Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-22, 21:20   #601
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny ze moge sie wam wyzalic polozylam sie z mala do lozka, i zasnelysmy 3 godziny spalysmy przy muzyce z eska tv TZ sprzata z kolega garaz, jestem w szoku

kolezanka rodzila 30h.. i jest synek 5,5 kg ... az mnie szwy zabolaly.
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Obok mnie rodziła laska po dopalaczach w 15 minut. Urodziła i poszła do domu... Dobrze, że chociaż zdążyła podpisać papiery, że oddaaje dziecko do adopcji. Serce mi pekalo jak wstawalam w nocy do wc i ta malutka sama lezala u noworodków i płakała
Straszne

szuu no rozm. S to rzeczywiście straszne masz dup..ko. Ja ze swoim to nawet za baobabem się nie ukryje

haniula ja nie znam się na mm ale wydaje mi się właśnie ze lepsze takie kupy niż meczarnia żeby coś poszło.

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:23   #602
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
O matko, miejmy nadzieje ze to dziecko znajdzie kochająca rodzine. Chyba takie noworodki są szybko adoptowane.
Tak, dlatego położna jej zagrodzila droge i kazała jej podpisać. Bidulka chociaż ma szanse
na lepszą rodzinę=

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
No co Ty??? :/ nic ja nie ruszyło jak ją urodziła?? Jejku, szkoda malutkiej
Centralnie założyła gacie i poszła...

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:23   #603
201710041131
Konto usunięte

Alkamor przecież to Kaja napisała ze wielka s-ka

Rybka

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:29   #604
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Obok mnie rodziła laska po dopalaczach w 15 minut. Urodziła i poszła do domu... Dobrze, że chociaż zdążyła podpisać papiery, że oddaaje dziecko do adopcji. Serce mi pekalo jak wstawalam w nocy do wc i ta malutka sama lezala u noworodków i płakała
Boże.. nie mogę tego pojąć

Ale jak leżałam z blanka w ciąży na patologi przywieźli babe która urodziła w domu, pijana i też nie chciała tego dziecka i tak leżało w nogach jej.. Nie zapomnę tego widoku.. A jeszcze nie chciała się pozbyć praw i nie chcieli jej wypuścić ze szpitala póki nie podpisze papierów..

A znów jak leżałam w szpitalu na dziecięcym z blanka już kilkumiesięczną to obok w sali leżała dziewczynka z domu dziecka.. Leżała tak sama, ani zabawki ani nic.. Leżała i patrzyła się w sufit..

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Normalnie aż się poplakalam jak pomyślałam o tej dziewczynce..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:35   #605
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Ale tych kup jest kilka po mleku 1-2 razy dziennie tak po 60 ml boje się ze jak dam tego mleka więcej to i kup będzie więcej i ze miała się od tego odwodni
Nie odwodni sie na pewno

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Skoro tak mówicie to tez nie będę się przejmować tymi kupami mam nadzieje że się przyzwyczai i ureguluje wyróżnienie. Dam jej dzisiaj po kąpieli butlę, musze się wyspać bo chodzę jak odmozdzone zombie
A jak długo pospi w nocy na butli ? Ja dałam cyc na dobranoc a jak wstanie dam hip

[https://www.facebook.com/prinsloonee...52505977]Kejti nie wiem co mu odbiło :/

Powodzenia jutro!

Przez was polecenie jutro rano do Lidla dresy obczaic! O ile coś zostało[/QUOTE]

Nie widzę w gazetce tych spodni.. Nie wiem czy jest sens bymnjutro jechała. Kiedy to rzucili ?

Cytat:

Aż nie mogę tego komentować

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:36   #606
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Widzę ze dzien na ☠☠☠☠ienie na Tz ja tez sie dołącze...
Moj mi dosral dzisiaj straszliwie na temat wyglądu mojego brzucha, tak jak zwykle olewam jego "żarty" tak dzisiaj az mi łzy w oczach stanęły...... A jeszcze rano sie łasił o seks... Zawiodłam sie na nim strasznie, myslalam ze troche mnie szanuje nawet nie jestem zła tylko jest mi straszliwie smutno bo ćwiczę, dbam o siebie, smaruje zeby potem cos takiego usłyszeć

Okrutny :/ Przecież to wasze dziecko rodziłaś, ty poświęciłaś swoje ciało, więc powinien siedzieć cicho nawet jak mu się ten brzuch nie podoba
Stary 2015-08-22, 21:38   #607
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Mojej nie można przegrzać. Jak ja tylko położę do łóżka to mokra poduszka od potu. Czasem ja w nocy przykrywam bo śpi obok otwartego okna balkonowego ale sie wykopuje. Nadal tylko body i pieluszka to jest cały nocny strój. Czapkę miała po kąpieli ze dwa razy . W wodzie tez krzyczy jak ma więcej niż 37.2

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:39   #608
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Kawa legalna ale bita śmietana juz nie do końca.
Patrząc na Olka to grzeczne dziecko przecież tylko bardzo ciekawe świata. Jak coś to wsiadaj w tramwaj i przyjeżdżaj do nas, oferujemy fajny park obok rossman i lody też się znajdą

Marei ala: dla tżta to też jego dziecko i to,że pracuje a Ty siedzisz w domu niczego nie zmienia. Tobie też należy się chwila dla siebie[/QUOTE]
To właśnie próbuje mu uświadomić. ..

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
To tak jak mój tz.. Najpierw wyl bo kolki, potem był bo był przyzwyczajony do bujania, potem wyl bo zęby, a potem wyl bo urodził się brat, a potem wyl bo było go wszędzie pełno i buntował się na zakazy i tak wyje do dziś,tyle że dziś nie płacze a chlapie ryjem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Chlapie ryjem haha
Stary 2015-08-22, 21:40   #609
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

Rzeczywiście jak tak czytam to im się zdecydowanie w poprzewracalo z moim ostatnio w miarę ok ale jak coś ma zrobić to mówię wprost...nie proszę tylko komunikuje że ma coś zrobić. A jeżeli Chodzi o zajmowanie się dziećmi to Majeczka jest corunia tatunia
ja robię dokładnie tak samo. Jakiś czas temu oznajmiłam mu, ze w hotelu nie mieszka i od tej pory wydaję polecenia

Cytat:
My właśnie z Lidla wróciliśmy, kupiłam sobie miętuskowy dres jednak :P małej rajstopki i komplet bluzek z długim rękawem.. i UWAGA TŻ nic nie powiedział o_O teraz chodzi i z nią tańczy chyba ma jakiś pozytywny skok
A tak apropo TŻ to nie moge narzekać, pomaga mi i to on wstaje w nocy i mi ją podaje ja tylko cyca wyjmuje i mam na gotowe, pomimo, że on wstaje rano do pracy, kupy zmienia, myje, zabawi, do kosmetyczki, fryzjera tez moge wyjsc, także jest ok
u nas identycznie

Cytat:

OMG! Ona chyba z 11 miesięcy w ciąży chodziła, co???

Cytat:
ehhhh.... ale dobrze dla dziecka, ze podpisała papiery. Na pewno znajdzie kochających rodziców.

Cytat:

Ale jak leżałam z blanka w ciąży na patologi przywieźli babe która urodziła w domu, pijana i też nie chciała tego dziecka i tak leżało w nogach jej.. Nie zapomnę tego widoku.. A jeszcze nie chciała się pozbyć praw i nie chcieli jej wypuścić ze szpitala póki nie podpisze papierów..

A znów jak leżałam w szpitalu na dziecięcym z blanka już kilkumiesięczną to obok w sali leżała dziewczynka z domu dziecka.. Leżała tak sama, ani zabawki ani nic.. Leżała i patrzyła się w sufit..

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

strasznie smutne są takie historie... biedne bezbronne dzieciątka... aż poczułam potrzebę ucałowania mojego dzieciątka ... ale śpi, nie będę mu przeszkadzać.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:41   #610
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę. U nas dzień nieciekawy, płacz co chwile, nawet na rękach. Nie wiem o co chodzi. Jesteśmy same bo Tz oczywiście wyjechał na weekend. Teraz zamotałam ja w kocyk, włączyłam szumisia to sie uspokoiła. Zaraz idę jak kapać i mam nadzieje ze pójdzie spać

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Mój dla mnie jest wporzadku, mówi z 50 razy dziennie ze mnie kocha, wysyła wiadomości z pracy, mówi komplementy, przytula. W domu tez coś ogarnie, pozmywa naczynia. Tylko jakoś do Amy nie ma serca i cierpliwości. Czasem mogły więcej przy niej pomoc. na tym tle dochodzi do spiec. Chociaż widzę ze im starsza tym bardziej sie nią interesuje, zagada do niej. On mówi ze ja bardzo kocha chociaż tego nie okazuje. Nie wiem może nie potrafi. Może ma uraz z dzieciństwa, mama go zostawiła jak miał 3 latka. Wychował go tata ale mówił ze nie miał czasu dla niego bo dużo pracował. Może to właśnie teraz wychodzi.
Ojej. Przykre. Może nie naciskaj na niego za bardzo w tej sytuacji. A . może też boi.sie, nie wie jak podejść do niej?
Stary 2015-08-22, 21:42   #611
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Rybka aż mi łza popłynęła. Biedna dzidzia, nie miał jej kto przytulic, bezbronna i ufna a matka ją zostawiła

Ale chociaż dobrze że w szpitalu

Pierozek ale ci pojechał, płakać się pewnie chciało? Ugryzł się potem w jęzor?
Chciało się ale byliśmy ze znajomymi więc co najwyżej to sobie mogłam odjechac z wózkiem kawałek żeby nie było widać że mi się oczy zaszkliły.... Przepraszał i mówił że nie pomyślał, ale który to już raz mi ☠☠☠nie jakimś tekstem a potem przeprasza... nie chce mi się teraz z nim gadać, nie rozmawiamy od popołudnia

Cytat:
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e

Straszne

szuu no rozm. S to rzeczywiście straszne masz dup..ko. Ja ze swoim to nawet za baobabem się nie ukryje

haniula ja nie znam się na mm ale wydaje mi się właśnie ze lepsze takie kupy niż meczarnia żeby coś poszło.

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Okrutny :/ Przecież to wasze dziecko rodziłaś, ty poświęciłaś swoje ciało, więc powinien siedzieć cicho nawet jak mu się ten brzuch nie podoba
szkoda gadać a ja się tak cieszyłam, myślałam że są efekty ćwiczeń, że jest lepiej widocznie się myliłam

Idę ćwiczyć ten swój sflaczały brzuch chociaż i tak gówno to da

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:42   #612
Cos_
Zakorzenienie

Co do tz moj ostatnio tez ma chyba skok :/
Stary 2015-08-22, 21:46   #613
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
ja robię dokładnie tak samo. Jakiś czas temu oznajmiłam mu, ze w hotelu nie mieszka i od tej pory wydaję polecenia

u nas identycznie

OMG! Ona chyba z 11 miesięcy w ciąży chodziła, co???

ehhhh.... ale dobrze dla dziecka, ze podpisała papiery. Na pewno znajdzie kochających rodziców.

strasznie smutne są takie historie... biedne bezbronne dzieciątka... aż poczułam potrzebę ucałowania mojego dzieciątka ... ale śpi, nie będę mu przeszkadzać.
Ja w takich sytuacjach też chce jak najszybciej przytulić swoje.. Lena śpi nie będę jej całować ale okrylam kocykiem, za to śpiącą Blanke wyglaskalam i wycalowalam, jej się nie zbudzi..

Kiedyś moja mama pracowała na noworodkach i była podobna historia jak u Rybki, baba urodziła i od razu wyszła.. Ale jedna pielęgniarka tak się opiekowała tą dziewczynka przez cały pobyt jak matka i zaadoptowala ją.. Zwolniła się aż z pracy żeby się nią zajmować.. Teraz ta dziewczynka ma z 15 lat..

Lena
Stary 2015-08-22, 21:48   #614
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Jak to? To właśnie na Twojego nigdy nie można było narzekać

Jezu, my byliśmy u spowiedzi i naukach do chrztu. Akurat na mszy był inny chrzest i to było takie wzruszające. Chyba będę płakać jutro... To taka ważna chwilą dla mojego dziecka
Ja też prawie płakałam. Musiałam zacisnąć zęby... taki flak się ze mnie zrobił, że sama siebie nie poznaje. Wzruszam się Przy pierwszym uśmiechu, pierwszym przewroceniu na plecki... no wszystko. Muszę się ogarnąć.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Hahahaha mam nadzieję, że nie będzie miał lęku separacyjnego do pięćdziesięciu lat
Gorzej jak go właśnie wtedy dostanie
Stary 2015-08-22, 21:48   #615
mehja
Zakorzenienie

Kaja straszne z ta dziewczynka. Tyle biednych niekochanych dzieci jest, ehh

Groszko w czwartek rzucili dresy

Wzielam gorący, długi prysznic, zawsze mi humor poprawiał ale teraz nie podzialalo

Ide spać w takim razie.

Ps. Pamiętam jak w ciąży tesknilam za takim goracym i dlugim prysznicem
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:57   #616
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
nie mów ze urodziła sn?? Sory, ale przy takiej wadze i przy tyłu h meczarni chyba powinni zrobić CC :/ współczuje jej strasznie jeżeli to był poród sn..
Mi po 16 oferowali cc, ale nie chciałam a po 24 powiedzieli, że kategorycznie musi być cc i nie miałam wyjścia. Razem z cesarka porod trwał 28h.. a mały tylko 3,5kg miał. 5,5 masakraa

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Bo z tymi pacjentami prywatnymi jest tak, ze jak sa to non stop, cały czas. A jak nie ma to kaplica, posucha jakaś... Teraz jest od czerwca "na fali", dzisiaj wpadnie prawie 700 zł
A oszczędzać nie oszczędzamy na nic konkretnego bo z takich rzeczy wszystko mamy, a to czego potrzebujemy oszczędzaniem nie dostaniemy

U niego w pracy prawie nie ma osoby która by nie dorabiała - taki zawód...

Dałaś mi pomysł z ta papryka, we wtorek mina dwa tygodnie jak nie jem nic co zawiera mleko i jajka a mały dalej ma jazdy, ale prawie codziennie jem paprykę - moze to to?

ala: No co za...

mam nadzieje ze mu w piety poszło

wkurza mnie ten telefon

"akurat"

No dzieki wiem ze mam wielka dupę

O matko, w którym szpitalu taka rzeźnia?

Najbardziej uczulajace rzeczy to papryka pomidor cytrusy i truskawki. Mój po papryce sie dosłownie drze cały dzień. Aaa nie wiem na którym miejscu jest mleko w tej wyliczance

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
W UK powtarzają to jak mantrę: smierć łóżeczkowa, nie przegrzewaj dziecka, nie spij z dzieckiem, nie zasypiaj z dzieckiem na sofie, żadne poduszki czy kołderki tylko ażurowy kocyk lub śpiworek itp. Tutaj maja ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkcie śmierci łóżeczkowej

Dawniej byla 1 lub 2 od jakiś 2 może 3 tyg jest 4-7 kupy.

A ta koleżanka to w Uk rodziła, bo w Polsce chyba by cesarkę przy takiej wadze robili ?
Tutaj też...
Cytat:
W UK powtarzają to jak mantrę: smierć łóżeczkowa, nie przegrzewaj dziecka, nie spij z dzieckiem, nie zasypiaj z dzieckiem na sofie, żadne poduszki czy kołderki tylko ażurowy kocyk lub śpiworek itp. Tutaj maja ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkcie śmierci łóżeczkowej

A ta koleżanka to w Uk rodziła, bo w Polsce chyba by cesarkę przy takiej wadze robili ?

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Oooo boże.... ale może lepiej, że oddała. (I ch no juz sie wzruszylam)
Stary 2015-08-22, 21:58   #617
rybkaa90
Zakorzenienie

Smutne, że przez głupotę dorosłych muszą cierpieć takie niewinne dzieciątka Nie pojmuje, jak mozna urodzić, wstać i wyjść... Wstałam zobaczyć co u mojego Łobuza, to pomamrotal coś przez sen po swojemu i oczywiście się rozkopal.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:59   #618
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

Najbardziej uczulajace rzeczy to papryka pomidor cytrusy i truskawki. Mój po papryce sie dosłownie drze cały dzień. Aaa nie wiem na którym miejscu jest mleko w tej wyliczance
)
ooo a Franka ani pomidory ani papryka nie rusza. Cytrusów nie jadłam. Truskawek też nie. Silnie uczulające jest też kakao. Wczoraj testowałam i też nic się złego nie działo.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 22:01   #619
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

Matko okropne...

Ja przedwczoraj jak byłam na skateparku z dzieciakami,moja siostra że swoimi dziewczynami i koleżanka z synem. Mój Kuba poklocil się z moją chrzesnica (ona ma 11 lat) i się obraził...za jakiś czas rozglądam się a jego nigdzie nie ma...(na rowerze jeździł) mówię do tej mojej chrzesnicy żeby się przyjechała gdzie on jest (ona na rolkach Jeździła) a ona wraca i mówi że go nigdzie nie ma. Wzięłam wózek i lecę po tym skateparku... Nagle się znalazł...schował się za ostatnim murkiem bo chciał być sam,bo był zły na Kasię... Matko ja myślałam że umrę przez te parę minut jak go nie mogłam znaleźć... .

Maja
Stary 2015-08-22, 22:05   #620
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej. Przykre. Może nie naciskaj na niego za bardzo w tej sytuacji. A . może też boi.sie, nie wie jak podejść do niej?
Wlasnie tez tak stwierdziłam ze nie będę naciskać. Widzę, ze im starsza to tym bardziej nią jest zainteresowany a jeszcze teraz jak sie do niego uśmiecha za kazdym razem jak do niej podejdzie. Myśle, ze potrzebuje czasu. Wczoraj mi mówił ze bedzie tęsknił za Mała jak pojedziemy do Polski.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 22:12   #621
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Matko okropne...

Ja przedwczoraj jak byłam na skateparku z dzieciakami,moja siostra że swoimi dziewczynami i koleżanka z synem. Mój Kuba poklocil się z moją chrzesnica (ona ma 11 lat) i się obraził...za jakiś czas rozglądam się a jego nigdzie nie ma...(na rowerze jeździł) mówię do tej mojej chrzesnicy żeby się przyjechała gdzie on jest (ona na rolkach Jeździła) a ona wraca i mówi że go nigdzie nie ma. Wzięłam wózek i lecę po tym skateparku... Nagle się znalazł...schował się za ostatnim murkiem bo chciał być sam,bo był zły na Kasię... Matko ja myślałam że umrę przez te parę minut jak go nie mogłam znaleźć... .
Mi ostatnio blanka zrobiła psikusa i się.schowała.. Jak wychodzimy z domu to zawsze ona idzie pierwsza, otwiera drzwi itd a teraz wyszła, ja wyjechałam a jej nie ma i nie ma.. W krzaki wlazla ..

A ostatnio ma fazę ze chce chodzić sama.. I jak idziemy do mojej mamy to ona idzie zawsze drugim chodnikiem za blokiem.. Ale ona zawsze biegnie i nie czeka na mnie tylko sama wlazi do mamy.. Ale za pierwszym razem nie wiedziałam i się poplakalam..

Marei ja też tak płacze
Blanka dziś zrobiła mi pierwszy raz kolację, płacze, przynosi mi kwiatki, płacze.. Byłam z nią pierwszy raz u dentysty i się poplakalam.. nie mówiąc już o dniu matki jak mówiła wierszyk tz patrzy jak na wariatke ale facet chyba tego nigdy nie zrozumie

Lena
Stary 2015-08-22, 22:14   #622
kika1989wroc
Rozeznanie

A jak u was jest z piciem alkoholu? Czy zawsze jedno nie pije ? Mój na weekend lubi się napić piwa a ja nigdy z nim się nie napije bo wydaje mi się ze przy dziecku jedno musi nie pić

Edytowane przez kika1989wroc
Czas edycji: 2015-08-22 o 22:16
kika1989wroc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 22:21   #623
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
A jak u was jest z piciem alkoholu? Czy zawsze jedno nie pije ? Mój na weekend lubi się napić piwa a ja nigdy z nim się nie napije bo wydaje mi się ze przy dziecku jedno musi nie pić
Mój Tz bardzo rzadko pije, jak pije to ja sie przy nim jedno piwko napije i tyle.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 22:24   #624
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki dziewczyny ze moge sie wam wyzalic polozylam sie z mala do lozka, i zasnelysmy 3 godziny spalysmy przy muzyce z eska tv TZ sprzata z kolega garaz, jestem w szoku

O masakra

Cytat:
Straszne
Cytat:

Szkoda tych dzieciaczków

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 22:26   #625
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Nie odwodni sie na pewno

A jak długo pospi w nocy na butli ? Ja dałam cyc na dobranoc a jak wstanie dam hip

[https://www.facebook.com/prinsloonee...52505977]Kejti nie wiem co mu odbiło :/

Powodzenia jutro!

Przez was polecenie jutro rano do Lidla dresy obczaic! O ile coś zostało
Nie widzę w gazetce tych spodni.. Nie wiem czy jest sens bymnjutro jechała. Kiedy to rzucili ?

Aż nie mogę tego komentować [/QUOTE]
Powiem Ci ze ja nie kupiłam tych co teraz weszły tylko mietuskowe że starej były
http://tipsforwomen.pl/lidl-oferta-sportowa-28-07-2014/
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 22:27   #626
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Jak jest picie takie fest to jedno nie pije tzn np jedno piwko.. I do ciąży tą osobą pijącą byłam ja tz mnie pilnowal teraz kp więc ja trzeźwa

Lena
Stary 2015-08-22, 22:36   #627
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
ooo a Franka ani pomidory ani papryka nie rusza. Cytrusów nie jadłam. Truskawek też nie. Silnie uczulające jest też kakao. Wczoraj testowałam i też nic się złego nie działo.
Ja też jem wszystko, tylko po papryce tak jest

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Wlasnie tez tak stwierdziłam ze nie będę naciskać. Widzę, ze im starsza to tym bardziej nią jest zainteresowany a jeszcze teraz jak sie do niego uśmiecha za kazdym razem jak do niej podejdzie. Myśle, ze potrzebuje czasu. Wczoraj mi mówił ze bedzie tęsknił za Mała jak pojedziemy do Polski.
ciekawe co zrobi jak wrócicie. Jak to okaże.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Mnie też, ale jedno piwo chyba jest ok. od czasu do czasu może wino na pół... ale nie oceniam bo jeszcze i tak karmię.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Co mogę stosować przeciwko komarom w sypialni?
Stary 2015-08-22, 22:37   #628
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Jeżeli jakoś więcej to jedno nie pije...ale wieczorem w domu jak on pije piwo to ja jakiegoś radlera też walne. No ale radler ma 2%

Maja
Stary 2015-08-22, 22:40   #629
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli jakoś więcej to jedno nie pije...ale wieczorem w domu jak on pije piwo to ja jakiegoś radlera też walne. No ale radler ma 2%
Alkoholiczka

A ja z miesiąc temu walnelam somersby i koniec.. Tydzień temu dwa karmi. A całą ciążę tak jeczalam o piwo, tak mi brakowało..

Lena
Stary 2015-08-22, 22:46   #630
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:

tak w UK..tylko gdybym ja wiedziala ze bedzie takie duze dziecko to bym chciala cesarke.. a nie 30h sie meczyc.. a widzieli ze mlody bedzie duzy bo miala chyba z 5 scanow..

co do picia, moj co weekend pije ale juz coraz mniej.. dzis tylko piwo pil przy sprzataniu garazu, i teraz wykapalismy mala, i jak zwykle on karmi i usypia a myslal ze sie wymiga
ja teraz pije sobie whisky z lodem i cola, wiec wiecej wody niz procentow..

przed ciaza potrafilifmy duuzo wypic.. a jak zaszlam w ciaze to mnie odrzucilo od alkoholu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11903713_925023920895594_5197929819158825889_n.jpg (34,5 KB, 24 załadowań)

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości