|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Trochę inny, bo nie jem mięsa i nabiału.
|
|
#3992 |
|
Przyczajenie
|
Najlepsza jest moja proporcja pod biustem i w biuście
Jak czytałam na pierwszej stronie, że wrzucacie co jedzie każdego dnia ja dzisiaj tak 1. Musli z jogurtem naturalnym [musli naturalne + płatki orkiszowe z jagodami goi] 2. Shake proteinowy 3. Arbuz około 200g 4. Makaron świeży około 50g + indyk około 100g + sos pieczarkowy [pieczarki + trochę chudego mleka + jogurt naturalny] 5. Omlet z dwóch jajek + 3 plasterki chudej wędliny około 30g + łyżeczka serka koziego około 15g 6. Domowy sok z jabłek i marchwi 0,5l Z ćwiczeń dziś trening na nogi i pośladki w systemie interwałowym Ale nie poszłam na trx, na które chciałam iść Edytowane przez Owoclasu Czas edycji: 2015-07-08 o 23:59 |
|
|
|
#3993 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to 1200 to chyba ostre przegięcie... Cytat:
Zwiększasz świadomość tego co jesz ![]() Chyba cięzko coś wydrukować póki nie ma wersji www. Edytowane przez aikanne Czas edycji: 2015-07-09 o 09:37 |
|||
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy fitatu ma aplikację na WP? W MFP chodziło mi o aplikację na smartfona no i fajnie że ma połączenie z Endo Wczoraj odbyłam dwa spacery: około 3 km i drugi 5
|
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale testujcie dziewczyny to Fitatu i dawajcie znać, jak działa.
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jadłospis do oceny.
1. trzy kromki razowca, masło, pasztet warzywny, szczypiorek, rzodkiewki 2. kruche ciasteczka zbozowe z kupca (nie krzyczcie, kupiłam w dziale ze zdrową żywnością, później z ciekawości przeczytałam co to za syf) 3. kotlety sojowe, ryż paraboliczny ze szpinakiem, czosnkiem, szczypiorkiem i jogurtem, buraczki. (matko jaki ten ryż jest dobry) 4. Truskawki, porzeczki, słonecznik, płatki owsiane, miód, jogurt naturalny 5. barszcz ukraiński, olej lniany, 3 truskawki. Kalorie 1754, jestem taka najedzona, że masakra. Dawno tyle nie pożarłam. ćwiczenia: 40 minut fitnessu z neta. Spacer miałam zaliczyć, ale podopieczna mi nie dała. Wiecie, że ona rozmawia ze znajomymi bez telefonu? Stwierdziła, że jej przyjaciółka ma jej przynieść kasę i nie dała się położyć. Chyba zasnęła, bo od 10 minut cisza. Co sądzicie o menu?
|
|
#3997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to taka DYGRESJA ![]() Pannaatopowa, wedlug mnie twoj jadlospis wyglada bardzo dobrze! ZObaczymy jak go potrzymasz przez jakis czas, czy beda rezultaty. Czym sie charakteryzuje ten ryz, o ktorym piszesz? Moje dzisiejsze wazenie... 83 równiotkie ![]() Spadek niewielki w porownaniu z tym co bylo do tej pory, ale jednak weekend dal o sobie znac, najpierw musialam impreze wyrownac, a dopiero potem isc do przodu. Ale ciesze sie, ze jest spadek, znaczy chyba, ze jestem konsekwentna |
|
|
|
|
#3998 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Pod tym względem Fitatu jest moim zdaniem bardziej merytoryczne. |
||
|
|
|
#3999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym potestowala to Fitatu, ale fizycznie nie mam jak. Musza jak najszybciej wejsc na inne platformy
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Po prostu jak pomyśle o tych wszystkich mięsnych z MOMem to mi się robi niedobrze :P |
|
|
|
|
#4001 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie ktoś nie wiedzial gdzie to upchnąć i dał tam ![]() Albo przeczytał "zbożowe ciasteczka" i mu wystarczyło aby określić że jest to dietetyczne ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() Dopóki Fitatu nie będzie na WP to nie próbuję. Chodziło mi o to, abym mogła dodawać na telefonie
|
|
|
#4003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja waga 87,8, w tym tygodniu wzrost. Zobaczymy co dalej. Czy więcej jedzenia oznacza mniej wagi ![]() Dziękuję za ocenienie mojego jadłospisu. Mam nadzieję, że będę tak jadła dalej i nie zamienię się w kulkę, bo wczoraj myślałam, że pęknę. Powiem szczerze, że wegetarianizm będzie rewolucją w jedzeniu, problemem nad którym będę siedziała i się glowiła. A tutaj nic. Nie mam ochoty na mięso, czasem jak robię podopiecznej to mam chęć skubnąć, ale bardziej z przyzwyczajenia niż z chęci na mięso. Dziś mam owsiankę z bananem, truskawkami, płatkami migdałów, słonecznikiem, miodem i mlekiem. A Wy co jecie?
|
|
|
#4005 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Hej
![]() ja dzis mam owsianke z kiwi i orzechami wloskimi ![]() zaraz ide sie zwazyc
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
waga dzis 81,8. ciesze sie ze spadek ale tak na dobra sprawe to niewielki bo za namowa wiecej pije i wiecej chodze na 2. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-07-10 o 14:45 |
|
|
|
#4007 | |
|
bez kija nie podchodz
|
79,5
![]() rowne 10 kg za mna ![]()
|
|
|
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
Unex: gratulacje!
u mnie dziś niestety wzrost, cytując Soldus cierp ciało jak żreć chciało... ![]() 93,2
|
|
#4009 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
a co do Twojego wzrostu, nie martw sie, za tydzien bedzie lepiej!
||
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4011 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Konto usunięte
|
W myśl zasady: "Cierp ciało jak źreć chciało" u mnie nadwyżka po Openerze nadal jest, ale to co było w poniedziałek to był pogrom! Teraz już jest lepiej.
80,9kg Wczorajsze jadło: 1) owsianka z cia 2) kotajl: banan, jarmuż, pestki dyni 3) Obiad z parowaru: batat, pierś z kurczaka, warzywa włoskie na patelnię (lae tez na parze zobiłam) 4) szpinak świeży, pomidor, łosoś z puszki z wody 5) serek wiejski, chudy twaróg, nektarynka Kcal: 1750-1780 Dzisiejsze wrzucę wieczorem, bo jeszcze nie wiem co mi tam się wymyśli ![]() Zbieram się właśnie na siłownię. Potem sprzątanie, SPA domowe, gotowanie, a na koniec wymiana świateł i zamontowanie nowego koszyka do roweru Nadal mam z nim problem i nie wiem czy jutro pojadę nim do pracy :-( Melonade- gdybm mogła to bym testowała Fitatu, ale ja z moim Iphonem mogę się wypchać Panna Atopowa- Myślę, że zwiększenie kcal wyjdzie Ci na dłuższą metę na dobre. Ostatnio oglądałam filmik na Youtubie gdzie pokazywali zwycięzców Big Looser ze Stanów..po roku wracali do wagi, a nawet dochodzili do większej. Facet schudł 130kg, a potem przytył 150kg!!! Dlaczego? Bo byli na niskich kaloriach, bo starali się jak najwięcej schudnąć żeby wygrać. WYgrali i co? Czy to o taką wygraną chodzi? Chyba nie do końca, więc już lepiej chudnąć wolno, ale na zawsze!!!! Unex- Graty za 7 ![]() ![]() klask i: Ja może za tydzień ?
|
|
|
|
#4013 |
|
Rozeznanie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;52038074]
Panna Atopowa- Myślę, że zwiększenie kcal wyjdzie Ci na dłuższą metę na dobre. Ostatnio oglądałam filmik na Youtubie gdzie pokazywali zwycięzców Big Looser ze Stanów..po roku wracali do wagi, a nawet dochodzili do większej. Facet schudł 130kg, a potem przytył 150kg!!! Dlaczego? Bo byli na niskich kaloriach, bo starali się jak najwięcej schudnąć żeby wygrać. WYgrali i co? Czy to o taką wygraną chodzi? Chyba nie do końca, więc już lepiej chudnąć wolno, ale na zawsze!!!! [/QUOTE] Soldus, podalabys linka do tego konkretnego odcinka? Musze sie wam przyznac, ze ja pasjami ogladam tego rodzaju programy na youtubie... Najbardizej lubie te o operacjach zmniejszania zoladka...
|
|
|
|
#4014 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Soldus, swietujesz 7 z przodu za tydzien! i nie ma zadnego ALE
![]() Zdaj relacje z silowni ![]() Widzialam to Big Looser. Diety maja okropne. jak ktos wazacy i 200 kg czy wiecej moze byc na diecie 1000-1300 kcal i cwiczyc od rana do nocy? Bez sensu te programy sa, niestety. ![]() Ja bylam godzinke na sloneczku, co by utrwalic opalenizne A pieknie grzeje ![]() Moj jadlospis na dzis: - owsianka z kiwi, mleko 1,5 % + odrobine mleka migdalowego, orzechy wloskie + kawa - 2 kromki chleba zytniego z 4 kawalkami pieczonego schabu ze sliwka ( robionym przeze mnie - ryz brazowy z sosem z kurczaka, mango i curry + sok z marchwi ( 200 ml) wyciskanym w domu :P - salatka z 2ch jaj, rukoli, salaty, pomidora, ogorka, papryki i lyzki jogurtu nat.
|
|
|
|
#4015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sie lubie jednak karmic programami o grubaskach Ale wole te angielskie typu supersize vs superskinny, secret eaters, fat doctor. Takie male zboczenie, chociaz chyba juz obejrzalam wszystko co sie dalo
|
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
U mnie 7 z przodu we wrzesniu pewnie Dzis chociaz mialam duzo ruchu- 2 km zrobione przed praca na pieszo i droga do pracy i spowrotem to 2 km- lacznie 4.
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym kiedyś były modne diety 1200-1500 kcal. Osoby je używające nie wyliczały swojego zapotrzebowania oraz aktywności fizycznej. i tak na taką dietę szła zarówno osoba, która ważyła 60 kilo i chciała kilogram schudnąć jak i taka, która wazyła dwa razy więcej. Nikt się nie zastanowił, że każdy organizm jest inny i potrzebuje czegoś innego. Tak samo ja z piciem 8 szklanek dziennie. Nieważne czy ma prawidłową wagę, czy 50 kilo nadwagi. Kiedyś gdzieś sobie wyliczyłam, że powinnam pić około 3 litry wody, więc dla mnie te 2 litry to za mało.
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2015-07-10 o 15:12 |
|
|
|
|
#4018 |
|
Przyczajenie
|
Moje jedzenie na wczoraj
1. Sałatka z posągiem łososiowym, sałata, oliwki czarne, pomidorem i łyżką musztrdy 2. Arbuz 3. Sałatka z posągiem łososiowym 4. i 5. Pieczone w piekarniku domowe sajgonki z jajkiem, kurczakiem, kiełkami, grzybami i marchewką Ćwiczenia 1. Serie na brzuch i plecy Waga Niestety waga odmówiła mi posłuszeństwa, chyba skończyła się bateria, ale wczoraj pokazywało 80,6 pomału do przodu.
Edytowane przez Owoclasu Czas edycji: 2015-07-10 o 19:38 |
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Menu:
1. Płatki owsiane, pół banana, truskawki, słonecznik, płatki migdałowe, miód (ten posiłek był rozbity na dwa, po ćwiczeniach zjadłam część) 2. Barszcz ukraiński, jogurt, kasza jęczmienna, pasztet warzywny, buraczki 3. Pasztet warzywny, buraczki (miałam straszną ochotę na taki zestaw), truskawki, porzeczki 4. Chleb razowy, jajka, pomidor, rzodkiewki, szczypior, zielona herbata z ksylitolem Zjadłam około 1711 kcal. Ćwiczenia: 36 min kickboxing z FB, oraz ćwiczenia na ręce, 20 min rozciągania. Za raz pójdę na spacer - planuję około 1-1,5 (idę do sklepu 2 km ode mnie). Macie pomysł na obiad na jutro?
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2015-07-10 o 20:26 |
|
|
|
#4020 |
|
Konto usunięte
|
Ja jutro robie cukinie w jajku i płatkach owsianych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

klask i: Ja może za tydzień ?