudrowo-szminkowy jest (dla mnie jednak bez wyrazu, flaszka za to cudna) Dior Homme testowałem wieki temu, podstawową wersję i też zawód mnie spotkał (chyba wolę irysa w wersji wytrawnej, jak w Prada Infusion d'Homme jednak) Całkiem niedawno wszedł na rynek Dior Homme Parfum - podobno petarda

4. Takie cuda w Biedrze są?

5. Dobra, to ja lete do Ruskich się w kolejkę ustawić, a Wy mi tu wszystko przypilnujcie, OK?
1. znowu wychodzą braki w social mediach

2. myślałam, że to już nazwali - loft

3. właśnie flaszka i cena

4. ano są i odpowiadają za moje nadprogramowe kilogramy

5. a Tobie się wydaje, że to tak łatwo tam wizę dostać. najpierw musisz kupić bilecik pannie do siebie, wpłacic posag dla rodziny, poślubić i dopiero będziesz mógł odwiedzić jej kraj
Stary 2015-04-24, 13:03   #2097
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Cytat:
No właśnie ja się też wikipedią posiłkowałem, hmmm
aż sprawdziłam, wiki mówi że gęstość zaludnienia w P. jest 22000/km2 a w W. 3300/km2 - ale ścisk
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 13:03   #2098
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. znowu wychodzą braki w social mediach

Cytat:
2. myślałam, że to już nazwali - loft

Cytat:
3. właśnie flaszka i cena
To były tylko moje subiektywne odczucia, więc się za bardzo nie sugeruj
Cytat:
4. ano są i odpowiadają za moje nadprogramowe kilogramy
Najważniejsze, że znalazłaś winnego
Cytat:
5. a Tobie się wydaje, że to tak łatwo tam wizę dostać. najpierw musisz kupić bilecik pannie do siebie, wpłacic posag dla rodziny, poślubić i dopiero będziesz mógł odwiedzić jej kraj
Stary 2015-04-24, 13:14   #2099
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2015-04-24, 13:46   #2100
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
aż sprawdziłam, wiki mówi że gęstość zaludnienia w P. jest 22000/km2 a w W. 3300/km2 - ale ścisk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości