|
|
#2071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
2. Z całym szacunkiem, ale chyba uratowałeś mi życie Jestem włąśnie na dnie załamki życiowej, zaryczana po kokardkę, z opuchniętymi oczami, niemal gotowa zrobić najbardziej szaloną rzecz ever (klinkąć przelot dla 1 os w sobotę do BRC) tysiącem durnych i nieistotnych zobowiązań na jutro i pojutrze, chętna powiedzieć im wszystkim walcie się na ryj, czyli mission impossible mnie rozbawić = uratować w takim stanie. A jednak plus spuchnięte oczy ![]() Cytat:
![]() Jak to, po praniu prasować? Ale dlaczego?????????????? ![]() :conf used:Betty nawet sprawdziłam dostępność Waszego przecudownego spartamentu ( no nie mam serca zmieniać tej literówy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-24 o 02:42 |
||
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klikaj 26.05 - przygarniemy... możemy nawet noc na tarasie w leżaku spędzić to nie zapuszczaj się w odmęty wizażu, bo tam majtki każo prasować
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzięki To oczywiście long story, bo inaczej sobie wyobrażałam to na początku, a inaczej jest teraz, i cholera mnie bierze. Normalnie mam ochotę na mord i spakowanie się w minutę!!!!! ![]() Ten 26 jeszcze jutro z kuzynką i jej facetem obgadam, ale to too lejt obawiam się, bo całkiem inaczej sobie to wszystko wyobrażałam. 2. Eeeee majty to ja nawet rozumię, celem "dodatkowej" dezynfekcji ? no ale jakoś nie chce się, żyje się i tak się to kręci, że widać nie ma po co
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-24 o 02:51 |
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem sytuację, ale jakbyś się spontanicznie zdecydowała, to wystarczy napisać 2. dzieckie ubranka gotowałam i prasowałam...
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż w ostateczności, mam doświadczenie w unikaniu i niesłyszeniu i niewidzeniu, i znikaniu. 2. Też tak w wyobraźni rozbiłam Czytaj, nie wyobrażałam sobie inaczej.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-24 o 03:04 |
|
|
|
|
#2076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem uzależniona od urlopu od dzieci i tego, że 25.05 jest bank holiday w uk i wszystkie loty drogie przez cały weekend ![]() ale mam nadzieję, że jakoś nam się uda na finisaż załapać ![]() ---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ---------- Cytat:
on się cieszy z każdej duszy dla której może coś ugotować ![]() entertainment i dużo wina zapewnione
|
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym wiedziała, przewidziała że zostanę na lodzie to bym się zorganizowała inaczej. No ale jutro widzę się z kuzynką, jej facet, Anglik, ma przybyć w Maju, może się coś uda, ale marne szanse, bo mimo, że on podróżoholik, fan Hiszpanii, to jednak wszystko wcześniej organizują ze względu na jej syna etc etc no sama wiesz ŻYCIE. zatem tam spontan taki jak ten, teraz może okazać się kulą w płot. ---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bilet do petersburga dostałam 24 h przed wylotem... w sklepie top secret i się zorganizowałam mając 2 dzieci... no ale wiedziałam, że mam tydzień wolnego ![]() tz też planował większą ekipę ściągać, żeby taniej było, ale mieliśmy trochę spięć i odpuścił... ![]() za dobry ludzi mu kasę wiszą, a on traci, bo nie inwestuje, albo mu bilety w te parę dni drożeją ![]() no ale podział majątku w toku też się czasem zastanawiam gdzie jest haczyk, ale wszelkie niedociągnięcia szybko koryguje sprawdzam na wszelkie sposoby i niczego się nie dokopałam marzyciel i dużo mówi, co można brać za obietnice, ale ja realnie na to zawsze patrzę i przymykam oko... chociaż wiem, że jak zacznę naciskać, to się zbierze w sobie i stany w pół roku zorganizuje... ale kosztem swojego zdrowia... ![]() ---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:24 ---------- Cytat:
chuopu się jakiś czas temu dhi spodobał za pierwszym razem, za drugim głównie baza i trwałość i chcę go odwieść od zakupu ![]() podejrzewam, że po odlewce by mu przeszło ![]() 2. ja wypiłam biedowego cechowego stouta, z nutą lukrecjowo-anyżową jak w czarnych haribo ![]() i tym samym przekroczyłam 1000kcal
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kluczowe jest, ze dostałaś bilet, znaczy było wsparcie. Ja jestem w stanie dużo zrobić jeśli mam wsparcie, a jego zabrakło. Na lodzie = na lodzie. 2 i reszta no cóż, wydaje mi się, że robisz wszystko co potrza i że chyba jednak oryginał
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. honorowy jest, a ja cierpliwa, bo czasami trzeba poczekać jakby nie było, to mój prezent na 30-ste urodziny ![]() ale na dobre wyszło to przesunięcie
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Racja! Zazdroszczę! Ja już swojego nie pamiętam, a nie tak miało być. Aileenn - o matko! Doczytałam! Tak mi przykro, nie wiedziałam nawet o takich skutkach, nigdy nie czytałam ulotki, bo jak mało co, to mi, i nikomu ze znanych mi osób nie wyrządząło szkody, wegetariankom też. Czyli bez lekarza się nie obejdzie. A rozkurczowe? Pomagają coś? Kiedyś mi pomógł Scopolan. Przeżyłam wiele takich akcji, bez wizyty u lekarza, i pamiętam uczucie ulgi, bo żylety tną ostro Nawet nospa forte, jednak chyba musisz czytać ulotkę. Ja już nie czytam ulotek, bo jak je czytam to potem nie biorę żadnych leków
|
|
|
|
|
#2082 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad kawy |
|||||||
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
jak raz przemarzłą, to była wycięta do korzenia i zaraz na następny rok odrosła bardzo, ze 2-3 m w rok ![]() Znalazłam dla siebie idealny kolor minerałków - Cashmere z oferty Amilie. Uwaga na odcień Latte: jakbym się białą mąką posmarowała, no pierwszy raz spotkałam podkład, który jest dla mnie o wieele za jasny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-24 o 09:48 |
|
|
|
#2084 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joł, joł baru
Wizaż działa ? Chcę chmiela ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
2 No to dawaj ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Tak usg pokazało rzekomo ...A co do działania wit D na tsh to jestem sceptyczna poniewaz ją suplementuję od długiego czasu ,a tsh mi się pogorszyło z 0,5 na 5,7 . Ale za to nie odczułam tego skoku i to może dzięki tej witaminie, dobrze się czuję nie przytyłam a nawet schudłam kilo ,ale to może być że przez dietę dla wrzodowców ... Ale to zagmartwane ...Teraz w maju będę robić kolejne badania kontrolne po podniesieniu dawki eutyroxu , no i plus poziom wapnia ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Masakra i to da się wyrównac vit B? ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- O ekstra , tez próbasy kupowałaś?
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam, że brak zamiłowania do prasowania suplementuje się vit B
![]() ale spróbuję
|
#2086 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Pewnie ![]() Zła jestem, jak jeż. Przez pracę. Podwójnie. I muszę tam iść. I do banku, b małżon zapomniał papiery jakieś złożyć... 3 miesiące temu...
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aleś czujna jest Oczywiście to do Alieen było ![]() A co do prasowania tooooo Negatyw prasuje dużo ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Kurcze nie stresuj się dopieroco miałaś migrenę ...
|
|
#2088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
załatw szybko i zaczynamy weekend ja do pupu muszę znowu Cytat:
![]() wiedziałam że do Aileenn, ale nie mogłam się powstrzymać ![]() to ile mu dawkujesz?
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty łobuzie Sam sobie dawkuje ... Prasuje swoje ciuchy , nieregularnie w zależności od tego kiedy pranie wyschnie, czyli dość często. Dobra lecę po moją koronę
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-24 o 11:20 |
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Z pewnością
ale jak mu pomóc?
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
podrzucać swoje rzeczy do prasowania
ale jak zacznie sąsiadkom pranie ze sznurków podbierać, to pokrzywda lub furagin
|
#2093 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty , a saraz ide produkować drugom kawusie
![]() Cytat:
2.no jacha , taaka dziewczyna to pewnie już kolejka się ustawiła 3.itam dziwna , najłatwiejsza i najszybsza z możliwych , a krzywość dziur jest nieistotna i tak som od spodu i nie widać ![]() Cytat:
2.to kupujesz trzy skrzynki i wyrzucasz cztery najbrzydsze chmiele i problem z głowy 3.no baaa , kochał się człowiek w Kmicicu jakby nie było i rozpływał przy przypalaniu boczków Kuklinowskiemu Cytat:
to chyba samo ścisłe śródmieście czyli administracyjny stary Paryż , bo skoro w całej aglomeracji paryskiej ( za wikipedią )mieszka 12 mln luda to jest to fizycznie niemożliwe w Wawie sa niecałe dwa miliony więc coś tu nie gra .1. 2.nooo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Aileenn Cytat:
![]() 2.no właśnie , wszystko to jest amsakrycznie niejasne ide do wracza w poniedziałek z wynikiem , ciekawe co powie . Mogłaby mi dać trochę eutyroksu , może by mi sadło spadło bo tak normalnymi metodami ni huhu nie chce
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2094 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Właśnie przeczytałam, ze ktoś dał dziecku na imię Karoten
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-04-24 o 12:05 |
|
|
|
|
#2095 | |||||||||||||||
|
BAN stały
|
Znad niczego
Cytat:
Identyczna historia, jak z Psotem/Blejkim siostry - szła do nas którejś niedzieli, w grudniu i obok naszego domu tuptała sobie czarna kulka, przyprószona mokrym śniegiem i zawodząca rozpaczliwie na widok człowieka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Spartament - apartament o obniżonych warunkach mieszkaniowych Cytat:
Cytat:
Oj tam, od razu... ![]() Cytat:
Całkiem niedawno wszedł na rynek Dior Homme Parfum - podobno petarda ![]() Cytat:
Cytat:
Dobra, to ja lete do Ruskich się w kolejkę ustawić, a Wy mi tu wszystko przypilnujcie, OK? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||||
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. myślałam, że to już nazwali - loft ![]() 3. właśnie flaszka ![]() 4. ano są i odpowiadają za moje nadprogramowe kilogramy ![]() 5. a Tobie się wydaje, że to tak łatwo tam wizę dostać. najpierw musisz kupić bilecik pannie do siebie, wpłacic posag dla rodziny, poślubić i dopiero będziesz mógł odwiedzić jej kraj
|
|
#2097 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
aż sprawdziłam, wiki mówi że gęstość zaludnienia w P. jest 22000/km2 a w W. 3300/km2 - ale ścisk
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2098 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2100 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

plus spuchnięte oczy 

i rozpływał przy przypalaniu boczków Kuklinowskiemu