|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Cytat:
Hehe, tu sie nie ma co straszyć tylko trza działać!! ![]() Ja sie z moim też czasem spinam i mu mówie że jak mnie wkurzy to wystawie mu reklamowke z rzeczami za drzwi (bo na walizke to sobie nie zasłużył hehe )Wiec głowka do góry |
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie jak Ci odpisałam to myslalam że jakaś nowa laseczka na wąteczku zawitała ale patrze że to Ty!!! ![]() Avatarek super...Hehe diablica-anielica....To coś jak ja...Niby taką grzeczniusią udaje ale różki wyłaża
|
|
|
|
|
#1083 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj, byle to długo nie trwało to moje leczenia
|
|
#1084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi właśnie jeden różek wyłazi i to na srodku czoła, w postaci wielkiego pryszcza, no chyba że to zasługa męzulka bo po nocy włóczył się po świnoujściu
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Rozeznanie
|
Mała to bedę musiała go dobrze obejrzeć jak przyjedzie
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Kapuściane Pole Agabi (Agnieszka)~~~~~ @ 28.08 / test po opóźnieniu @ / Białystok Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 02.08 / test po 31.08 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 07.08 / IV cykl z Clo / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 10.08 / test. po opóź. @ / Gliwice *aurora* (Gosia) ~~~~~~ @ 23.08 / test. po opóźnieniu @ / woj. łódzkie Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 06.08 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~~ @ 09.08 / test. po opóź. @ / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~~ @ 20.08 / test. nie będzie / Krapkowice Dorotka@ (Dorota)~~~~~ @ 05.08 / test. po opóź. @ / Włocławek Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 29.07 / test.??? / Wielkopolska Funieczka (Ewa)~~~~~~~ @ ??? / test.??? / Radom freshona (Agnieszka)~~~ @ 21.08 / test. po opóź. @ / Śląsk GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 16.08 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Gothika (Arleta)~~~~~~~~ @ 01.08 / test. nie będzie / Szczytno Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 03.07 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 06.08 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 17.08 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Ząbkowice Śl. kachula27 (Kasia)~~~~~~ @ 10.08 /test. po opóź. @ / lubuskie Kasiulka22 (Kasia)~~~~~~ @ 22.08 /test. 22.09 / Rzeszów Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 20.08 /test. ??? / Nowy Sącz konczita (Dorota)~~~~~~~ @ 08.07 / test. 08.08 / Zabrze Madziorka (Magda)~~~~~ @ 19.07 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~~ @ 14.08 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Chojnów "Magdalena" (Magda)~~~ @ 10.08 / test. ??? / Niemcy Mała75 (???????)~~~~~~ @ ??? / test.??? / Wielkopolska mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 27.08 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~~ @ 10.08 / test. ??? / Wrocław milunia ania (Ania)~~~~~ @ 13.07 / test. ??? / Rzeszów moni.qa (Monika)~~~~~~~ @ 02.08 / test. ??? / lubuskie niunieczek (Żaneta)~~~~~ @ 11.08 / test. ??? / okolice Dzierżoniowa roxi1980 (Kasia)~~~~~~~~ @ 08.08 / test. 06.09 / Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA sonia 1981 (Sonia)~~~~~~ @ 12.08 / test. ??? / Bytom statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 07.08 / test. po opóź. @ / okolice Warszawy 83monia (Monika)~~~~~~ @ 31.07 / test.??? / Koszalin Celka 2000 (Celina) (t.p. 05.11.2007) bb-m (Bożena) (t.p. 17.11.2007) Yoolia (Julia) (t.p. 17.11.2007) *misia* (Monika) (t.p. 20.11.2007) martka 83 (t.p. 25.11.2007) Fiona_80 (Julita) (t.p. 04.12.2007) Jolineczka (Jola) (t.p. 05.01.2008) Kasik B (Kasia) (t.p. 13.01.2008) Ramila (Milena) (t.p. 30.01.2008) mała_majeczka (t.p. 27.02.2008) joasiunial (Asia) (t.p. 28.02.2008) majula (Gosia) (t.p. ok. 15.03.2008) adatka (Agata) (t.p. 19.03.2008) ray (Justyna) (t.p. 25.03.2008) Myszka_ (Agata) (t.p. 11.04.2008) NIUNCIO (?????) (t.p. ??.??.2008) Eenax (Ela) (t.p. 18.04.2008) Fredziunia (Fredzia) (t.p. ??.??.2008) Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 |
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Jakos dzis nie potrafie sie usmiechnac
glowa mnie boli caly dzien chyba od plakania ... przed chwila tz dwonil w sprawie kredytu do ge banku myslalam ze to troszke humor mi poprawi wszytko ok przyznaja mu kredyt 180 tys na 40 lat po 900 zl miesiecznie a ile to wychodzi prawie400 tys bysmy musieli oddac nic dodac
|
|
|
|
#1089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Rozeznanie
|
Justysia koniec płakania
my zanim wzieliśmy kredyt sprawdziliśmy ofertę wszystkich banków w okolicy, róznice są naprawdę duze i to nie tylko w opracentowaniu, ale i w opłatach i prowizjach. Niektóre nawet wymagaja zeby dom ubezpieczać tylko w danej firmie i na określona kwotę (np BZ WBK dwukrotność wartości domu i tylko w PZU) my wzięlismy kredyt w PKO BP, myslę ze ten bank ma najlepszą oferte na rynku, ponoć santander też ma dogodne warunki, ale trzeba mieć duże dochody, a z tym u was nie ma problemu. Główka do góry
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Jukol a kopnij ten bank mocno w dupsko. Toż to więcej niż połowa. Niunieczek dobrze radzi. Przejrzyj oferty wszystkich możliwych banków i zaręczam, ze znajdziesz coś lepszego. Poza tym, przy tak dużych pożyczkach można sie "targować". I nie płacz. Bo będziesz wyglądać jak królik
|
|
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
jukolku-nie płacz, nie jeden bank na świecie
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Kindzia bardzo sie ciesze ze wyniki M sa dobre
ciebie pani doktor podstymuluje i juz na mamusie wakacyjne sie załapiesz zobaczysz |
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Kindzia bardzo się cieszę,że wyniki mężulka wzorowe
na pewno kamień spadł mu z serca.My kobiety jesteśmy silniejsze i zniesiemy więcej,leki dostałaś,pozostaje sie Wam tylko kochać,kochać ,kochać...
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu - podaję namiary do Pola Kauścianego...
Monika, Wielkopolska, @ 29.08, ew. test po opóźnieniu@ Dzięki za wpisanie na listę!! |
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie nad jezioro nie jedziemy
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki |
|
|
|
|
#1098 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
Kindzia bardzo się cieszę
|
|
#1100 | |||||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a juz bym chciałaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak narazie to sie Pio o kazde wyjscie pyta gdzie idziemy i kiedy wrócimy a on ma juz 29 lat!!!!!!!![]() Cytat:
tyle zescie naklikały przez dzien ze mi czytanie postóe 2 godz zajeło ale naszczescie jestem juz na bierzaco sorki musiałam usmieszki pousówac |
|||||||||||||||||||
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Ja mam dzis strasznego dola ,w pracy dzisiaj na mojej zmianie przewinelo sie chyba z 10 ciezarnych kobiet i do tego mnostwo kobiet z malymi dziecmi w wozeczkach,tak sie na nie napatrzylam ze az mi sie cholernie smutno zrobilo i pol dna dzisiaj tylko chodze i rycze...normalnie mam dosyc,jak tylko widze kobiety z brzuszkami to mam mysli dlaczego one a nie ja maja sliczne brzuszki,wiem wiem moze powiecie ze jestem samolubna i mysle tylko o sobie ale jak kazda tutaj tak juz chcialabym miec dzidzie ale jakos mi to nie wychodzi... Pozdrawiam i sciskam Was mocno |
|
|
|
#1102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
kindzia, fajnie, że u męzusia armia ok. Uwierz mi, to wielki kamien z serca dla Was... Ja tez białam Clo w 5-9 dc. Ale u mnie lekarz zaczynała od 1/4 tabletki. Chciała sprawdzić, jak zareaguje organizm, bo róznie z tym bywa. W drugim cyklu już dostałam 1/2 tabletki i tak mi zostało do dziś. Na tej dawcę dochowuję sie przynajmniej 2 pęcherzyków. Duphaston też dostaję ale pod warunkiem, że pęknie mi pęcherzyk (USG). Nie mogę brać Duph zanim lekarz tego nie sprawdzi. Od sprawdzenia ok 14 dni Duhastonu (2x1) i test. Jak dwie krechy, to radocha (której nie doczekałam). Jak nie, to odstawiam Duph i zazwyczaj na 3 dzien od odstawienia dosataję @. Przy Clo trzeba bardzo pilnowac pęcherzyków i sytuacji, częste USG i wizyty u lekarza. Dla Twojego dobra. Poza tym ten lek często upośledza endometrium (jest dolna granica, poniżej której szanse na zagnieżdzenie spadają). Mi np. upośledzało i w tym cyklu nie brałam Clo, a inny lek, ktory w nie wpływa mi na endo. W poprzednim razem z Clo brałam Estrofem (właśnie na poprawę endo-działalo super). Zyczę Wam powodzenia. U mnie teraz ok, wszystko jak w zegarku, a u TZ-a katastrofa...Jutro wizyta w Novum u androloga i decyzja, co dalej...Już wszystki wersje przemyślałam i pogodziłam się, że moja droga po dziecko bedzie trudna...Ale sie nie poddam... A. |
|
|
|
#1104 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do teściowej to moja przed ślubem grała mi na nerwach czyli 7 lat. Teraz po ślubie 4 lata nie mogę na nią złego słowa powiedzieć, ale zawsze mam dystans. Nigdy nie wiadomo, zawsze to teściowa
|
||||
|
|
|
#1105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wszyscy faceci pod wzgledem swoich mamus sa tacy sami....
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Bazylia - dzięki
Wkleję Wam moje dzisiejsze zdjęcie. Jeszcze usmiechnięta, ale od jutra to nie wiem, jak często bede sie uśmiechać...Może to bedzie nowy początek? A może koniec... Trzymajcie kciuki! A. |
|
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wierzę że bedzie dobrze bo MUSI być!!!! |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

, jak mnie tak bedziecie podpuszczać to naprawdę wtłukę mojemu mezulkowi

)

- czyt. aż sama zaciążę, a to mało realne
. A miałaś już badane hormonki??
10 luty 2009
Kapuściane Pole