Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)! - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-30, 17:24   #4381
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Ja tez sie zawsze maluję. Jestem blondynką, ciemną, ale oprawa oczu jest jasna a włosy na ciemny brąz farbuję. Siłą rzeczy by nie wyglądać jak ufo maluję minimum rzęsy i trochę podkładu, ew korektor. A stamdardowo to podkład, puder pylkowy,korektor pod oczy, kredka/żel /mascara do brwi, róż, tusz do rzęs.

My też myślimy nad bazą do cabriofix... chyba duo się nazywa, że później można zamontować fotelik tyłem lub przodem. Tyłem są najlepsze, wiem, ale chcę mieć alternatywę jakby mały nie polubił tego sposobu
Stary 2015-04-30, 17:26   #4382
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Nie wolno nic
Jest takie cos co się nazywa asio
I możliwe ze można chicco które jest dla dzieci
A tak to polecam olejek waniliowy
W zeszlej ciąży byłam cale lato i w dodatku na urlopie nad rzeka wiec temat przestudiowany.
oooo...
a mnie jakos w ciazy komary mniej gryza, chyba sie niesmaczna zrobilam (to pewnie przez to, ze tyle marudze ).

moze jeszcze mozna cos co odgania komary ale sie tego nie daje na skore, jakies swieczki czy cos... tyle, ze to zwykle mniej skuteczne jest.
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 17:30   #4383
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

ja na szczęście nie miałam takiego problemu, że musiałam coś robić z dzieckiem przy sobie a teraz problem dwójki też odpada bo Kuba jest już duży chłopak

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 17:54   #4384
Soleil_Rouge
Rozeznanie

hej hej! od 3 dni nie daje rady nadrobic... a jak juz wsystko przeczytam to na pisanie nie mam casu albo sily. Jeszcze 3 tygodnie pracy i juz bede miala troche wiecej czasu (no chyba ze urodze wczesniej )
z tego co juz nadrobilam:
wszystkiego najlepszego wszystkim urodzonym w kwietniu!!
w sumie to tez sie do nicht zaliczam, ale od tego roku nie obchodze urodzin.

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
ja miałam ambitny plan myc dziecka pupę tymi płatkami kosmetycznymi tylko, że wiekszymi, ale za 60 szt takich płateczków ok 6zł ;| i jednak bede szukac jak najbardziej naturalnych chusteczek... no i wlasnie z opinni dziewczyn te huggiesy są bardzo ok
no ja od ponad roku myje takimi wacikami z ciepla woda. chusteczki pampers uzywam tylko na jakies wyjazdy, na droge, ale tez staram sie unikac.
Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
a w ogole mam zagwozdke.
okazalo sie, ze ten wozek trio co dostalismy od kumpla, ma fotelik samochodowy z niewazna homologacja (wozek ma 6 lat chociaz w bdb stanie). ten fotelik to juz i tak byl lichy, typowy z taniego trio,zadnych wiarygodnych testow i atestow, wiec udalo mi sie przekonac tz ze teraz to naprawde bedziemy musieli kupic taki typowy fotelik samochodowy. chcialabym, zeby posluzyl jak najdluzej, od urodzenia. widzialam, ze sa takie 0-25 kg, ale te bardziej polecane sa 0-18 i 0-13 ... czytalam troche bloga osiemgwiazdek i za duzo tych informacji, gubie sie.. a przy tym wiekszosc firm, ktore on poleca, tu we wloszech trudno dostac... no i na razie nie wiemy co robic..
przynajmniej na wyjscie ze szpitala chcialabym byc przygotowana. jak robicie? (oczywiscie te, ktore beda noworodka ze szpitala do domu wiozly samochodem) w fotelik 0+ od razu czy w gondole zamocowana pasami na tylnym siedzeniu (tak tez widzialam)? calkiem nie wiem
poldzik - my do ok 6 miesiecy Mala wozilismy tylko w gondoli, przypieta pasami, tylko z w srodku w tej gondoli tez sa pasy - takie '5 punktowe' albo '3' jak w fotelikach, wiec dziecko w nich nie lata. jak polecialam do Polski z gondola zamiast fotelika, to kolezanki byly w szoku, ze tak mozna, a we Francji to wiekszosc z takimi maluchami w gondoli podrozuje.

nadrabiam dalej...

Edytowane przez Soleil_Rouge
Czas edycji: 2015-04-30 o 18:10
Soleil_Rouge jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 17:54   #4385
mehja
Zakorzenienie

Poldzik pewnie, że nie ma co ryzykować jazdy w gondoli jak fotelik i tak musicie predzej czy później kupić, to lepiej prędzej
trzymam kciuki za koleżankę

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Pomarudze... czemu do niektorych nie dociera,że w 34/35 tygodniu wyprawa 100 km w jedna strone w 5 osob w aucie, na rodzinna impreze,do rodziny z ktora mam slaby kontakt,ktora bedzie polegala na kilkugodzinnym siedzeniu przy stole i jedzeniu jest dla mnie malo atrakcyjna? Nie wysiedze calej imprezy,wyjsc tam nie ma gdzie,wrocic wczesniej tez nie - tż idzie do pracy i musialabym jechac z rodzicami, z cukrzyca to moge sobie poogladac wiekszosc jedzenia a zapraszaja mnie raczej jako ciekawostke przyrodnicza bo mnie w ciazy nie widzieli. Grzecznie podziekowalam za zaproszenie to ciotka wydzwania do moich rodzicow zeby mnie koniecznie zabrali coraz natarczywiej,jak nie przyjade bedzie foch.
A mi się nie chce, w tym stanie takie imprezy sa dla mnie meczace,plecy i brzuch daja mi w kość...
Grrr ma ktoś pożyczyć myszy żeby ich zjadly ?
współczuję takiego niezrozumienia

My dostaliśmy zaproszenie na ślub brata ciotecznego za 3 tyg. ale odmówiliśmy bo muszę przecież leżeć. Też byli zdziwieni ale jak się teraz dowiedzieli, że w szpitalu byłam to zrozumieli że to nie moje "widzimisię"

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Mój też brunecik z ciemną karnacją
to tylko ja lubię jasnych blondynów

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
A tak mnie teraz naszło, bo w weekend jedziemy do teściowej a tam zawsze pełno komarów i czy można teraz używać np.Off itp?
nie wiem ponoć nie ale z drugiej strony jak raz tylko użyjesz
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:01   #4386
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Eeeej, mamy tego samego męża?
nawet w trójkę, bo ON jest też mężem Country

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Irmusia a z tej Ziajki z filtrem zadowolona jesteś? łatwo się rozsmarowuje i wchłania?
specjalnie dla Ciebie poszłam się pomaziać tą ziajką Jak posmarujesz lekko, zostaje biały film, ale można to lepiej wsmarować, wklepać i jest ok. Przyjemnie pachnie. Ma filtr 30 i nic nie pisze o tym, że np nadaje się do użytku przez 12 miesięcy po otwarciu, więc może dalej jest dobry (kupiony w poprzednie lato) Mam też ten z rossmana filtr 50, ale nie wiem czy można go używać u tak małych dzieci-zdaje się, ze nie ma na nim informacji, bo już w sklepie szukałam. Wzięłam bezzapachowy.

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

Kkurde Blanka ma za 3 tyg urodziny a ja nie wiem co jej kupić
A kupuję zawsze i od teściów i od chrzestnego i od.moich rodziców.. Masakra..
matko, też mam zawsze ten dylemat z dzieckiem... Jeszcze w dodatku dziń dziecka niedługo, chcę mu też kupić coś niedużego, co dostanie "od braciszka" jak wrócimy z Franiem ze szpitala, no i właśnie urodziny w lipcu. My mamy ogród, więc teraz głównie zabawki ogrodowe mu kupujemy i w tym roku mam już plany na prezenty, ale dość drogie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
A ja chyba przez cały czas od kiedy jestem na L4 nie malowałam się może tylko ze dwa razy. Jakoś tak się czuję lepiej sama ze sobą.
oo fajnie! Ja to z domu nie wychodzę bez pudru na twarzy. Ale u mnie to nawet wskazane, bo mam cerę naczynkową i trzeba ją osłaniać przed czynnikami zewnętrznymi

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
ufff, wróciłam do domu, pozałatwiałam wszystko. nawet byłam w przychodni dziecięcej i załatwiłam sobie położną środowiskową . no i pani która mi wszystko tłumaczyła nic nie wspomniała o wizytach przed porodem, mówiłam zeby zadzwonić dopiero jak już bedziemy z maluchem w domu i wtedy umówimy sie z położną.......
nie wiem, może to zależy od kasy chorych...nasza śląska jest w końcu wyjątkowa
?
to raczej kwestia przychodni chyba... u mnie jest tak samo-położna przyjedzie do mnie jak do niej zadzwonię po porodzie.

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Mój też brunecik z ciemną karnacją

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
O ten:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oncealer.html]

tylko teraz ma trochę inne opakowanie.
ooo fajny! Szkoda, że wcześniej nie napisałaś o nim.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:02   #4387
k a j a
Zakorzenienie

Strasznie mnie naszlo na ciasto czekoladowe. Znalazłam jakiś przepis na szybkie ciasto ale nie wiem czy coś z tego.wyjdzie..

Ja też mam jasna oprawę oczu a ciemne włosy, ale w domu,.mam to gdzies :,p

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-30, 18:08   #4388
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

specjalnie dla Ciebie poszłam się pomaziać tą ziajk
ą Jak posmarujesz lekko, zostaje biały film, ale można to lepiej wsmarować, wklepać i jest ok. Przyjemnie pachnie. Ma filtr 30 i nic nie pisze o tym, że np nadaje się do użytku przez 12 miesięcy po otwarciu, więc może dalej jest dobry (kupiony w poprzednie lato) Mam też ten z rossmana filtr 50, ale nie wiem czy można go używać u tak małych dzieci-zdaje się, ze nie ma na nim informacji, bo już w sklepie szukałam. Wzięłam bezzapachowy.
.
kochana jesteś, dzięki

Tż kupił w Kaufie 2 ostatnie 3-packi tych Huggies
w sklepach szał
Stary 2015-04-30, 18:13   #4389
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
ja na szczęście nie miałam takiego problemu, że musiałam coś robić z dzieckiem przy sobie a teraz problem dwójki też odpada bo Kuba jest już duży chłopak
ja w sumie też sobie teraz nie przypominam takich sytuacji. Zresztą nie wyobrażam sobie, że np gotuję z maluchem w chuście- sama siebie nieraz stuknę o blat w kuchni np, a jeszcze z dzieckiem w chuście... no nie wiem- ja tego nie widzę. I w wyjściu z Leosiem na nogach + maluch w wózku też nie widzę problemu, bo on już od bardzo dawna chodzi wszędzie na nogach, a jak będę musiałą za nim pobiec, to po prostu postawię wózek na poboczu i tyle- aż tak daleko mi nie ucieknie, zeby ten wózek stał sam przez dłuższy czas. Tylko, że ja na pewno nie będę musiała chodzić z dwójką dzieci np do urzędu czy na zakupy, więc takich "problemowych" sytuacji też mi sporo odpadnie. No i starszak kończy za moment 3 lata.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Przyszedł rożek dla Frania- ten z dzianinką w warkoczyki- prześliczny jest I wcale nie jest gruby.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:23   #4390
k a j a
Zakorzenienie

U mnie przy Blance też nie było problemów, więcmam nadzieję ze teraz też tak będzie jak nie, to będę pytała Was o chusty
A spacery to wgl bajka, bo Blanka ma 5 lat więc

Jezu jak mam splawic telemarketerow z nc non stop do mnie wydzwaniaja z głupim canal+ i nie dociera ze ja nie chcr!!

Lena
Stary 2015-04-30, 18:24   #4391
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Poldzik pewnie, że nie ma co ryzykować jazdy w gondoli jak fotelik i tak musicie predzej czy później kupić, to lepiej prędzej
trzymam kciuki za koleżankę

dzieki

Cytat:
współczuję takiego niezrozumienia

My dostaliśmy zaproszenie na ślub brata ciotecznego za 3 tyg. ale odmówiliśmy bo muszę przecież leżeć. Też byli zdziwieni ale jak się teraz dowiedzieli, że w szpitalu byłam to zrozumieli że to nie moje "widzimisię"

to tylko ja lubię jasnych blondynów
my jestesmy zaproszeni na komunie kuzynki tzta... 9 czerwca, a termin mam na 21... czerno to widze, ale kiecke mam

a 9 wrzesnia slub kumpeli!

co do facetow ja lubie skrajnosci: albo ciemna karnacja, ciemne wlosy i duzo owlosienia na ciele (uhmmm maz sycylijczyk ) albo bardzo jasnych blondynow, typ skandynawski,wiking taki, najlepiej rudawy - ale tu tez, owlosiona klata musi byc (nawet na rudo )
typowych slowianskich blondynow to nieee...
i ciemnoskorych tez nie lubie. to juz wole azjatow (przez lata "kochalam sie" w keanu reevesie)
Stary 2015-04-30, 18:25   #4392
mehja
Zakorzenienie

Ja to w ogóle mam wygodnie bo mój starszak będzie miał w sierpniu 8 lat więc nawet coś pomoże przy maluchu

Irmusia zrób foto w wolnej chwili bo jestem strasznie ciekawa tego rożka
Stary 2015-04-30, 18:27   #4393
poldzik
Zadomowienie

Cytat:

Irmusia zrób foto w wolnej chwili bo jestem strasznie ciekawa tego rożka
tez jestem ciekawa! poka poka!!
Stary 2015-04-30, 18:28   #4394
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
A u mnie jeszcze dziwniej.. Nie chce mi się malować ! Muszę kupić lekki podkład ten z lirene, bo moja szpachla mnie obciąża teraz

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Kkurde Blanka ma za 3 tyg urodziny a ja nie wiem co jej kupić
A kupuję zawsze i od teściów i od chrzestnego i od.moich rodziców.. Masakra..
Siostrę może już urodzisz??

Mehja gdzie Ty mieszkasz ze taka patola?

Boże a ja to dziś już padam na cycki, od 8 na nogach... Ludzi na mieście jak w autobusie w Kambodży.. -.- w 3 sklepach kupywalam karkowke bo same resztki.. A jak przyszłam do domu to jedna z nich była zmutowana o_O o taką o:

Kolejną godz straciłam żeby ja odwiezc do sklepu, na szczęście bez żadnego krzyku oddali kasę i przeprosili...
Ale mięsko już zamarynowane i czeka aż zostanie rzucone na grilla
Została tylko sterta prasowania a no u pakowanie nad jezioro... Kolejna moja ukochana czynność, gdzie nic się w torbie nie mieści.. yhhh

Edytowane przez kaczuszka1986
Czas edycji: 2015-04-30 o 18:33
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:30   #4395
k a j a
Zakorzenienie

Irmusia właśnie my bezogrodowi.. Niby działka jest itd, to dostała już trampoline, basen jest.. Rower, rolki, hulajnoga.. Wszystko jest. Teraz chce lalkę barbie no ale 5 lalek nie dostanie

No i właśnie, dzień dziecka, potem drobiazg od siostry..

W przyszłości kupimy im dwom domek drewniany, tak na.drugie urodziny Leny i siódme Blanki

Lena
Stary 2015-04-30, 18:36   #4396
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Siostrę może już urodzisz??

Mehja gdzie Ty mieszkasz ze taka patola?
wiem, aż wstyd mi było pisać. Szpital powiatowy z kiepską opinią, dlatego rodzić będę w sąsiednim mieście

a karkówka masakra, dobrze, że pojechałaś z reklamacją
Stary 2015-04-30, 18:38   #4397
k a j a
Zakorzenienie

Kaczuszka wezz, urodzić na Blanki urodziny to moja zmora od początku ciąży.. Ze nie będzie tortu, przyjęcia bo będę rodzic..

A karkówka rzeczywiscie mutant

Lena
Stary 2015-04-30, 18:40   #4398
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, aż wstyd mi było pisać. Szpital powiatowy z kiepską opinią, dlatego rodzić będę w sąsiednim mieście

a karkówka masakra, dobrze, że pojechałaś z reklamacją
Wszędzie się takie "rozsądne" mamuśki trafiają.
Jak byłam się zapisać do sr to od jednej laski strasznie waliło fajkami i alkoholem...

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Ta karkówka skojarzyła mi się ze smętnym czopem, którego wrzucała ostatnio Szuuu.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2015-04-30 o 18:45
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:42   #4399
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Jak byłam się zapisać do sr to od jednej laski strasznie waliło fajkami i alkoholem...

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Ta karkówka skojarzyła mi się ze smętnym czopem, który wrzucała ostatnio Szuuu.
Hahaha

Lena

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-30, 18:43   #4400
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Irmusia właśnie my bezogrodowi.. Niby działka jest itd, to dostała już trampoline, basen jest.. Rower, rolki, hulajnoga.. Wszystko jest. Teraz chce lalkę barbie no ale 5 lalek nie dostanie

No i właśnie, dzień dziecka, potem drobiazg od siostry..

W przyszłości kupimy im dwom domek drewniany, tak na.drugie urodziny Leny i siódme Blanki
Zmora dzisiejszych czasów, każdy wszystko ma i nic nie potrzebuje.
Ostatnio moja siostra szła na urodziny do swojej 4-letniej chrześnicy i miała problem z prezentem. Kupiła jakąś grę, książkę i takie wypasione kredki.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2015-04-30 o 18:46
Stary 2015-04-30, 18:47   #4401
kaczuszka1986
Zadomowienie

nie mam pojęcia co to czy jakieś torbiele ta świnia miała czy co?bo chciałam pokroić na plastry... i krojąc jeden kawałek taka maź zielona wypłynęła o_O później drugi i z drugiego miejsca to samo... no ale wziełam ekspedientke na bok, żeby klienci nie widzieli, w zasadzie lubię ten sklep mięsny, zawsze wszystko świeże, ten karczek zresztą też nie śmierdział... nie mam pojęcia co to było, ale nie chciałbym jeść innych części ciała tej świnki :P
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:49   #4402
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam pojęcia co to czy jakieś torbiele ta świnia miała czy co?bo chciałam pokroić na plastry... i krojąc jeden kawałek taka maź zielona wypłynęła o_O później drugi i z drugiego miejsca to samo... no ale wziełam ekspedientke na bok, żeby klienci nie widzieli, w zasadzie lubię ten sklep mięsny, zawsze wszystko świeże, ten karczek zresztą też nie śmierdział... nie mam pojęcia co to było, ale nie chciałbym jeść innych części ciała tej świnki :P
o rety!

06.09.2014
Stary 2015-04-30, 18:51   #4403
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
bleee ja tez nie, ciekawe co to... mowisz, ze zielone bylo? bleee
Stary 2015-04-30, 18:51   #4404
Cos_
Zakorzenienie

Kaja jak tylko odbierzesz i powiedza ze sa z nc+ to powiedz jesli to telefon z kolejna oferta to nie jestem zainteresowana ja tak robie jak wydzwaniaja z orange i zazwyczaj sa zaskoczeni i mowia dowidzenia
Stary 2015-04-30, 18:55   #4405
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie przy Blance też nie było problemów, więcmam nadzieję ze teraz też tak będzie jak nie, to będę pytała Was o chusty
A spacery to wgl bajka, bo Blanka ma 5 lat więc

Jezu jak mam splawic telemarketerow z nc non stop do mnie wydzwaniaja z głupim canal+ i nie dociera ze ja nie chcr!!
Kpoinformuj: rozmowa jest nagrywana jeśli nie wyraża PAN zgody na nagrywanie proszę się rozlaczyc.
Zawsze działa

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:59   #4406
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Zmora dzisiejszych czasów, każdy wszystko ma i nic nie potrzebuje.
Ostatnio moja siostra szła na urodziny do swojej 4-letniej chrześnicy i miała problem z prezentem. Kupiła jakąś grę, książkę i takie wypasione kredki.
No dokładnie.. A niby pełno zabawek ale dla mnie w większości to takie z dupy :p

Puzzle czy książka to u mnie obowiązek na prezent,

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Kaja jak tylko odbierzesz i powiedza ze sa z nc+ to powiedz jesli to telefon z kolejna oferta to nie jestem zainteresowana ja tak robie jak wydzwaniaja z orange i zazwyczaj sa zaskoczeni i mowia dowidzenia
Już tak.robiłam.. GrZecznie mówiłam ze nie jestem zainteresowana zanim coś powiedzą, potem zaczęłam mówić.ostrzej aż s.końcu.zaczęłam ich.odrzucać ale to chyba jeszcze gorzej

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Kpoinformuj: rozmowa jest nagrywana jeśli nie wyraża PAN zgody na nagrywanie proszę się rozlaczyc.
Zawsze działa
Dzięki

A.nie wiecie jak można zablokowac nr w t-mobile?

Lena
Stary 2015-04-30, 19:04   #4407
201710041131
Konto usunięte

Pozjadało mi cytaty, sorki, jak do kogoś się nie odniosę
Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

jesteś pewna że do 13 m-cy a nie 13 kg
Jestem pewna, że... nie mam mózgu! Jasne, że do 13 kg

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
A ja chyba przez cały czas od kiedy jestem na L4 nie malowałam się może tylko ze dwa razy. Jakoś tak się czuję lepiej sama ze sobą.
Ja też zawsze W ogóle dbam o siebie jeszcze bardziej niż przed ciążą

Cytat:

zdecydowanie za często widujesz sie ostatnio z teściami mnie na twoim miejscu jutro od rana bardzo bolałaby głowa- do tego stopnia że nie dałabym rady wyjść z łóżka
Gotowi jeszcze mi do niego wejść

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Pomarudze... (...)
Ja dziś też usłyszałam, że jedna ciocia babci powiedziała, że jeszcze mnie z tym brzuchem nie widziała Miała swój, trzy razy, wtedy mogła się napatrzeć

Cytat:
nic nie kupuj, siostrzyczke dostanie
Jaaaaaka wyrodna matka, wstydź się i idź samobiczuj A Ty byś wolała siostrzyczkę od klocków albo lalki? Bo ja nie

Cytat:
industria jakie tusze kupiłaś? Ja żałuję, że nie wzięłam wczoraj tego słynnego korektora z Loreala.
A ja go mam, kupiłam 24 Bo wtedy na korektory była promo I jest mega!

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość

szuuu moim zdaniem tez powinna cie jutro glowa/brzuch/kregoslup/maly palec u nogi rozbolec i to tak zebys musiala koniecznie w domu w lozku zostac...
Już wróciłam do domu, a uwierz-wolałabym z tatą zostać Ale mnie już nie chciał i wywiózł

Cytat:

Ja ostatnio nie wytrzymałam i nakrzyczałam na panią z PZU, że jestem w ciąży a ona wciąż wydzwania i mnie denerwuje, pomogło. A proponowała mi ubezpieczenie dodatkowe na wypadek trafienia do szpitala itp. Ale nie obejmowało to urodzenia dziecka.

Cytat:
A jak przyszłam do domu to jedna z nich była zmutowana o_O o taką o:
[IMG]...[/IMG]
Kolejną godz straciłam żeby ja odwiezc do sklepu, na szczęście bez żadnego krzyku oddali kasę i przeprosili...
Ale mięsko już zamarynowane i czeka aż zostanie rzucone na grilla
Została tylko sterta prasowania a no u pakowanie nad jezioro... Kolejna moja ukochana czynność, gdzie nic się w torbie nie mieści.. yhhh
Matko jedyna, co to... Idę się wyrzygać

Cytat:
Ta karkówka skojarzyła mi się ze smętnym czopem, którego wrzucała ostatnio Szuuu.
Biedny czop!

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:

A.nie wiecie jak można zablokowac nr w t-mobile?
A w tel. nie masz takiej opcji? Ja szwagierkę mam zablokowaną

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Tassia, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, ale następnym razem na pewno zapytam gina
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-30, 19:07   #4408
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Kaczuszka wezz, urodzić na Blanki urodziny to moja zmora od początku ciąży.. Ze nie będzie tortu, przyjęcia bo będę rodzic..

A karkówka rzeczywiscie mutant
Pamiętam jak na początku o tym pisałaś. Na pewno przykro byłoby Blance. by się udało ominąć jej święto
Cytat:

O matko. Tak, wszędzie takie się zdarzają, nawet w prywatnych klinikach. A tam to nawet mogą być gorsze egzemplarze, z zamożnej elity... znam lekarkę, rodzina z tzw wyższych sfer, całą ciążę paliła i piła tigery. I od czasu jakiś drink czy winko...
Stary 2015-04-30, 19:07   #4409
k a j a
Zakorzenienie

Hhahaha Szuu szwagierke ?!

Nie mam właśnie w tel takiej możliwości

Lena
Stary 2015-04-30, 19:11   #4410
Marei
Zakorzenienie

Boję się, że jak Aika przyjdzie i powie co mogło być w tym mięsie, to nam się wszystkim odechce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości