|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !
Ale naskrobałyście, oczy mi się zamykały, ale nadrobiłam ufff
![]() Cytat:
Cytat:
Tiaaa...moje zachcianki źle wpływają na mojego męża, a niestety jak ja go nie zmotywuję to chyba nikt :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4802 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie uwierzycie co się dzieje po 23 u mnie za blokiem. Malują pasy... smród niesamowity aż musiałam okna pozamykac. Trudno będzie duszno ale.smrodu wdychac nie będę. Do tego niesamowicie jest głośno.. a ja właśnie kladlam się spać
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Jakby ktoś kosił trawę :/
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia ja zamawialam...chyba na początku tego tyg
a ty tez przez adamex? Mój poprostu okazało się ze maja e magazynir
|
#4804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apteka Gemini własnie tania jest jak tak patrzyłam niektóre produkty na innych stronach. Zamówiłam w poniedziałek wieczorem jakoś i w srodę już był kurier ale nas nie było i zostawił w Kolporterze w kiosku a nam awizo
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr na stronie lotniska widzę, że Lufthansa z Monachium opóźniona, ale ile to już nie napisali, a tam mój mąż stęskniony w tym samolocie
![]() EDIT: o, a na innej stronie info, że wylądował, i to o czasie ![]() powaliło ich.
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2015-07-17 o 23:37 |
|
|
|
#4807 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
)Ejjjjjjj głodna jestem, ale jeść o tej porze?? :P
|
|
|
#4808 |
|
Zadomowienie
|
Pospałam trochę po południu i teraz pewnie nie zasnę. Kurde, tak patrzę na te moje wyniki testu obciążenia i mam na czczo 87, po godzinie 140, a po dwóch 67. To 67mg po dwóch godzinach, to nie jest za mało?
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Blindness- mi sie zdaje, ze ok a u mnie jest 76 - 136- 124 i ten ostatni chyba za wysoki? kuzwa zebym nie musiala powtarzac, bo 3 raz nie zniose
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Amelia jedz jak dzidzia sie domaga
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Kuźwa też mnie ssie grrrrr... a nie mam chleba. Tylko Wazę a nie hce mi chrupać i w ogóle nie chce mi się ryjkiem mielić hehehh
Oliath ja mam czasem takie schizy jak mój wraca z pracy i pogotowie gdzies jedzie
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Lot odwołany
Mąż dostał od Lufthansy hotel i 10 euro na McDonalda :/ Nosz co za gnoje, od razu mówię że NIE BURZE były powodem, ogólnie zagadkowa sprawa
|
#4812 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój małżonek się foszy, że nie wzięliśmy Carmeli, była w podobnym zestawie kolorystycznym, tego okienka nie może odżałować i "szyberdachu" A ja za każdym razem jestem nim coraz bardziej zachwycona Tylko się zastanawiam czy aby na pewno nie zrobiłam sobie kuku ciemną budką...no ale zobaczymy jak się będzie spisywać i w kwestii brudzenia i reakcji na słońce. Oczywiście wśród znajomych już afera, że mogliśmy poczekać z zamówieniem aż się okaże płeć, bo przecież wózek taki "męski" Ja ostatnio jadłam o 2, obudziło mnie ssanie w żołądku ![]() Ważne że wszystko ok
|
|
|
#4813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Kurde jaki miałam poje..any sen. Takie realistyczny i zarazem tak niemożliwy że aż straszny i się obudziłam taka zdenerwowana. DO tego dalej kuśtykam z ta noga po skurczu wczorajszy
Cytat:
Cytat:
![]() Kurczę nie ma w necie, ale różowo- chyba czarny albo granatowy a ten wzorek był w koty na budzie i na "mydełku" czyli tej misie na dole w gondoli. Nie widziałam jeszcze czegoś takiego ![]() A czemu Ty pisałaś post po 3 w nocy?? SPac nie możesz?
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
o 11
![]() opóźnienie 12 h ponad, od 5 h w górę mozna się starać o odszkodowanie ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Yyyyy gdzie te burze zapowiadane na rano?...
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też praży
a miało padać. Może później---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- JAk mi sie nie chce iść pod prysznic JAk sobie pomyślę, ze tyle się nagimnastykować i później jeszcze smarownie to już jestem zmęczona. W dodatku coś mnie głowa boli
|
#4816 |
|
wkręcona :)
|
Siema
witam się sobotnio dziś obudził mnie pierwszy raz skurcz łydki...
|
#4817 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Matka odrazu panika, wymyla mi je tym morderczym szamponem i wyczesala i byl spokoj Dziewczyny, a ja sie dzis znowu obudzilam z ciazowym dolem Bo otwieram oczy i pierwsze co widze to czekający wozek w kącie, szafke pod przewijak, no i nasze lozko wczoraj przestawialismy w sypialni zeby wszystko zmiescic i mnie dopadla znowu zalamka, ze sie wszystko zmienia... No i z automatu mysli jak to juz nie bede mogla np, wyjsc szybko na zakupy, ani z TŻ nigdzie pojechac, ze znajomymi umowic sie na piwo... Wiem, durne mysli ale coz zrobic Na szczescie po chwili na mysl o tym malym cudzie stworzonym z nas dwojga humor sie mi poprawil ![]() A Tż zdziwiony ze przeciez "nic sie nie zmienilo" - taaa, nie on chodzi od pol roku z pakunkiem w brzuchu, obolaly i nie on bedzie potem robil za bar dniami i nocami On ma caly czas wizje jak jego dziecko juz bedzie mialo z 5 lat i bedzie kumate i chetne na wycieczki samochodm. Taa, tylko najpierw przez 2 lata bedzie wyło co chwila a potem przez kolejne 2 kombinowalo jak mu po tym samochodzie kupe rozsmarowac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Akurat jedziemy w środe na festwial folkloru w rodzinne strony, to jest nad jeziorem wiec wazne zeby pogoda dobra byla. No i bede tez te meble w miedzyczasie malowac
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
Witam się,
obolała, głowa mnie boli chyba , a gorąco już jest masakrycznie i nie wspominając jak duszno ale chyba burzysko będzie bo czarne chmury na horyzoncie.Ma któraś może kawałek skóry na zbyciu ![]() bo ja już na brzuchu nie mam i ciągnie
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasztetnik też mnie taki myśli dopadają. Czasem euforia, a czasem przerażenie co to będzie. No ale my już się nażyliśmy we dwoje i mam dość Czas na nowego osobnika. A wczoraj się złapałam na tym jak pomyślałam "Jak to tak ktoś obcy będzie tu mieszkał jeszcze" ło rany Mniemam że każda kobieta tak ma przy pierwszym dziecku i nie tylko
|
|
#4820 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rita ja się wczoraj poplakalam bo M zjadl mi pieterko ptasiego meczka, az mi głupio teraz:p Gemini z cenami ok, zawsze zamawiam z tej apteki, czasem zbieram zam na 1500 zl i nie dają rabaraw:p jakieś probki wrzucają. Kupowalam tam przed ciaza ino folic za 28 zl a w aptece stacj. nie znalazlam taniej jak 54zl... radze się wstrzymac z zam w te upały; ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najważniejsze ze M caly i zdrowy! Niebawem będzie razem; ) Ja dzisiaj przed 5 jadlam musialam!Trzeci dzień sni mi się ze się kocham , na szczęście z M:p stesknilam już się... |
||||
|
|
|
#4821 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#4822 | |
|
Rozeznanie
|
Oliath
Zaczelo sie gadanie jak zwylke ze ivf jest nieetyczne itp. Potem ze nienaturalne, wszystko stymulowane, ze Bog nie daje potomstwa i ma w tym jakis cel, ze dzieci rodzą się inne, chore itp nie chcialam usłyszeć ze rodza się z bruzdami na czole... nawet moja mama byla w szoku. Ona została do konca ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Z zylami mam dokładnie tak samo! Na dekolcie strasznie wyglądają! |
|
|
|
|
#4823 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
To nie Figaro, to Vision Design Luby pojechał o 3 do pracy, a ja byłam świeżo rozbudzona, to co miałam robić? Wizaż ![]() Cytat:
Natomiast nie wierzę w brak możliwości pójścia na zakupy, umówienia się na piwo. Będzie trzeba ostro spiąć pośladki żeby to i owo zorganizować, ale się da
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smutne i żałosne
|
|
#4825 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale nie zaskakujące, stanowisko KK w tej sprawie jest głoszone bardzo jasno. Wczoraj słyszałam w radiu o kościelnym liście wystosowanym do prezydenta, przedstawiciel Kościoła prosi o niepodpisanie ustawy. To niech teraz wszystkie matki, które urodziły przez in vitro i te, które się starają o in vitro, napiszą swoje listy do Bronka
![]() Paskudna manipulacja i wpierniczanie się do spraw państwowych.
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
CHCĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ
http://allegro.pl/gagagu-pl-sowa-clo...519346889.html
|
#4827 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Haha, serio masz konkretnego fioła na punkcie sówek
|
|
#4828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi żyły wylazły na brzuchu. Na cyckach też ale ja mimo że się nie opalam to mam skóre na całym ciele równomiernie zabrązowioną. Pewnie tak jak czytałam więcej melaniny w skórzeCytat:
Wczoraj mąż położy rękę to tak machała tą dupecją heheh i wypychała mu rękę aż był w szoku Cytat:
To HArry Potter też był z in vitro? Prosze o podpisanie jak ktoś chce JA czekam jak otworzą pasmanterię i idę po włóczkę. Ktoś tu pytał o wczoraj o co chodzi z włóczką. No więc pojechaliśmy wczoraj po włóczkę do miasta obok i spontan po wózek najpierw O 17.10 byliśmy pod pasmanterią tam a tu wiadomość "W dniu 17.07 sklep czynny do 17" aaaaaaaaaaaaaaaaaa co pech to pech
|
|
#4829 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#4830 |
|
Rozeznanie
|
Mala juz dawno! :p
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

popłakałam się z rana bez powodu...

przepływy w mózgu i pępowinie "śliczne" wg lekarki. 
sąsiadka uprzedzała mnie tydzień temu ponad, że jej Marysia przywiozła wszy z kolonii, bo potem bawiły się non stop z moimi razem - tzn. zanim sąsiadka się połapała - więc od tygodnia profilaktycznie łebki im myłam szamponem leczniczym i przeglądałam, a dziś Lalę wyjątkowo główka swędziała i znalazłam szmatę wszę żywą... i u małej jedną... od razu akcja szampon, nowe fryzury (Lilo na francuzeczkę, króciutki bob - a Lala 20 cm z długości zeszła), potem po pół godziny wyczesywania bez litości specjalnym grzebieniem super gęstym - mała jakby więcej niż tej jednej nie miała, Lala miała kolejne 4 czy 5 zdechłe już... a ja mam dreszcze i nerwowe swędzenie wszystkiego już 

Bo otwieram oczy i pierwsze co widze to czekający wozek w kącie, szafke pod przewijak, no i nasze lozko wczoraj przestawialismy w sypialni zeby wszystko zmiescic i mnie dopadla znowu zalamka, ze sie wszystko zmienia... No i z automatu mysli jak to juz nie bede mogla np, wyjsc szybko na zakupy, ani z TŻ nigdzie pojechac, ze znajomymi umowic sie na piwo... Wiem, durne mysli ale coz zrobic