![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Cytat:
(mysle ze 3 razy w tygodniu..bo codziennie nie dam rady) ja 1 raz zmusilam sie w czwartek i biegalam. do teraz mam lekkie zakwasy ale jest ok. wracam do sprzatania.. (jeszcze mnie tz- et dzis wkurzyl i jego tata) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzę na basen raz w tygodniu i liczę że motylki trochę zmaleją. Zastanawiam się nad hantlami i może od dziś zacznę z nimi ćwiczyć. Nie chcę nikogo obrażać, wypominać i wracać do innego wątku. Ogólnie zarzucano mi że jem za dużo i nie jestem na diecie bo jem chleb razowy, makarony razowe itp. A i za dużo jadłam i moja dieta była zbyt przyjemna bo bez głodowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem ludzi na glodowkach. Ja mialam kiedys pojsc na diete Dukana ale bym z glodu padla..ile mozna jesc to samo. Ja sie nie czuje jak na diecie. Jem rzeczy ktore lubie i nie chodze glodna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
bez kija nie podchodz
|
Ewa, no czuc troche bardziej wodke niz np wodka z sokiem ale ogorek nadaje fajny posmak no i ja staralam sie robic slabe te drinki
![]() I dawalam jeszcze plaster cytryny ![]() Bardzo sie ciesze, ze u Ciebie 6 zaniedlugo ( i zaluje ze ja zaprzepascilam wszystko wtedy ale coz, nadrabiam!) Stanelam dzis na wage i jest mnie czyli raz - wzrostu nie ma, dwa - nawet spadek ![]() ![]() Dzis na obiad mam lososia w migdalach ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś na obiad pulpety z kaszą
![]() ![]() ![]() Dziś 60 minut pływania - 44 długości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przejechaliśmy się z Narzeczonym do miasta rowerami, pokarmiliśmy kaczki i łabądy, zrobiliśmy małe zakupy. w sumie rowerem około 4,5km wyszło, niewiele, ale lepiej niż nic. kupiłam sobie skakankę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- btw tęsknię za serkiem grani ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie pomierzyłam się, bo przechodzę kryzys pod tytułem "czemu w końcu schudłam ponad 2 kg pod rząd przez 2 tygodnie, a wyglądam tak samo tłustp?" ![]() Wiem, że przy mojej wadze takich małych zmian może nie być widać, ale zawsze po sobie widziałam ...
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. U mnie dziś na wadze 74.5. Pisze z telefonu i nie potrafię tego powiększyć i pokolorowac
![]() ![]() Jestem znów chora. Dopiero co pisałam wam o tym ze biorę antybiotyk. Skończyłam go w poniedzialek i bylo super. Ale wszystko wróciło. Gorączka, okropny ból gardła. Poszłam dziś na dyżur do lekarza bo jest to nie do wytrzymania. Dostałam kolejny antybiotyk i zwolnienie na tydzień. Więc będę koczować w łóżku. Chciałam się wam jeszcze pochwalić. Byłam ostatnio na rolkach - kupiłam sobie w tamtym roku ale nie miałam motywacji, tak dziwnie się czułam. Taka stara i na rolkach. Ale poczytałam wasze osiągnięcia, poubieralam ochraniacze i ruszylam. Udało mi się przejechać 10 km i ani razu się nie wywaliłam :brawo: |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
bez kija nie podchodz
|
Mel
![]() Na pewno gdzies widac, tylko jak sami na siebie patrzymy to zazwyczaj zbyt krytycznym okiem. No i chyba lepiej schudnac dwa kg niz przytyc ![]() ![]() pozeczkowa, no niestety ja tez grani szukalam ale nic ie znalazlam w polskich sklepach, niestety ![]() Kurde ![]() ![]() ![]() ![]() Moj jadlospis 1. serek wiejski 150 g z ziolami + kromka razowca z dwoma plastrami wedliny z piersi z indyka + kilka kawalkow kurczaka ( z wczorajszego obiadu zostalo) + 1 pomidor i plasterki ogorka ( ![]() - wiem, ze dziwne sniadanie ale chcialam resztki wyjesc, bo zaraz jedziemy na zakupy ![]() 2. ( obiad) 2 kawalki lososia grillowanego w przyprawach i migdalach, ziemniaki ( nie wiem dokladnie ile, no tak z 2 lyzki wieksze) i salatka z pomidorow cukini, ogorka, papryki 3. salatka z grillowanym kurczakiem ( naprawde sporo go zrobilam ![]() 4. prawdopodobnie bedzie jajecznica z warzywami, chyba ze mi sie odwidzi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Brawo za rolki! ![]() I zdrowiej szybko i skutecznie! ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() Mnie opieprza, a sama narzeka, że tłusta. ![]() Jeszcze trochę i będziesz mieć te swoje upragnione 65kg!
![]() |
#2261 |
Rozeznanie
|
asia w porządku, skoro mówisz że nie schodzisz poniżej BMR to jesteśmy wszystkie na tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też się zastanawiam powoli czy nie zacząć chodzić pływać, bo już się powolutku przełamuję. Nawet przymierzę zaraz strój ! pozeczkowa super pomysł ! skakanka jest ekstra, jakbym miała gdzie to na pewno bym skakała. Ha, widzisz, Twoja płyta w ogródku na coś się przyda ! ![]() ![]() melonade niby taka mądra, a taka głupiutka. czy możesz się po prostu kurde pomierzyć i przestać wydziwiać ? ( ![]() Wszystko odkładasz na później. Rozumiem w większości Twoje powody. Ale mierzenie się zajmuje 2 minuty. Za miesiąc będziesz mieć do porównania. lenciik zdrowia ! i brawo za rolki - fajnie, że się przełamałaś ![]() unex ale czemu tak pomyślałaś akurat w tym momencie, że jesteś tłusta ? brzuch, nogi ?
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie fajnie byc chorym w ladna pogode. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Chudzinki. poodkurzalam chatke..umylam podlogi i sie zmeczylam.(i zmeczylam rece) prawda ze byl ruch? ![]() ale wieczorem ide biegac jak obiecalam. w ogole kolo mnie duzo ludzi biega ale szczupli..wysportowani..a lbo starsze panie z kijkami nordic walking Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo, ale super by było mieć kawałek własnego ogródka do poskakania na skakance! ![]() Ewa, nie wiem skąd pomysł, żebym ja miała być mądra? ![]() To mierzenie odkładam, bo po prostu nie chcę się załamywać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale bieganie na pewno się też przyda ![]()
![]() |
#2264 |
Zadomowienie
|
Tabelka
080555555555.jpg
#2265 |
Zadomowienie
|
dzięki Mel za tabelkę
![]() wcinam moją zupę marchewkową z fetą i pestkami dyni, omNOMNOM. polecam. poskakałam na skakance 8 minut i zmęczyłam się jak głupia, w dodatku ciągle robiłam "skuchy", bo coś mi tam znowu zaczęło wyrastać spomiędzy płyt, ech. zdjęcie zarzucę później, bo mam na telefonie ![]()
![]() |
#2266 |
Wtajemniczenie
|
Mel dzięki za przepis
![]() ![]() Ewa no ja mam poćwiczone juz dzisiaj- 1h cardio. Czekam na Twoje relacje! Bardzo się cieszę, że nie przejmujesz się takimi burakami i ich odzywkami, swoją drogą chcialabym zobaczyć ich miny jak im tak nawrzucalaś ![]() Ale będziemy świętować jak zobaczysz "6" na przedzie!!! Ja sobie obiecałam, że jak zobaczę 6 u siebie, to idę jeździć konno ![]() Ilona dołączasz do nas z bieganiem? Super!! Daj znac jak bylo ![]() panna brawo a kijki ![]() ![]() asia witaj ![]() ![]() ![]() pretty to super że z nami będziesz ćwiczyć ;-) A jak się sprawuje parowar? Ugotowałaś juz w nim coś? soldus bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience ;-) Jak jesteś przed @ to wszystko tłumaczy, zaraz waga spadnie i nabrana woda też ![]() lenciik, pozeczkowa ![]() ![]() Unex mam dokładnie to samo wrażenie jak się kładę obok mojego TZ. On - chucherko 75kg przy wzroście 186cm a ja.. ![]()
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2015-05-09 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- a skakankę kupiłam przypadkiem, bo w supermarkecie były wyłożone przy kasie ![]() ![]() tylko z czerwonym sznurkiem. były jeszcze pszczółki i żabki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Monte, pomierzę się w końcu, obiecuję. ![]()
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej chodzi o jedną osobę która jest bardzo uznawana na tamtym wątku bo kiedyś bardzo schudła i od samego początku czepiała się np u mnie węgli w diecie. Sama obecnie objadała się kilka dni, później głodowała dwa dni i waga stała w miejscu. No i np przczytałam że od marca 6 kg to malo, wynik to jest 10 w miesiąc. Więc postanowiłam zmienić wątek na taki który da mi motywację i inspirację. Mój ma tyle samo wzrostu i 60 kg. Biega a obecnie przygotowuje się do 1/2 albo 1/4 iron mana(triathlon). Wyglądam przy nim jak pączek . |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie podobnie, tylko ja jestem tłusta.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2015-05-09 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
Haha ale świetna ta skakanka!!!
![]() 52 kilo?? O rety, to wygrałaś ![]() U mnie w rodzinie generalnie same chudzinki, tylko ja jedna taka okrągła, więc jak idziemy gdzieś razem to wyglądamy jakbym im jedzenie zabierała i zjadała ![]() Mel tylko KIEDY ![]() Asia czytam to co piszesz i mi się nóż w kieszeni otwiera. Skąd takie wiadomości, iż 10kg w miesiąc powinno się chudnąć! Takie diety powinny być w krzywym zwierciadle zamieszczone. Słuchajcie, zrobiłam dzisiaj na obiad te szparagi i wyszły smaczne, tylko jakieś takie łykowate ![]() ![]()
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2015-05-09 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Ja szparagi zielone tylko robiłam i nic nie odbierałam myłam obcinałam końcówi i gotowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
A białe tak samo się robi? Bo ja mam biale i bardzo dużo łyka miały z wierzchu
![]()
#2274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba zaraz pyknę jeszcze raz 8 minut na skakance, spróbuję w salonie, może się zmieszczę między meblami ![]() Monte, ja przy moim Narzeczonym wyglądam, jakbym jadła za nas dwoje a jego głodziła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakbym skakala w domu to by sasiadom zyrandol spadl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2277 |
Konto usunięte
|
Ja jutro ten krem z marchwi zrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zupę też zrobię, a powiedźcie czy można blendować gorącą zupę czy musi wystygnąć i dopiero wtedy blendować? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
Cześć piękne! Pozdrawiam z Krakowa :-* właśnie tutaj spędzam ten weekend. Powiem wam szczerze że miało byś u mnie luźniej od maja, miało być więcej czasu a tu lipa... Miałam dwa weekendy pod rząd wyjazdowe, do tego nadrabiam pracę licencjacką. Dzisiaj cały dzień na wyjeździe jadłam kanapki i czuję się okropnie nabrzmiala i ciężka i w ogóle :-( po powrocie na pewno będę musiała jeść lekko
#2280 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wrocilam z biegania.
dzis bylismy ponad 30 min bieg na przemian z marszem. ciesze sie bo jedna grubsza babeczka tez biegala .. bylo fajnie;-) a wy jak tam? cwiczenia zaliczone? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.