|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Ja dzis odpuszczam trening, ze wzgledu na plecy. Po prostu nie dam rady.
Dlaczego nie moge normalnie funkcjonowac tylko jestem przez to ograniczana Regularnie sie rozciagam, robie cwiczenia na plecy. Zamowilam sobie nawet foam roller i bede cwiczyc ( obejrzalam filmiki, ktore podeslala Sabasza od kolegi) I jak to nie pomoze to ja juz nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() A jak mozna wiedziec ile zjadasz kcal dziennie ? Ja w sumie nie licze juz, bo dla mnie to mylne kolo, wychodzi mniej wiecej 1600-1850 w zaleznosci od dnia. Btw slyszalyscie o body wrappingu ? ![]() Przyznam sie, ze wyprobowalam i moje nogi to cud teraz. Sa gladkie jak pupa niemowlecia I jakies takie jedrniejsze, zrobilam to jak na razie 4x. Ale powtorze znow w weekend. I chyba brzuch tez sobie owine, chociaz w ogole caly zabieg wydaje sie niedorzeczny
||
|
|
|
#4172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ też się do mnie przyłączył, więc może i on coś zrzuci. Ja też się oszukiwałam, że zacznę od pon, od pierwszego, od środy. Bo ciągle mi coś przeszkadzało. A to grill, a to coś. A przecież to zwykłe szukanie wymówek. Albo mówiłam sobie, że przecież tak źle nie jest ![]() Koniec z tym ! |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj tak ! Jedyny zabieg który działa cuda. Cellulit baj baj, a rozstępy są mnie widoczne. Jakiego preparatu używałaś? Ja tego : http://bingospa.eu/Najmocniejszy-zel...-BingoSpa.html Zgodnie z instrukcją i zaleceniami, a po 4 razie miałam gładkie uda ![]() Oczywiście + dietka i ruch. Często robiłam wtedy peeling z kawy, olejków i balsamu. Teraz jednak mam nową łazienkę i białe kafelki i chyba odpuszczę ![]() Bo bardzo barwił. |
|
|
|
|
#4175 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Uzywam TEGO + balsam z Palmersa na rozstepy. ![]() Ja peelingu kawowego teraz nie robie, bo niestety nie chce mi sie za kazdym razem sprzatac lazienki gruntownie
||
|
|
|
#4176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Albo jeszcze sobie myślałam- Dieta ? Nie dla mnie. Jestem gruba i tak już musi być No masakra, jaka ja durna byłam. albo zazdrościłam tym, co się dobrze odżywiają. A sama wolałam sięgać po przetworzone produkty i słodycze, bo szybciej. ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Unex Bardzo dobre są preparaty z firmy Eveline. Są chłodzące, rozgrzewające i neutralne. Do zabiegu bardzo polecam jeszcze http://bingospa.eu/pl/p/-Koncentrat-...ardzo-mocny/26 Na all w małych pojemnościach po jakieś 30 zł. Są wydajne, bo mało się ich używa. |
|
|
|
|
#4177 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Poczytalam o tych preparatach z bingospa ale dla mnie wszelkie rozgrzewajace odpadaja. Mam chyba zbyt wrazliwa skore. Ja niestety nie kupie z allegro, bo nie mieszkam w PL, patrzylam na ebayu, sa w przystepnych cenach, ale na razie mam tego sporo, poczekam, az mi sie pokonczy
||
|
|
|
#4178 |
|
Rozeznanie
|
W takim wypadku odradzam BingoSpa, bo on rozgrzewa okrutnie. Bardzo mocno
Jak dno piekła.Ja akurat to lubię, ale wiem, że jestem w mniejszości. Podarowała mi go koleżanka, która nie lubi jak coś grzeje, a ja się w nim zakochałam. |
|
|
|
#4179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W jednym z angielskich programach o grubaskach pokazywali tego typu zabiegi i mierzyli babkom obwody, ktore rzeczywiscie spadaly. Ale w sumie nie chcialo mi sie sprawdzic na czym to wszystko polega. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Mozesz podac linka jakiegos przykladowego? Czy w zwyklych drogeriach kupie te kosmetyki czy raczej w jakis dermo aptekach? |
|
|
|
|
#4180 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Ej kupilam gazete chodakowskiej z ciekawosci, i powiem wam, ze nic specjalnego. Serio. W dodatku doszukalam sie kilku literowek juz, jak takie cos mozna dopuscic do druku?
||
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawilas mi humor. Odnosnie majtek korygujacych to bede najgrubsza z kobiet mlodych. Pomijajac ciocie i mame. Moja siostra i kuzynki to rozmiar max 38.. Kobiety w rodzinie tz to 36 max i do tego drobne. A tu panna mloda rozmiar 44. Ale do wesela moze 42 ![]() WIEM ze musze sie wziasc za te cwiczenia. Bo z jedrnoscia u mnie srednio. -9 u mnie a mega roznicy nie ma. ALE WIEM ze to moja wina i braku cwiczen. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jakby sie pękło balonik Kcal obecnie zjadam okolo 1650 dziennie. Caly czas licze i waze, bo inaczej nie daje rady, ale o tym juz czesto pisalam. Jak zaczne wiecej cwiczyc to pewnie zmienie diete, ale poki co moj tryb zycia jest bardzo siedzacy |
|
|
|
|
#4183 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Sabasza, uzyj taka przezroczysta folie, ona jest ogolnie do celow spozywczych
![]() No i jak juz sie owiniesz to tak tzreba posiedziec chwile. Ja sie jeszcze w koc owijam, zeby bylo cieplej ![]() Jak sie boisz inwestowac to uzyj na razie zwyklego jakiego balsamu ujedrniajacego. ja tak robie i tez dziala. Co prawda sie nie zmierzylam, jakos nie wierze w utrate cm, ale skora po to marzenie A tak w ogole nie mozesz sie wziac za treningi, czy Ci czasu brakuje? Czy po prostu masz lenia ? ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Sabasza ta seria eveline jest bardzo popularna, powinnas bez problemu znalezc w drogerii. Popatrz na KWC ![]() Nawet w UK ja bez problemu dostalam
|
|
|
|
#4184 |
|
Rozeznanie
|
Ja owijałam się albo zwykła najtańszą folią spożywczą albo taką duża do wiązania palet
A kosmetyki eveline kupisz w każdej drogerii ![]() Np zielony lub czerwony jest spoko. Co do wrapingu, to ruszył trochę cm w pasie i na udach. Aż byłam sama zaskoczona. |
|
|
|
#4185 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Z Eveline to tak jak pisalam wyzej, chyba zaryzykuje to BingoSpa... |
||||
|
|
|
#4186 |
|
Rozeznanie
|
BingoSpan jest super, ale trzeba się zastosowac do ulotki, bo inaczej można się zwyczaje poparzyć
![]() tutaj mniejsze opakowanie z dodatkiem cynamonu. Też bardzo skuteczne ![]() http://allegro.pl/cellulit-stop-konc...033303075.html |
|
|
|
#4187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie widzę, że nie ma takiej informacji nigdzie.
Ale ma 250 gram ![]() Czasem mieszam to też z balsamem i stosuje jak zwykły krem, w sensie bez folii. |
|
|
|
#4189 |
|
Konto usunięte
|
Melduje dzis 30km na rowerze i 1h Power Pump. Jestem Out of Power
Siedzę w kuchni i instruuje brata jak robic falafle. Właśnie smaży
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co to sa falafle?
Ech dzis sie pocieszylam w pracy. Do urlopu zostal mi niecaly m-c i w koncu odpoczne..bedzie sie lal alkohol...u siostry ![]() Do slubu 2mce a to kolejny urlop ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4191 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dietowo diś bardzo ok.
A z aktywności tylko kilka spacerków z psem ale to się nie liczy.
|
|
|
|
#4192 |
|
Rozeznanie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;52193321]
Siedzę w kuchni i instruuje brata jak robic falafle. Właśnie smaży [/QUOTE]Aaaaa, slinka cieknie! Nigdy nie robilam, ale za duzo takich przepysznych zjadlam na miescie i boje sie, ze nie dobije swoimi do idealu. Ale moze moze sprobuje jednak. Ilona, TU masz zdjecie najlepszego falafela w Krakowie, to te kulki w srodku. Matko, ale bym zjadla!!! |
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Moja waga to 86,5. Stawałam 3 razy, bo nie mogłam uwierzyć
|
|
#4194 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
O gratuluje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Latam z parę cm nad ziemią ze szczęścia
|
|
#4197 |
|
Konto usunięte
|
Panna Atopowa- czyli warto było podnieść kalorie ?
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Ja zawsze sie jutro, bo .... Wstając o 5 rano nie myśle !!! Zero śladu myśli w głowie ! zero !
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
@soldus: warto. I warto chodzić na fitness. Tam nie ma ściemniania i ćwiczę godzinę
![]() O 5 rano myśleć? Nie da się tak
|
|
#4199 |
|
Konto usunięte
|
Panna Atopowa- choćbym nie wiem jak sie starała to rower to za mało.
Dlatego teraz dzielnie latam na silke i na fitnessy. Mam dzis zakwasy na brzuchu i rękach. Dlatego dzis na siłowni bede robic nogi
|
|
|
|
#4200 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Super!
![]() Ja dzis bede robila na obiad tarte dietetyczne ze spinakiem, pomidorami i mielonym indykiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.