Rossmann cz. XXVI - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-24, 21:07   #3631
elissien
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXVI

Ja kończę teraz opakowanie kremu pod oczy Loreal i chociaż nie przepadam za tą firmą specjalnie to ten produkt bardzo mnie zaskoczył. Stosuję na noc, bo jest gęsty i treściwy, ale na dzień pod korektor też się nadaje. Ma w sobie rozświetlające drobinki, ale nie są jakieś nachalne. Więc dla mnie ok. Ładnie napina skórę pod oczami, wygładza, sprawia, że jest bardzo miękka i rozświetlona, a rano po opuchnięciach czy workach nie ma śladu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg thumb31_10200929.jpg (28,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg thumb31_10200942.jpg (44,2 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez elissien
Czas edycji: 2015-05-24 o 21:08
elissien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 21:11   #3632
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Mam taką myjke z Avon i myje nią pędzle xd

Na ciało jak kupisz daj znać też lubię coś mocno hardcorowego :P

Na jaki się czaisz

Po ile wyjdzie krem pod oczy Floslek dla cery wrażliwej ostatnio ktoś go kupił i polecał na noc bo gęsty

Na Ave rewitalizujący
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 21:32   #3633
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

teraz przydałaby się promocja na wszystko do opalania

ZacpanaRapem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 21:36   #3634
eewelinaa92
Zakorzenienie

Promocja się powoli kończy ja niby obkupiona ale czuję niedosyt. Potrzebuje lekkiego, szybko wchlaniajacego się nie tłustego kremu na dzień. Możecie coś polecić? Nie zależy mi na jakimś wybitnym nawilzeniu, bardziej na eliminowaniu błysku. Ponieważ na nawilzeniu skupiam się podczas wieczornej pielęgnacji.

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 21:47   #3635
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez elissien Pokaż wiadomość
Ten aplikator do podkładu będzie w sprzedaży w lipcu i będzie kosztował ok.15 zł, więc sama się skuszę. Ma rewelacyjne opinie.
Jeśli masz na myśli opinie na rossnecie testerów nowości, to one są wszystkie jak pieśni chwalebne...w obawie przed pozbawieniem ich darmowych kosmetyków

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 21:48   #3636
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Promocja się powoli kończy ja niby obkupiona ale czuję niedosyt. Potrzebuje lekkiego, szybko wchlaniajacego się nie tłustego kremu na dzień. Możecie coś polecić? Nie zależy mi na jakimś wybitnym nawilzeniu, bardziej na eliminowaniu błysku. Ponieważ na nawilzeniu skupiam się podczas wieczornej pielęgnacji.
Nie wiem, czy jeszcze jest w rossmannie, ale u mnie te warunki spełniał krem-żel Nivea Aqua Sensation. Ewentualnie też nie z rossmannowskiej promocji, ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...j-herbaty.html
Teraz ma chyba inne opakowanie.

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:03   #3637
Borsuszi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
chciałam zakupić te polecane mezo serum z bielendy ale w moich rossmannach nie ma
Łączę się z Tobą w bólu...

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja na plamy uzywam skinorenu (apteka), rozmyslalam nad nim, pozniej polecila mi go lekarz medycyny estetycznej no i kupilam.
Ja serdecznie polecam Acne-derm - bardzo zbliżony do Skinorenu, z tego co się orientuję tańszy. Dla mnie Acne-derm to geniusz, muszę mieć zawsze, wyleczył mi mega gule, teraz w sytuacjach kryzysowych też zawsze mnie ratuje. Czarodziej

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
to jest ciekawe

Mam chińskie wersje z ebaya Jajeczko doceniłam dopiero po wielu miesiącach jego leżakowania w szufladzie :P całkiem fajne, tylko trochę jak dla mnie pije więcej podkładu niż pędzel flat top. No ale może zależy od jakości, ja mam jakąś najtańszą chińszczyznę i daje rade. Myjka to taki zbędny gadżecik, ale w sumie spoko.

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Jeśli masz na myśli opinie na rossnecie testerów nowości, to one są wszystkie jak pieśni chwalebne...w obawie przed pozbawieniem ich darmowych kosmetyków
No dokładnie tak samo myślę... dlatego wolę poczytać takie wątki jak ten, gdzie zwykłe dziewczyny, które same wybierają i kupują produkty walą prosto z mostu co o nich sądzą

"Recenzja" po pierwszym życiu maski korygującej z Bielendy - ładny zapach, nakłada się przyjemnie, taki lekki żel. Leciutko poszczypało na jednym policzku, prawie tyle co nic. Po nałożeniu mega klejące, po chwili wchłania się do matu, ale i tak leżąc w łóżku i podnosząc głowę od poduszki czułam jak twarz mi się od niej odlepia :P Rano buźka gładziutka, jakaś rozjaśniona, strupek po wyprysku jakby lekko zbladł. Na razie jestem na taaaaak Przede wszystkim zaletą jest to, że można jej bezpiecznie używać przez cały rok - zawarte w niej kwasy nie są fotouczulające (w przeciwieństwie do np. Glycolique 12% kwas glikolowy - który jest fotouczulający i nie należy go używać w lato) To tak na marginesie piszę, żeby żadna z Was dziewczyny się nie nacięła. To taka moja "internetowa" wiedza, także gdyby któraś z Was miała ją bardziej profesjonalną to proszę mnie oczywiście poprawić

Edytowane przez Borsuszi
Czas edycji: 2015-05-24 o 22:06
Borsuszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:09   #3638
elissien
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Borsuszi Pokaż wiadomość
Łączę się z Tobą w bólu...

Ja serdecznie polecam Acne-derm - bardzo zbliżony do Skinorenu, z tego co się orientuję tańszy. Dla mnie Acne-derm to geniusz, muszę mieć zawsze, wyleczył mi mega gule, teraz w sytuacjach kryzysowych też zawsze mnie ratuje. Czarodziej

Mam chińskie wersje z ebaya Jajeczko doceniłam dopiero po wielu miesiącach jego leżakowania w szufladzie :P całkiem fajne, tylko trochę jak dla mnie pije więcej podkładu niż pędzel flat top. No ale może zależy od jakości, ja mam jakąś najtańszą chińszczyznę i daje rade. Myjka to taki zbędny gadżecik, ale w sumie spoko.

No dokładnie tak samo myślę... dlatego wolę poczytać takie wątki jak ten, gdzie zwykłe dziewczyny, które same wybierają i kupują produkty walą prosto z mostu co o nich sądzą

Recencja po pierwszym życiu maski korygującej z Bielendy - ładny zapach, nakłada się przyjemnie, taki lekki żel. Leciutko poszczypało na jednym policzku, prawie tyle co nic. Po nałożeniu mega klejące, po chwili wchłania się do matu, ale i tak leżąc w łóżku i podnosząc głowę od poduszki czułam jak twarz mi się od niej odlepia :P Rano buźka gładziutka, jakaś rozjaśniona, strupek po wyprysku jakby lekko zbladł. Na razie jestem na taaaaak Przede wszystkim zaletą jest to, że można jej bezpiecznie używać przez cały rok - zawarte w niej kwasy nie są fotouczulające (w przeciwieństwie do np. Glycolique 12% kwas glikolowy - który jest fotouczulający i nie należy go używać w lato) To tak na marginesie piszę, żeby żadna z Was dziewczyny się nie nacięła. To taka moja "internetowa" wiedza, także gdyby któraś z Was miała ją bardziej profesjonalną to proszę mnie oczywiście poprawić
Cieszę się, że napisałaś opinię i myślę, że też ją kupię na spróbowanie.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Mam na myśli opinie osób testujących produkt przed wprowadzeniem na rynek sprzedaży.
A jeśli chodzi o jakość opinii na rossnet.pl to 1 z 10 jest jak dla mnie wartościowa. Jak się tak poczyta to 90% tych osób przepisuje opis z opakowania i pewnie nawet nie otwiera tych produktów tylko je sprzedaje. Jest nawet taki recenzent mężczyzna jak czytałam jego recenzje o tuszu, podkładzie i cieniach to wiedziałam, że nie ma pojęcia o czym pisze.
Sama też przez jakiś czas testowałam, ale nie podobała mi się forma tego wszystkiego i zrezygnowałam. Ktoś się napracował i pisał rzetelną opinię a druga osoba prawie nic i też było niby ok.
Nauczyłam się już, że jak nie jestem pewna czy coś kupić to czytam opinię z różnych źródeł i szukam tego co mnie interesuje nie tylko w internecie
Wolę rzetelne opinie niż jak ktoś pisze tylko po to, żeby innym się spodobało. Dla mnie taka opinie to żadna opinia.

Edytowane przez elissien
Czas edycji: 2015-05-24 o 22:16
Stary 2015-05-24, 22:11   #3639
adelka99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oktawi7 Pokaż wiadomość
Czytam tak wasze posty o serum z wit C z Avy. Wpadł mi w oko też Hydranov, może on będzie lepszy od Bielendy serum nawilżającego.
I Sanex musze kupić, i te pudełko na wkładki, i coś tłustego pod oczka... Idę z tego wątku
ja jutro idę po kolejną butelkę Hydranov na zapas i dumam właśnie nad witaminą C z Avy, czy któraś z Was używała i poleca ?
adelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:15   #3640
_malami
Raczkowanie

Dziewczyny, czy w rossmanach podczas promocji -40% na pielęgnacje twarzy dokładają towaru? Wybieram sie na zakupy dopiero jutro i nie wiem czy uda mi sie kupić wszystko to co zaplanowałam
_malami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:15   #3641
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Na Ave rewitalizujący
Ciekawy on

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:17   #3642
adelka99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Miałam to serum i po zużyciu całego opakowania nadal nie miałam wyrobionego zdania .
hmmm, czyli brak rezultatów ?
Stary 2015-05-24, 22:19   #3643
elissien
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _malami Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w rossmanach podczas promocji -40% na pielęgnacje twarzy dokładają towaru? Wybieram sie na zakupy dopiero jutro i nie wiem czy uda mi sie kupić wszystko to co zaplanowałam
Dokładają jeśli jest z czego. Jeśli jakiś sklep ma jeszcze dostawę w poniedziałek i w magazynie będzie to czego brakuje to produkt będzie na półce. Jeśli dostawa jest we wtorek to produkty dotrą do sklepu już po promocji. Niestety tych najpopularniejszych produktów już w sobotę brakowało. Tak więc trzeba mieć trochę szczęścia i najlepiej iść rano.
Stary 2015-05-24, 22:22   #3644
adelka99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Mam taką myjke z Avon i myje nią pędzle xd

Na ciało jak kupisz daj znać też lubię coś mocno hardcorowego :P

Na jaki się czaisz

Po ile wyjdzie krem pod oczy Floslek dla cery wrażliwej ostatnio ktoś go kupił i polecał na noc bo gęsty
ok 10 zł.
Stary 2015-05-24, 22:27   #3645
kiss of night
Zakorzenienie

We wtorek promocja jeszcze obowiązuje?
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:29   #3646
elissien
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
We wtorek promocja jeszcze obowiązuje?
Tak do końca dnia.
Stary 2015-05-24, 22:34   #3647
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Tak do końca dnia.
Dzięki, to pewnie jeszcze coś kupię.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:42   #3648
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dzisiaj pierwszy raz przetestuje rozane evree, nie wytrzymam :P mam połowę korygujacego bielendy no i miałam najpierw je skończyć ale co mi tam
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:44   #3649
britnay
Zakorzenienie

a ta myjka ma być u nas dostępna, czy jeszcze nie wiadomo?
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:45   #3650
elissien
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Dzisiaj pierwszy raz przetestuje rozane evree, nie wytrzymam :P mam połowę korygujacego bielendy no i miałam najpierw je skończyć ale co mi tam
Daj znać, bo ja też jestem ciekawa.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
a ta myjka ma być u nas dostępna, czy jeszcze nie wiadomo?
O myjce nic mi nie wiadomo raczej nie będzie w najbliższym czasie.
Stary 2015-05-24, 22:49   #3651
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Daj znać, bo ja też jestem ciekawa.
Dam dam trochę mam problem, bo kupiłam też wersję nawilzajaca i nie wiem którą najpierw ale chyba jedbak roze :p
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:52   #3652
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez takaja2 Pokaż wiadomość
Jakie rozdanie? Gdzie rozdawali?

Co to za konkurs? Na fanpage-u Nivea czy jakimś innym z konkursami?

O takie:

Fb nivea

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Drogi nie jest, ale serio taki dobry?

Korund chyba można kupić osobno i dodawać do żelu?

Dzięki, przyjrzę się tym saszetkom.

Mocny i wysusza moja sucha skore na wiór dlatego nie uzywam
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 22:56   #3653
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez donatellaaa Pokaż wiadomość
Chciałam go kupić na próbę bo polecałyście go tutaj ale nie mogłam go znaleźć dlatego wzięłam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...achtcreme.html dla mamy.Za 5 zł można zaryzykować

Zastanawiam się jeszcze co warto kupić,dlatego później pokaże wszystkie zdobycze

Czy któraś używała wody termalnej Caramance? Bo też wlicza się,przynajmniej w załączniku
Uzywalam ktoras wersja ma dziwny zapach, nie pamietan ktora. Sika mocniej niz vichy czy avene ale na lato swietna
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 23:15   #3654
say-hello
Zakorzenienie

w końcu mi się udało was nadrobić wariatki

całkowicie nie rozumiem podniecenia wkładkami Facelle w metalowym opakowaniu - jest brzydkie
a co do wyboru między olejkiem Evree - Magic Rose a Rekonstruktorem : proponuję kierować się potrzebami skóry. Magic Rose jest, zgodnie z zaleceniami producenta, dedykowany skórze mieszanej. W tym wypadku to wskazanie producenta ma naprawdę sens. Skóry suche mogą być niezadowolone z Magic Rose

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
O ile się nie mylę byłą tylko raz taka -40% w 2013. Pamiętam, bo kupiłam krem Ava, którego nie zmęczyłam do dziś. Wtedy przecenione były też maseczki.

Kolorówka jest na promocjach -40% -49% i 1+1 gratis 2 razy w roku chyba (kwiecień/maj i listopad) od 2013 roku.
kiedyś była też promocja na produkty Rossmanna (Isana, Alterra itp) i bardzo by mi się taka marzyła
Cytat:
Dziewczyny potrzebuję dobrego produktu do mycia twarzy.
Mam skórę mieszaną w kierunku tłustej z niedoskonałościami i chcę coś dobrze nawilżającego o przyzwoitym składzie.
Chciałam jeszcze coś dokupić póki trwa promocja. Pomóżcie
co prawda nie jest to produkt z promocji, ale bardzo polecam do mycia twarzy to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lfuhl-bad.html

nie wiem tylko dlaczego ostatnio nie mogę go znaleźć w moim Rossie.. czy ktoś ma jakieś info na temat ewentualnego wycofania ?
Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, ja mam takie pytanie, czy jest w Rossmannie kremik Ziaja 50+ z ceramidami? Wydaje mi się, że nie, ale warto się upewnić I jeszcze jedno, podkłady Revlon colorstay często są w promocji? Przegapiłam jak było 49% na podkłady, a już mi się kończy i muszę zakupić, a 70 zł za niego nie dam
podkłady Revlon widziałam w dobrych cenach na ezebra

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
kusicielka bardzo ladny sklad :tak:
niestety mają alkohol w składzie, a średnio mi się widzi nakładać wódeczkę na przesuszoną skórę twarzy

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Najgorsze, że chcę jeszcze krem pod oczy Q10 i dwufazówkę liście zielonej oliwki rzeczy które i tak kupię za jakiś czas bez promo:P
mnie się niestety ten krem Q10 nie spodobał bardzo ciężko się go aplikuje i w dodatku szczypie w oczy nie polecam.
Cytat:
Napisane przez _Roksi Pokaż wiadomość
Ja często używam tego serum, a na nie olejek Magic Rose.
ja robię tak samo Magic Rose i mezo serum Bielendy mają całkiem inne właściwości, więc najlepiej je stosować co drugi dzień, lub Magic Rose nakładać np. 20 minut po Bielendzie - pozwoli to uniknąć wysuszenia po Bielendzie.

Cytat:
A czy jest w Rossmannie jakikolwiek krem bez wszelkiego rodzaju zapychaczy? Bo chyba takiego nie widziałam.
chyba nie ewentualnie Tołpa, Ava. Alterra też ma ładne składy, ale niestety alkohol na początku składu. U mnie to na pewno spowodowałoby wysuszenie i podrażnienie.

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Myślę, że może być za to przecena na pielęgnację męską z okazji Dnia Ojca.
pewnie takiego szału nie będzie na męską pielęgnację

Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość
teraz przydałaby się promocja na wszystko do opalania
o! dokładnie!
Cytat:
Napisane przez adelka99 Pokaż wiadomość
ja jutro idę po kolejną butelkę Hydranov na zapas i dumam właśnie nad witaminą C z Avy, czy któraś z Was używała i poleca ?
ja używam już od dwóch miesięcy i nie polecam. nie robi kompletnie nic. mam wrażenie, że tej witaminy C jest tam tyle, co kot napłakał. Tak naprawdę, to jest sama gliceryna. A napis "100% witaminy C" na opakowaniu jest baaaardzo mylący i naciągający.

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2015-05-24 o 23:17
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 23:23   #3655
klapouszek29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
w końcu mi się udało was nadrobić wariatki

całkowicie nie rozumiem podniecenia wkładkami Facelle w metalowym opakowaniu - jest brzydkie

Kwestia gustu mi sie bardzo podoba i żałuje ze nie moge nigdzie dostac.. Moze jutro ?
Stary 2015-05-24, 23:34   #3656
elissien
Raczkowanie

Ten Babydream jest wycofany ze sprzedaży. To był mój ulubiony produkt do mycia ciała. Jest nowa seria dla mam, ale jeszcze nie miałam okazji kupić.
Stary 2015-05-24, 23:50   #3657
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Ten Babydream jest wycofany ze sprzedaży. To był mój ulubiony produkt do mycia ciała. Jest nowa seria dla mam, ale jeszcze nie miałam okazji kupić.
O matko, naprawdę ??? Ale słabo... Przecież to był świetny produkt ...
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 23:55   #3658
klapouszek29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
O matko, naprawdę ??? Ale słabo... Przecież to był świetny produkt ...

Firmy zawsze wycofują najlepsze produkty nie rozumiem tego bo skoro sa dobre to generują duze zyski
Stary 2015-05-25, 07:12   #3659
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adelka99 Pokaż wiadomość
ok 10 zł.
Dzięki

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 10:15   #3660
oktawi7
Raczkowanie

Kupiłam Ave hydranov, to serum z wit C, eco linea krem pod oczy i sanex. Szkoda, że nie było tego pudełka na wkładki bo przydało by mi się do torebki. Poszło i tak 63zł. Łącznie już wydałam ok 200zł. Ale zapas jest,.
Poleci ktoś dobry nawilżający krem do cery mieszanej z rossa? Bez parafiny.
oktawi7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości