|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Wymienię odlewki:
V&R, Flowerbomb EDP 5ml Lancome, Tresor Midnight Rose 5ml YSL, Black Opium 2,5ml Givenchy, Dahlia Divin 2,5ml CK, Euphoria Liquid Gold 2,5ml Jimmy Choo Exotic, 5ml Atelier Cologne, Pomelo Paradis 5ml Najlepiej hurtem
|
#1472 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
)
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie Cię nie zaskoczę jak napiszę że Miss Dior Cherie mi się podoba
Pewnie nie oddasz
|
#1474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.fragrantica.com/member/493598/ Mogę zrobić odlewki ze wszystkiego oprócz Si, w zależności od flakonu od 3 do 10 ml |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oprócz tego przygarnęłabym niewielką ilość LVEB, tak 2ml na ponowne testy i sampla Gorgeous Gardenia ![]() No i nie wiem jak z Black Opium, SouthEaster chciała
|
|
#1476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co powiesz na 5 ml DKNY, 3 ml LVEB i 3 ml Gardenii za 5 Tresora i Jimmiego? |
|
|
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
Hej posiadam na wymianę Armani Acqua di Gioia 27/30 ml z kartonikiem, oprócz tego odlewki LVEB edp, Miss Dior Cherie, Rush i wiele innych. Link w podpisie. Szukam w zamian np. Najchętnie CK One ale można kusić
|
#1478 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
A PPE nie możesz znaleźć, ale i ja go nie mogę znaleźć, haha. Znajdę i dam znać ![]() Dziewczyny, Black Opium mam próbkę, więc jeśli Zuela chce, to niech bierze Chyba że Ty, newrrn, wybierzesz sobie coś innego z mojego zbioru, wtedy się dogadamy jakoś ![]() Dołożyłam do siebie So Elixir EDP miniaturkę, jakby co
Edytowane przez SouthEater Czas edycji: 2015-05-18 o 19:22 |
||
|
|
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
Przypominam się
![]() Flaszki: Paloma Picasso Paloma Picasso edp ok 25/30ml bez kartonika 38EN00 Oriflame Enigma edt ok 35/50ml bez kartonika Odlewki : (oddam hurtem) Chanel Coco Mademoiselle edp 1-2psiki Dior J'adore 0,5ml sampel Stella McCartney Nude 1-2psiki SMcCartney Stella sampel odkręcany ciut więcej niż połowa TPW Tea Rose ok połowa sampla Lubin Galaad firmowy Quality mniej niż połowa sampla Gucci Flora by Gucci firmowa, starte napisy na szklanej fiolce, ale to ten zapach; zostało ok 0,5ml tak mi się wydaje, na pewno starczy na kilka testów Fan di Fendi Extreme próbka firmowa (trudno powiedzieć ile zostało, ale piskałam tylko 2 razy Fan di Fendi edp ciut mniej niż połowa sampla Lutens Sa majeste la rose edp 0,5ml Chanel Coco edt miniaturka 5ml ubytek testowy (tylko za miniaturkę np. Chloe) Brosseau, Ombre Rose 3-4ml CK Euphoria edt sampel Stendhal Noir Divine 0,5 ml szlana bez atomizera Jil Sander eve 1ml Etro, nicolo fiori 3-4ml Fragonard, eclat 2ml Versace, Bright cristal 0,5ml, bez atomizera Lacoste, eau de lacoste firmowy połowa Guerlain, floria nymphea edt firmowy Shanghai Tang, jade dragon 5ml
|
|
#1480 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
![]() Psss... Nie mów nikomu, ale mam jeszcze Miss Dior EDT, ale ćś
Edytowane przez SouthEater Czas edycji: 2015-05-18 o 19:34 |
||
|
|
|
#1481 |
|
lise-kotta
|
Przygarnę: Molinard Habanita EDP
|
|
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też przygarnęłabym habanitę... Chociaż z 5ml. Dużo mam 😉
|
|
|
|
#1483 |
|
lise-kotta
|
To jak się złamię i kupię flachę, to będę o tobie pamietać |
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
mam na wymianę
Estee Lauder Bronze Goddess Capri 100 ml szczegóły w moim wątku, zapraszam w zamian poszukuję Etro Dianthus L'Artisan Tea for two Jil Sander Sensations Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca Caleche Eau Delicate Hermes L'Artisan Parfumeur: kula prowansalska do pomieszczeń ale jestem też otwarta na inne propozycje
Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2015-05-18 o 23:27 |
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnę się z ciekawszymi odlewkami, w każdej brakuje 2-3 psiki z przedstawionego mililitrażu:
Diptyque 34 blvd SG, 10 ml JHaG Not a Perfume 10 ml Armani Si EDT, pełne 10 ml Roma LB 5 ml Bottega Veneta Legere 10 ml Euphoria Liquid Gold 15 ml reszta w wątku z podpisu najbardziej szukam owocowych zapachów z niszy (Blackbird Olympic Orchids, Amethyst Durbano, Enchanted Forest The Vagabond Prince, Aedes de Venustas rabarbarowy, itp klimaty), chętnie oddam nawet więcej za mniej z poszukiwanych Edytowane przez dixi Czas edycji: 2015-05-19 o 10:34 |
|
|
|
#1486 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mam Dianthusa i nie zawaham się nim podzielić
![]() Napisz proszę PW.
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może prześlę Ci na pw listę odlewek? Durbano mam tylko sampla i jakieś 4ml Księcia porzeczkowe go z tego co pamiętam ale inne niszę na pewno się znajdą |
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam sie z moja listą. Ja poszukuję Aqua di gioia, Bottega Veneta oraz wersja Legere, By Dolce&Gabbana for women, Midnight Poison, SL Datura i WIELE INNYCH. (Przepraszam za rozwleklosc postu ale od kilku dni wszystko mi się "rozłazi" na wizazu tez w wątku)
MINIATURY -reszta ok 1,5-2ml miniatury Believe, B.Spears -miniatura Cristobal Balenciaga WIEKSZE ODLEWKI: -Chloe edt ok 1,5-2ml - Juicy couture Lala ok 7ml -L'Artisan Caligna, ok 5-6ml, nisza -L'artisan Nuit de Tubereuse 3ml -L'Artisan Parfumeur Seville a l'Aube, ok 7-8ml,nisza - Lolita Fleur Defendue ok 1,5-1,7ml -Les creationd de Monsieur Dior, ok 2ml -Lady Gaga,Fame, ok3,5ml - Laura Biagotii Sotto Voce - narazie ok. 1,5 ml - unikat -Moschino Glamour Toujours- ok 4ml - Mugler,Womanity,2ml -Michael Kors, Sexy Amber 2ml -Oriflame , Marcel ok 1,5ml -Stella McCartney, Stella Sheer 2008, ok 2ml -Vera Wang Flower Princess edt, resztka na spróbowanie (pewnie ok 1-1,5ml) we flakonie wyjsciowo 50ml -Versace Versene ok 1,5-2ml niestety atomizer mimo zakrecenia jest jakis malo szczelny (dostalam je z wymiany na wizazu) wiec w razie wysylki musialabym przelac - MOGĘ ZROBIĆ PRÓBKĘ Z NIEGO RÓWNIEZ ![]() PRÓBKI (F firmowe , R robione) -Agent Provocateur, Petale Noir (F) -Armani, Aqua di dioia eau fraiche(R) -Armani, Mania (black)/unikat, reszta (R) -Azarro, Now (F) -Bond no 9 West Side (F) - Burberry London edp - 2 ml próbka firmowa 2 razy psiknięta -CK One Red edition(R) -Chloe narcisse(R) -Chloe Love Story(R) -Coty, Bottega Veneta essence aromatique (F) -ChD, Dolce Vita (F) -Franc Olivier (F) - Gianfranco Ferre In the mood for love (F) -Guerlain Aqua Allegoria Gentiana (R)ok.1 ml -Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca (R) -Guerlain Aqua Allegoria Pampelune resztka (R) -Guerlain Samsara (R)edp, -Hugo Boss Ma Vie(F) -KENZO Elephant Jungle (R)ok 1ml i druga bodajze 2ml -KENZO 5;40pm in Madagaskar (R)resztka -Lacoste Inspiration(F) -Lancome Lumineuse (R) zostalo malo -Serge Lutens Vitriol d'Oeillet 1.2 ml -Serge Lutens L'eau Froide (F) opakowanie nieprzejrzyste więc "na ucho" wydaje mi się ze tylko resztka jest -Shiseido ZEN resztka (R) -TM Innocent Rock (F)(nieprzezroczyste opakowanie wiec nie wiadomomo ale na ucho jest zupelna resztka) -Trussardi Inside delight 1-1,5ml (R) -Ungaro, Emanuel Ungaro(F)nie jeste pewna ale podejrzewam ze to te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...femme-edp.htmlhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...loser-edp.html - Vera Wang Bouquet(R), spora -Versace Vanitas EDP (R) 0.70 ml-Versace Versace Pour Femme EDP (R) ok 0,8ml -V&R Flowerbomb (F) MOŻLIWE ODLEWKI Z: - Moment de Bonheur Yves Rocher - Paloma Picasso -Kate Moss Vintage Muse, -MĘSKIE STR 8 Oxygen -mam też dostęp do Evidence YR gdyby ktos chcial
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2015-05-19 o 11:08 |
|
|
|
#1490 |
|
lise-kotta
|
rozważam oddanie L'Artisana L'Ete En Douce, 30/50ml jkaby ktoś szukał/reflektował. z flakonem rzecz jasna.
szukam: - Annick Goutal Ninfeo Mio - Hameau de la Reine Historiae - Demeter Tomato - Jo Malone Bergamot & Oud - zielona Nina Les Belles de Ricci (ta z liściem pomidora) - Kenzo Le Monde Est Beau (tylko flakon) - Escada Desire Me (tylko flakon) - Kenzo 10:10 am in Sicilia - Molinard Habanita EDP - Hanae Mori (ten: http://www.fragrantica.com/perfume/H...Mori-1577.html) |
|
|
|
#1491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O ile Hameau de la Reine Historiae jest śliczne ,a les Belles jest dla mnie niedoścignionym ideałem pomidorkowym,to powiem Ci że Tomato od demeter pachnie jak nieświeża kanapka z pomidorem ![]() I jeszcze się pochwalę,że dostanę od miłej wizażanki odlewkę In Love Again YSL,i tam też jest pomidor Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na wymianę:
1.) Carolina Herrera 212 VIP - 45/50ml 2.) YSL Manifesto - 75/90ml 3.) Paco Rabanne Lady Million - 40/80ml Ktoś chętny?
|
#1493 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
koniecznie powąchaj Le Monde Est Beau bo mimo że nie ma pomidora w nutach to ja go wyraźnie czuję razem z innymi aromatycznymi krzewami ![]() In Love Again to bardzo dobry zapach, myślę że ci się spodoba. Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
|
#1494 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Dorzucam
![]() Cytat:
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
|
#1496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
ciepłe kluchy
|
Tak jak pisałam na Twoim wątku, tak nadal podobają mi się Estee Lauder Sensous i/lub Roberto Cavalli - Just Gold for Her
Ew. Modern Muse
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
dokładam:
Etro, Etra 4,5ml Madonna, Truth or Dare naked ok. 2,4ml Annick Goutal, Songes ok. 2,1ml Vincento Villoresi, Teint de nwige, ok. 2,3ml Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-05-20 o 16:56 |
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
Oddam CK Reveal 5 ml bez 2 psików testowych
|
|
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.