Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-30, 13:02   #4051
0enedue
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Katarzyna gratuluję dziewczynki (

My dzisiaj grill na obiad
Tez wzięłam sobie do serca te rezimy od poniedziałku i zjadłam pizze ehh ciekawe jak nam to wyjdzie .. słodyczy nie odstawie całkiem bo aż tak dużo ich nie jem ale na pewno ograniczę

Połamaly mi się 2 paznokcie .. a że moja kosmetyczka ma urlop stwierdziłam ze spiluje wszystkie .. boże ostatni raz ściągalam sama żele .. o stanie moich paznokci nie wspomnę. :/ macie jakieś magiczne metody na wzmocnienie paznokci ? Narazie mam zamiar malować odżywka z Eveline.. parę razy mi pomogła wiec wierze w nią

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Fionka nie rozmawiajamy o wadze taki piękny dzień mamy .. po co psuć nastrój

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Ijaa jakoś mnie to pociesza ze nir jestem sama w tym lesie

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 13:04   #4052
czubasek20
Zakorzenienie

Ja mialam prosty obiad. Ziemniaczki, pieczony kurczak, zsiadle mleko albo mizeria do wyboru.
Ale objadlam sie
Tz zdziwony ze tyle pochlonelam.

Ide troche w necie poogladac ciuszkow

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 13:14   #4053
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Ja mam dwa ale tylko dlatego że kupiłam z drugiejm ręki.

Czy ktoś mi odpowie o siare? ₩please eeee
U mnie raz dopiero się zdarzyło i to w trakcie balsamowania taka raczej zoltawa kropeczka się pojawiła

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Oenedue ja zdjelam żele jakiś miesiąc temu od tamtej pory właśnie ta odżywka 8w1 eveline poszła w ruch teraz jest już trochę lepiej a zdjelam właśnie w miarę wcześnie bo wiedziałam że i tak przed porodem musze a chciałam żeby do tego czasu mi się wzmocnily i w sumie dobrze zrobiłam bo powoli dochodzą do siebie
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 13:18   #4054
czubasek20
Zakorzenienie

jakie słodkie http://allegro.pl/czapka-zwierzatko-...612504365.html

mało wygodne ale śliczne

Stary 2015-08-30, 13:38   #4055
0enedue
Zadomowienie

Limonka no to zaczynam kuracje

Przeslodkie te czapki :

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-30, 13:50   #4056
agrita8
Raczkowanie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Dzień dobry w niedzielę
Acapella dzięki na link! Wyobraź sobie, że siedzę od rana i czytam tego bloga Mataja, nie mogę się oderwać genialny jest! dzięki dzięki

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Widziałam ze rozmawialiście o biuście po karmieniu. Mi wyskoczyły na piersiach rozstępy po porodzie. Myślę że smarowanie nic by nie zmieniło bo jednak piersi powiększyły mi sie o 2 miseczki. Wiadomo po zakończeniu karmienia nie wróciły w 100 % do formy. Ale tak jak któraś z dziewczę pisała. Dobry biustonosz i nabrały na nowo kształtu nie są takie fajne jak przed pierwsza ciąża ale ja mam świadomość ze przez 8 miesięcy karmiły moje dziecko z czego jestem bardzo dumna bo wszyscy wokół zakładali ze ja niw dam rasy karmić.

Wpadłam do bieliźnianego bo wyrosłam z biustonoszy a z pierwszej ciąży mam tylko jeden taki większy. Przed ciąża nosiłam 60D. Dzisiaj założyłam ze obwód musi być większy no i miska koniecznie. Poprosiłam 65E. Pani zasugerowała spróbować F. Był idealny , obwód ścisły. Ale jak sobie pomyślałam ze moze jeszcze przytyję... Ostatecznie wzięłam 70E...
Teraz też już kupujesz takie staniki do karmienia czy jeszcze zwykłe? Kurde wcześniej nie zdawałam sobie sprawy, że taki dobry stanik to całkiem droga impreza... ale skoro mówisz, że dzięki temu piersi wracają do odpowiedniego kształtu to jednak warto zainwestować.
ja za chwilę już 3 raz będę musiała zmieniać staniki bo robi się już ciasno....

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
WItam się niedzielnie

Wczoraj wieczorem Młody hasał mi w brzuchu chyba ze dwie godziny i do tego oczywiście jak położyłam się spać, to dostał kolejnego kopa energii, bo nie miałam się nawet jak ułożyć, żeby się uspokoił Ciekawe czy po urodzeniu też będzie taki rozbrykany wieczorami
mój syn ma podobnie, budzi się do życia ok 23 i nie jest to kwestia, że w ciągu dnia chodzę i jest przez to bujany bo nawet jak zalegnę na kanapie to u niego cisza

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
wczoraj byłam na tym USG i będzie dziewczynka i tak jeszcze raz myśleliśmy nad imieniem i chyba będzie Dagmara
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Co macie dobrego na obiad ?
U mnie dzisiaj dietetycznie - pierś z kurczaka (bez panierki!) brązowy ryż i sałatka grecka

ale żeby nie było 2 kostki czekolady też zjadłam
agrita8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:07   #4057
dolinka881
Zadomowienie

Ja dzisiaj serwuję na obiad poprawkę chińską
Ale jestem padnięta.. wczoraj do 2 siedział u nas znajomy. Wcześniej pomagał przenosić meble do nowego mieszkania, także kursowalismy pół dnia z gratami. Dzisiaj z TZ-em trochę tam poukladalismy i dzisiaj dalej będziemy znosili.. mimo, że jestem tym zmęczona, to sprawia mi to radość
No a jutro musze ogarnąć chatę, bo o 17 przychodzi maklerka z kilkoma osobami na oglądanie mieszkania..
W ogóle jaka ściema jest z tymi ogłoszeniami... znalazłam ofertę naszego mieszkania w necie i taki bulszit tam wypisali, że głowa mała.. sąsiedzi też się na pewno ucieszą, bo w ogłoszeniu napisali, że w ofercie jest też współdzielenie ogrodu.. no na pewno.. dziadki z dołu przez naście lat sobie szykowali ich "paradise" i teraz będą go udostępniali obcym..
To my mimo, że traktowali nas jak swoje dzieci mieliśmy dostęp do małego skrawku trawnika gdzieś w krzaczorach jak chcieliśmy pogrillowac (oczywiście zawsze ich powiadamiajac)...
Ehhh... już bym chciała mieszkać w nowym mieszkanku!
Teraz we wtorek jedziemy na 2 tyg do Polski, gdzie będę miała ograniczonego neta, więc pewnie po urlopie spotkamy się w 8 części wątku:p
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:12   #4058
agrita8
Raczkowanie

Dolinka a kiedy sie przeprowadzacie? Rozumiem Cie bardzo dobrze, tez lubie takie pozytywne zmeczenie ☺ uwielbiam przeprowadzki, przemeblowania i ogolnie bardzo mnie ekscytuja zmiany ☺ juz sie nie moge doczekac remontu u siebie. Planujemy jakos na pazdziernik/listopad
agrita8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:15   #4059
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
Dolinka a kiedy sie przeprowadzacie? Rozumiem Cie bardzo dobrze, tez lubie takie pozytywne zmeczenie ☺ uwielbiam przeprowadzki, przemeblowania i ogolnie bardzo mnie ekscytuja zmiany ☺ juz sie nie moge doczekac remontu u siebie. Planujemy jakos na pazdziernik/listopad
Tak naprawdę to już mamy klucze do mieszkania, ale płacimy też tutaj do końca września, więc na spokojnie zaczynamy się przenosić. No prawie na spokojnie, bo tydzień po powrocie z Polski TZ ma artroskopie kolana, więc już będzie do niczego jeśli chodzi o dźwiganie:p
Tak czy siak tydzień po powrocie już nas tu nie będzie
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:23   #4060
halwaya
Zakorzenienie

Witam. Moja pierworodna chyba przeżywa opóźniony okres buntu 2latka. A ja coraz mniej cierpliwości. Nie wiem jak ja dam radę z dwójką.. a tz mnie dzis spytał czy będziemy mieli trzecie jeszcze.. ta.. powiedzialam mu, że ja warsztat zamykam

U nas malowania dzien drugi.. i kolor fajny.. zimny delikatny liliowy.. i teraz nie wiem czy meble, które zamowilismy będą pasować kolorystycznie.. bo chyba najladniej białe by wyglądały.. ale juz po ptakach.. bo zamówienie złożone.. zobaczymy jak to wyjdzie w praniu..

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 15:19   #4061
0enedue
Zadomowienie

Dolinka ciesze się razem z Tobą ta przeprowadzka

Iga 14.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-30, 15:31   #4062
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Katarzyna gratuluję dziewczynki (

My dzisiaj grill na obiad
Tez wzięłam sobie do serca te rezimy od poniedziałku i zjadłam pizze ehh ciekawe jak nam to wyjdzie .. słodyczy nie odstawie całkiem bo aż tak dużo ich nie jem ale na pewno ograniczę

Połamaly mi się 2 paznokcie .. a że moja kosmetyczka ma urlop stwierdziłam ze spiluje wszystkie .. boże ostatni raz ściągalam sama żele .. o stanie moich paznokci nie wspomnę. :/ macie jakieś magiczne metody na wzmocnienie paznokci ? Narazie mam zamiar malować odżywka z Eveline.. parę razy mi pomogła wiec wierze w nią
Ale chodzi o tą 7 czy 8w1? Mojej siostrze bardzo zaszkodziła. Jedna koleżanka bardzo polecala Eveline ale jakiś olejek a inna NailTek
Stary 2015-08-30, 15:46   #4063
benita84
Zadomowienie

witam my już niestety w domu... ale skwar straszny! jednak poza miastem to się zupełnie inaczej odczuwa

widziałam już te pieluchy tetrowe z apteki gemini i wydaje mi się że są bardzo ok

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Poród niezmiennie uważam za &ujowy w formie, jaką funduje NFZ Poza tym, mam podstawy panikować, jak tam będę sama z personelem, który zamiast mi pomóc drze japę albo robi wszystko, czego nie chcę (wysoce prawdopodobne), to mi się nie robi lekko na duszy
mogę Cię pocieszyć że nie zawsze jest tak źle. Mój poród nie był idealny ale personel szpitala był ok i żadnych chamskich tekstów w moją stronę nie słyszałam. Nie ma co się tak odrazu negatywnie nastawiać.

Cytat:
Benita te pudla to ciuchy po mojej malej....

Tyle slicznych rzeczy a tu masz, chlopak bedzie

Prawie koncze,
Niektore z wylowionych ciuszkow
to sporo tych ciuszków dla córeczki miałaś ale widzę że i dla synka uda się z nich coś wybrać

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Dziewczyny a myślicie że używane pościele mogę używać? Bo dostałam kilka kompletów od siostry TŻ w dobrym stanie. Tylko prześcieradeł nie brałam bo to chce nowe. Może w pralkę to i wygotować?
jasne

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Przyszla mata edukacyjna.. córka się na nią od razu wpakowala
pokaż

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Tak czytam o Waszych poczynaniach i.. serio już tak ostatecznie szykujecie ciuszki, pierzecie, pracujecie?
Nie będzie to do grudnia nieświeże?
u mnie to jeszcze daleko do takiego szykowania poprzednio prałam i prasowałam 2-3tyg przed terminem zresztą wszystko tak odwlekałam, pamiętam jak tż mnie ścigał żebym torbę do szpitala spakowała
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:00   #4064
lobofylia
Raczkowanie

Nic wam nie odpisze ale się pozale. Pamiętacie akcje z moja teściowa o moja wage? Dziś to moj Tz okazał się lepszym ewenementem... jadłam tort owocowy zjadłam dwa kawałki i potem chciałam jeszcze jeden i on przy wszystkich ze chyba sobie żartuje i czy chce WAGE... serio.
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:11   #4065
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Nic wam nie odpisze ale się pozale. Pamiętacie akcje z moja teściowa o moja wage? Dziś to moj Tz okazał się lepszym ewenementem... jadłam tort owocowy zjadłam dwa kawałki i potem chciałam jeszcze jeden i on przy wszystkich ze chyba sobie żartuje i czy chce WAGE... serio.
Oj biedna
i na TŻ. Co on sobie myśli?

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-30, 16:15   #4066
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
wczoraj byłam na tym USG i będzie dziewczynka i tak jeszcze raz myśleliśmy nad imieniem i chyba będzie Dagmara
O, super! Gratulacje córeczki To będziecie mieć parkę

adka obstawiam że to była siara

Cytat:
jakie słodkie http://allegro.pl/czapka-zwierzatko-...612504365.html

mało wygodne ale śliczne
jakie piękne

Cytat:
faceci nie maja za grosz wyczucia niestety mój też już nie raz robił mi jakieś niezbyt miłe uwagi jak chciałam sobie kupić coś słodkiego eh
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:21   #4067
Fionka_31
Zakorzenienie

Ja mam chyba jakiś kryzys II trymestru

Nie mam humoru

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:25   #4068
lobofylia
Raczkowanie

Eh widzę ze z tematem się wbilam bo wy o wadze... ja jem zdrowo ale kurde czasem mnie najdzie albo na jakiś imprezach a kurde matka Tz i teraz sam Tz patrzą na mnie jak na wariatke pochłaniająca tony żarcia! Dziś zjadłam jajecznice z dwóch jajek i kromke chleba na obiad sałatkę i 4 małe kotlety z siekanej wolowiny. I tego cholernego torta. I do końca dnia juz pewnie nic nie zjem ! Wr... smutno mi.
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:45   #4069
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Agrita ja już 3 razy zmieniałam stanik... A tu jeszcze 3 miesiące po porodzie zamierzam kupić najpierw z 2-3 staniki takie zwykłe do karmienia, a jak się laktacja unormuje to zamówię z Alles mama (?) tak się chyba ta firma nazywa.

Dolinka no może się tak zdarzyć, że albo się załapiesz na końcówkę 7 części albo na 8

Halwaya zawsze możesz się pobawić okleiną do mebli albo farbą

Benita pamiętaj, że drugie dziecko lubi wyskoczyć szybciej

Lobo chyba bym zabiła...
I nawet się nie waż głodzić do końca dnia!

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-30, 16:50   #4070
ogolnie
Zakorzenienie

Fionka a teraz dostałaś inne?

Ja też nie mam humoru,powiedziałam TŻ parę słów,najpierw się obraził,chodziliśmy po galerii osobno a potem przyszedł i powiedział że faktycznie mam rację. I co z tego,nadal mi smutno.

Jezu nikt nie rozumie kobiety w ciąży i najgorsze jest to że my siebie też nie rozumiemy.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:57   #4071
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
Dzień dobry w niedzielę
Acapella dzięki na link! Wyobraź sobie, że siedzę od rana i czytam tego bloga Mataja, nie mogę się oderwać genialny jest! dzięki dzięki
To ja podrzucę jeszcze jednego bloga, którego znalazłam właśnie na tym blogu hafija.pl Mnóstwo informacji o kp, dziewczyna obala wiele mitów, m.in dotyczących żywienia i uprawiania sportu w czasie kp
Cytat:
Eh widzę ze z tematem się wbilam bo wy o wadze... ja jem zdrowo ale kurde czasem mnie najdzie albo na jakiś imprezach a kurde matka Tz i teraz sam Tz patrzą na mnie jak na wariatke pochłaniająca tony żarcia! Dziś zjadłam jajecznice z dwóch jajek i kromke chleba na obiad sałatkę i 4 małe kotlety z siekanej wolowiny. I tego cholernego torta. I do końca dnia juz pewnie nic nie zjem ! Wr... smutno mi.
Kurczę, naprawdę Co współczuję

Edytowane przez kalusia87
Czas edycji: 2015-08-30 o 17:01
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 17:01   #4072
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Ale chodzi o tą 7 czy 8w1? Mojej siostrze bardzo zaszkodziła. Jedna koleżanka bardzo polecala Eveline ale jakiś olejek a inna NailTek
Ja mam Eveline 8w1

Lobo współczuję zachowanie męża! !
Chociaż z drugiej strony mój dalej ma mnie totalnie gdzieś wiec lepiej nie jest ale już jakoś się z tym pogodzilam ze nie podchodzi do tej ciąży tak jak ja bym chciała ani nawet tak jak inne znane mi przypadki facetów:/

Ja mam dzisiaj jakiś kryzys w samopoczuciu nie wiem czy to ten 7dmy miesiąc czy co ale cały dzień mi jakoś tak niedobrze w dodatki strasznie ciężko mi się oddycha a ten upał na pewno nie pomaga:/
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 17:13   #4073
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Musisz jeść, a nie głodować. I jak na mnie to mało dzisiaj zjadłaś.
Ja na śniadanie miałam jajecznicę na boczku , na obiad spaghetii, a po spaghetti wciągnęłam pół opakowania ciniminis, bo miałam ochotę

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:

Ja też nie mam humoru,powiedziałam TŻ parę słów,najpierw się obraził,chodziliśmy po galerii osobno a potem przyszedł i powiedział że faktycznie mam rację. I co z tego,nadal mi smutno.

Jezu nikt nie rozumie kobiety w ciąży i najgorsze jest to że my siebie też nie rozumiemy.
o dokładnie.

synek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-30, 17:16   #4074
czubasek20
Zakorzenienie

lobo pala na tegi Twojego tz....

ogolnie swiete slowa o tyn zrozumieniu kobiet w ciazy...

Ja mam dzis zwariowany dzien. Mama odjechala ale zarqz ciocia przyjezdza.
A na obiad zjadlam dwie cwiartki z kurvzaka, tz zapytal czy dobrze sie czuje ze tyle jem...
I dowalil mi komplement jak wyjelam.spodnie ciazowe ktore przy Hani nosilam.
Cyt ,, ale Ty petara bylas, teraz wygladasz sto razy lepiej "

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2015-08-30 o 17:18
Stary 2015-08-30, 17:38   #4075
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

Tak teraz mam inne ale zastanawiam sie jak się ewentualnie wspomóc bo to prawie miesiąc jak infekcja sie trzyma.

No nikt nie rozumie :/

Ja mam dzis taka masakrę..

Chodzę jak kaczka, bola mnie kości dupne, nie mogę znalezc pozycji siedzącej ani leżącej, ryczec mi się chce i chyba mnie glowa boli Normalnie czuje sie nieszczęśliwa, a jak pomysle ze lżej nie będzie przez najbliższe 3 mce to juz w ogóle deprecha

Stary 2015-08-30, 17:45   #4076
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwuska ja myślę że jeden ręcznik z kapturem wystarczy,a drugi taki normalny kąpielowy albo oba kąpielowe zwykle,żeby sobie kosztów nie robić. Te ręczniki wg mnie niczym się nie różnią a zobacz ceny.

Fionka mój mały też czasem leniwy,ale wtedy go denerwuje i pukam
No właśnie niby ma ten kapturek na głowę, ale tak się zastanawiam czy jesteś sens wydać kasę dodatkową właśnie na to, przecież zwykłym ręcznikiem tez wytre, kupię jakieś lepsze gatunkowo, tylko jaki rozmiar?
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Ja mam dwa ale tylko dlatego że kupiłam z drugiejm ręki.

Czy ktoś mi odpowie o siare? ₩please eeee
Ja jak już mówiłam dawno miałam wycieki z chce i i zauważyłam, że mam to stopniowo, zazwyczaj przez cały tydzień sucho a pod,koniec zaczyna się produkcja, wcziraj wieczorem widzę 2 plamki na staniku, a dzisiaj to już masakra, papiernicze wkładać bo mam mokro i w ogóle najśmieszniejsze jest to, ze ja wiem już nawet Kiedy będzie uciekło, czuje takie napieranie w cycku, zaglądam po chwili są krople, dziś w jednej jak zajrzalam to normalnie jedną za drugą leciały, moze z 10 mi polecialo, nie wiem czemu tak to u mnie wygląda, ale wiem, że jutro kupuje wkładki ;/
Cytat:
katarzyna gratuleuje coreczki

adka siara jest albo przezroczysta albo taka troche zolta, bynajmniej h mnie taka jest

sylwuska ja sma rosol mroze, warzywa bede dodawac oddzielnie .boje sie ze sie popsuja.
U mnie w większości jest taka właśnie przezroczysta a czasami mam lekko,żółte plamki.
Cytat:
Jeju no co Ty?? Jak byliście sam na sam coś mu powiedziałas? ;/
Cytat:

Wiem co czujecie i też sama siebie nie rozumiem, więc nie dziwię się naszym Tz ;/ ja ten tydzień tez miałam taki bez humoru, mam nadzieję, że ten będzie lepszy

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 17:45   #4077
Fionka_31
Zakorzenienie

Matka Polka - http://jamatkapolka.blox.pl/resource/dol_jak_chuj.jpg

Stary 2015-08-30, 17:46   #4078
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 17:59   #4079
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

synek
Stary 2015-08-30, 17:59   #4080
ogolnie
Zakorzenienie

Sylwuska rozmiar taki większy,miałam na myśli standardowy kąpielowy.

Fionka to może dodatkowo wspomagaj się właśnie tym kefirem i po kuracji myślę że warto zastosować probiotyk bo jednak środowisko jest bardzo wyjałowione i bardzo łatwo o nawrót infekcji

Dziewczyny ja czasem mam wrażenie że to już tak będzie do końca życia do dupy a potem myślę że chyba to jednak minie przynajmiej mam taka nadzieję!

W ogóle telewizora nadal nie kupiliśmy ale kupiłam sobie w końcu okrycie wierzchnie tj rozciągliwy polar jest super Milutki i miękki. I mam dużo zapasu w brzuchu
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości