![]() |
#4051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Katarzyna gratuluję dziewczynki
![]() My dzisiaj grill na obiad ![]() Tez wzięłam sobie do serca te rezimy od poniedziałku i zjadłam pizze ![]() ![]() Połamaly mi się 2 paznokcie .. a że moja kosmetyczka ma urlop stwierdziłam ze spiluje wszystkie .. boże ostatni raz ściągalam sama żele .. o stanie moich paznokci nie wspomnę. :/ macie jakieś magiczne metody na wzmocnienie paznokci ? Narazie mam zamiar malować odżywka z Eveline.. parę razy mi pomogła wiec wierze w nią ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Fionka nie rozmawiajamy o wadze taki piękny dzień mamy .. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Ijaa jakoś mnie to pociesza ze nir jestem sama w tym lesie ![]() ![]()
#4052 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam prosty obiad. Ziemniaczki, pieczony kurczak, zsiadle mleko albo mizeria do wyboru.
Ale objadlam sie ![]() Tz zdziwony ze tyle pochlonelam. Ide troche w necie poogladac ciuszkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Oenedue ja zdjelam żele jakiś miesiąc temu od tamtej pory właśnie ta odżywka 8w1 eveline poszła w ruch teraz jest już trochę lepiej a zdjelam właśnie w miarę wcześnie bo wiedziałam że i tak przed porodem musze a chciałam żeby do tego czasu mi się wzmocnily i w sumie dobrze zrobiłam bo powoli dochodzą do siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
jakie słodkie
![]() mało wygodne ale śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zadomowienie
|
Limonka no to zaczynam kuracje
![]() Przeslodkie te czapki : ![]()
#4056 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Dzień dobry w niedzielę
![]() ![]() ![]() Acapella dzięki na link! Wyobraź sobie, że siedzę od rana i czytam tego bloga Mataja, nie mogę się oderwać ![]() ![]() Cytat:
ja za chwilę już 3 raz będę musiała zmieniać staniki bo robi się już ciasno.... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj dietetycznie - pierś z kurczaka (bez panierki!) brązowy ryż i sałatka grecka ale żeby nie było 2 kostki czekolady też zjadłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj serwuję na obiad poprawkę chińską
![]() Ale jestem padnięta.. wczoraj do 2 siedział u nas znajomy. Wcześniej pomagał przenosić meble do nowego mieszkania, także kursowalismy pół dnia z gratami. Dzisiaj z TZ-em trochę tam poukladalismy i dzisiaj dalej będziemy znosili.. mimo, że jestem tym zmęczona, to sprawia mi to radość ![]() No a jutro musze ogarnąć chatę, bo o 17 przychodzi maklerka z kilkoma osobami na oglądanie mieszkania.. W ogóle jaka ściema jest z tymi ogłoszeniami... znalazłam ofertę naszego mieszkania w necie i taki bulszit tam wypisali, że głowa mała.. sąsiedzi też się na pewno ucieszą, bo w ogłoszeniu napisali, że w ofercie jest też współdzielenie ogrodu.. no na pewno.. dziadki z dołu przez naście lat sobie szykowali ich "paradise" i teraz będą go udostępniali obcym.. To my mimo, że traktowali nas jak swoje dzieci mieliśmy dostęp do małego skrawku trawnika gdzieś w krzaczorach jak chcieliśmy pogrillowac (oczywiście zawsze ich powiadamiajac)... Ehhh... już bym chciała mieszkać w nowym mieszkanku! Teraz we wtorek jedziemy na 2 tyg do Polski, gdzie będę miała ograniczonego neta, więc pewnie po urlopie spotkamy się w 8 części wątku:p |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4058 |
Raczkowanie
|
Dolinka a kiedy sie przeprowadzacie? Rozumiem Cie bardzo dobrze, tez lubie takie pozytywne zmeczenie ☺ uwielbiam przeprowadzki, przemeblowania i ogolnie bardzo mnie ekscytuja zmiany ☺ juz sie nie moge doczekac remontu u siebie. Planujemy jakos na pazdziernik/listopad
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czy siak tydzień po powrocie już nas tu nie będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Witam. Moja pierworodna chyba przeżywa opóźniony okres buntu 2latka. A ja coraz mniej cierpliwości. Nie wiem jak ja dam radę z dwójką.. a tz mnie dzis spytał czy będziemy mieli trzecie jeszcze.. ta.. powiedzialam mu, że ja warsztat zamykam
![]() U nas malowania dzien drugi.. i kolor fajny.. zimny delikatny liliowy.. i teraz nie wiem czy meble, które zamowilismy będą pasować kolorystycznie.. bo chyba najladniej białe by wyglądały.. ale juz po ptakach.. bo zamówienie złożone.. zobaczymy jak to wyjdzie w praniu..
#4061 |
Zadomowienie
|
Dolinka ciesze się razem z Tobą ta przeprowadzka
![]()
#4062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | ||||
Zadomowienie
|
witam
![]() widziałam już te pieluchy tetrowe z apteki gemini i wydaje mi się że są bardzo ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pokaż ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Raczkowanie
|
Nic wam nie odpisze ale się pozale. Pamiętacie akcje z moja teściowa o moja wage? Dziś to moj Tz okazał się lepszym ewenementem... jadłam tort owocowy zjadłam dwa kawałki i potem chciałam jeszcze jeden i on przy wszystkich ze chyba sobie żartuje i czy chce WAGE... serio.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i ![]()
![]() |
#4066 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() adka obstawiam że to była siara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Ja mam chyba jakiś kryzys II trymestru
Nie mam humoru
#4068 |
Raczkowanie
|
Eh widzę ze z tematem się wbilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Konto usunięte
|
Agrita ja już 3 razy zmieniałam stanik... A tu jeszcze 3 miesiące
![]() Dolinka no może się tak zdarzyć, że albo się załapiesz na końcówkę 7 części albo na 8 ![]() Halwaya zawsze możesz się pobawić okleiną do mebli albo farbą ![]() Benita pamiętaj, że drugie dziecko lubi wyskoczyć szybciej ![]() Lobo ![]() I nawet się nie waż głodzić do końca dnia! Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
Fionka a teraz dostałaś inne?
Ja też nie mam humoru,powiedziałam TŻ parę słów,najpierw się obraził,chodziliśmy po galerii osobno a potem przyszedł i powiedział że faktycznie mam rację. I co z tego,nadal mi smutno. Jezu nikt nie rozumie kobiety w ciąży i najgorsze jest to że my siebie też nie rozumiemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez kalusia87 Czas edycji: 2015-08-30 o 17:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lobo współczuję zachowanie męża! ! Chociaż z drugiej strony mój dalej ma mnie totalnie gdzieś wiec lepiej nie jest ale już jakoś się z tym pogodzilam ze nie podchodzi do tej ciąży tak jak ja bym chciała ani nawet tak jak inne znane mi przypadki facetów:/ Ja mam dzisiaj jakiś kryzys w samopoczuciu nie wiem czy to ten 7dmy miesiąc czy co ale cały dzień mi jakoś tak niedobrze w dodatki strasznie ciężko mi się oddycha a ten upał na pewno nie pomaga:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na śniadanie miałam jajecznicę na boczku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
lobo pala na tegi Twojego tz....
ogolnie swiete slowa o tyn zrozumieniu kobiet w ciazy... Ja mam dzis zwariowany dzien. Mama odjechala ale zarqz ciocia przyjezdza. A na obiad zjadlam dwie cwiartki z kurvzaka, tz zapytal czy dobrze sie czuje ze tyle jem... I dowalil mi komplement jak wyjelam.spodnie ciazowe ktore przy Hani nosilam. Cyt ,, ale Ty petara bylas, teraz wygladasz sto razy lepiej " Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2015-08-30 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak teraz mam inne ale zastanawiam sie jak się ewentualnie wspomóc bo to prawie miesiąc jak infekcja sie trzyma. No nikt nie rozumie :/ Ja mam dzis taka masakrę.. Chodzę jak kaczka, bola mnie kości dupne, nie mogę znalezc pozycji siedzącej ani leżącej, ryczec mi się chce i chyba mnie glowa boli Normalnie czuje sie nieszczęśliwa, a jak pomysle ze lżej nie będzie przez najbliższe 3 mce to juz w ogóle deprecha
![]() |
#4076 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
Matka Polka - http://jamatkapolka.blox.pl/resource/dol_jak_chuj.jpg
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska rozmiar taki większy,miałam na myśli standardowy kąpielowy.
Fionka to może dodatkowo wspomagaj się właśnie tym kefirem i po kuracji myślę że warto zastosować probiotyk bo jednak środowisko jest bardzo wyjałowione i bardzo łatwo o nawrót infekcji Dziewczyny ja czasem mam wrażenie że to już tak będzie do końca życia do dupy a potem myślę że chyba to jednak minie ![]() W ogóle telewizora nadal nie kupiliśmy ale kupiłam sobie w końcu okrycie wierzchnie tj rozciągliwy polar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.