|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Ja kończę teraz opakowanie kremu pod oczy Loreal i chociaż nie przepadam za tą firmą specjalnie to ten produkt bardzo mnie zaskoczył. Stosuję na noc, bo jest gęsty i treściwy, ale na dzień pod korektor też się nadaje. Ma w sobie rozświetlające drobinki, ale nie są jakieś nachalne. Więc dla mnie ok. Ładnie napina skórę pod oczami, wygładza, sprawia, że jest bardzo miękka i rozświetlona, a rano po opuchnięciach czy workach nie ma śladu.
Edytowane przez elissien Czas edycji: 2015-05-24 o 21:08 |
|
|
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Promocja się powoli kończy ja niby obkupiona ale czuję niedosyt. Potrzebuje lekkiego, szybko wchlaniajacego się nie tłustego kremu na dzień. Możecie coś polecić? Nie zależy mi na jakimś wybitnym nawilzeniu, bardziej na eliminowaniu błysku. Ponieważ na nawilzeniu skupiam się podczas wieczornej pielęgnacji.
|
#3635 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#3636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz ma chyba inne opakowanie. |
|
|
|
|
#3637 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam chińskie wersje z ebaya Jajeczko doceniłam dopiero po wielu miesiącach jego leżakowania w szufladzie :P całkiem fajne, tylko trochę jak dla mnie pije więcej podkładu niż pędzel flat top. No ale może zależy od jakości, ja mam jakąś najtańszą chińszczyznę i daje rade. Myjka to taki zbędny gadżecik, ale w sumie spoko.Cytat:
![]() "Recenzja" po pierwszym życiu maski korygującej z Bielendy - ładny zapach, nakłada się przyjemnie, taki lekki żel. Leciutko poszczypało na jednym policzku, prawie tyle co nic. Po nałożeniu mega klejące, po chwili wchłania się do matu, ale i tak leżąc w łóżku i podnosząc głowę od poduszki czułam jak twarz mi się od niej odlepia :P Rano buźka gładziutka, jakaś rozjaśniona, strupek po wyprysku jakby lekko zbladł. Na razie jestem na taaaaak Przede wszystkim zaletą jest to, że można jej bezpiecznie używać przez cały rok - zawarte w niej kwasy nie są fotouczulające (w przeciwieństwie do np. Glycolique 12% kwas glikolowy - który jest fotouczulający i nie należy go używać w lato) To tak na marginesie piszę, żeby żadna z Was dziewczyny się nie nacięła. To taka moja "internetowa" wiedza, także gdyby któraś z Was miała ją bardziej profesjonalną to proszę mnie oczywiście poprawić Edytowane przez Borsuszi Czas edycji: 2015-05-24 o 22:06 |
|||
|
|
|
#3638 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
A jeśli chodzi o jakość opinii na rossnet.pl to 1 z 10 jest jak dla mnie wartościowa. Jak się tak poczyta to 90% tych osób przepisuje opis z opakowania i pewnie nawet nie otwiera tych produktów tylko je sprzedaje. Jest nawet taki recenzent mężczyzna jak czytałam jego recenzje o tuszu, podkładzie i cieniach to wiedziałam, że nie ma pojęcia o czym pisze. Sama też przez jakiś czas testowałam, ale nie podobała mi się forma tego wszystkiego i zrezygnowałam. Ktoś się napracował i pisał rzetelną opinię a druga osoba prawie nic i też było niby ok. Nauczyłam się już, że jak nie jestem pewna czy coś kupić to czytam opinię z różnych źródeł i szukam tego co mnie interesuje nie tylko w internecie ![]() Wolę rzetelne opinie niż jak ktoś pisze tylko po to, żeby innym się spodobało. Dla mnie taka opinie to żadna opinia. Edytowane przez elissien Czas edycji: 2015-05-24 o 22:16 |
||
|
|
|
#3639 |
|
Raczkowanie
|
ja jutro idę po kolejną butelkę Hydranov na zapas i dumam właśnie nad witaminą C z Avy, czy któraś z Was używała i poleca ?
|
|
|
|
#3640 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy w rossmanach podczas promocji -40% na pielęgnacje twarzy dokładają towaru? Wybieram sie na zakupy dopiero jutro i nie wiem czy uda mi sie kupić wszystko to co zaplanowałam
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3642 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
Dokładają jeśli jest z czego. Jeśli jakiś sklep ma jeszcze dostawę w poniedziałek i w magazynie będzie to czego brakuje to produkt będzie na półce. Jeśli dostawa jest we wtorek to produkty dotrą do sklepu już po promocji. Niestety tych najpopularniejszych produktów już w sobotę brakowało. Tak więc trzeba mieć trochę szczęścia i najlepiej iść rano.
|
|
|
|
#3644 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
We wtorek promocja jeszcze obowiązuje?
|
|
|
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Wredny kotecek
|
Dzisiaj pierwszy raz przetestuje rozane evree, nie wytrzymam :P mam połowę korygujacego bielendy no i miałam najpierw je skończyć ale co mi tam
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
a ta myjka ma być u nas dostępna, czy jeszcze nie wiadomo?
|
|
|
|
#3650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- O myjce nic mi nie wiadomo raczej nie będzie w najbliższym czasie.
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3652 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fb nivea ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Mocny i wysusza moja sucha skore na wiór dlatego nie uzywam |
||
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3654 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
w końcu mi się udało was nadrobić wariatki
całkowicie nie rozumiem podniecenia wkładkami Facelle w metalowym opakowaniu - jest brzydkie ![]() a co do wyboru między olejkiem Evree - Magic Rose a Rekonstruktorem : proponuję kierować się potrzebami skóry. Magic Rose jest, zgodnie z zaleceniami producenta, dedykowany skórze mieszanej. W tym wypadku to wskazanie producenta ma naprawdę sens. Skóry suche mogą być niezadowolone z Magic Rose Cytat:
Cytat:
nie wiem tylko dlaczego ostatnio nie mogę go znaleźć w moim Rossie.. czy ktoś ma jakieś info na temat ewentualnego wycofania ? Cytat:
niestety mają alkohol w składzie, a średnio mi się widzi nakładać wódeczkę na przesuszoną skórę twarzy Cytat:
bardzo ciężko się go aplikuje i w dodatku szczypie w oczy nie polecam. ja robię tak samo Magic Rose i mezo serum Bielendy mają całkiem inne właściwości, więc najlepiej je stosować co drugi dzień, lub Magic Rose nakładać np. 20 minut po Bielendzie - pozwoli to uniknąć wysuszenia po Bielendzie. Cytat:
Cytat:
o! dokładnie! ja używam już od dwóch miesięcy i nie polecam. nie robi kompletnie nic. mam wrażenie, że tej witaminy C jest tam tyle, co kot napłakał. Tak naprawdę, to jest sama gliceryna. A napis "100% witaminy C" na opakowaniu jest baaaardzo mylący i naciągający.
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2015-05-24 o 23:17 |
||||||
|
|
|
#3655 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
Ten Babydream jest wycofany ze sprzedaży. To był mój ulubiony produkt do mycia ciała. Jest nowa seria dla mam, ale jeszcze nie miałam okazji kupić.
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, naprawdę ??? Ale słabo... Przecież to był świetny produkt ...
|
#3658 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3660 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam Ave hydranov, to serum z wit C, eco linea krem pod oczy i sanex. Szkoda, że nie było tego pudełka na wkładki bo przydało by mi się do torebki. Poszło i tak 63zł. Łącznie już wydałam ok 200zł. Ale zapas jest,.
Poleci ktoś dobry nawilżający krem do cery mieszanej z rossa? Bez parafiny. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

tp

dlatego wzięłam ten