|
|
#3901 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Kochane Mamusie wszystkiego najlepszego
Koperco, Nancy, Pavlinecka i dla Was życzenia z okazji imienin ![]() Mi wczoraj stuknął kolejny rok oj coś czuję, że teraz to już będzie lecieć![]() Dziś wybrałam się na zakupy i już kupiłam córci kilka ciuszków na dzień dziecka muszę jeszcze zamówić mate a co do dnia ojca do podobnie jak Madzixx już mam zaplanowane kupno koszulki z nadrukiem, myślałam nad logo "supermana" z podpisem super tata ![]() Cytat:
też mamyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
my dzis kolejny dzien w rozjazdach, ale podczytalam was. chciałam wam zyczyc wszystkiego slodkiego z okazji tego naszego święta!
|
#3903 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przesypia w nim cudownie, ostatnio 5 godzin ciągiem ![]() Cytat:
![]() bo u nas przez pierwsze 2 tygodnie na bebiku było ok, potem się zepsuło.. Przeszliśmy na bebiko comfort i teraz znów po 2 tygodniach pojawił się zaparcia ![]() Cytat:
ojej wspólczuję Kochana ![]() Cytat:
podobno wcale tak nie rozleniwia jelit, bo nie wkłada się go tak głęboko. Rozleniwiają rurki, które wkładają pielegniarki na oddziałach w szpiatalu - mojej córci wkładali raz jak bliśmy w szpitalu i widziałam ile ona jej wkładała ![]() = Cytat:
Jednym podpasuje rossmanowski Babydream, innym Hipp, innym Nan. Trzeba niestety strzelać i próbować ![]() my dalej walczymy z chrypką - tzn młoda już odzyskuje głos, po czym atak brzuszka i z ryku znów chrypi katarek już na wykończeniu, więc oby było coraz lepiej
|
||||||
|
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to witamy wspolsolenizantke i wszystkiego najlepszego ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Wszystkiego najlepszego ) kurde mam dziecko na cycu a nie wiem, czy hamulec w wózku zaciągnęłam i co teraz?;/---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
A jaki macie ten kocyk? Ja mam otulacz z motherhood ale jest jakby za duży i Zuzia rączki z niego wyciąga ... |
|||
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Alicja sie obudziła i buźkę ma znowu wysypana, jest gorzej niz wczoraj
nie wiem o co chodzi, raz sa zaczerwienione krostki, raz nie Kamilove-buziaki z okazji wczorajszych urodzinek Pochwal sie jakie ciuszki kupiłaś a jaka matę chcesz?Nad tym logiem supermena tez sie zastanawiałam ![]() Majka-olejek juz kupiony, wow to szybko do Rossa obróciłas ! u nas leje
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
My po szczepieniu. 2 wklucia. Na wzw i infarix ivp + hib
![]() Mala bardzo plakala ale tylko na szczepieniu tak to lux. No i troche nam sie wargi skleily jak nie da rady tego odkleic to do poradni mamy skierowanie
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedulka ;( |
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wargi????
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w tym uroczystym dniu-
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI :-*Ponadto wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych solenizantek-Pavlinecki, Koperco i Nancy. Spóźnione życzenia również dla Ciebie- Kamilove :-* :-* :-* U mnie dziś zwariowany dzień bo od rana jakieś niespodzianki. Moja mama dziś wpadła z prowiantem wiec obiadu mam gotowe na cały tydzień potem wpadla położna - miło z jej strony he he - i zwazyla mi Syncia -i znowu będzie się lekarka rzucać ze za dużo przybrał bo w tydzień znowu 400 g.. trudno- dziecko jest głodne to trzeba dziecko nakarmić wiec nie będę się tym przejmować Musze się pochwalić a w zasadzie pochwalić mojego męża -z samego rana mnie obudził - złożył mi życzenia na dzień matki i dostałam storczyka takiego pięknego i taka duża duża ramkę na 12 fotek Olafka i z miejscem na odcisk stópki rozczulilo mnie to ze o mnie pomyślał... Zaraz Was pocytuje bo juz mu wszystko z głowy wylecialo. |
|
|
|
#3913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten sam😃 u nas był arganowy jeszcze, ale mam w domu w innej postaci arganowy najbardziej na różanym mi zależało no ale cóż![]() Cytat:
mam tą ramkę też 😀Kamilove spóźnione 100 lat 😘 ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- My spacerujemy juz 3 godz prawie i na mieście byłam a się bałam ze deszcz nas zastanie. Niedługo mąż wraca i trip po mamuskach urządzamy
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak a jak one mogą się posklejac? Trzeba je jakos pilnować? Weź nie strasz....
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
Domima super prezent
![]() U nas od paru dni taka paskudna pogoda... Na spacer bym wyszła a nie bardzo jest jak :/ |
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- U nas tez paskudnie zimno i mokro a mam prawie czerwiec..
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas się super sprawdza. Miałam kupować Woombie, ale kocyk daje radę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Ku..wa.... Pocytowalam Pocytowalam i zniknela mi opcja cytowania... ja pierdziele. ..
Nie próbuje znowu bo nie nam nerwów do tej apki... Hania- wydaje mi się ze te syfki u Filipka to wyglądają ja potowki... u mnie Synuś miał kilka na klatce piersiowej i lekarka mówiła ze to potowki... Madzixx -u mojego Młodego to takie syfki jak u twojej córci... taka jakaś kaszka czy coś. Powiedziała Ci położna co z tym można zrobić? Koperco -jaka pogoda dziś u Ciebie? FlightlessBird -jak Mała dzisiaj? Gdzie kupowaliscie te rurki? W aptece normalnie? Blackberry- bardzo mi przykro z powodu Synusia :-( ale Biedaczek :-( Gosiak -smutno ze tak się wycierpiala corunia ma tym szczepieniu :-( i problem z wargami.. nawet nie widziałam ze może taki być. ..:-( Nancy -to chyba Syncio sobie odmienił znowu i noc jest noca-a dzień dniem ;-)Gossip -z tym mm to chyba faktycznie metoda prób i błędów :-( spróbuj takiego może które jest dostosowane do problemów zaparć... - u nas kupkowy problem i to taki ze jest kupcia raz na 3- 4 dni. .ale jak juz jest to taka na 2 pampki... I jest rzadzioszka wiec mimo tego ze sa tak rzadko to nie jest to zatwardzenie... ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Karola - gdzie jesteś? ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Boleczka Ty wychodziłas z Mala ostatnio. Jak ja ubierasz jak jest taka wstrętna pogoda? |
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostalam dziś laurke od synka i pieeekne życzenia ) dla mnie wystraczajace![]() Po tych wczorajszych ćwiczeniach mam lekkie zakwasy na brzuchu. Dziś muszę tez jakieś ćwiczenia przedsięwziąć
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Domima kupowaliśmy w aptece
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi się wydaje ze ok... my dzisiaj się wybieramy ale tylko na zakupy i autem w zasadzie ale znowu mam problem z ubraniem a dzisiaj jest zimniej niż wczoraj...:-(.. tez tak mniej więcej ubiore tylko bez sweterka
|
|
|
|
|
#3923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie za życzenia
Cytat:
a mata to oczywiście pianinko fp, nie widzę innej opcji tym bardziej, że Nadia tak kopie nóżkami, że głowa mała, niech się wyżywa na macie a nie na brzuchu mamy ![]() ![]() Cytat:
też nie słyszałam o tych wargach Cytat:
i dla mojego też bo również wręczył mi bukiecik dziś z okazji dnia mamy tzn to tak oczywiście od Nadii miał być
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-to tam się słońce zasiedzialo...- kiedy nam go trochę oddasz? Ja też bym chciała laurke - ale to kilka lat musze poczekać... :-/ Dlatego pytalam bo u mnie w dwóch takich bliskich nie ma i musze gdzieś dalej uderzyć... ciesze się ze juz lepiej u Tatianki - pewnie rurki pomogły i się już ruszyło ,ale przerabane ze takie maleństwo tak cierpi :-( - no u nas wczoraj poszło bez interwencji ale teraz znowu będę czekać pewnie 3 lub 4 dni :-( martwię się ze to tak u nad wygląda :-( |
|
|
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidulka ![]() ![]() Kurcze nie wiedziałam, ze z tymi wargami moze sie cos dZiac :/ Cytat:
Wow ile przybrał Ale super prezent, miło, ze maz pomyślał ![]() Co do tych krostek to mówiła, zeby smarować alantanem/oilatumem/bepanthenem i nie wymyślać ale smarowałam i nie pomaga a szkoda mi takiej buźki :/ i teraz sa juz zaczerwienione a nie były :/ moze spróbuje krochmalu albo tego balsamu z la roche baume ap+
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
A dzis na spacerze jeden z niewielu sklepów do których dało sie wejść to był sklep z bielizna, i o dziwo w mojej małej mieścinie kupiłam śliczny stanik do karmienia Alles w rozmiarze az 70e! Ja mam E hehe jak na niego patrzę, to wydaje mi sie za duży, ogromny wręcz ale jak go mierzyłam to jest ok
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwalę się moimi łupami z wczoraj zapłaciłam niecałe 13zł
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
O przed chwila laktator przyszedł i spodnie nowe hehe ale super
cholera a ja pusto w cycach
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
FlightlessBird-no to jest nasze trzecie mleko -tyle ze ja tak karmie pół na pół. I mm to bebilon comfort bo jest na problemy brzuszkowe.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

oj coś czuję, że teraz to już będzie lecieć
muszę jeszcze zamówić mate 

poćwiczyłam, wykąpałam się, wyrollowałam, pazurki zrobione, zakupy w tesco kliknięte i nadrabiam wątek 

przesypia w nim cudownie, ostatnio 5 godzin ciągiem 

i dla mojego też bo również wręczył mi bukiecik dziś z okazji dnia mamy