![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Cytat:
zazdroszcze rozmiaru.. ja kiedys mialam 40-42 teraz 44-46 i nie nosze spodniczek/sukienek/krotkich sukienek no bo bym wygladala jak slon ![]() piszecie o zdjeciach motywujacych..ja mam zdjecia stare swoje na facebooku.. w czerwonym plaszczyku ktory kocham i jest mi juz ciasny. ( moge sie wam pokazac) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że nie pisałam, ale potrzebowałam przerwy od wszystkiego.
Dziś doczytam zaległości i będę na bieżąco. Brakowało mi was xxx
#1683 | |
bez kija nie podchodz
|
Hej
![]() Moj jadlospis na dzis: 1. owsianka, mleko 2 %, banan, orzechy nerkowca + kawa 2. jogurt nauralny ( 200 g ) z 1/2 jablka, cynaon, kilka midalow 3. kromka razowca z wedlina z piersi z kurczaka, pomidor, grilowana cukinia 4. piers z kurczaka w grilowana w przyprawach, gotowany ziemniak, salatka z pomidorow i ogorka 5. jajecznica z 2ch jaj. cukinia, pomidor, odrobina masla i jak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- ilo16na witamy wśród nas. ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Magnez to nie uspokajacz z tego co wiem.
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zadomowienie
|
Ja jak na razie na dukanie o czym Wam wcześniej pisałam. Ogólnie czuję się bardzo dobrze, co mi się podoba to to że po posiłkach nie czuję się balonikiem (jak to często bywała przez jakiś czas) a tylko najedzona. W niedzielę na Zumbie po raz pierwszy nadążyłam za wszystkim i mimo że moja koszulka była mokra ja czułam się wspaniale.
Ale to o niczym jeszcze nie świadczy dzisiaj mój trzeci dzień i zamierzam zrobić sernik dukanowski. W piątek na wadze zobaczymy czy to w ogóle coś daje. Mam pytanie dziewczyny ta faza naprzemienna zalecają po 5 dni, nie wiecie czy można też co 3 dni robić zmianę w końcu ja nie chcę schudnąć 20 kg, tylko 7. A tak wydaje mi się lepiej byłoby dla organizmu. Aktualnie moja dieta obfituje w mięsko głównie kurczaka i indyka, wołowinkę. Rybki tuńczyka, dorsza. Jajeczka, serki, mleko, jogurty i kefiry. Plus płatki owsiane ze 2-3 łyżki co dziennie.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2015-04-27 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Konto usunięte
|
Panna Atopowa- Tym razem nie mam czasu (praca), ale następnym jak będziesz się wybierać daj znać
![]() W temacie zakupów...jak będziesz chciała odwiedzać lumpeksy to tym bardziej pisz. Znam wszystkie najlepsze w Sopocie oraz w Gdańsku na Żabiance i Przymorzu ![]() Melonada- Patrzysz wirtualnie czy byłaś w jakimś sklepie? Ja gdy patrzyłąm na stronę 'mojego' sklepu nie mogłam się zdecydować, ale jak weszłam od razu zaobaczyłąm, który rower wróci ze mną do domu!! ![]() Kasiunia- Brawo za rower ![]() Ciao Ewa- A ile kochana Ty masz lat? Tak z ciekawości ? ;-) Ja mam taki folder ![]() ![]() Monte- Mnie można zobczyć na Insta, ale przyznać muszę, że jestem Was bardzo ciekawska ![]() Szczurku- Ja pamiętam to zdjęcie w spódnicy! Ono było z Chorwacji? Panna Atopowa- Bierz magnez, pij melisę. Jak nie masz ochoty/siły jeść to proszę Cię żebyś chociaż piła koktajle. Martwię się o Ciebie ;( Ilona- Ja nie rozumiem dlaczego kobiety z większym rozmiarem nie nosza sukienek i spódniczek. Ja noszę non stop. Mam JEDNĄ parę spodni. Przecież sukienki i spódnice są najlepsze dla sylwetek plus size ![]() Dodaję Wam moje motywatory. Ważyłam wtedy 68kg. Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2015-04-27 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko w normie. ale problemy z sercem mam od dziecka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51189772]Panna Atopowa- Tym razem nie mam czasu (praca), ale następnym jak będziesz się wybierać daj znać
![]() W temacie zakupów...jak będziesz chciała odwiedzać lumpeksy to tym bardziej pisz. Znam wszystkie najlepsze w Sopocie oraz w Gdańsku na Żabiance i Przymorzu ![]() Melonada- Patrzysz wirtualnie czy byłaś w jakimś sklepie? Ja gdy patrzyłąm na stronę 'mojego' sklepu nie mogłam się zdecydować, ale jak weszłam od razu zaobaczyłąm, który rower wróci ze mną do domu!! ![]() Kasiunia- Brawo za rower ![]() Ciao Ewa- A ile kochana Ty masz lat? Tak z ciekawości ? ;-) Ja mam taki folder ![]() ![]() Monte- Mnie można zobczyć na Insta, ale przyznać muszę, że jestem Was bardzo ciekawska ![]() Szczurku- Ja pamiętam to zdjęcie w spódnicy! Ono było z Chorwacji? Panna Atopowa- Bierz magnez, pij melisę. Jak nie masz ochoty/siły jeść to proszę Cię żebyś chociaż piła koktajle. Martwię się o Ciebie ;( Ilona- Ja nie rozumiem dlaczego kobiety z większym rozmiarem nie nosza sukienek i spódniczek. Ja noszę non stop. Mam JEDNĄ parę spodni. Przecież sukienki i spódnice są najlepsze dla sylwetek plus size ![]() Dodaję Wam moje motywatory. Ważyłam wtedy 68kg.[/QUOTE] Jeśli będziesz miała czas to napisz mi PW ![]() ![]() Jem zupę, jogurty, owoce, czasem kanapkę. Także nie jest tak, że nie jem nic. Wczoraj zjadłam kanapkę, pół jabłka, talerz zupy i dwa jogurty. Wyobrażacie sobie, że na czekoladę nawet nie mam ochoty? Jestem sama w domu, więc mogę sobie popłakać i posprzątać. Dziś na obiad ziemniaki i pieczone udka. Oczywiście to ja robię. Faceci pojechali do ciotce w lesie pomóc (ciotka ma własny las). No cóż trzeba brać się do roboty. Świat nie stanął ![]() Cieszę sie, że mogę sie wygadać. Zorientowałam się że większość mojego świata ograniczyło sie do pracy wyjazdowej i związku. Jak się jest rzadko w Polsce, to cięzko utrzymać przyjaźnie. Większość się porozjeżdżało.
![]() |
#1690 |
Rozeznanie
|
bella a nie chcesz się podzielić i podesłać link do Twoich motywatorów na fb ?
![]() Ja mam folder na komputerze z pięknymi dziewczynami, które mnie motywują... głupolek ![]() A kiedy to było i ile ważyłaś za czasów, z których masz swoje zdjęcia motywujące ? ![]() monte wow ! ćwiczenia o 21 i to po takim sprzątaniu ? szacuneczek ! ![]() Zaraz idę do klubu zobaczyć Twoje zdjęcia ![]() Mój możesz obejrzeć, ale brzuch ;p w klubie są fotki (robię co miesiąc ![]() lenciik suuuper ! mniejszy rozmiar bardzo poprawia humor !!! niech żyje 40 ![]() szczurku a pokażesz się w klubie za czasów 72 kg ? ![]() ![]() pannaatopowa Dziewczyno, musisz JEŚĆ. Proszę, nie działaj tak sobie na szkodę ![]() ![]() Doczytałam teraz, że jednak coś tam jesz. Ale ZA MAŁO. pół jabłka ? dwa jogurty ? Potrzebujesz szczególnie teraz treściwych posiłków ![]() ilona no to pokaż się, wiadomo, że zawsze jesteśmy siebie ciekawe ![]() ulcia cześć Żabko ![]() unex jak zwykle - mnie się Twój jadłospis bardzo podoba ![]() malinka dziękuję za miłe słowa ![]() Ja nie popieram Twojej decyzji, ale nie chcę się wymądrzać, bo przecież pewnie wiesz co bym Ci napisała ![]() masz 7 kg do zrzucenia tylko... Ja na dukanie schudłam jakieś 20. Wróciło 30. soldus 22. Dlatego pisałam, że nie znam życia bez niego, bo praktycznie cały "świadomy" okres był z nim. W sumie wspólnie się ukształtowaliśmy... A jakie konta obserwujesz ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak dziś będzie z ćwiczeniami. Idę na 11:30 do fryzjera, a o 16:30 mam zajęcia. Nie chcę pomiędzy ćwiczyć, bo jak już mi fryzjerka zrobi włosy to chociaż się na zajęciach pokażę ufryzowana ! Zobaczymy jak po zajęciach. Kończę o 18, zasadniczo mogłabym pójść pobiegać ( na siłkę nie, bo za dużo ludzi wieczorem i nie lubię w takich tłumach).
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
a gdzie dajecie link do facebooka tutaj? bo tu nie chce wklejac.
moge wyslac pw Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Rozeznanie
|
monteee zobaczyłam fotki... to zdjęcie w gaciach ?! <sapie, ślini się, ciężko dyszy>
![]() Jezu jak myśmy się wszystkie porozrastały. facepalm na pełnej. ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- ilona jesteś z nami za krótko to jeszcze do klubu nie należysz ![]() Ale kochana, załóż sobie nowe konto na wizażu. Piszesz, że Cię tu obserwują, że się wstydzisz... Po co się tak męczyć. Całe piękne internetu polega na anonimowości - nie odbieraj sobie tego ![]()
![]() |
#1693 |
Konto usunięte
|
Panna Atopowa- Jak już będę miała grafim w nowej pracy to się umówimy
![]() Ciao Ewa- To powiem CI, ze może nawet lepiej się stało ![]() ![]() Obserwuję m.in: foodbenefits, bikinibosstheresa, sandraprikker, yoventura, squats_motivation_, thesquatguide, squats, fitness_depot, fitness_digest, fitness_meals, motivationforfitness, transformation, befitathome, fitgirlvideos. Za takimi nogami tęsknię najbardziej. Jako gruszka mam z udami problemy, a wtedy nadal wydawały mi się straszne, a teraz marzę o takich. |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Wtajemniczenie
|
Unex moim zdaniem jadłospis w porządku
![]() Malinka też uwielbiam zumbę ![]() ![]() ![]() panna a jakbyś sobie melisę parzyła? To żaden lek, a koi nerwy i delikatnie uspokaja ![]() ![]() Soldus ja swoje zdjęcia motywujące wrzuciłam do klubu ![]() ![]() Ilona zgadzam się z Soldus- ja na co dzień nosze spodnie, ale jak tylko mamy jakiekolwiek wyjście w odwiedziny lub na imprezę to zdecydowanie stawiam na sukienkę lub spódnicę ![]() ![]() Ewa te ćwiczenia to dzięki Tobie, bo nie chciało mi się wczoraj strasznie, ale sie zmobilizowałam, dziękuję ![]() ![]() ![]()
#1695 |
Wtajemniczenie
|
Unex: wygląda spoko, proporcje pozachowywane, w każdym posiłku dodatek warzywny/owocowy, pięknie
![]() ![]() Panna jeśli potrzebujesz to wprowadź te suple, ale nie przekraczaj dziennej dawki. Mi się paradoksalnie skurcze w lewej nodze częściej zdarzają jak piję multiwitaminę rano o.O Myślę, że Ewa jest świetnym przykładem teraz dla Ciebie, trzymam za was kciuki dziewczyny ![]() ![]() Soldus: dokładnie to! z Hiszpanii, jedyne jakie mam udokumentowane w spódniczce ![]() ![]() ![]() ja wiem czemu grubaski nie noszą spódniczek, a przynajmnniej wiem czemu ja tego nie robię - koszmarnie mi się uda o siebie ocierają i robią się rany w końcu, a jak jest gorąco to nie dam rady nosić tych majtek takich z długimi nogawkami żeby nie tarło ![]() Ewcia: jak tylko trafię do klubu to z przyjemnością to zrobie ![]() ![]() pójdę w czwartek na pewno, jak koleżanki nie uda mi się namówić to i tak chyba zwlokę dupsko i pójdę, nawet sama. Tak mi się te zajęcia podobają, że nie mogę wytrzymać ![]() trzymta kciuki, bo o 15:45 mam zaliczenie, potrwa pewnie z godzinę, a potem z prędkością światła muszę gnać z drugiego końca miasta do dietetyka, bo mam na 17:20. Mam nadzieję, że się uda zdążyć ![]()
![]() |
#1696 |
Wtajemniczenie
|
Szczurku trzymam kciuki, a z czego to zaliczenie?
Ja jak chodzę w sukienkach lub spódnicach, to zakładam rajstopy i jest ok, gorzej pewnie jest w lecie, jak jest gorąco ![]() Właśnie zajrzałam na Twoj profil, masz śliczną twarz ![]() ![]() Moje motywujące są też na profilu, więc sobie zobacz jeśli chcesz- wielkie marzenie tak znowu wyglądać, ale te zdjęcia są z 2010 roku, więc już kawał czasu temu robione... Ewa odpalaj tego laptopa i pokaż się ![]()
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2015-04-27 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Wtajemniczenie
|
Monte: musiałam je usunąć, przejrzę zaraz i wrzucę jeszcze raz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1698 | |
Zadomowienie
|
Zostało nam troszkę ponad dwa miesiące do wakacji więc jeszcze wszystko przed nami
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1699 | |
bez kija nie podchodz
|
Dzieki za ocene dziewczyny
![]() ja wlasnie wrocilam z centrum, mialam 1,5 h spacer z siatami ![]() Zaraz musze roche chate ogarnac, bo TZ znajomi wpadna dzis, bo TZ ma urodziny jutro i tak pewnie jakies piwo wypija ![]() ![]() a w ogole co sie dzieje z Dotka ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Wtajemniczenie
|
Szczurku to faktycznie przedmiot pewnie nieciekawy, ale zaliczysz i z głowy
![]() jaka laseczka z Ciebie na tej fotce ![]() I mylisz się- to rok 2015 będzie najlepszy w tej dekadzie! ![]() ![]() Ja mam piękną sukienkę w ktorej byłam w 2010 roku na weselu u kuzynki, duużo mi brakuje żeby się w nią zmieścić, ale czeka, może jeszcze jakieś wesele zaliczy ![]() ![]() Malinko dzięki! ![]() ![]() A ja na PEWNO nie- bo do wakacji nie zdążę zrzucić tyle ile bym chciała, odchudzam się już raz na zawsze, ale to potrwa, za późno się zabrałam ![]()
#1701 |
Zadomowienie
|
Zauważyłyście dziewczynki jak w naszej tabelce się zieloniutko zrobiło od razu widać, iż wiosna i wszystko budzi się do życia. A te dwa czerwone kwiatuszki to tylko tak odrobinę się czerwienią patrzeć po wyniku sprzed dwóch tygodni to powiedziałabym że raczej są bladoróżowe niż czerwone.
#1702 |
Wtajemniczenie
|
Monte: masz rację, 2015 będzie lepszy, po tym jak 2014 był mega kiepski, to ten musi być super
![]() ![]() ![]() liczę na to, że zalicze, nie mam już siły do tych wszystkich zaliczeń :P mam nadzieję, że facet sobie siądzie na dupie i uda mi się spisać ![]()
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Z wami mi jakoś lżej. Chcę jeść. Nawet głodna jestem, ale wszystko rośnie mi w buzi. Wczoraj kromkę chleba jadłam godzinę.
Dziś sprzątałam dom. Zawsze mnie to uspokaja. I ja uważam się za feministkę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- A co ma jedno do drugiego. Kobieta ma wiele twarzy.
![]() |
#1705 |
Konto usunięte
|
Monte- Jak zawitam kiedyś do klubu to popatrzę
![]() Szczurku- Ja noszę sukienki i spódniczki cały rok. Od czego są rajty ![]() Monte- Zobaczyłam u Ciebie w albumie fotki. Umarłam z zazdrości !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51193519]
Monte- Zobaczyłam u Ciebie w albumie fotki. Umarłam z zazdrości !!!![/QUOTE] a ja widziałam twoje zdjęcia na instagramie - wyglądasz bosko, piękna ponętna kobitka czego Ci jeszcze brakuje do szczęścia?
#1707 |
Rozeznanie
|
Wróciłam od fryzjera
![]() Teraz chwila nauki, potem zajęcia. A po zajęciach mam nadzieję, że uda mi się zebrać dupę i iść biegać. Ale dziś bez presji, jak nie pójdę to nie będę bardzo z siebie niezadowolona. soldus na pewno stało się lepiej, bo ciężko budować życie z człowiekiem, który nie rozumie kompromisów. Dzięki za wymienienie instagramowych motywacji, na pewno wieczorem je poprzeglądam ![]() Noooo i ta przerwa między udami <3 Spoko, parę miesięcy i znów się pojawi ![]() monte to bardzo się cieszę, że miałam swój wkład w Twoje ćwiczenia ! ![]() Pewnie, że się uda - jesteś na najlepszej drodze ![]() Właśnie się zastanawiam czy Cię prosić o kopa mobilizacyjnego czy zezwolić sobie dzisiaj na odpuszczenie biegów jeśli nie będę mieć ochoty... Hmmmm. Ale na bank przy decydowaniu czy idę ćwiczyć czy nie pomyślę sobie "co powie monte" ![]() Kuuurdelek serdelek no. Chciałam odpalić tego laptopa, a okazało się, że bolec w ładowarce złamany ![]() A Ty pokazuj kieckę ![]() A jak myślisz, od jakiej wagi ubrałabyś szorty ? Ja u siebie obstawiam tak 65 -nie będzie to super noga, ale na tyle lepsza od tej sprzed paru miesięcy, że i tak będę zadowolona. Chyba. zobaczymy. Może nawet wcześniej się odważę, kto wie. szczurku dziękuje ![]() Ja niestety nie mam możliwości zapraszania do klubu, a z pewnością już bym Cię dołączyła ![]() Wielkie wielkie ![]() ![]() Ja właśnie nie wiem jak z ćwiczeniami dzisiaj, mogę dopiero po 18, także zobaczę czy będzie mi się chciało biegać ( na siłkę nie lubię chodzić tak późno, bo za dużo ludzi). No pewnie, że idź sama ![]() Trzymam kciuki ! daj znać jak u dietetyczki! unex powodzenia z browarkami ! Tyś jest twarda, ja bym tak nie potrafiła ![]() Nie wiem właśnie co z dotka, zastanawiałam się nawet czy jej pw nie napisać. Ale myślę, że sobie robi przerwę od forum. A może radzi sobie sama dobrze i nas opuściła ![]() ![]()
![]() |
#1708 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
czyli sppdenki muszę kupić. Dziękuję za radę. Najpierw głowę muszę odchudzić. .. Cytat:
Dziękuję za tego linka. Dzięki eam zaczęłam naprawdę patrzeć na to co jem. Aktualnie czytam "Odżywianie dla zdrowia". Frytki też robię sama-pycha są. Już kilka razy nacielam się, że kupiłam coś na co miałam straszną ochotę. Próbowałam i okazywało się, że jednak fuj. Cytat:
mnie koleżanka powiedziała o bieganiu:"noe ważne, że wolno biegasz. I tak biegasz szybciej od siedzących na kanapie." Cytat:
szukaj koktajli z ananasem lub limonka- ich smak zabija każdy inny. Cytat:
banany też dadzą radę Cytat:
Cytat:
przytulam xxxx Cytat:
jak ja jeździłam na rolkach to wszystko mnie bolało, bo spinalam wszystkie mięśnie bo bałam się, że się przewroce. przytulam xxx Cytat:
wejdź może na quchenne rewolucje, tam.masz gotowe jadłospisy. Fajnie wyglądają Cytat:
Będę trzymać kciuki. Pozeczkowa brawo za rower xxx
![]() |
#1709 |
Wtajemniczenie
|
Szczurku to będzie NASZ rok! Damy radę wszystkie! A jak już się wyszczuplisz, to może się przekonasz i zakupisz sobie jakąś śliczną spódniczkę
![]() Daj znać jak poszło ![]() Soldus dzięki! ![]() ![]() Ewa ja bym założyła szorty gdzieś przy 63-62 kg, do tego jeśli nie miałabym żadnego cellulitu, takiego co go widać jak słońce zaświeci ![]() ![]() ![]() Co do mobilizacji to najważniejsza jest taka: jutro ma byc zimno i padać, więc dopóki jest pogoda, to lepiej ją wykorzystać ![]() ![]() Ulcia spróbuję tych limonek i ananasa też, dzięki! ![]()
#1710 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3112
ja to mam ku*** przygody... ![]() ![]() ![]() u mnie dziś: 1. płatki z mlekiem 2% 2. dwa ciasteczka zbożowe z owocami (podkradane po kawałku z kieszeni w pracy) - w sumie 145kcal 3. sałatka grecka + kromka chleba słonecznikowego 4. makaron pełnoziarnisty z sosem bolońskim na chudej wołowince 5. banan 6. serek wiejski z zielonym ogórkiem, dwie kromki chleba słonecznikowego długi dzień, mnóstwo stresu, dupa nadal mnie boli od roweru, dzisiaj jechaliśmy samochodem i jutro też się zabieramy z tym znajomym. i zgubiłam telefon ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.